kızlar yarın diyetisyene gidiyorum ve bende aranıza katılıyorum
bu arada kan testlerimi yaptırdım sonuçlar inanılır gibi değil
henüz 24 yaşındayım ve kara ciğerde yağlanma kolesterol offf off hepsini sebebi kilolar
neyse yarın tartılır kilo çizelgesi de yaparım inşallah sizlerin de desteğiyle kilolara sonn
est. canım güzellik banamı kalmış nacizane benim resimdeki...ama kapalıyım...ayyyy cok hosmus gercektennnn
bu resimdeki senmisin guzel bayannnn
kızlar yarın diyetisyene gidiyorum ve bende aranıza katılıyorum
bu arada kan testlerimi yaptırdım sonuçlar inanılır gibi değil
henüz 24 yaşındayım ve kara ciğerde yağlanma kolesterol offf off hepsini sebebi kilolar
neyse yarın tartılır kilo çizelgesi de yaparım inşallah sizlerin de desteğiyle kilolara sonn
hosgeldin canim ,beklerizzz.insallah sen de bir an evvel kurtulursun fazlaliklarindan.bahar gelince kalabaliklasir buralar zaten.biz o zamana kadar ki$tan temizligimizi yapmis olalim.bahara misler gibi takilalimmm
est. canım güzellik banamı kalmış nacizane benim resimdeki...ama kapalıyım...
canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kilo veriri ve sorunlarından kurtulursun...
Merhaba
Pro Kart Hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum !
Kartin ucreti 30 TL bu ucretin tamami BEDD'e bagislanmaktadir. BEDD nedir diye merak ediyorsaniz;
Destek Verenler - BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ adresin inceleyebilirsiniz.
Esas sizlerle paylasmak istedigim 70-79 kilo araligi olarak sizlerin adina http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat adresine bir kalpli sizin sececeginiz bir logoyu koyabilirsiniz. Nasil mi 15 adet kart alirsaniz yani 15 uyemiz pro olursa biz sizi nadiniza kaliteli bir cok amacli tekerlekli sandalye alip BEDD'e bagisliyor ve tum belgelri buradan paylasip sizi Bir gulumseme Bir hayat projemizde kalp ile onure ediyoruz.
Pro uyeligin avantajlarini saymama bile gerek yok karti alana gecen ay 60 TL degerinde parfum(bir marka bize jest diye yolladi bizde kargoalra koyduk) yolladik ! Mutlaka yanina birseyler koyuyoruz...
Sorulariniz varsa cevaplayabilirim...
dilekcimmm ben seni başka biri sanmıştım tanıyamadım nick farklı olunca...söylemesen yeni gelen biri sanıcaktımmm
Kızlar ya az önce 2-3 dilim kakaolu kek yedim ve süt içtim,çok pişmanım,bugün abartmadım diye gece abarttım reglim diye canım tatlı istiyor ayrıca mideme dokundu,moralim sıfırlandı -.-
tatlım hiç üzülme bizlerde belli bir düzeni oturtana kadar gerekli gereksiz zamanlarda yiyip sonrada pişman oluyorduk..pişman ola ola nefsimize hakim olmayı öqreniyoruz canım...olan oldu yarın yepyeni birgün ve yepyeni umutlarımız olucak...hiç kafa yorma vericeksin kilolarını..bizler nasıl verdiysek sizlerde vereceksiniz cnm..
kolay gelsin balımm..iş yerinde cnm sertifika lazım bildiğim muhasebeye hızlandırılmış gidiyorum sertifika için delircem artık yoruldum
anne olmak ve sabır hepimiz aynı yollardan geçiyoruz cnm
amin cnm herkesin
evet valla yarın başlıyorum hatta oğlum uyusun bu gün.Kızlar anladığım kadarıyla jillian michaels 30 day shred ile hep beraber inceleceğiz.Hepinizi cezbetmiş.İsmi bile gaza getiriyor insanı,yarın sabah da yapıp devamını getirmeyi umuyorum...
