kizlar doktora gitcem dedimya gittik ve doktor ultrasonda bakti ve tertemiz hicbisey yok iltihap felan yok dedi sonra biraz kan gozukuyo ama o herseyden olabilir dedi iste agir kaldirmakta felan soyledi birsuru sey hamilede olabilir ama daha ultrasonda gozukmez dedi ve sonra isteseniz idrartesti yapariz bakariz dedi ve karsiliginda 10euro istedi eger onda cikarsa ozaman bakariz napicagimiza dedi esimde yok yaptirmiycaz dedi evde birsuru testim var ne ona para vercem dedi ben toplu internetten aliyorum testleri enson 25tane almistim eve geldim test yaptim ve ikinci cizgi cok hafif cikti bikac saat sonra tekrarladim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin cikti ve inanamiyorum nasil olur diyorum daha regli biteli bir hafta oldu simdi bikacgun bekleyip testi yeniden yapicam ya simdi benneyapicam migrenimde azdi dusunmekten olabilirmiki
ecrin29 canım hakkında hayırlısı inş. bende yıldır uğraşıyodum nasip olmadı bıraktım kilolarla boğuşuyorum şimdi inş. istediğin bi hamileliktir
KIZLAR ÇOK HASTAYIM BÜTÜN GECE UYUMADIM BOĞAZIMDA TAŞ VAR SANKİ BOĞAZIM KULAKLARIM GÖZLERİM HERYERİM AĞRIYO SABAH SICK SUYLA YIKANDIM ÇORBA İÇTİM ÇAY İÇTİM BİRAZYUMUŞADI MUAYENE OLCAM BİRAZDAN BAKALIM ÖPÜYORUM SİZİ:2::2::2::2:
kizlar doktora gitcem dedimya gittik ve doktor ultrasonda bakti ve tertemiz hicbisey yok iltihap felan yok dedi sonra biraz kan gozukuyo ama o herseyden olabilir dedi iste agir kaldirmakta felan soyledi birsuru sey hamilede olabilir ama daha ultrasonda gozukmez dedi ve sonra isteseniz idrartesti yapariz bakariz dedi ve karsiliginda 10euro istedi eger onda cikarsa ozaman bakariz napicagimiza dedi esimde yok yaptirmiycaz dedi evde birsuru testim var ne ona para vercem dedi ben toplu internetten aliyorum testleri enson 25tane almistim eve geldim test yaptim ve ikinci cizgi cok hafif cikti bikac saat sonra tekrarladim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin cikti ve inanamiyorum nasil olur diyorum daha regli biteli bir hafta oldu simdi bikacgun bekleyip testi yeniden yapicam ya simdi benneyapicam migrenimde azdi dusunmekten olabilirmiki
ecrin29 canım hakkında hayırlısı inş. bende yıldır uğraşıyodum nasip olmadı bıraktım kilolarla boğuşuyorum şimdi inş. istediğin bi hamileliktir
KIZLAR ÇOK HASTAYIM BÜTÜN GECE UYUMADIM BOĞAZIMDA TAŞ VAR SANKİ BOĞAZIM KULAKLARIM GÖZLERİM HERYERİM AĞRIYO SABAH SICK SUYLA YIKANDIM ÇORBA İÇTİM ÇAY İÇTİM BİRAZYUMUŞADI MUAYENE OLCAM BİRAZDAN BAKALIM ÖPÜYORUM SİZİ:2::2::2::2:
ecrin neredesin sonuç ne bende merak ettim yav gel hadiiiiiste mumkun degil daha en fazla 1hafta oldu regli biteli bende anlayamiyorum nasil cizgi cikar diye
ecrin neredesin sonuç ne bende merak ettim yav gel hadiiii
çok geçmiş olsun canım ya . ah ah hastalık bir yapıştımı bırakmıyo yakayı.
herkese ayrıca günaydın bugün perşembe di mi ya ben hala geçen haftaya göre artı 300 grdayım yarın sabaha mucize bekliyom artık. çok sıkıldım bu duraksamadan 4. haftası durmanın ya birde artı olmasa bariii. dün sinirden öyle rezil bir menü yaptım ki yazım de dövün beni.
