70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazdim canim sagol fistik

bende siyahcilardanim canim senin siyah kürkünü benimle paylasirmisin
tabii canım
Canım ıspanak istedi bu hafta alayımda bi börek yapayım derrmişiimmm
bende akşan markette ıspanağı görünce bir börek apsamda yesem dedim hani :=)

Benimkini pek seven yok,çirkin diyolar oğluşuma tamam çok güzel değil ama 6 senedir benimle ve ben onu çok seviyorum...:))

http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/103/9/1/patis_by_queends-d3dwb9b.jpg

olur mu çoooook tatlı neresi çirkin yerim ben o suratı. bu iran kedileriinin o ifadeleri öldürüyo beni

tabii canım

olur mu çoooook tatlı neresi çirkin yerim ben o suratı. bu iran kedileriinin o ifadeleri öldürüyo beni

Bende çok seviyorum ne yalan söyliyim....

Akşam yemeğindeydim menümü de paylaşıyım;
1 kaşık taze fasülye
Yarım kase çorba
1 kase yoğurt
1 küçük parça tavuk

lafim yarida kaldi isarkadasi yüzünden negüzel sohbet ediyorduk anca geldim eve hemen pc basina bütün gün pc görmemis gibi

sey ya ama dilek ben sucsuzum avukatimi isterim hem bana komplo kurtular annem türkiyeye gelmisdin hatirladinmi babam sen yemezsen bende yemem demisdin disardan müdahalle ediyorlar sayilmaz
Bende 165 boyunda 70 kiloyum hedefim yaza kadar 55 kilo olmak..şimdiden başladım 6 ayda 15 kilo veririm heralde
hogeldin canim
yok normal insan evlati gibi yemiyom simdi 1 günlerim var birde 0 günleri 1 günlerde istedigimi yiyorum 0 günlerde kati birsey yemiyorum yani corba yogurt süt cay
mesela bugün 0 bugün sabah corba cay su kahve corba yogurt öyle yedim yarin yine normal yiyorum yani bendeki problem ben simdi kendime birsey yazakladimmi illa o göze batiyo ama söyle biliyorum ha bugün yemiyorum ama yarin halen canim cekerse yiyebilirim diye :26:

Bende pek farksız değilim geldim 2 ay oldu hala aynı kilodayım alıp veriyorum ekonomiye can veriyorum
bende ispirikcilik yapayim dillleeekkkk burda saclarindan sürüklenecek biri vaaarrr ama sen 6 yi görmüssün bebegim en iyisi ben susayim
Anemmmmm :18::18:

Bi çare düşünmem lazım haldır haldır haldır

Kızlar regl döneminde kaç kilo farkediyorsunuz?
canim kizlar söylesin ben regl de tutabilsem bende fark edecem de
e yanı bu da sorumuuuuu

sen soyle bakayım napıyosun da beklıyosun işe yarıycak mı dıyeee :26:
canim araya yan isarkadasi girdi tam anlatacakdim yukariya yazdim canim
Ben zaten sen gel diye bekliyorum bu kiloda

Tamam canım aman yakalanma sonra hiç gelemezsin filan :18::18:
yok dikkat ediyorum ama biz fazla klavyeylen calismiyoruz yani telefonlara bakiyoruz isim ariyoruz mail adresi falan ama takir takir yazinca acaba bu kime yaziyo diye huylaniyorlar

Ne garip iş arkadaşları var ya.
Görüşürüz Suzi..
garip degil fistik merakli melahat görüsürüz seker
ama şu secret kürünü soylemedın yaa bende cıkcam sımdı ogrenemeden evde nette yok :26:
lafimi olur canim yarin senin icin özel firar yaparim alisdik artik
Kızçeler iyi akşamlar kendinize dikkat edin unutmayın biz bir bütünüz öpüyorum çok

tabii canım

oo ortim de gelmis ama benim yuzum yokki seninle konusmaya.cook yorucu bir gunun sonunda yine aksam oldu .yani benim sapitma saatlerim.veee ben de duramadim yine kalktim pankek yaptim:26:
3 kucuk pankek yedim ama birisi recelli ikisi de cikolataliydi:26:
ben bu kadar yemege ragmen hala (kilodan vazgectimde)gram verirsem bilin ki tarcin ise yario.yoksa normalde 2-3 kilo almam lazim bu hafta

filizcim bende muezzezle msnde sohbet ederken birden canım tatlı istedi kalktım hemen kremşantili kurabiye yaptım attım fırına pişiyor yanıanda 1 bardak süt (sütü çok seviyorum) gümledi bu gece valla... hadi filizcim sende çay demle bütün topik 1 defaya mahsus kurabiye partisi yapalım ne dersiniz aşadaki çıtırlarımm

ben hazirimmmmmm

iyiyim tatlimmm.napiimmm sanirim bunca seyi yedikten sonra "yuvarlanip gidiyorum"deyimi benim icin coook uygun olacak.
bugun de gelmeseydin ilan verecektim gazetelere "araniyor" diye wwwwaaaannnntttteeeddddd

hangi gazete quuuuu bende hergün netten iş ilanlarına bakıyorum birden kendimi ilanların arasında görünce kayboldum diye kendimi aramaya başlardım iyiki gelmişimm

seherrrrrrrrrr bitmedimi geçmiş anacım aşadan yukarı çıkamadın bitürlü kıss hani sen beni bugün arıcaktınn

Son düzenleme:

evet ortım bugun pek karsılasamadık merak etme yalnız degılsın bende bıraz once bayabı hatırı sayılır bisküvi yedım şimdide soda içiyom bırazdan form cayı yatmaya yakın tarçın bılmıyom ne olcak bole yiyip yiyip caylara saldırıyom:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…