70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm kızlaaaarrrr...2 gündür giremedim yine.haftasonları çok yoğun geçiyo.listeye de bakamadım.herkesleriyidir inşşş.bi geçmişe göz atayım geleyim çıkabilirsem işin içindenn.

ortiiiiii naptın fıstık bildirim de yapmamıştın.

Bir haftada 3-5 kilomuu

Hayırlı uğurlu olsun

meraba filiiz64 sen bu 5 kg kac zamanda verdin

merhaba rabiaam
aslinda ben pek diyetime uyamiyorum.her zaman oldugu gibi baslarda iyi motive oluyorum ve sonra sabun kopugu gibi sonuyo hersey ve hirs falan kalmio.bu ara biraz yavasladim.haftada anca 500 gr verebiliyorum en fazla.ama baslayali 2 ayi gecti biraz.cok yiyorum yaaa.yemesem belki simdi 65 i nile gorurdum beennnn

neeeeeee 3-5 kilomuuuuuu

slm arkadaslar cizelge yapamadim neyse
menumu yazayim
sabah k flakes sut
ogle 2 kepek ekmegi peynir
simdiye kadar 1 .5litre su
ara 1 portakal

O kadar kilo verilebileceğini sanmıyorum ama yardımcı oluyorsa o da yeter. Ben başlıyorum bu akşam...

ben de basliyorum o zaman denemekte fayda var.ya 5.5 kilocuk daha vermek istiyorum cok seymi bu ama?
azicik yardim etsin bize birileri.yokmu etkili yontemlerr?mucize cozumlerrr?calistirin saksilari
halaycim dikkat et ama bali tarcini kaynattiktan sonra ilave et.sakincali diye biliyorum bali kaynatmak.aklinda bulunsun (unuttuysan)

Selam Kızlaar....
Nabersiniz, herkesın keyfı yerındedır umarım...

ben de iyiyim sekerr..
sen nasilsin?neler yapiyosun?
bu arada tugba beni papatyamla orti yapmisti ya.ben de nasilolsa o yapti diye ozeline msj falan atmamistim.ama bu hafta orti listesinde de yoktuk.ben simdi bu durumda baska bir ortiyle yoluma devam edebulurmuyumki acep:26:.
ne yapiyoruz ortiyi ayarlayinca biz orti olmaya karar verdik demek yeterlimi yoksa bi toren falanmi yapsakk

verirsin innsallah
benim bu kilolari 2 dogimdan sonra biriktirdim
4 kg ilkinde 4 kilo ikncide
o da daha 5 aylik

Birtakım hastalıkların tedavi ve önlem aşamasında iyi geldiği bilinen tarçın ve bal artık zayıflamak isteyenlerin de vazgeçilmez formülü haline geldi. Kan şekerini düzenlemesi açısından tarçın; karaciğer yağlanmasına ve özellikle karın bölgesi olmak üzere tüm vücutta ki yağ yakımının hızlanmasına ve birikmesinin önlemesi açısından önemli bir besindir.

Balın içerisinde ki antioksidanlar ise tarçın bir araya geldiğinde ise metabolizmayı hızlandıran eşsiz bir iksir haline geliyor. Bu doğal formül beraberinde uyguladığınız bir diyet programı olsun ya da olmasın etkisini gösteriyor. Fakat diyetle beraber yapılan tarçın ve bal kürü diğer uygulamanıza göre daha hızlı ve miktar olarak fazlaca memnun olacağınız sonuçlar yaratıyor.

ayy cok hosuma gitti bu iksirrr
heyecanlandim

yarın sabah yaparım canım :18::18:
evet canımcımm

var canım bi kızım bi oğlum ikizler, daha yeni 1 yaşlarını doldurdular

yok hala istemiyorum :26::26:
canııımmm naptın yaptın mı testi.beni bırakmaaaa....
canım nicemutlu seneleree..
eline sağlık balım.nafcımmmmmmmm senin de eline sağlık fıstığım.
ayyyyy deryacım yaaaa içim eridiresmen yaaa.geçenlerde bizim de bi aile dostumuzun 25 yaşındaki oğlu soba zehirlenmesinden vefat etti.çok üzücü yaaa Rabbim sabır versin ve dediğin gibi Rabbim kimseye bööle bi imtihan vermesin...
geçmiş olsun sibelimmmmm.....

geçmişolsun canım yaaaa.

diğer alıntılar yemekten sonraaaa

Canim sen dene ise yararaa deneyeyim cinku tarcin benim istahimi aciyo :/
Ha ben pisbogaz degilim asla tarcinin suc !

İviiiiit bugun 300 mekik
Agirlikla 10 dk gogus kol calismasi
3 mil leslienin 2 mili :)
Her firsatta hareket :)
Yeter bugunlul odevimi yaptim ohhh mis gibi oldu her ne kadar kipirdayamasamda:/

Canim sen dene ise yararaa deneyeyim cinku tarcin benim istahimi aciyo :/
Ha ben pisbogaz degilim asla tarcinin suc !

Ben değil tarçın suçlu

İviiiiit bugun 300 mekik
Agirlikla 10 dk gogus kol calismasi
3 mil leslienin 2 mili :)
Her firsatta hareket :)
Yeter bugunlul odevimi yaptim ohhh mis gibi oldu her ne kadar kipirdayamasamda:/

Robored

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…