hayırlısı olsun cnm bakalım karlımı çıkıcaz zararlımı çıkıcaz bende bilmiyorum...1-2 güne kadar netleşir sanırım...
haklısın canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun...ya bu aralar herkes artıda...diyet yapmayanlar bile çok yediklerinden şikayetçi...kış mevsimindenmidir nedir anlayamadım...vericez inşallah yorma kafanı
Triendy21 bende öyle olucak mıyım hıı olucak mıyıymmm
41.5 kere maşallaahhhh kızzz
ben de dikiş öğrenmeyı cook ıstıyorum ınsallahh bigün vakıt bldugumdaa :)
elbiseyı kumasın ustune koyyom dıkıs yerlerınden eksıyom dıkıyom eheuehuebazen çok isteyınce
resme bakarak bile dikebılıyorum ama dikiş dikmek çook güzel bişi :) gece gunde böle bişi yaptımm
edkileri değerlendirme adınaa Tatlı / Tuzlu Anılarım....
mucxx orticim vercess kız kilolarıı ayy Allah ım bu hafta en az 1.5 kg vereım ınss
gerçekten azmı sanki dünya yı yemiş gibi kötü hissediyorum kendimi..
Allah razı olsun..hayırlısı olsun canım. inşallah halledersiniz..
ben de tuğbaya bildirim yaptım sanmıştım yapmamışım canım ya...cumaya kaldı artık...kiloları verelimde dimi...
benim oğluş 3 ağlıkken ısırmaya başladı ağzı akıyordu ..zvallım 7. ayda çıkarabildi..6 dişimiz var ama hepsi o kadar zor çıktı ki..
kolay gelsin ersin yağlar canım..ben 3-4 gündür yapamıyorum..
misafir filan ,oğluş hasta mazeret çok işte...yalnız ben çıplak ayakla yapmıştım..ayaklarım sertleşti..spor ayakkabısı alıcam.
bi mazeretim de bu..
iyi geceler tatlım...afiyet olsun..
oruçtan çıkınca insanın gözü dönüyor..Allah kabul etsin canım..
Ya kızlar haftasonu saçlarımı boyayım dedim, hürrem rengi çok istiyordum. Heveslendim aldım boya saçlarımda karamel rengiydi. Diplerde 3-4 cm çıkmıştı. Ayy boyamaz olaydım.Diplerde böyle 3 parmak turuncu-pembe arası garip bir renk oldu. Moralim çok bozuldu. Allahtan kapalıyım da rezil olmadım dışarıya. Yaa ne yapıcam şimdi ben? Kuaföre mi gidicem yine. Tecrübesi olan var mı bu konuda? Ne yapsam küllü bir renk alsam kapatırmı? Ya birde eşim sarı istiyordu. O böyle röfle falan seviy o istedikçe inadına sanki bende koyulaştırmak zorunda kalıyorum. Boşayacak adam beni en sonunda.
Ya kızlar haftasonu saçlarımı boyayım dedim, hürrem rengi çok istiyordum. Heveslendim aldım boya saçlarımda karamel rengiydi. Diplerde 3-4 cm çıkmıştı. Ayy boyamaz olaydım.Diplerde böyle 3 parmak turuncu-pembe arası garip bir renk oldu. Moralim çok bozuldu. Allahtan kapalıyım da rezil olmadım dışarıya. Yaa ne yapıcam şimdi ben? Kuaföre mi gidicem yine. Tecrübesi olan var mı bu konuda? Ne yapsam küllü bir renk alsam kapatırmı? Ya birde eşim sarı istiyordu. O böyle röfle falan seviy o istedikçe inadına sanki bende koyulaştırmak zorunda kalıyorum. Boşayacak adam beni en sonunda.
Ya sorma zaten saçım dökülüyor diye dr. gitmiştim. Demir tedavisine başladı. Allahtan biraz durdu yoksa kel kalabilirim her an. İşte yine duramadım ahh kızıyorum kendime çok. 2 sene önce yine bi kafasızlık yapıp bi dünya para bayıldım kuaföre, düzeltmişti ne güzel saçlarımın rengini yine duramadım ya helal olsun bana.üstatlar çare bulurlar rezzancım..
o işlerden anlamam..benim kocişte istiyor boyatmamı ama zaten 3 tel saçım kaldı.
kalanıda boyaya kurban etmiyim..
ah canım boyalı saca boya yapmak cok rısklı ıs evde yapılacak sey degılancak daha koyuya gıtmek ıstersen rıskı azalır.. hele dıplerın cıkmıssa aman...
sen bence daha da koyuya gıtmeden bır kuafore gıt. madem esın rofle ıstıyor.. sende ıstıyorsan kuafore danıs sacının bu halınden bır sekılde rofleye gıdılırmı yoksa tumden koyu renk boya yapıp zaman gecmesını mı beklemen gerek onu ogren derim...