sabah
1 paket eti form (6 yulaflı bisküvi)
ara 1 elma
öğle
4 mandalina
ara 5-6 iğde
akşam
2 kaşık pilav 3-5 parça kavrulmuş et
sonra da 9 gibi bir elma tabii 2 bardak yeşilçayda var
ha birde saat 8 de 1 tatlı kaşığının yarısı kadar çikolata attım ağzıma..
az düzensiz ve sağlıksız bir gündü ama tartı yine düşmedi. :2::2:kilo veremeyince sinirlenip böyle yarı aç bırakıyom kendimi hep
gitsin yağlarersin bitsin üf üf dün o kadar sinirliydim ki akşam hergün yaptığım sporuda yapmadım ee ne olacak benim bu halim
akşam pilates topum geldi ama ben hala video bulamadım satın alacam artık o yönde bir öneriniz var mı
bende de var o ıstek canım hele gecen hafta reglken sarıldım cıkolataya gofreteKızlar bugun sabah ve oglen cok ıyıydı hatta aksam da ama aksamdan sonra bır tatlı ıstegı bır tatlı ıstegı onu yaptım bunu yaptım gecmedı... sonunda cıkolataları yedım..
artık yarın toparlarım ıns.. bu tatlı ıstegı nedır anlamadım normalde tatlı cıkolata pek aramam ama dıyetteyken cıkolata yıyesım gelıyor...
aaa kız hamile misinkizlar doktora gitcem dedimya gittik ve doktor ultrasonda bakti ve tertemiz hicbisey yok iltihap felan yok dedi sonra biraz kan gozukuyo ama o herseyden olabilir dedi iste agir kaldirmakta felan soyledi birsuru sey hamilede olabilir ama daha ultrasonda gozukmez dedi ve sonra isteseniz idrartesti yapariz bakariz dedi ve karsiliginda 10euro istedi eger onda cikarsa ozaman bakariz napicagimiza dedi esimde yok yaptirmiycaz dedi evde birsuru testim var ne ona para vercem dedi ben toplu internetten aliyorum testleri enson 25tane almistim eve geldim test yaptim ve ikinci cizgi cok hafif cikti bikac saat sonra tekrarladim ve ikinci cizgi birazdaha belirgin cikti ve inanamiyorum nasil olur diyorum daha regli biteli bir hafta oldu simdi bikacgun bekleyip testi yeniden yapicam ya simdi benneyapicam migrenimde azdi dusunmekten olabilirmiki
canım ben netten ebru şallının videolarını indirdim.tv8 de yayınlanan programlarından.istersen sende indir.dur özelden linkini göndereyim.biraz yavaş indiriyo ama bigün akşama kadar indirsen sana yeter inş...
sağol canım akşam denerim tekrar ama tv 8 i denemiştim açamadı onları bilgisayar. evdeki bilg biraz yaşlıda
üff idefix e bakıyorum satın alacam artık birşey ama o kadar çok varki hangisi iyi anlayamıyom
Geçmiş olsun ortağım bu arada ben Aylin:13:
Gecmis olsun...
Ay herkes hasta :/
ortim senle bana nazarmı değdi noldu aynen boğazım benimde çok kötü nane limon içtim sabah anca yumuşadı biraz geçmiş olsun orticim ....
Bu arada bu hafta dediğin gibi belki ikimizde kilo veremiycez ama bidahaki hafta fazla vercez bence......Ortim nekadar marifetlsin sen öyle ya inş. benimde kuzucum olursa 1 yaş kurabiyelerini yaparmısın teyzesi çok güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık
Becerikli hatun
Tekrar hoşgeldin diyorum zeynepçimhem diyetini uygula hemde burda bizimle birlikte kilo ver ayrılma tmm mı sana bide orti buluruz
Geçmiş olsun Arzucum
Çok teşekkür ederim canım
canim hastane degilki muayenehane kani almadi kadin alincada zaten 1hafta sonra bildiriyolar sonucu sadece kanaman fazlalasirsa bide agrin olursa hemen gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?