70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım azım olduktan sonra hıcbırsey kurtulamıyor elımızden ama baen azmımı yıtırıyorum bosluga dusuyorum bu yuzden artılar gelıyor..
ama suan formumdayım cok sukur sıkıntı yok...

öğrenırsın canım ıstedıkten sonra..
guzelmıs o lınktekı de değişiklik yapmak için bu tip fikirler ıyı oluyor...

Allah razı olsun..

üstatlar çare bulurlar rezzancım..
o işlerden anlamam..benim kocişte istiyor boyatmamı ama zaten 3 tel saçım kaldı.
kalanıda boyaya kurban etmiyim..

ah canım boyalı saca boya yapmak cok rısklı ıs evde yapılacak sey degıl ancak daha koyuya gıtmek ıstersen rıskı azalır.. hele dıplerın cıkmıssa aman...
sen bence daha da koyuya gıtmeden bır kuafore gıt. madem esın rofle ıstıyor.. sende ıstıyorsan kuafore danıs sacının bu halınden bır sekılde rofleye gıdılırmı yoksa tumden koyu renk boya yapıp zaman gecmesını mı beklemen gerek onu ogren derim...

bende bugun orucluydum ve aksam menum

1hurma 1bardak iliksu
1kase corba 2kakaolu biskuvi
2kofte

1saatsonra bikac kasik bulgur pilavi 1kofte ve bikac kasik yogurt
stiltee ve isirgan cayi

cok yedim biliyorum ama napayim bikerelik olsun dimi
markete gitmistik kucukbi dondurma yedim cocuklara goreolanlardan ustunde sadece 30kalori yaziyodu masum bisey sadece sutve kakao varmis icinde

Herkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.

İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..

Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.

Son düzenleme:
o işlerden anlamam..benim kocişte istiyor boyatmamı ama zaten 3 tel saçım kaldı.
Ya sorma zaten saçım dökülüyor diye dr. gitmiştim. Demir tedavisine başladı. Allahtan biraz durdu yoksa kel kalabilirim her an. İşte yine duramadım ahh kızıyorum kendime çok. 2 sene önce yine bi kafasızlık yapıp bi dünya para bayıldım kuaföre, düzeltmişti ne güzel saçlarımın rengini yine duramadım ya helal olsun bana.

Saol cnm yani başka çarem yok gibi gidicem yine pisi pisi kuaföre hayır birde laf sokacaklar yine biz sana demiştik diye.

benim kide elime ayağıma dolanıyor.anca oğluş uyuduktan sonra yapabiliyorum uyuyup kakmadısam tabikide..

güzel olmuş canım...
bi ara bende de dikiş merakı vardı..şimdi makinede yok merakta kalmadı..

triendy21 bu kadar kiloyu verirken hiç motivasyonun düşmedimi benim en büyük sorunum bir yerden sonra motivasyonumu kaybetmek oluyo.Kiloları verirken hiç sıkılıpta bırakmak istemedin mi?Aslında kızım 10 aylıkken diyetisyene gitmiştim ve o zaman 74 den 64 e 2,5 ayda inmiştim..şimdide gidiyorum fakat aynı diyetisyen değil ona ulaşamadım bir türlü.Şimdikinede öylesine gdiyorum aynı diyet listesi ile git git gel değişiklik yok.yazık oldu ödediğim paralara..

dısarda gıymedıgım bi spor ayakkabım vardı attım makınaya yıkadım giyyom onu
valla ben sabah işe giderken akşam işten gelınce bi fırsat bulup yapmaya calısyorum sıkıldım artık bu kıloalrdaann :)
sen de yap ınss ericezz canım çıttırrr olcezzz

hiç bıkmadan inanarak devam edersen emin ol olucaksın,,çünkü bende hiç ihtimal vermiyodum,,belki bi ümit diye başladım ama kilolar gitmeye başladıkça dahada hırslandım azimlendim,,vee sonuç:98:
]

bazen cok yoruluyorum lkeslie yaparken ofluodm poffluodmm :) sonda dedım kı
sevmeden yaptıgım bısey hıcbı fayda getrımess sımdı seve seve yapıyorum ve farkı
goruyorum belkı tartıya çokk yansımıo ama vucudumda farkewdıyorum ınsallah bizde senın gibi zayıflarızz

inanmak e devam etmek çook önemli :)

öğrenırsın canım ıstedıkten sonra..
guzelmıs o lınktekı de değişiklik yapmak için bu tip fikirler ıyı oluyor...

canim daha oncede yazmistim kizlara benim sacim kizildi ve platine cevrildi ve malesef acici kullanildi tabi oda sacimi mahfetti kizkardesimin gorumcesi kuafor ben ona yaptirdim evde istedigin renge cevirmen cokzor canim

Dilekciimmm çok sevindim. Sen mutluysan bizde mutluyuz güzelim. Allah sevenleri böyle kavuştursun inşallah.

