Kızçeler iyi akşamlar kendinize dikkat edinunutmayın biz bir bütünüz öpüyorum çok
Benim 2 kilo atıyo rahat :26:
tabii canımyazdim canim sagol fistik
bende siyahcilardanim canim senin siyah kürkünü benimle paylasirmisin
bende akşan markette ıspanağı görünce bir börek apsamda yesem dedim hani :=)Canım ıspanak istedibu hafta alayımda bi börek yapayım derrmişiimmm
Benimkini pek seven yok,çirkin diyolar oğluşuma tamam çok güzel değil ama 6 senedir benimle ve ben onu çok seviyorum...:))
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/103/9/1/patis_by_queends-d3dwb9b.jpg
tabii canım
bende akşan markette ıspanağı görünce bir börek apsamda yesem dedim hani :=)
olur mu çoooook tatlı neresi çirkin yerim ben o suratı. bu iran kedileriinin o ifadeleri öldürüyo beni
sey ya ama dilek ben sucsuzum avukatimi isterim
Onca yediğini hiçe sayıp bide böreğe sulanıyo.
Naf, Suzi topiğe geldiğinde ben 75 kilo falandım sanırım hatta bi ara 74e düşünce Kdr, suzi, ben yarışalım demiştim.
Bu orti olayı olmadan önce.
Bunlar oralı olmadı sonra orti olayı çıktı zaten.
Ben 71.5 oldum - ki Cuma bu rakam değişcek - Suzi hala aynı rakamlarda.
Boşuna lakabı 300-500 Suzi değil.
hogeldin canimBende 165 boyunda 70 kiloyum hedefim yaza kadar 55 kilo olmak..şimdiden başladım 6 ayda 15 kilo veririm heralde
yok normal insan evlati gibi yemiyom
Normal insanevladı gibi yemiyor musun?
Bişey derken kür faln filan mı ısırganlı çay mı ne yani.
Az kilo verenlerin menüleri örnek olmak için değildir zaten.
Sen yaz yanlışsa ki hiçbişi yemiyosan orası sorun bi bilen yorumlar.
Bende pek farksız değilim geldim 2 ay oldu hala aynı kilodayımalıp veriyorum ekonomiye can veriyorum
Anemmmmm :18::18:
Bi çare düşünmem lazım haldır haldır haldır
canim kizlar söylesin ben regl de tutabilsem bende fark edecem deKızlar regl döneminde kaç kilo farkediyorsunuz?
canim araya yan isarkadasi girdi tam anlatacakdime yanı bu da sorumuuuuu
sen soyle bakayım napıyosun da beklıyosun işe yarıycak mı dıyeee :26:
yok dikkat ediyorum ama biz fazla klavyeylen calismiyoruz yani telefonlara bakiyoruz isim ariyoruz mail adresi falan ama takir takir yazinca acaba bu kime yaziyo diye huylaniyorlarBen zaten sen gel diye bekliyorum bu kiloda
Tamam canım aman yakalanma sonra hiç gelemezsin filan :18::18:
garip degil fistik merakli melahat
Ne garip iş arkadaşları var ya.
Görüşürüz Suzi..
lafimi olur canim yarin senin icin özel firar yaparim alisdik artikama şu secret kürünü soylemedın yaabende cıkcam sımdı ogrenemeden evde nette yok :26:
Kızçeler iyi akşamlar kendinize dikkat edinunutmayın biz bir bütünüz öpüyorum çok
tabii canım
bende akşan markette ıspanağı görünce bir börek apsamda yesem dedim hani :=)
olur mu çoooook tatlı neresi çirkin yerim ben o suratı. bu iran kedileriinin o ifadeleri öldürüyo beni
benim oglan durmuyo aksam uyuya kalmasam uyku savasi yapmassak oglislegelmeye calisirim görüsürüz canlarim
ben yazana kadar gitmiş suzimmmm hadi çabuk gel fıstıqımm össsledimmmm vallaa
hosgeldin senacim ne var ne yok?ne is?
hoşbulduk filiziiiiimmmmmmmmm nasılsın bitanemm
oo ortim de gelmis ama benim yuzum yokki seninle konusmaya.cook yorucu bir gunun sonunda yine aksam oldu .yani benim sapitma saatlerim.veee ben de duramadim yine kalktim pankek yaptim:26:
3 kucuk pankek yedim ama birisi recelli ikisi de cikolataliydi:26:
ben bu kadar yemege ragmen hala (kilodan vazgectimde)gram verirsem bilin ki tarcin ise yario.yoksa normalde 2-3 kilo almam lazim bu hafta
filizcim bende muezzezle msnde sohbet ederken birden canım tatlı istedi kalktım hemen kremşantili kurabiye yaptım attım fırına pişiyor yanıanda 1 bardak süt (sütü çok seviyorum) gümledi bu gece valla... hadi filizcim sende çay demle bütün topik 1 defaya mahsus kurabiye partisi yapalım ne dersiniz aşadaki çıtırlarımm
iyiyim tatlimmm.napiimmm sanirim bunca seyi yedikten sonra "yuvarlanip gidiyorum"deyimi benim icin coook uygun olacak.
bugun de gelmeseydin ilan verecektim gazetelere "araniyor" diyewwwwaaaannnntttteeeddddd
hangi gazete quuuuu bende hergün netten iş ilanlarına bakıyorum birden kendimi ilanların arasında görünce kayboldum diye kendimi aramaya başlardım iyiki gelmişimm
oo ortim de gelmis ama benim yuzum yokki seninle konusmaya.cook yorucu bir gunun sonunda yine aksam oldu .yani benim sapitma saatlerim.veee ben de duramadim yine kalktim pankek yaptim:26:
3 kucuk pankek yedim ama birisi recelli ikisi de cikolataliydi:26:
ben bu kadar yemege ragmen hala (kilodan vazgectimde)gram verirsem bilin ki tarcin ise yario.yoksa normalde 2-3 kilo almam lazim bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?