70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür ederim Sena abla..
Ezik nick mywishten kurtuldum ne kadan teşekkür etsem azdır Kazen'e

kızlar yarın diyetisyene gidiyorum ve bende aranıza katılıyorum
bu arada kan testlerimi yaptırdım sonuçlar inanılır gibi değil
henüz 24 yaşındayım ve kara ciğerde yağlanma kolesterol offf off hepsini sebebi kilolar
neyse yarın tartılır kilo çizelgesi de yaparım inşallah sizlerin de desteğiyle kilolara sonn

kızlar yarın diyetisyene gidiyorum ve bende aranıza katılıyorum
bu arada kan testlerimi yaptırdım sonuçlar inanılır gibi değil
henüz 24 yaşındayım ve kara ciğerde yağlanma kolesterol offf off hepsini sebebi kilolar
neyse yarın tartılır kilo çizelgesi de yaparım inşallah sizlerin de desteğiyle kilolara sonn

hosgeldin canim ,beklerizzz.insallah sen de bir an evvel kurtulursun fazlaliklarindan.bahar gelince kalabaliklasir buralar zaten.biz o zamana kadar ki$tan temizligimizi yapmis olalim.bahara misler gibi takilalimmm

ayyyy cok hosmus gercektennnn
bu resimdeki senmisin guzel bayannnn
est. canım güzellik banamı kalmış nacizane benim resimdeki...ama kapalıyım...

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kilo veriri ve sorunlarından kurtulursun...

hosgeldin canim ,beklerizzz.insallah sen de bir an evvel kurtulursun fazlaliklarindan.bahar gelince kalabaliklasir buralar zaten.biz o zamana kadar ki$tan temizligimizi yapmis olalim.bahara misler gibi takilalimmm

est. canım güzellik banamı kalmış nacizane benim resimdeki...ama kapalıyım...

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kilo veriri ve sorunlarından kurtulursun...

çok saol kızlar inşallah en kısa zamanda hep beraber kurtulucazz

Kızlarr gün içinde bu konu konuşşuldu.
Ben, blackcat ve barkinim Kk pro luk için para yatırdık ve hemen aktif edildi.
Güzel bi hizmet..
Kendi adıma konuşayım.
KK ya takıldığımdan beri 10 kilo verdim. Sadece kilo konuşmadım burdaki arkadaşlarla herşeyi paylaştım..
Diyetisyene 1 kere gittim ama kasıldığım için bir daha gidemedim.
Gene kendi adıma konuşuyorum diyetisyene vereceğim 1 seans parası bile değil 30 tl.
Neyse hatırlatayım dedim. İlgilenen olursa yazarsınız.

Kızlar ya az önce 2-3 dilim kakaolu kek yedim ve süt içtim,çok pişmanım,bugün abartmadım diye gece abarttım reglim diye canım tatlı istiyor ayrıca mideme dokundu,moralim sıfırlandı -.-

Kızlar ya az önce 2-3 dilim kakaolu kek yedim ve süt içtim,çok pişmanım,bugün abartmadım diye gece abarttım reglim diye canım tatlı istiyor ayrıca mideme dokundu,moralim sıfırlandı -.-

tatlım hiç üzülme bizlerde belli bir düzeni oturtana kadar gerekli gereksiz zamanlarda yiyip sonrada pişman oluyorduk..pişman ola ola nefsimize hakim olmayı öqreniyoruz canım...olan oldu yarın yepyeni birgün ve yepyeni umutlarımız olucak...hiç kafa yorma vericeksin kilolarını..bizler nasıl verdiysek sizlerde vereceksiniz cnm..

Doğru söylüyorsun tatlım,sabah kalkıcam hafif bi kahvaltıdan sonra sporumu yapıcam ve güne devam edicemm
Bundan önce 82 kiloydum,onlar nasıl gittiyse bunlarda gidecek...

iş yerinde cnm sertifika lazım bildiğim muhasebeye hızlandırılmış gidiyorum sertifika için delircem artık yoruldum

anne olmak ve sabır hepimiz aynı yollardan geçiyoruz cnm

amin cnm herkesin
kolay gelsin balımm..
Kızlar anladığım kadarıyla jillian michaels 30 day shred ile hep beraber inceleceğiz.Hepinizi cezbetmiş.İsmi bile gaza getiriyor insanı,yarın sabah da yapıp devamını getirmeyi umuyorum...
evet valla yarın başlıyorum hatta oğlum uyusun bu gün.
canım ben videosunu indirdim ama linkten değil bi programla indirdim.
canım yaaaa inşşbişey çıkmaz.geçmiş olsun.
maşallah fıstığımaaaaa.ama 73 çok iyi bence.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımın içi.
ayyyy ben de diyorum bu avatar dileğeaitdiye puccaaa kim diye.hayırlı olsun bbeeğiimm..ya ben hala nalamadım parayı nasıl yatırdın .yatırdıktan sonra mı mesaj attın.
ben yazana kadar gitmiş suzimmmm hadi çabuk gel fıstıqımm össsledimmmm vallaa

seherrrrrrrrrr bitmedimi geçmiş anacım aşadan yukarı çıkamadın bitürlü kıss hani sen beni bugün arıcaktınn

seher ben yokum sandı çıktı kısss burdayım ben gel geriiiiiiiiii :80:
balım gelmişşşşş özledim senniii.ve çok üzüldüm.canım yaaa bu gün o kadar yoğun geçtiki boşdersim vardı güya oturacaktım.bir sürüiş çıktı.bi de nöbetçiydim kafa kalmadı.geçmişten de çıkamadım.şu pro karta takıldım biraz.
Eki Görüntüle 307191 Eki Görüntüle 307190
iste boyle.ama cok kirletiyo cocuklar.Allahtan silinebilir kumastan da temizlenebiliyo.yoksa biterdim.gelene gidene rezil olurduummm
amaaaaaaaaannnnnn ben düşünemiyorum benim oğlanla.artık elimdebi bez evin içinde gezer dururum

Yaşasııınn artıkkk Proyummmm...

hayırlısı olsun canım.inşş güzelbi zam alır ya da güzelll bi iş bulursun.
pron da hayırlı olsuuunnnn..

bunlar daherkeseeeeeee...
kızlar ayşebaharın da selamı var herkeseüzerimde kalmasınn

merhaba kızlarr

orti seni görüyorum nbr?
jilliams ın videosunu ben de indirdim bugün torrentten haftasonu başlıycam sanırım :26:

Selam Seher ablaaa.
Önce hesaba havale yaptım sonra başvurdum daha sonra mesaj attım.
Öğleden sonra yatırdım sanırım parayı. Az önce de aktif edildi.
Teşekkür ederimm.
Mywish oldu puccaa
A.s. bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…