70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar doktora gittik kizim icin grip olmus dedi kan testi yaptilar eve torba verdi idrar testi yapcaklar yarin tekrar gelin dedi bidaha kontrol yapcaklar yarina kadar fitille idare edin testlerin sonucuna gore bakariz dedi atesi arada yukseliyo

cok gecmis olsun $u salgin birakmadi cocuklarin yakasiniatesi cikinca ilik dus aldirmayi unutma.
keske gitmisken bi kantesti de kendin yaptirsaydin:26: sonuc icin

namazini kil da gel seker.aklinda kalmasin

Sagol ortim baslangicim95 kg giden23kg simdi72kg hedefim belli deil:))

cok gecmis olsun $u salgin birakmadi cocuklarin yakasiniatesi cikinca ilik dus aldirmayi unutma.
keske gitmisken bi kantesti de kendin yaptirsaydin:26: sonuc icin

canim burada doktorlarin muayenehanesi var biz cocuk doktoruna gittik onlar buyuklere bakmiyoki hastaneye gitmedik bu doktor hastaneye gitmeniz gerekiyo derse gidiyoruz bi kagit veriyo onla birlikte

canim burada doktorlarin muayenehanesi var biz cocuk doktoruna gittik onlar buyuklere bakmiyoki hastaneye gitmedik bu doktor hastaneye gitmeniz gerekiyo derse gidiyoruz bi kagit veriyo onla birlikte

anladim canim peki.ben de merak ettim senin durumun nolcak diye de o yuzden dedim.eger hamileysen bebegini emzirmen zararli olmayacakmi bi de o aklima geldi gerci emziriomusun bilmiorum ama:26:

orticimm yarına kaldı sonuçlar :26::26:
tamam canım yarın yaz o zaman merak ederim.
ben her yere yeterim masallah hemgiderim hem yazarim
hmm benimde adim anlasildigi uzere filiz.ev hanimiyim ama herr ise ben kosarim.belcikadayim.2 kizim var 5.5 ve 8 yasindalar.
ben kilo almiyorum ama verdigim de pek soylenemez yane..
hımm bu saate kalmandan belli yurt dışında olman.Allah bağışlaın yavrularını.
kizlar doktora gittik kizim icin grip olmus dedi kan testi yaptilar eve torba verdi idrar testi yapcaklar yarin tekrar gelin dedi bidaha kontrol yapcaklar yarina kadar fitille idare edin testlerin sonucuna gore bakariz dedi atesi arada yukseliyo

geçmiş olsun canımmmm.çok zor yaaa bebişlerin hastalığı.

anladim canim peki.ben de merak ettim senin durumun nolcak diye de o yuzden dedim.eger hamileysen bebegini emzirmen zararli olmayacakmi bi de o aklima geldi gerci emziriomusun bilmiorum ama:26:

emziriyorum canim bende kafayi yiycem artik ne oldugunu bende cok merak ediyorum ama arastiriyorum bitarafdan emzirebilirmissin aslinda sadece biraz sutun kalitesi dusuyomus ama bebege zarari yokmus pek

tamam canım yarın yaz o zaman merak ederim.

hımm bu saate kalmandan belli yurt dışında olman.Allah bağışlaın yavrularını.

geçmiş olsun canımmmm.çok zor yaaa bebişlerin hastalığı.

sagol canim gercekten zor bide diger durum hala sonuclanmadi simdi pek lekelenmede yok ama teslerde tam kirmizi olmuyo ama yaptiktan 30saniye sonra beliriyolar hemen tabi digeri gibi hala kirmizi olmuyo simdi diyorum turkiyede olsam susaatte bile acile gider ne oldugunu ogrenirdim guya kadin dogumcuya gittim kadin neye baktiysa kan alabiliyo almadi bidahaki gunun gecmesinden sonra bakicak hala olmadiysam ozaman alicakmis kan testini ofya ben kotuyum kizlarya sardim cikolatalara sitres oldukca moralim bozuldukca cikolata yiyip duruyorum ruhen bedenen cok yorgun hissediyorum kendimi

naptınız nen ben yokken anlatın bakem,,pööf bugünde hiç giremedim doğru dürüst,,annem kulağından ameliyat olduu,,ablam yanında gidince çocuklarına ben baktım,,oğlan neyse okuldaydı geldi gittide,kızla benim oğlan anlaşamıyolar o 4 benimki 2.5 kafayı yedirdiyolar vallaallahtan benim kızla o anlaşabiliyoda işi kurtarıyoz..evde akşam 4 çocuk oldu la biri ordan biri burdannablam gece gelemiyceni söyleyince,,oldum planlar kuruyodum acaba çocukları alt katta evinde yerlerinde yatırsam acep gece uyanırlarmı dedim derken ablam 7de çıkageldi,,annem hastaneden çıkmış,,yatmak istememişiyimiş..şükürler olsun..neyse geldi ablam diye pekbi sevindim,,gündüz neysede,,gece benimkiler ikiside uyanıyo daha e bide kız yeğenimde uyanıyo mama içmek için..dedim yandım ben bende kalsa birbirlerini uyandırırlar evine yatırsam gece korkarlar amaaan neyse işte ablam geldi işlem bitti...

Son düzenleme:
Sakın okuma 18 + bir erkek akşam okuldan gelir gelmez bilgisayarı açmış.bilgisaya r acılır acılmaz "annen öldü demiş".diger odaya bakınca annesini ölü bulunmuş. Annesini seytan ısırmıs bilgisayara şeytan girmiş,eger sen annenin ölmesini istemiyorsan 15 yere paylaş:26:

özür dilerim mecburum...(ya of bikere okudum okumasam kesinlikle böyle birsey yapmamSana Okuma dedik dimi yapıştırsimdi 15 yeree

gecmis olsun annene canim gercekten cok cocukla ugrasmak zor iyi rahatlamissin ablan gelmis

Geçmiş olsun canım annen iyiyse sorun yok zati.
4 çocuk muuu
Zor valla hee

canim hic inanmam oyle seylere allah korusun annelerimizi

geçmiş olsun annene tez zamanda düzelir inşallah.ablanın gelmesi iyi olmuş senin açından.4 çocuk oldukça yorucu olurdu senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…