70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sabah msnde mektupp mywish ve nafla üçlü sohbet ettik kurstan gelince koltukları yıkıcam dedim emine ablam(mektupp) fırçaladı beni :18: kış kış koltukmu yıkanır didii :26: benim halılarım ve koltuklarım açık renk 2 ayda bir düzenli olarak yıkıyorum çok kirlenince temizlemesi zor oluyor bende kirlenmeden yıkıyorum yıkadım gittii

Benim 1 kilo ama göğüslerim acayip şiş 6 cm e yakın ölçüsü artmış,normalde de böyle olsa ama şiş olmasa keşkee

tabii canım

bende akşan markette ıspanağı görünce bir börek apsamda yesem dedim hani :=)

olur mu çoooook tatlı neresi çirkin yerim ben o suratı. bu iran kedileriinin o ifadeleri öldürüyo beni

Amanınnn yok yok börek çıkert onu aklından canım

Anladım canım benim patron gibi senin iş arkadaşı bende pcye bakıp tıkır tıkır yazarsam anlıyo bişeyler ama o gelene kadar sayfayı değiştiriyorum

0-1 günleri mi :26: bakalım nasıl bi etki yapıcak canım :26:

Bu arada ben bu hafta acayip şişim bide götürdüm yemekleri korkuyorum cumadan :18:

benim oglan durmuyo aksam uyuya kalmasam uyku savasi yapmassak oglisle gelmeye calisirim görüsürüz canlarim

Tamam canım yine gel bak bende burdayım

sena ablaaaaa

aaa bakiiimmm hic resmi yokmu koltuklarinin senaaaciimmm
merak ettim simdi.beyazmi seninkisi de benimkisiler gibi?yikadim derken?simdinmi yoksa makinaylami yikadin?benimkiler de yikanacak useniom yaaa.dur bak resmini silinmediyse pc den gosteriim ben sana.ustelik hem beyaz hem de deri degil.:26:

selam kızlar...
nabersiniz ya giremiyorum birtürlü ben hala ank.dayım ..dün yurtdışına kardeşim gelinmiz ve bebişimiizi gönderdik,önce istanbula gittiler,bugünde şuan uçaktalar ha afrikaya gidiyolar...
bugünde kızkardeşim ve enküçüğümüz erkek kardeşim antepe uçtu bense burda anneme numune kaldım
annemler çok alışmıştı bebeğe hemde uzaklık çok zor ya 7ay sonra anca nasipse görecekler hem hasta olsalar başlarında sıkıntı olsa gidilcek gibi değil çok uzak:2:annem dünden beri hasta oldu bende bugün ev boşalınca temizliğe başladım,kaçgündür misaifr gelen giden ye iç ev battı..
şuan yorgundum evde sakinleşince girebiliyorum artık..
senacım kurabiye izni varmış ben yedim zatenama gündüz bir iki tane kurupasta bitanede küçük top kadayıf...
sandığınız kadar çok yemedim yorgunken ve kalbalıkta ben pek yiyemiyorum yani çok iştahlı yiyenleri görünce midem doyuyor hemen
yinede suyuma çok dikkat edemedim arada 7otlu çay içtim,arada abur cubur kaçtı farketmeden.bugünse en aç günümdeyim işten güçten:26:
bebişimizin 40.gününde bebek bahanesiyle yaşpasta yaptım evde puding yapımıyla evyapımı kekle(tabi bebeğin babası istiyodu zaten)çok leziz oldu misafirde çoktu ogün yendi bende yedim valla 3dilim falanyaptık yiyelim demi...
BEBEK..için dilekleriniz okudum çok sağolun belenayında kzıı olucakmış inş. bizimki gibi akıllı,bal,bol uykucu,sıfır gazsız olur onun kızıda sağlık enbaşta tabiki
hamile varmı v yeni????

he CANIMMM

benimkiler düz renk deqil canım.. kahve krem karamel ve simli kenarları deri...robotla yıkadım cnm...loc ve domestos kullanıyorum çok temiz yapıyor...

Ne marifetli hatunlarsınız siz yahu benim tatlı isteğim geçti

Evet sen koltuk yıkıycam diyince böyle oldum ama iyi yapmışsın gülegüle kirletin

Hmm ilgincmiş..
Cuma gösterir sonucunu şekerim.

Süper yapmışsın sena abla

Ben dışarı çıkıyorum eşimle 1 saate gelirim

PuCCaaa hayırlısı olsun bebeğim

Son düzenleme:
fazla kaçırma kdrcim ben çabuk veriyorum diye bi rahatlık var üzerimde..birde kilo aldıqım zaman görsel olarak deqişmiyorum bu bnm için artı puan...bebişşşş ayy canım canım canımm en çok 1-2 aylık hallerini seviyorum bebeklerin..gerçekten bebek oluyor oyuncak bebek gibi...CANIMM ALLAH en kısa zamanda sanada nasip etsin...
Ne marifetli hatunlarsınız siz yahu benim tatlı isteğim geçti

Evet sen koltuk yıkıycam diyince böyle oldum ama iyi yapmışsın gülegüle kirletin

nafım nafım canım nafımmm teşekkür ederim tatlımmmmmmmm

emine abla msnye geldi azcık konuşayım kurabiyelerimide alıyım yanıma

Bu arada kısçeler artık bende iş arayanlar kervanına katıldım.
Şefim emekliliğini istedi ondan önce bi bilg. mühendisi işten ayrılmıştı.
Şimdi eleman almadan götürelim işi diyor müdür olacak zat.
Bende maaşı söyledim. 3. yılıma girdim vs vs dedim.
Uçuk bi beklentin olmasın dedi.
Ki sadece 500 bilgisayar kullanıcısına yazılım kısmında ben destek veriyorum.
Ve bilgisayardan anlayan kadar anlamayan daha çok..
Çıldırcak durumdayım yani.
Verdiği maaşa gider bi iş bulurum kafam da rahat olur.
Bi de bi tek program olsa neyse dicem.
Ivır zıvır herbişeyde beni arıyolar yardımcı olayım diye.
Bende eşek tabi. Sırtıma semer vuran çok olıyyy.
İsyan bayrağını açtım yarından tezi yok iş arıycam.

Süper yapmışsın sena abla
bencede canım havalar iyice soqumadan iyi oldu gerçekten
Ben dışarı çıkıyorum eşimle 1 saate gelirim

PuCCaaa hayırlısı olsun bebeğim
gez bakalım fıstıqım yazın gelince beraber gezeriz o yollarda inş.
Eki Görüntüle 307191 Eki Görüntüle 307190
iste boyle.ama cok kirletiyo cocuklar.Allahtan silinebilir kumastan da temizlenebiliyo.yoksa biterdim.gelene gidene rezil olurduummm

çok güzel dekore edilmiş..özellikle duvar stickerına bayıldım...

afiyet olsun canım..

Eki Görüntüle 307191 Eki Görüntüle 307190
iste boyle.ama cok kirletiyo cocuklar.Allahtan silinebilir kumastan da temizlenebiliyo.yoksa biterdim.gelene gidene rezil olurduummm

Amanınnnn bembeyazz koltuklarr..
Silinebilirde olsa bebişler olunca nasıl batıyodur kim bilir.

KDR canım nasılsın dicem ama yazmıssın zaten.
Hamiş yok daha şekerim

bazı yerler gerçekten sömürüyor insanı hakkında hayırısı olsun ablacım ..
Yaşasııınn artıkkk Proyummmm...
ooo nickin ne güzel görünüyor öylee ayy çook güzelll hayırlı olsun canım

filizcim bnm koltuklarım bunlar canım (oturma odası)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…