70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar hatunlarr..
bugünki menüm
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 3 zeytin az reçel
ara
yarım simit
öğlen
3 kaşık et yemeği
1 dilim ekmek

ara
2 incir
akşam
2 tavık butu
1 lokma ekmek
1 kaşık makarna
1 kase yoğurt
bol su ve yürüyüş 1 saatt..

canım oruçluymuşsun Allah kabul etsin....ayy nasıı canım çekti bamyaaa aqzımın suyu aktı yeminlee kıymalı ve bol limonlu şöylee ekşili ekşili ayyyyy yolla kıs bi tabakta banaa

merhabaa kızlarrr,
evde test yaptım pozitif çıktı sonra kliniğe gittim oradaki testte negatif çıktı.. bugün gidip hastanede tahlil verdim ama sonucumu alamadım :26::26:
hala korkuyorum anlayacağını :26::26:

hayırlısı orticimmm.sonuçları öğren bakalım stres yapma kendine.

canım oruçluymuşsun Allah kabul etsin....ayy nasıı canım çekti bamyaaa aqzımın suyu aktı yeminlee kıymalı ve bol limonlu şöylee ekşili ekşili ayyyyy yolla kıs bi tabakta banaa

slmm senammmm nasılsın balımmm.karşılaşamadık epeydir.

kızlar yaaa siteye girince değişik adreslerde siteler açılıyo bööle olan varmıı aranızda.güvenliği yükselttim şimdi açılmıyo.bi de çoklu alıntı yapamıyorum.

devremülk düzenbazlarıyla uqraşıyorum tatlım gerginim bu aralar...

amin canım sağolasın..hamilelikten ve bu ramazandan 1 ay borcum vardı..
kaldı 24....yavaş yavaş tutayım ..içimde sıkıntı oluyor borçlu olmak...
aynen öyle senacım...kıymalı ve bol ekşiliydi...
dün yapmıştım...bugün de kalanı yedim
keşke gönderebilsem canım ya üzüldüm bak şimdi..
bi de herkes sevmez bamyayı..

onlar aqzının tadını bilmiyorlar canım bamya yenmezmi yaaa hiç üzülme yazdan alıp atmıştım buzluqa ama bikaç gün yapamam yarın gün var cısslı yicem diqer gün içinde ıspanak aldım mıhlama yapıcam

ayyy ben de yarın başlıcam yaa.Allah kabul etsin fıstık.
ben de kıymalı sevmem ama bol ekşi çok severim mmmmııııımmmmmmm

noldu tatlım gelişme yokmu?parayı kurtaramazsak alıcaz diyodun çok mu kötüymüş.

para ödemedik canımda senetler var ellerinde imzaladıqım...onları güzellikle alamadık...bugün ihtarname çektik...15 gün içinde cevap gelirmiş...baktık halen vermiyorlar mahkeme açıcaz...biraz masraflı olucak...yok canım kötü deqil hatta çok güzel ama yalan söyleyerek satış yapıkları için ben işi inada bindirdim...eşim bugün bile ihtar çekmiyelim alalım dedi ama ben taktım bidefa istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…