canım ben videosunu indirdim ama linkten değil bi programla indirdim.sLm kizLardilek geldim hani sacimdan sürüyecekdin nirdesin
canim benimki baskami ne :26: 5 inci ye bastim download yazdi onada bastim bilgisayari cökertiben nereye girdim aceb :44:
naptin yedinmi kahvaltiyami sakliyonhe yakarsin persembeye kadar bekletme bebis arti cikma sonra
canim sende aksama birakma bari :26: yedinmi
ay ne güzel bi cest yapmisgüle güle kulan canim
allah kabul etsin canim
basiniz sagolsun canim ya
neyin derdine düsmüsler bunlar yane var sanki iki listede olduysa sevinsinler iste ay ne fesat insanlar var
ben indiremedim canim :26: bana da bi el atsaniz
tabii canim hosgeldin
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html canim ben burdan yapiyorum bi dene istersen:26:
canım yaaaa inşşbişey çıkmaz.geçmiş olsun.günaydın kızlarrrrrrr regl ağrısından bayılcam bu kadar ağrı çekmemiştim son zamanlarda regl olmasamda ağrım var smear testi yaptırdı bakalım inş kötü bişey çıkmaz iki hafta sonra alıcam ay ben kaçtım kızlar sanki bıçak saplanıyoo
maşallah fıstığımaaaaa.ama 73 çok iyi bence.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımın içi.Canım benim..
Sevgililer gününde doğacak tepikoğlum
Bak doğum sonrası burdayım..
Liste savaşı mı ne oluyormuş
Anlamam ona göre...
Orti buluyormuşsunuz..
Hepiniz ortimsiniz
:)))))
Oh ortileri de buldum...
Canım ben 73 olmuştum en son...
VAlla boyum olmasa yuvarlanıp gideceğim de:))
BAşın sağolsun Tubişim...
CAnoooooooooo kızlara selam söyle
ayyyy ben de diyorum bu avatar dileğeaitdiye puccaaa kim diye.hayırlı olsun bbeeğiimm..ya ben hala nalamadım parayı nasıl yatırdın .yatırdıktan sonra mı mesaj attın.Kıızzlaarrrrr...
Topik biraz serbest kaldı sanırım. Artık çoğu kişi ( bende dahil olmak üzere ) menülerini paylaşmıyor.
Bundan böyle her akşam menülerimizi paylaşalım diyorum ben.
Sohbet muhabbet güzel de olmıyyy böylee.
ben yazana kadar gitmiş suzimmmm hadi çabuk gel fıstıqımm össsledimmmm vallaa
seherrrrrrrrrr bitmedimi geçmiş anacım aşadan yukarı çıkamadın bitürlükıss hani sen beni bugün arıcaktınn
balım gelmişşşşş özledim senniii.ve çok üzüldüm.canım yaaa bu gün o kadar yoğun geçtiki boşdersim vardı güya oturacaktım.bir sürüiş çıktı.bi de nöbetçiydim kafa kalmadı.geçmişten de çıkamadım.şu pro karta takıldım biraz.seher ben yokum sandı çıktı kısss burdayım ben gel geriiiiiiiiii :80:
amaaaaaaaaannnnnn ben düşünemiyorum benim oğlanla.artık elimdebi bez evin içinde gezer dururumEki Görüntüle 307191 Eki Görüntüle 307190
iste boyle.ama cok kirletiyo cocuklar.Allahtan silinebilir kumastan da temizlenebiliyo.yoksabiterdim.gelene gidene rezil olurduummm
Bu arada kısçeler artık bende iş arayanlar kervanına katıldım.
Şefim emekliliğini istedi ondan önce bi bilg. mühendisi işten ayrılmıştı.
Şimdi eleman almadan götürelim işi diyor müdür olacak zat.
Bende maaşı söyledim. 3. yılıma girdim vs vs dedim.
Uçuk bi beklentin olmasın dedi.
Ki sadece 500 bilgisayar kullanıcısına yazılım kısmında ben destek veriyorum.
Ve bilgisayardan anlayan kadar anlamayan daha çok..
Çıldırcak durumdayım yani.
Verdiği maaşa gider bi iş bulurum kafam da rahat olur.
Bi de bi tek program olsa neyse dicem.
Ivır zıvır herbişeyde beni arıyolar yardımcı olayım diye.
Bende eşek tabi. Sırtıma semer vuran çok olıyyy.
İsyan bayrağını açtım yarından tezi yok iş arıycam.
Yaşasııınn artıkkk Proyummmm...
evet valla yarın başlıyorum hatta oğlum uyusun bu gün.
ayyyy ben de diyorum bu avatar dileğeaitdiye puccaaa kim diye.hayırlı olsun bbeeğiimm..ya ben hala nalamadım parayı nasıl yatırdın .yatırdıktan sonra mı mesaj attın.
hayırlısı olsun canım.inşş güzelbi zam alır ya da güzelll bi iş bulursun.
pron da hayırlı olsuuunnnn..
bunlar daherkeseeeeeee...
kızlar ayşebaharın da selamı var herkeseüzerimde kalmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?