70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

idrar testinde bu kadar erken sonuç almak biraz zor. kan tahlilinde ise bebek rahime yerleştikten on gün sonra gebelik belli olur. (ben öyle biliyorum) bu kadar erken hem de idrarda pozitif çıkması ilginç. rahat olmaya çalış emzirdiğin için senin gerginliğin kızına geçer. bebekler o kadar hassaslarki en ufak şeyin dahi farkına varıyorlar. canım benim inşallah hersey istediğin gibi olur.

ecrin29 canım hakkında hayırlısı inş. bende yıldır uğraşıyodum nasip olmadı bıraktım kilolarla boğuşuyorum şimdi inş. istediğin bi hamileliktir
KIZLAR ÇOK HASTAYIM BÜTÜN GECE UYUMADIM BOĞAZIMDA TAŞ VAR SANKİ BOĞAZIM KULAKLARIM GÖZLERİM HERYERİM AĞRIYO SABAH SICK SUYLA YIKANDIM ÇORBA İÇTİM ÇAY İÇTİM BİRAZYUMUŞADI MUAYENE OLCAM BİRAZDAN BAKALIM ÖPÜYORUM SİZİ:2::2::2::2:

Geçmiş olsun...

canım sıkma canını hayırlısı olsun.belki değildir diycem ama kısmet...

Günaydın kızlaarr :)

günaydın orticim gecmiş olsun aynen benim de boğazım öyle
sabah ballı sıcak su içtim gelmeden kalori malori napayım çok kötüydüm
götürüyorum ballı şeyleri valla :26: zaten regl olcm kasıkalrım sızlamaya başladı
puuff puff yarın tartıda da fazla çıkıcam biliyorum da yani hem de en az 1 kg

geçmiş olsun canım.benimde öksürük keasilmedi yaaa.sabaha kadar takır takır öksürdüm uyuyamadım bile.neyse gidiyimde az uyuyum kızım uyurken.

Geçmiş olsun canım umarım cabuk gecer....

iste mumkun degil daha en fazla 1hafta oldu regli biteli bende anlayamiyorum nasil cizgi cikar diye
ecrin neredesin sonuç ne bende merak ettim yav gel hadiiii

çok geçmiş olsun canım ya . ah ah hastalık bir yapıştımı bırakmıyo yakayı.
herkese ayrıca günaydın bugün perşembe di mi ya ben hala geçen haftaya göre artı 300 grdayım yarın sabaha mucize bekliyom artık. çok sıkıldım bu duraksamadan 4. haftası durmanın ya birde artı olmasa bariii. dün sinirden öyle rezil bir menü yaptım ki yazım de dövün beni.
sabah
1 paket eti form (6 yulaflı bisküvi)
ara 1 elma
öğle
4 mandalina
ara 5-6 iğde
akşam
2 kaşık pilav 3-5 parça kavrulmuş et
sonra da 9 gibi bir elma tabii 2 bardak yeşilçayda var
ha birde saat 8 de 1 tatlı kaşığının yarısı kadar çikolata attım ağzıma..
az düzensiz ve sağlıksız bir gündü ama tartı yine düşmedi. :2::2:kilo veremeyince sinirlenip böyle yarı aç bırakıyom kendimi hep

gitsin yağlar ersin bitsin üf üf dün o kadar sinirliydim ki akşam hergün yaptığım sporuda yapmadım ee ne olacak benim bu halim
akşam pilates topum geldi ama ben hala video bulamadım satın alacam artık o yönde bir öneriniz var mı

canım ben netten ebru şallının videolarını indirdim.tv8 de yayınlanan programlarından.istersen sende indir.dur özelden linkini göndereyim.biraz yavaş indiriyo ama bigün akşama kadar indirsen sana yeter inş...

bende de var o ıstek canım hele gecen hafta reglken sarıldım cıkolataya gofrete bu hafta o kadar deıl ama oruc tutuyorum ıftardan sonra oluyo bu sefer o ıstek dün ablama gıttım 2 kase asure 2 tane de tulumba yedim ablam dıyo 700 kalorı oldu dıye
aaa kız hamile misin ben taa regl olmadan anlamıstım sana demıstım sen test yapmıstın o zaman cıkmamıstı sonrada regl oldun zaten hayırlısı olsun bencede büyük ihtimal hamılesın canım

cok gecmıs olsun canım

Hepinize günaydın mutlu günler kızlar

ben bu hafta hıc tartılmadım oruc tutuyorum dıye yarın nası yapsam kı aksam az bısey yeyıp yatsam sahura kalmasam da sabah oyle tartılsam barii:44:

canım ben netten ebru şallının videolarını indirdim.tv8 de yayınlanan programlarından.istersen sende indir.dur özelden linkini göndereyim.biraz yavaş indiriyo ama bigün akşama kadar indirsen sana yeter inş...

sağol canım akşam denerim tekrar ama tv 8 i denemiştim açamadı onları bilgisayar. evdeki bilg biraz yaşlıda
üff idefix e bakıyorum satın alacam artık birşey ama o kadar çok varki hangisi iyi anlayamıyom

sen bilirsin ama bu siteden bi günde indirirsin.ben 10 tane falan indirdim. bi tanesini yapsamda yeter ama ben hiç birini yapmıyombanada cd geldi ama içinde abuk sabuk şeyler var.oyüzden netten alacaksan daha önce almış kullanmış memnun kalmış birinin tavsiyesi ile al derim.hadi kib.ben az uyuyuyum

günaydınlar herkeseeee

geldim ama gıtcem yıen durusup gelıcemm hava yagmurlu, pöfff hıc sevmıyorummm bu havaları

gelince gorusuruz inş, öpüldünüz bağğyanlar

gunaydin kizlaarrr
insallah gonlunuzce gecireceginiz bir gun olur.
hasta olan arkadaslara gecmis olsun diyorum.salgin var ammmaaan dikkatttt!!!
:2::2:

Gecmis olsun...
Ay herkes hasta :/

Becerikli hatun

Tekrar hoşgeldin diyorum zeynepçim hem diyetini uygula hemde burda bizimle birlikte kilo ver ayrılma tmm mı sana bide orti buluruz

Geçmiş olsun Arzucum

Çok teşekkür ederim canım

Çok sağolun kızlar. Çok kötü salgın var dikkat etmek lazım..
Dünde erken çıktım işten. Bugün daha iyi gibiyim. İğne rahatlattı biraz.
Cuma ya da az kaldı napıcam ben ya peff

canim hastane degilki muayenehane kani almadi kadin alincada zaten 1hafta sonra bildiriyolar sonucu sadece kanaman fazlalasirsa bide agrin olursa hemen gel dedi

canim hakkinda hayirlisi olsun hic canini sikma.eger hamileysen de ne guzel iste kizinla birlikte buyurler arkadas gibi olurlar benimkisiler gibicok tatli oluyolar azcik buyuduklerinde .hiic moralin bozulmasin.kayinvaliden de yardimci olur nasilsa.cok daralirsan bana ver ben bakarim sen hava alir gelirsin:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…