Benim 1 kilo ama göğüslerim acayip şiş 6 cm e yakın ölçüsü artmış,normalde de böyle olsa ama şiş olmasa keşkee
tabii canım
bende akşan markette ıspanağı görünce bir börek apsamda yesem dedim hani :=)
olur mu çoooook tatlı neresi çirkin yerim ben o suratı. bu iran kedileriinin o ifadeleri öldürüyo beni
lafim yarida kaldi isarkadasi yüzünden negüzel sohbet ediyordukanca geldim eve hemen pc basina bütün gün pc görmemis gibi
sey ya ama dilek ben sucsuzum avukatimi isterimhem bana komplo kurtular annem türkiyeye gelmisdin hatirladinmi babam sen yemezsen bende yemem demisdin disardan müdahalle ediyorlar sayilmaz
hogeldin canim
yok normal insan evlati gibi yemiyomsimdi 1 günlerim var birde 0 günleri 1 günlerde istedigimi yiyorum 0 günlerde kati birsey yemiyorum yani corba yogurt süt cay
mesela bugün 0 bugün sabah corba cay su kahve corba yogurt öyle yedim yarin yine normal yiyorumyani bendeki problem ben simdi kendime birsey yazakladimmi illa o göze batiyo ama söyle biliyorum ha bugün yemiyorum ama yarin halen canim cekerse yiyebilirim diye :26:
bende ispirikcilik yapayim dillleeekkkk burda saclarindan sürüklenecek biri vaaarrr ama sen 6 yi görmüssün bebegim en iyisi ben susayim
canim kizlar söylesin ben regl de tutabilsem bende fark edecem de
canim araya yan isarkadasi girdi tam anlatacakdimyukariya yazdim canim
yok dikkat ediyorum ama biz fazla klavyeylen calismiyoruz yani telefonlara bakiyoruz isim ariyoruz mail adresi falan ama takir takir yazinca acaba bu kime yaziyo diye huylaniyorlar
garip degil fistik merakli melahatgörüsürüz seker
lafimi olur canim yarin senin icin özel firar yaparim alisdik artik
benim oglan durmuyo aksam uyuya kalmasam uyku savasi yapmassak oglislegelmeye calisirim görüsürüz canlarim
kızlar sabah msnde mektupp mywish ve nafla üçlü sohbet ettik kurstan gelince koltukları yıkıcam dedim emine ablam(mektupp) fırçaladı beni :18: kış kış koltukmu yıkanır didii :26: benim halılarım ve koltuklarım açık renk 2 ayda bir düzenli olarak yıkıyorum çok kirlenince temizlemesi zor oluyor bende kirlenmeden yıkıyorumyıkadım gittii
sena ablaaaaa
aaa bakiiimmm hic resmi yokmu koltuklarinin senaaaciimmm
merak ettim simdi.beyazmi seninkisi de benimkisiler gibi?yikadim derken?simdinmi yoksa makinaylami yikadin?benimkiler de yikanacak useniom yaaa.dur bak resmini silinmediyse pc den gosteriim ben sana.ustelik hem beyaz hem de deri degil.:26:
oo ortim de gelmis ama benim yuzum yokki seninle konusmaya.cook yorucu bir gunun sonunda yine aksam oldu .yani benim sapitma saatlerim.veee ben de duramadim yine kalktim pankek yaptim:26:
3 kucuk pankek yedim ama birisi recelli ikisi de cikolataliydi:26:
ben bu kadar yemege ragmen hala (kilodan vazgectimde)gram verirsem bilin ki tarcin ise yario.yoksa normalde 2-3 kilo almam lazim bu hafta
filizcim bende muezzezle msnde sohbet ederken birden canım tatlı istedi kalktım hemen kremşantili kurabiye yaptım attım fırına pişiyor yanıanda 1 bardak süt (sütü çok seviyorum) gümledi bu gece valla... hadi filizcim sende çay demle bütün topik 1 defaya mahsus kurabiye partisi yapalım ne dersiniz aşadaki çıtırlarımm
kızlar sabah msnde mektupp mywish ve nafla üçlü sohbet ettik kurstan gelince koltukları yıkıcam dedim emine ablam(mektupp) fırçaladı beni :18: kış kış koltukmu yıkanır didii :26: benim halılarım ve koltuklarım açık renk 2 ayda bir düzenli olarak yıkıyorum çok kirlenince temizlemesi zor oluyor bende kirlenmeden yıkıyorumyıkadım gittii
sey ya ama dilek ben sucsuzum avukatimi isterimhem bana komplo kurtular annem türkiyeye gelmisdin hatirladinmi babam sen yemezsen bende yemem demisdin disardan müdahalle ediyorlar sayilmaz
yok normal insan evlati gibi yemiyomsimdi 1 günlerim var birde 0 günleri 1 günlerde istedigimi yiyorum 0 günlerde kati birsey yemiyorum yani corba yogurt süt cay
mesela bugün 0 bugün sabah corba cay su kahve corba yogurt öyle yedim yarin yine normal yiyorumyani bendeki problem ben simdi kendime birsey yazakladimmi illa o göze batiyo ama söyle biliyorum ha bugün yemiyorum ama yarin halen canim cekerse yiyebilirim diye :26:
Ben dışarı çıkıyorum eşimle 1 saate gelirim
PuCCaaa hayırlısı olsun bebeğim
fazla kaçırma kdrcim ben çabuk veriyorum diye bi rahatlık var üzerimde..birde kilo aldıqım zaman görsel olarak deqişmiyorum bu bnm için artı puan...bebişşşş ayy canım canım canımmselam kızlar...