benim kide elime ayağıma dolanıyor.anca oğluş uyuduktan sonra yapabiliyorum uyuyup kakmadısam tabikide..cocukla zor oluyo tabi canim ben babasina veriyorum oynat diye leslie yaparken 2gun once cok kotu hissediyodum kendimi yapamadin dun basladim ama kizim cok mizmizlandi almak zorunda kaldim sadece2mil yapabildim bugunde biraz sonra yapicam insaallah bu hafta bende azverebilirim malesef diyet aynen devam ama leslie dedigim gibi oldu
Triendy21 bende öyle olucak mıyım hıı olucak mıyıymmm
41.5 kere maşallaahhhh kızzz
ben de dikiş öğrenmeyı cook ıstıyorum ınsallahh bigün vakıt bldugumdaa :)
elbiseyı kumasın ustune koyyom dıkıs yerlerınden eksıyom dıkıyom eheuehuebazen çok isteyınce
resme bakarak bile dikebılıyorum ama dikiş dikmek çook güzel bişi :) gece gunde böle bişi yaptımm
edkileri değerlendirme adınaa Tatlı / Tuzlu Anılarım....
mucxx orticim vercess kız kilolarıı ayy Allah ım bu hafta en az 1.5 kg vereım ınss
hayırlısı olsun canım. inşallah halledersiniz..
ben de tuğbaya bildirim yaptım sanmıştım yapmamışım canım ya...cumaya kaldı artık...kiloları verelimde dimi...
benim oğluş 3 ağlıkken ısırmaya başladı ağzı akıyordu ..zvallım 7. ayda çıkarabildi..6 dişimiz var ama hepsi o kadar zor çıktı ki..
kolay gelsin ersin yağlar canım..ben 3-4 gündür yapamıyorum..
misafir filan ,oğluş hasta mazeret çok işte...yalnız ben çıplak ayakla yapmıştım..ayaklarım sertleşti..spor ayakkabısı alıcam.
bi mazeretim de bu..
iyi geceler tatlım...afiyet olsun..
oruçtan çıkınca insanın gözü dönüyor..Allah kabul etsin canım..
hiç bıkmadan inanarak devam edersen emin ol olucaksın,,çünkü bende hiç ihtimal vermiyodum,,belki bi ümit diye başladım ama kilolar gitmeye başladıkça dahada hırslandım azimlendim,,vee sonuç:98:
]
öğrenırsın canım ıstedıkten sonra..
guzelmıs o lınktekı de değişiklik yapmak için bu tip fikirler ıyı oluyor...
Herkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.
İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..
Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.
herşeyin hayırlısı canım bundada vardır bir hayır...Hoşgeldin cnm, sıkışırız sen merak etme
Çookk üzüldüm Sena abla, allahtan hayırlısı sonradan üzülmen daha kötü olacaktı. Allahtan önceden haberin oldu.
Canım biraz erken başlıyo faaliyetleri ama çıkarması sürer. Allah yardım etsin biraz zor bir süreç.
İyi geceler cnm.
canım eşim yarın ilgilenecek... inşallah sorun çıkmaz..Canim iyi uyandiran olmus sizi...
Bence avukatla giin halledin garanti olsun
canım benim kızımda 4 aylıkken başladı diş çıkarmaya..kemiklerin kuvvetli olmasıyla ilgili bişey...bazı bebekler çok erken bazılarıda çok geç çıkarır..normal cnm rahat ol...kizlar nasilsiniz bisey sorcam benim kiz suan 4bucuk aylik ve eline ne gecirirse agzina sokuyo benim elimi aliyo agzina koyuyo disleri kasiniyo saniyorum cok agliyodu dis jelleri varya ondan surdum sakinledi uyudu simdi normalmi sizce dis cikartabilirmi bukadar kucukken
sena abla imzalari attiysaniz adamlar sorun cikartabilirler vaz gecmek icin bisure varmiydi sozlesmede yada tuketici haklarina giriyomu bu giriyosa kurtulmaniz daha kolay olur
gecmis olsun ablam insaallah sorunsuz kurtulursunuz
benim kide elime ayağıma dolanıyor.anca oğluş uyuduktan sonra yapabiliyorum uyuyup kakmadısam tabikide..
güzel olmuş canım...
bi ara bende de dikiş merakı vardı..şimdi makinede yok merakta kalmadı..
canim daha oncede yazmistim kizlara benim sacim kizildi ve platine cevrildi ve malesef acici kullanildi tabi oda sacimi mahfetti kizkardesimin gorumcesi kuafor ben ona yaptirdim evde istedigin renge cevirmen cokzor canim
üstatlar çare bulurlar rezzancım..
o işlerden anlamam..benim kocişte istiyor boyatmamı ama zaten 3 tel saçım kaldı.
kalanıda boyaya kurban etmiyim..