herşeyin hayırlısı canım bundada vardır bir hayır...
Canim iyi uyandiran olmus sizi...
Bence avukatla giin halledin garanti olsun
canım eşim yarın ilgilenecek... inşallah sorun çıkmaz..
canım benim kızımda 4 aylıkken başladı diş çıkarmaya..kemiklerin kuvvetli olmasıyla ilgili bişey...bazı bebekler çok erken bazılarıda çok geç çıkarır..normal cnm rahat ol...
sena abla imzalari attiysaniz adamlar sorun cikartabilirler vaz gecmek icin bisure varmiydi sozlesmede yada tuketici haklarina giriyomu bu giriyosa kurtulmaniz daha kolay olur
gecmis olsun ablam insaallah sorunsuz kurtulursunuz

canım 10 günlük vazgeçme süresi var..bizim 2 gün oldu imzalayalı...yalnız %20lik bir kesinti sözkonusu...oda 2000tl ediyor...genel müdürleri 2000tl 10 günden sonraki zaman için geçerli siz ödemiceksiniz diyor bizimle ilgilenen müdür 2000tl ödenecek diyor...yarın netliqe kavuşacak..eşimde 2000tl ödedikten sonra gerisinide öder sıfır bir devremülküm olur diyor...devremülk çok güzel dışı için 4/4lük...sosyal tesisleri falan çok güzel...ama önceden yaptıkları termaller için yazılanlar canımı sıktı...rakip firmalar gözden düşürmek için yazabililer dedi genel müdür...bilmiyorum ama ben soqudum..eşim daha ılımlı...belediye başkanıyla ortak yapılan bir tesismiş güvenilirmiş...ama dedim ya ben soqudum bikere istemiyorum...ama 2000 lira ödenecekse alıcaz diyor eşim...hayırlısı bakalım...

benim kide elime ayağıma dolanıyor.anca oğluş uyuduktan sonra yapabiliyorum uyuyup kakmadısam tabikide..

güzel olmuş canım...
bi ara bende de dikiş merakı vardı..şimdi makinede yok merakta kalmadı..

sağol canım benım de iğnem kırıldı kaç gundur iğne arıyorum etrafta bulamadım
mecbur hobi land e gidicem bigün :)

benım makıam ufacık bak heryere sıgıo 40 tl ye almıstı melojj hem kendıne hem bana :) artes marka 3 yıldır da kullanıyorumm :) arkadakı patchwork yastıgıda ben dıktımm :)

Son düzenleme:
canim daha oncede yazmistim kizlara benim sacim kizildi ve platine cevrildi ve malesef acici kullanildi tabi oda sacimi mahfetti kizkardesimin gorumcesi kuafor ben ona yaptirdim evde istedigin renge cevirmen cokzor canim

Yarın tesettürü olan bir kuaföre danışmaya karar verdim bakalım ne yapılabilir. İnşallah sildirmek zorunda kalmam. Benimkini uyutayım uyumuya bu gece. Kendi uyurdu ama hanım salla beni diyor. Gelicem inşallah birazdan cnm.

Loreal casting serisinin boyasını öneririm.
Ben 1.5 yıldır nerdeyse boyuyorum dökme yapmıyor aksine besliyor.
Amonyak içermiyor zaten.

Hmm hürrem rengi dediğin hangi marka boya aldın.
Benim bi ara saç rengim öyleydi. Tarçın bakır rengine boyuyordum.
Boyalı saç ve doğal saç arasında fark var doğal olarak.
Diplerdeki saçlara uyguladığın boya hemen tutar. Ancak diğer kısmı koyuysa tutmaz.
Koyu karamel rengi falanmıydı ben kumralken tarçın bakıra boyamıştım gayet güzel tutmuştu.
Benim kuaförden dilim yandığı için evde boyuyorum.
Yapman gereken saç açıcıyla açmak tekrar istediğin renge boyamak.
Bu işlem hem pahalıya gelir ama. Bide uğraşmak istermisin bilmem.
En güzeli kuaföre git dicem. Çünkü saç rengini açmak tehlikeli bişey.
Çoğu kuaför maalesef dandik ürünler kullanıyor röfle attırcaksan tabi ki kuaöfr derim ben.

Bu da benim tarçın bakırkenki saçım;

canim ya devamli agzi akiyo ve kabarmalarda var 2bucuk ayindan beri agzi akiyo dedim ilk onceleri tukuruk bezeleri calisti herhalde ama devam etti son kontrolumuzde doktora dedik ama yok cikartmiyo dedi nasip bende hemen cikartmasin istiyorum ama nasip iste

vaaaavvvvvvvvv... kız dilek iyi olmuşta seni yine üzmesin elin oğlu...
tuğbaya sormuşsu ama ben de cevap vereyim kendi adıma..
burda olmak müthiş motive ediyor...
menülerindeki hatayı görebilyorsun..
kız burası diyetisyen dolu niye para veriyon..
ben iki ay uzak kaldım..homini gırtlak herşeyi götürdüm..sonuç 3.5 kilo aldım 3 ayda...yinede iyi ..çünkü o kdar yedim ki...demek ki sağlıklı kilo verioruz.. şu an hedefimde olabilirdim..
ama olsun ..kaldığım yerden devam eiyorum burda motive olarak..ve çoğu gitti azı kaldı..

inşallah canım..ben de hf da 4 gün 2 hf yaptım..
görenler inceldiğimi söylüyor..
demekki işe yarıyor tatlım..
devam etmek önemli kesinlikle..

Tuğba'ya sormuşsun ama ben hemen atlarım.
Tuğbişi bilmem de bizim motivasyon kaynağımız bu topik.
Ben en fazla 2 hafta diyet yapar 3 ay yerdim. Bu topik sayesinde 10 kilo verdim verdim ve genel 1-2 kiloluk oynamalar dışında almadım.
Kilo vermek psikolojiyle alakalı.
Hele ki biz tombikler azcık moralimiz bozuk olsun solugu markette veya buzdolabının önünde alıyoruz.
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz bence bu bizi dizginliyo.
Ben çok hatırlarım cuma günü kızlara rezil olmıyım diye düzgün beslendiğimi.
Temmuzdan beri burdayım ve kasmadan kilo veriyorum.
Önünde 1 ayda 6 kilo vericem diye bi hedef koyma bence veremeyince insanın motivasyonu düşüyor çünkü.
Sormak istediğin ne varsa herkes yardımcı olacaktır topikte sana
Bol iradeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…