nabersiniz ya giremiyorum birtürlü ben hala ank.dayım ..dün yurtdışına kardeşim gelinmiz ve bebişimiizi gönderdik,önce istanbula gittiler,bugünde şuan uçaktalar ha afrikaya gidiyolar...
bugünde kızkardeşim ve enküçüğümüz erkek kardeşim antepe uçtu bense burda anneme numune kaldım
annemler çok alışmıştı bebeğe hemde uzaklık çok zor ya 7ay sonra anca nasipse görecekler hem hasta olsalar başlarında sıkıntı olsa gidilcek gibi değil çok uzak:2:annem dünden beri hasta oldu bende bugün ev boşalınca temizliğe başladım,kaçgündür misaifr gelen giden ye iç ev battı..
şuan yorgundum evde sakinleşince girebiliyorum artık..
senacım kurabiye izni varmış ben yedim zatenama gündüz bir iki tane kurupasta bitanede küçük top kadayıf...
sandığınız kadar çok yemedim yorgunken ve kalbalıkta ben pek yiyemiyorum yani çok iştahlı yiyenleri görünce midem doyuyor hemen
yinede suyuma çok dikkat edemedim arada 7otlu çay içtim,arada abur cubur kaçtı farketmeden.bugünse en aç günümdeyim işten güçten:26:
bebişimizin 40.gününde bebek bahanesiyle yaşpasta yaptım evde puding yapımıyla evyapımı kekle(tabi bebeğin babası istiyodu zaten)çok leziz oldu misafirde çoktu ogün yendi bende yedim valla 3dilim falanyaptık yiyelim demi ...
BEBEK..için dilekleriniz okudum çok sağolun belenayında kzıı olucakmış inş. bizimki gibi akıllı,bal,bol uykucu,sıfır gazsız oluronun kızıda sağlık enbaşta tabiki
hamile varmı v yeni????
Ne marifetli hatunlarsınız siz yahubenim tatlı isteğim geçti
Evet sen koltuk yıkıycam diyince böyle oldumama iyi yapmışsın gülegüle kirletin
bencede canım havalar iyice soqumadan iyi oldu gerçektenSüper yapmışsın sena abla
gez bakalım fıstıqım yazın gelince beraber gezeriz o yollarda inş.Ben dışarı çıkıyorum eşimle 1 saate gelirim
PuCCaaa hayırlısı olsun bebeğim
Eki Görüntüle 307191 Eki Görüntüle 307190
iste boyle.ama cok kirletiyo cocuklar.Allahtan silinebilir kumastan da temizlenebiliyo.yoksabiterdim.gelene gidene rezil olurduummm
fazla kaçırma kdrcim ben çabuk veriyorum diye bi rahatlık var üzerimde..birde kilo aldıqım zaman görsel olarak deqişmiyorum bu bnm için artı puan...bebişşşş ayy canım canım canımmen çok 1-2 aylık hallerini seviyorum bebeklerin..gerçekten bebek oluyor oyuncak bebek gibi...CANIMM ALLAH en kısa zamanda sanada nasip etsin...
