70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi bari sevindim..afiyet olsun canım...
ayyy ben de yarın başlıcam yaa.Allah kabul etsin fıstık.
ben de kıymalı sevmem ama bol ekşi çok severim mmmmııııımmmmmmm

sağol tatlım...
ben de kıymalı yapmıyordum ama bu sefer kıymalı yaptım ..pekte güzel oldu..
çocuklar biile severek yedi nazlanmadan...

merhabaa kızlarrr,
evde test yaptım pozitif çıktı sonra kliniğe gittim oradaki testte negatif çıktı.. bugün gidip hastanede tahlil verdim ama sonucumu alamadım :26::26:
hala korkuyorum anlayacağını :26::26:

O ne yahu papatya falina donmus test olayi..
Tatlim Allah gonlune gore versin..

Gecmis olsun canim Allah kolaylik versin

hımmm hayırlısı o zaman canım yaaa.sen de benim gibisin ben de olsam inada bindirirdim.inşş mahkemeye gerek kalmadan verirler de kurtulursunuz.

iyilik canom
nolsun takiliyorum iste
gelsene sende buraya ikimiz orti olalim.ne dersin?????
kac gundur asagiya gellip gelip gidiyosun goruyorum bi yakalayamaamistim iyi oldu buu

Evet ya gelip gidiyom ama yazmaya bile canim istemiyodu cocuklar hastaydi noralim bozuktu biraz kafami dagitmak icin giriyodum.bu arada ortilik nasi oluyo kiz

Hay allahim ya!! Canim alirsiniz ctir catir senedi de parayi da daaltma kendini
Ama tuketici haklari mahkemesine de dilekce ver istersen vakitlice yarin bi gun uzarsa isine yarayanilir

dün akşam kenan ışık ın yarışması vardı....gerdüşün avatarından soruyu bildim valla..
tabi yarrışmacı bilemedi ya
soru ülkemizde yapılan ilk uçağın ismi
şıklar. dumlupınar
asena
vecihi
cevaop vecihi..
şener şenin filmi vardı ..uçakla dalıyodu..
meğer o yüzden o tiplemenin adını vecihi koymuşlar...

kıss sendemi oynuyosun o oyunu birileri sürekli faceden davet yolluyor hediye yolluyo bunlar o oyunda sanırım bi ara oqlumda oynuyordu..

Ay sena atladim patladim gulmekten
Kiz spora basladim dun bigun de fazla yaptim hamladin iyice
Oram buram uram tutuldu civatalar islemiuo robocop gibi hareket ediyorum onu diyoruz

ben çıkıyorum kızlar..en küçüğü babaanneye postaladım..
büyükler rahat vermiyor..sürekli bişey soruyorlar..
öpüldünüz....

benden bişey kaçmaz havamda olsam gülmekten yerlere yatarsınız ama sorunlarım var şu aralar inşallah bununda üstesiden gelicem...

insallah canim.morali bozuluyo insanin biliyorum.bizim kiracimiz da coook zorluk cikarmisti bize.hem 1 sene boyunca magaza olarak kullandigi binanin kirasini vermedi.hem de uzerine tazminat davasi acti.neye ugradigimizi sasirmistik.kendi binamizi alamadik kadinin elinden.mahkemeler de uzattikca uzatti.en sonunda cikti ama kiralari alamadik
insallah sizin olayda siz zararsiz cikarsiniz.

iyi bari sevindim..afiyet olsun canım...

sağol tatlım...
ben de kıymalı yapmıyordum ama bu sefer kıymalı yaptım ..pekte güzel oldu..
çocuklar biile severek yedi nazlanmadan...
teşekkür ederim canım sizede afiyet olsun...

hımmm hayırlısı o zaman canım yaaa.sen de benim gibisin ben de olsam inada bindirirdim.inşş mahkemeye gerek kalmadan verirler de kurtulursunuz.
inşallah canım neler görücez bakalım..

Hay allahim ya!! Canim alirsiniz ctir catir senedi de parayi da daaltma kendini
Ama tuketici haklari mahkemesine de dilekce ver istersen vakitlice yarin bi gun uzarsa isine yarayanilir
oda olucak canım ihtarnamenin sonucu bi gelsin bakıcaz onada..

Ay sena atladim patladim gulmekten
Kiz spora basladim dun bigun de fazla yaptim hamladin iyice
Oram buram uram tutuldu civatalar islemiuo robocop gibi hareket ediyorum onu diyoruz
ben tam sazanımdır

ben çıkıyorum kızlar..en küçüğü babaanneye postaladım..
büyükler rahat vermiyor..sürekli bişey soruyorlar..
öpüldünüz....
iyigecelr canımm

inşallah canım sözleşmeyi fesh ettik bitti o kesinde senetler biraz kördüqüm..

Evet ya gelip gidiyom ama yazmaya bile canim istemiyodu cocuklar hastaydi noralim bozuktu biraz kafami dagitmak icin giriyodum.bu arada ortilik nasi oluyo kiz

p tesi gunleri kilo bildirimleri yapiliyo.2 liste var burda.birisi teker teker herkesin haftalik verdigi kilolardan yapilan bildirimler sonucu hazirlanan liste.digeri de herkes kendine bir ortak seciyo ve iki kisinin haftalik verdigi kilo toplanip,diger ortilerinki de heaplanio tabi ve orti listesi hazirlaniyo.boylece ortisini alta cekmemek icin digeri rejimine daha cok dikkat ediyo.grup olarak en cok kiloyu veren kazaniyoooooo iste boyle.
bu arada bebislerin icin uzuldum.insallah biran evvel iyilesirler.uzulme onlar iyilesiolar ama sen kendini yiprattiginla kaliosun.ben kendimi yiyip bitiriyodum onceden kizlar hasta oldugunda ama simdi daha sogukkanlidavranmayi ogrenmeye calisiorum yoksa olacak gibi deil.sonra streten yatak dosek yatiyorum ve asil bu sefer onlar coook muhtac duruma dusuyolar.anne saglikli olursa bebislerini zaten iyilestirir ALlahin izniyle.

bildirimler pazartesi deqil cuma günleri canım

amaannnn dogruyaaa benim aklim baska bi topige gitti de seker o yuzden.
nisamla biz baska bi topikten tanisiyoruz aslinda.ordaki bildirimler p tesi yapilio da kafam karisti isteee
saol duzelttigin icin

rica ederim canım

kızlar ben daha yatsı namazımı kılmadım sonra aqırlık basıyor sabahta erken kalkıyorum anlamış olduqunuz üzere müsaade istiyorum ve hepinizi öpüyorumm iyigeceler tatlı rüyalar kıssçelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…