70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hobiye dönüşmedi mianlattıgına göre dolabın bıel var onlar ıcın senınkı koleksıyona dönmüş kızbeklıyoruz merakla

300 oje o dolabın içinde bit kadar kaldı kendimden utandım yaa napim biraz daha alayımda öyle foto çekeyim dedim di :26:

ama sustumm

Bide öperim

Günaydın kızçelerrrrrrrr

Ay bugün çok mutluyum tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

kolleksiyondan bugün elimde olacaklar inşallahhhhh

Allah mutluluğunu daim etsin canım.
ayy nafffffff senin şu oce merakın mestediyo beni benimde canım çekiyo sonra ama süremiyomki namaz kıldığım için içim geçiyooosürde fotonu koy balkalım canım.
günaydın herkeslere...

300 oje o dolabın içinde bit kadar kaldı kendimden utandım yaa napim biraz daha alayımda öyle foto çekeyim dedim di :26:

ama sustumm

Bide öperim
dolabı az küççük alcakmısın demek ki bende öpüyom

günaydın canımm

Aminn cümlemizin canım

Regl dönemlerinde sür şekerim sende fotoğraf makinam yokki ya telefonunda yakın çekimi berbat ama şekil yaptığım

bigün annemlerin makinayla filan çekerim olmazsa

Tamamdır resimlerini bekliyoruz ama hepsinin.

Timam

dolabı az küççük alcakmısın demek ki bende öpüyom

günaydın canımm

Haklısın canım

Super espiri yapmis kadin ama

sibeeeeeel kuzum ben dedim arada birilerini unuttum diye nasılsın canım

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin cnm
sağol canım amiiin darısı bu topikteki bebek isteyenlerin başına

sağol arcak canım benim geliyor bir cadı hemde ne cadı riskimiz devam ediyor ama korkulacak bişey yok şimdilik dedi doktor bakalım sağlıcakla gelsin bal kızımda birde hep aklımdasınız inan uzun zaman giremedim bide işler yoğun öle takılıp kalamıyorum bazen açık kalıyor site unutuyorum saatlerce öle kalıyor bu diyetin ve callenin çok faydası oldu bana sadece göbeğim çıktı kalçalar falan büyümedi benim az kilo alma gibi takıntım yok da iştahım yok hiç zorluyorum kendimi ama ilerde düzelir diyorlar 7-8 aylık oldumu gör kiloyu diyorlar eh napalım verdiklerimi bile alsam bana yeter üstüne eklemeyeyimde

ya bamya bamya oldu kısçe kız ne çabuğu gel bide bana sor 4,5 ayı geçmek bilmiyor sen nasılsın canım ya mesajını yeni okudum ağol tatlım senide çıtır gelin yapıcaz inşallah
hele bebiş dosun eklerim resimleri teyzesi ayy rabbim nasip etsin o günleride inşallah

Merhaba kizlar cok uyudum cok bu ne ya nerdeyse 24 saat uyu deseler uyuyacam aksam 9 da yattim 10.30 da kalkdim
o ceyar i evire cevire dövmek gerek
bende merak ettim canim noldu acaba :26:

geçmiş olsun canım.benimde öksürük keasilmedi yaaa.sabaha kadar takır takır öksürdüm uyuyamadım bile.neyse gidiyimde az uyuyum kızım uyurken.

gecmis olsun kizlar
allah kabul etsin orucunu canim orucda hep aksam tartiliyorduk acmadan önce öyle mi yapsan acaba :44:
günaydınlar herkeseeee

geldim ama gıtcem yıen durusup gelıcemm hava yagmurlu, pöfff hıc sevmıyorummm bu havaları

gelince gorusuruz inş, öpüldünüz bağğyanlar
hadi gel durusup da canim seni de göremiyom ne zamandir özledin
Çok sağolun kızlar. Çok kötü salgın var dikkat etmek lazım..
Dünde erken çıktım işten. Bugün daha iyi gibiyim. İğne rahatlattı biraz.
Cuma ya da az kaldı napıcam ben ya peff
gecmis olsun canim
Günaydın kızçelerrrrrrrr