saol canım uyarın için..merak etme frenliyorum kendimi ailede annem ,teyzem teyzemi kızı çok şişman onları gördükçe yiyesimde gelmediki çoğu zamanteyzemin kızı 34 yaşında ve kendine göre manto bulamadı nasıl üzülyor yeni kararlar veriyor ben tombik halimle fıstık oldum mantolaır denedim ama benim isrediğim görüntüde bu değil ona göre zayıf olsamda çabuk veremiyorumda bendede sıkılık var hemen alınca farkedilmiyor inş.almamışımıdr zor bela verdim zaten oda az verdim,ama bu cumada bildirme yaparmyım bilmem adet öncesi adete 4kalayım
ben arkdaşlarımınkileri candan sevemedim ama ciğerin başka oluyomuş buda ilk torun ilk yeğenimiz,laf istiyor gülüyor pamuk şekeri ya terminalde ağladım onu kokladım bol bol ikigündür yüzü gözümün önünden gitmiyor,inş.rabbim kendi evladımı koklamayı sevmeyi nasip eder tez zamanda yani busene
nafım nafım canım nafımmm teşekkür ederim tatlımmmmmmmm
emine abla msnye geldi azcık konuşayım kurabiyelerimide alıyım yanıma
Eki Görüntüle 307191 Eki Görüntüle 307190
iste boyle.ama cok kirletiyo cocuklar.Allahtan silinebilir kumastan da temizlenebiliyo.yoksabiterdim.gelene gidene rezil olurduummm
selam kızlar...
nabersiniz ya giremiyorum birtürlü ben hala ank.dayım ..dün yurtdışına kardeşim gelinmiz ve bebişimiizi gönderdik,önce istanbula gittiler,bugünde şuan uçaktalar ha afrikaya gidiyolar...
bugünde kızkardeşim ve enküçüğümüz erkek kardeşim antepe uçtu bense burda anneme numune kaldım
annemler çok alışmıştı bebeğe hemde uzaklık çok zor ya 7ay sonra anca nasipse görecekler hem hasta olsalar başlarında sıkıntı olsa gidilcek gibi değil çok uzak:2:annem dünden beri hasta oldu bende bugün ev boşalınca temizliğe başladım,kaçgündür misaifr gelen giden ye iç ev battı..
şuan yorgundum evde sakinleşince girebiliyorum artık..
senacım kurabiye izni varmış ben yedim zatenama gündüz bir iki tane kurupasta bitanede küçük top kadayıf...
sandığınız kadar çok yemedim yorgunken ve kalbalıkta ben pek yiyemiyorum yani çok iştahlı yiyenleri görünce midem doyuyor hemen
yinede suyuma çok dikkat edemedim arada 7otlu çay içtim,arada abur cubur kaçtı farketmeden.bugünse en aç günümdeyim işten güçten:26:
bebişimizin 40.gününde bebek bahanesiyle yaşpasta yaptım evde puding yapımıyla evyapımı kekle(tabi bebeğin babası istiyodu zaten)çok leziz oldu misafirde çoktu ogün yendi bende yedim valla 3dilim falanyaptık yiyelim demi ...
BEBEK..için dilekleriniz okudum çok sağolun belenayında kzıı olucakmış inş. bizimki gibi akıllı,bal,bol uykucu,sıfır gazsız oluronun kızıda sağlık enbaşta tabiki
hamile varmı v yeni????
bazı yerler gerçekten sömürüyor insanı hakkında hayırısı olsun ablacım ..Bu arada kısçeler artık bende iş arayanlar kervanına katıldım.
Şefim emekliliğini istedi ondan önce bi bilg. mühendisi işten ayrılmıştı.
Şimdi eleman almadan götürelim işi diyor müdür olacak zat.
Bende maaşı söyledim. 3. yılıma girdim vs vs dedim.
Uçuk bi beklentin olmasın dedi.
Ki sadece 500 bilgisayar kullanıcısına yazılım kısmında ben destek veriyorum.
Ve bilgisayardan anlayan kadar anlamayan daha çok..
Çıldırcak durumdayım yani.
Verdiği maaşa gider bi iş bulurum kafam da rahat olur.
Bi de bi tek program olsa neyse dicem.
Ivır zıvır herbişeyde beni arıyolar yardımcı olayım diye.
Bende eşek tabi. Sırtıma semer vuran çok olıyyy.
İsyan bayrağını açtım yarından tezi yok iş arıycam.
ooo nickin ne güzel görünüyor öylee ayy çook güzelll hayırlı olsun canımYaşasııınn artıkkk Proyummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?