70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canımcımmm..
huhuuuu ben burdayyiimmmmm

beni saymıyonmuuu

ayyy benin pc kafayı yedi yaaaa.bişey görünmüyo.yeni yazılar sayfayı yenilemeden görünmüyo.uffff bi paramız olsa dayeni bi pc alsakkkk..

filizcim biz seninle hiç konuşmamıştık heralde.

aaaa bu yorumunu okumadan yorum yapmisim:26:.o zaman insallah negatiftir diye dua edelim:26:
sağ ol canım :))

amancia hakkında hayırlısı olsun cnm ...

amin canım cümlemizin..
ayy canım geçmiş olsun umarım temiz çıkar. teşekkür ederim..
hayırlısı orticimmm.sonuçları öğren bakalım stres yapma kendine.
ne var ne yok orticim?

O ne yahu papatya falina donmus test olayi..
Tatlim Allah gonlune gore versin..
aynen öyle canım :))
teşekkür ederim :)

Anladim canim ama benim kilo vermem durdu diyebilirim artik gitmiyo senide zorlamiyim benim yuzumden basarisiz olursan bide uzulurum nasil istersen

Anladim canim ama benim kilo vermem durdu diyebilirim artik gitmiyo senide zorlamiyim benim yuzumden basarisiz olursan bide uzulurum nasil istersen

bisey olmaz ya zaten bende rekor kirmiyorum en fazla 500 gr çerez misali.$u tarcinli iksirimize bi deneyelim de bakalim neler olacak.nerde senin kilo cetvelin ?kilo veremeyince bu hafta kaldirdinmi?moralini bozma hemen kusme cetvellere sekerim.gel biz orti olaliiimmmm.zorlama sen yine kendini kilo alirsan da kabulumsun sen benim.ben alirsam sen de bana kizma yeter:18:
oldumuuuuuuuuuuu??????????

:44: hmm yok konusmamistik galiba.amakonusabilirizz
hadi konuşalım ben seher.biroğlum bir kocam var.öğretmenim ve galiba yine kilo alıyorummm
ben gidiyom sen konuş filizinle
ama amaammmaaaaaaa seni seviyoruuummmm...
bekle beni yettiiimmmmm
eee hem konuşalım dedin hem de gidiyon yaniioldumu şimdii..
sağ ol canım :))

amin canım cümlemizin..

ayy canım geçmiş olsun umarım temiz çıkar. teşekkür ederim..

ne var ne yok orticim?

aynen öyle canım :))
teşekkür ederim :)

nolsun balımm her zaman ki gibiişte.sen ne yaptın sonuçları aldın mı yarına mı kaldı.

Canim benim hic cetvelim olmadiki(tamam ozaman orti olalim bu arada tarcinli bali dene muthis bisey ben arada uyguluyorum

ben her yere yeterim masallah hemgiderim hem yazarim
hmm benimde adim anlasildigi uzere filiz.ev hanimiyim ama herr ise ben kosarim.belcikadayim.2 kizim var 5.5 ve 8 yasindalar.
ben kilo almiyorum ama verdigim de pek soylenemez yane..

kizlar doktora gittik kizim icin grip olmus dedi kan testi yaptilar eve torba verdi idrar testi yapcaklar yarin tekrar gelin dedi bidaha kontrol yapcaklar yarina kadar fitille idare edin testlerin sonucuna gore bakariz dedi atesi arada yukseliyo

Canim benim hic cetvelim olmadiki(tamam ozaman orti olalim bu arada tarcinli bali dene muthis bisey ben arada uyguluyorum

yaaa hic olmadimi ya ben hangi alemde geziyorumki acep:26:
hmm biliyorumya kilonu ordan cikardim galiba.bak kilolarimiz da ayni sayilir.cok yakin.bakalim nolcak.
ama once trendy21 kullanicisina senin bir kilo bildirimi yapman lazim ozeline.ama mlutlaka gondermelisin.o geregini yapar.ben yaparim orti bildirimini.
baslangic kilon:
varsa toplamda giden kilon
hedef kilon
seklinde yaparsan iyi olur.:
34:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…