Ay bugün çok mutluyum tabi siz kilo verdim sanıcaksınız ama değil yeni iki tane oje sipariş ettim beğendiğim

kolleksiyondan bugün elimde olacaklar inşallahhhhh
oje ci seni bende de incik boncuk takintisi var sahte lerden annem hep derdin seni alan yasadi altin sevmiyorsun sana sakiz makinasindan biriki lastik bileklik alsin yeter diye
ay ne tatli canim benim kiz olcak fistik 4.5 ay olmus masallah ya nekadar cabuk geciyor zaman tez zamanda kucagina alirsin findik kurdunu isallah canim

iyiyim canim benim sagol bak gör hayirlisiyla gelsin bebis sonra bi bakmissin pesinde arkanda kosusturuyor cok cabuk geciyor zaman cok benim oglisin ki okadar cabuk gecti sanki simdi bakiyorumda ne ara böyle büyüdü diye

kizlar ben sonra gelirim bugün burda tatil evdeyim annem sacböregi yapalim diyo cikayim bari yemiycem yarin tarti günü

günaydıınbn kızzllaar herkeşlereee

canım eğer hala indiremediysen msn adresini at özelden msn den yollim videoyu sana para verme boşunaaa

tv 8 indirme linkini banada yollar mısınn ?
ay sağol canım akşam bakayım. msn yok evdeki bilgisayarda kurmayı deneyeyim o yaşlıda biraz kaldıramıyo ablası kurabilirsem sana msj atarım
yaaa sakin tutma kendini saliver gitsin diycem de olmaz simdi.hakikaten yakinlarda biyerde hic wc yokmu yaaa???bence sen o binadan hemen cik ve yan binaya gir ,ilk gordugun tuvalete dallll
hihi valla tüm katları gezdim hayır wcler hep kilitli birde anahtarları istemek lazım nitekim sonunda kapısı açık suyu akan biryer buldum şeyettim rahatladım ama artık bugün korkudan az su içerim gibi.

naf ojeler hayırlı olsun.. ay ben de iyi alıştım herşeyi netten alıyom. makyaj malzemeleri, temizlik ürünleri, kitap , kıyafet en son bomba da bugün bir site buldum çeşit çeşit mum ve ev de mum yapma kitleri satıro. bir tane evde mum yapma kiti aldım. can sıkıntısından hobi ediniyoz işte. renk renk mumlar yapacam
birde hammadde ürünleri satan bir site keşfettim aradan da doğal yağlardan alacam saç dökülmesi için kendime kür yapacam. saç dök. için kullandığınız yağlar var mı isimlerini yazın da onlarıda alayım valla saç kalmadı kafada yalnız bu alışverişler bütcemi iyi sallıyo
ha hediye falan işlerinide netten hallediyom hep. böyle ıvırzıvır küçük ev gereçleri, pratik aletler falan seveniniz varsa bir site var ismini burda yazmayam atılırım topikten şiddetle öneririm. hatta bana mail adresi atarsanız size davet yollayayım .
naf bak o sitede uzun süredir görüyom tırnak süsleme setleri var alacam da oje sürmem pek ondan almadım ama senin çok hoşuna gider.
ay biri beni durdursun bu internet fena hastalık oldu bende...

Hoşgeldııınnn canımmm....
Bız ıyıyız cok sukur, haberler senden... sen nasılsın ?
Demek balkızın gelıyor heee... yerler onu yerler... Allah'ım saglıkla kucagına almanı nasıp etsın guzel gunlerını gostersın ınsallah......

Kızlaarr...
Yarın bizim evlilik yıldönümüzz.... ne yapsam dıye kara kara dusunuyorum..
bilmiyorum eşimin bir planı var mı ama... gece ay tanısma yıldonumumuzde esım bana bır suprız yapmıstı bırseyler duzenlemıs oysakı ben unutmustum..
Bu seferde benım bırseyler yapmam lazım ama ne olabılır.. evde yapamam galıba cunku oglusu babanneye bırakmamız gerek onlarda karsı yakada... dısarda yaparsam ancak uygun olur..
Ne olur bır fıkır verın valla zamanımda cok az ne yapsam ne yapsaaammm ??

belenaaaaaaaaaay hiçte unutmaz boyle kimseleri süpersin canımm valla 2 kılocuk mu aldın sadece nası becerdın bunu, bakalım inş bebegını sagasaglım kucagına alıncaya kadar boyle hersey yolunda gıder hamılelıkte az kılo almanın sırlarını bız anne adayları ıcın anlatırsınnn Allah bı avaz dogurmayı nasıp etsın sana ve tum ısteyenşere bu mutlulugu yasatsın inşallahhh kendıne de bebıse de cok dıkkat et

bu rada ben callene, callen bana küsss elektrık alamadık bırbırımızdennn o yuzden hala koca popomla gezıyorummm

o nası bı mutfak masrafıymış askerı tabur için filan mı yemek yapıyodu acaba karısı banane banane ben de masraflarında kısılınca bı araba alcak bı mutfak ıstıyorummmmmm

ocelerını bızle patlasmazsan kocişine ispikleyeriz haaa

ama sustumm

Bide öperim

300 ojeee parfümericilerin oje standlarında o kadar oje olmuyo sen hala bit kdr kaldı dıyosun; duvardan duvara dolap mı yaptırdın acabaaa