sabah az olmuş gibi,,peynirin domates salatalığın falanda olsaöğlen güzel akşamki makarna azda olsa olmamalıydı veee akşam yemekten sonraki meyveee cısslara giriyo yemeyin
ya canım zaten yeterince sıkıştıık,,sıkışa sıkışa sıkılaştık iyiceedur azcık sanada yer açayım da yapılacakları uygulayarak aramızda yer almaya başlayabilirsin
hoşgeldin canım ben tuğbakaptan yardımcısıyım ,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
az ve öz olmuuuş
tüh yaa,,bak bende üzüldüm:26: ama herşeyin başında belli olması iyi olmuşş,,iyiki dua etmişsin allahım büyük bi yol göstermiş,,inşallah kurtulursunuz
eline sağlık canım allah kabul etsin
hiç bıkmadan inanarak devam edersen emin ol olucaksın,,çünkü bende hiç ihtimal vermiyodum,,belki bi ümit diye başladım ama kilolar gitmeye başladıkça dahada hırslandım azimlendim,,vee sonuç:98:
:26:sanmam daha çok küçük,,dişletleri beyazlaşır ve kabarır varmı öyle bi belirti canım,eğer yoksa,,kesin eğlenmek için yapıyodur onları,yada rahat hissettiği için,,bebekler genelde ağızlarında geveleyerek ısırarak tanımaya çalışırlar herşeyi,,bizim elimiz onların ağzı çünkü,,nesneleri o şekil algılıyorlar öğreniyorlar,,rahat ol..hem inşallahta erken çıkmaz..çünkü dr geç çıkan diş sağlam olur dedi,,oğlanın 1 yaşından sonra çıktı ilk dişi,,kız 1yaşından önce çıktıı kızların erkenmi çıkıyo ne artık bilmiyorum
vaaaavvvvvvvvv... kız dilek iyi olmuşta seni yine üzmesin elin oğlu...Herkes burdayken yazayım bari içimde kalmasın.
Bugün sevdicekle görüştük şimdi diceniz ayrılmamışmıydınız diye.
Ben trip atmıştım peşimden koşar sandım ama bu sefer öyle olmadı neyse olay uzun zaten ayrıntıya girmiyim.
İlk gördüğü andan itibaren bi yan gözle süzmeler.
Saçlarının rengi çok güzel olmuş.
Formundasın demeler.
Çok değişmişsin falan filan.
Avmye gittik yanımızdan erkekler geçerken hemen el tutmalar.
Ondan sonracığımaa bi muhabbet arasında kuş kadar kalmışsın dedi.
Makaraya sarcaktım tombul kuş mu falan diye de kendi kendimi aşağılamıyım şimdi yanında dedim.
Çok eğlendim surat ifadesini izlerken.
Darısı kilo vermeye çalışan - daha çok eşi/sevgilisi kilodan dert yakınan - kısçelere..
Yüzlerindeki şapalak ve hayran dolu bakışlar bir süre bana tatlı niyetine yeter.
Bana iyi gaz olduu bekle beni 6 yakın zamanda görüşicezz.
tuğbaya sormuşsu ama ben de cevap vereyim kendi adıma..triendy21 bu kadar kiloyu verirken hiç motivasyonun düşmedimi benim en büyük sorunum bir yerden sonra motivasyonumu kaybetmek oluyo.Kiloları verirken hiç sıkılıpta bırakmak istemedin mi?Aslında kızım 10 aylıkken diyetisyene gitmiştim ve o zaman 74 den 64 e 2,5 ayda inmiştim..şimdide gidiyorum fakat aynı diyetisyen değil ona ulaşamadım bir türlü.Şimdikinede öylesine gdiyorum aynı diyet listesi ile git git gel değişiklik yok.yazık oldu ödediğim paralara..
dısarda gıymedıgım bi spor ayakkabım vardı attım makınaya yıkadım giyyom onu
valla ben sabah işe giderken akşam işten gelınce bi fırsat bulup yapmaya calısyorum sıkıldım artık bu kıloalrdaann :)
sen de yap ınss ericezz canım çıttırrr olcezzz
bazen cok yoruluyorum lkeslie yaparken ofluodm poffluodmm :) sonda dedım kı
sevmeden yaptıgım bısey hıcbı fayda getrımess sımdı seve seve yapıyorum ve farkı
goruyorum belkı tartıya çokk yansımıo ama vucudumda farkewdıyorum ınsallah bizde senın gibi zayıflarızz
inanmak e devam etmek çook önemli :)
triendy21 bu kadar kiloyu verirken hiç motivasyonun düşmedimi benim en büyük sorunum bir yerden sonra motivasyonumu kaybetmek oluyo.Kiloları verirken hiç sıkılıpta bırakmak istemedin mi?Aslında kızım 10 aylıkken diyetisyene gitmiştim ve o zaman 74 den 64 e 2,5 ayda inmiştim..şimdide gidiyorum fakat aynı diyetisyen değil ona ulaşamadım bir türlü.Şimdikinede öylesine gdiyorum aynı diyet listesi ile git git gel değişiklik yok.yazık oldu ödediğim paralara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?