Merhaba kizlar cok uyudum cok bu ne ya nerdeyse 24 saat uyu deseler uyuyacam aksam 9 da yattim 10.30 da kalkdim

[hadi gel durusup da canim seni de göremiyom ne zamandir özledin

valla ya sen aksamcı oldun artık çakışmıo saatlerımız bı türlü, ben de ozledım senı

Beta hcg hormonuyla anlasiliyo da onu ne yukseltir ki
Ustune adet gormus olabilrsin..
Bence kiy paraya kan testi yaptir

kizlar kan testini turkiyede olsam onkere vermistim burda hastane 35km uzakta burda her doktorun muayenehanesi var iste ev doktorlari felan var onlar isterlerse hastaneye gidiyosun gidebilsem hemen gidip yaptiririm zaten hastaneye gitmek mesele malesefki

banada cok sacma geliyo anlamadim belki bisey hcg hormonunu yukseltmistir diyorum sabah bitest daha yaptim ondada cikti 2. cizgi ben tabiki cocuk istiyorum ama kizima uzuluyorum simdi herseyi tam olmiycakmis gibi geliyo emzirmek ne olcak buyurken cok ilgilenebilcekmiyim nasil basedebilirim cunku ben tek buyutuyorum 2tanesiyle bas edebilcekmiyim ikisinede ayni ozeni gosterebilcekmiyiym biseyleri eksik kalirmi

aay nıye bı kac gun onceden soylemedın canımm bı beyın fırtınası da bu organızasyon ıcın yapardıkk ben hepınıze danıstım mısafır menumu olusturdummm

ne yapabılırsın bakalım, evde yapılcak bı kac sey avrdı gecen gun bı topıkte gormustum, o topıklere bı karıstıralım bakalım belkıde sana uyan bısıler cıkabılır :26:

ya da oğlusu gecede orda bırakabılırsen, bı otelden yer ayırtsan degısıklık olur boyle spası fılan olan bı yer olabılır, restaurant bolumü muzıklı bı yer olursa aksam yemegınızı yer geceyı de orda gecırırsınız eşinin bi süredir yapmak ıstedıgı ya da almak ıstedıgı bısı varsa bıseye ılgısı merakı onla ılgılı bı hazırlık olabılır:26:

düşünüyorummm şimcik de ne olabılır başka dıye hazırlıksız yakalandım, normalde cok sevrım boyle seylerıde onumzude zaman az kafa yormak ıcın

Super espiri yapmis kadin ama

Hıı sormaa kendi söylediği yalana kendi inanıyordu.

Valla bekleyene sormak gerek tabi 2 haftalıkken öğrenmiştin sanırım yada o civarlarda.
O zaman öğrenince valla geçmez ya
İyiyim bende kilolarla debelenmeye devam bıraktığın yerlerdeyim hala.
Bakalım 6 rakamını bi göremedim.

kizlar ben sonra gelirim bugün burda tatil evdeyim annem sacböregi yapalim diyo cikayim bari yemiycem yarin tarti günü

Üçyüz beşyüz Suziiii
Yeme o böreklerden. Yarına acısı çıkar bak

o nası bı mutfak masrafıymış askerı tabur için filan mı yemek yapıyodu acaba karısı banane banane ben de masraflarında kısılınca bı araba alcak bı mutfak ıstıyorummmmmm

Ece Erken de bi ara evliydi ya kocası o dönem çalıştırmamış falan.
Neyse boşanma mevzusu olmuştu evliyken ve çalışmıyorken - mutfak masraflarından kısıp- kendine ağaoğlundan 3+1 mi ne almış öyle bi haber vardı. Bence bizim mutfaklarda bi sorun var.

Beraber nice yıllara demekten başka bişey gelmiyo elimden.
Öküzün önde gideni oldugum için aklıma hiç gelmez böyle süpriz falan filan.
Ger-düş yazmış bişeyler Diğer kısçeler vs yardımcı olurlar artık.

cok bakar kaynana dun doktora giderken uyutup biraktim kizi uyanmis kizim karni toktu kizimin o gitmis ta sabahtan yaptigim bebek cayindan biberonunda kalmisti icirmis kizima tabi cok kizdim bidaha ona birakip gitmem

zaten esim hemen yasakladi 10gun yapmiyosun ne oldugu anlasilanakadar leslie felan yok otur cok hareketbile etme diyo adam cocuk hastasi ya

Ecrin29 :) Yazıcam yazıcam araya bişeyler giriyor.
Eğer hamileysen hayırlısı olsun canım. 2 bebişin bi arada büyür artık.
Eşin doğru demiş hamileliğin belli olana kadar Leslie ablaya elveda dicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…