70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam hatunlar
bende gelmişken bildirim yapayım
başlangıç:74
geçen hafta:73
bu hafta:72.5
giden:500 gr
hedef:68

Selam aygüncümm görünmüyosun canım :26: tebrikler Triendy21 ' e özel msj göndermeyi unutma

Allah iyiliğini versin ne güldüm afiyet bal şeker olsun yağ olmasın inşallah

Ahahha

kizlar cok fena gribim bildirim yapip cikicam bu hafta artidayim bunuda bildireyim dedim

baslangic 70.2

gecen hafta 62 7

buhafta 63 7

gelen 1 kilo

toplam giden 6,5

hedef 58

orti kizmacanim bu hafta hep kotuydum suanda kendimi cok agir hissediyorum

Çok geçmiş olsun canım beslenmene dikkat et

Kızlar bende yemeğe gidiyorum sıcak bi çorba içeyim bari

hayırlı olsun şimdiden işin canım....

sonunda sana da yüzünü gösterdi 6 ayy çok sevindim...

selam kızlar hayırlı cumalar tekrardan..şimdi geldik seminerden...ist.valisi ist b.ş.b.başkanı bakan hanım doquş h.y.k.başkanı ve özlem denizmen vardı bütün medya oradaydı röportaj yaptılar bizimle...neyseki ben yırttım yanıdaki ve ön sıradaki arkadaşlarımla röportaj yaptılar banada mik.uzattılar teşekkür ettim...şimdi namaz kılıp bir arakadaşa gidicem 3 gibide ordan ayrılıp iş görüşmesine detay konuşmaya gidicem..gelince girer yazarım size..şimdilik bu kadar...

sevincimi paylaştıqınız için hepinize çok teşekkür ederim..son görüşmeyi yapmadan işe girdim diyemiyorum inş. hayırlı haberlerle gelicem kızlarrr...

Son düzenleme:

haklısın aslında ama ben bunu şundan dolayı böyle düşünüyorum annem 65 kilo ve çok dikkat eder 80li kilolardaydı seneler önce ve şimdi 65te kaldı dikkat ettiği için azıcık tatlı falan kaçırsın bikaç gün hemen kilo aldım der bende doğumdan sonra 70 kiloda kaldım ama çok yediğim geç vakitte atıştırdım için kiloda almadım annem gibi olmak istemediğim için bu şekilde yapsam diye düşündüm ama kaçırmak ve kilo almakta var işin ucunda tabiii inşallah çıtır oluruz zayıfları görünce çok imreniyorum

Sen imreniyorsun iyiymiş yine...
Ben o incecik 0 bedenlerden bikaç tane ibreti alem için kızılay meydanında sallandırmayı planlıyorum...
Böylece zayıf olamazlar bizde zayıflamaya gerek duymaz balık etli hatunlar olarak salına salına dolanırız

ayyy dilek senin adına çok sevindim yaaaaaaa.bak hele kendim vermiş gibi mutlu oldum valla.inş darısı başımıza canım

ihihihiihih bende cok sevindim canım darısı hepimizin başınaa inş..

hayırlı olsun şimdiden işin canım....
sonunda sana da yüzünü gösterdi 6 ayy çok sevindim...

Teşekkür ederim ablacım..

Aynı zamanda 6'ları gördüüükk.
Bende 69.7 :119:
Tebrik ederim şeker.

canımın içi 5 leri görürsün sen böyle
6666666666666666666666666666666666666666 gel gel gel banada gel

Artık peşindeyim ortiii sende görene kaa dürtcem seni

Teşekkür ederim
Olacak olacak inanıyorum artıkın

Bak isteyince nasıl inceliyormuşsun dimi canım.
İlk geldiğin günü bilirim topiğe pehhhh
Yaşlanıyorum bu topikte.

sabah ki önerimi kimse okumamış galiba topik çok kalabalıklaştı kendimizi yeniden tanıtalım kaynaşalım diyom da neyse ben başlayam devamı gelir...
31 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuk yok bir kedim var. devlet memuruyum ve erzurumdayım şuan.
kilo problemim çocukluktan kalma. ilkokulda 45 kilolarda falan olduğumu hatırlıyom bir ilkokul 5 resmim var görseniz top gibiyim. hep şişmandım. hep bunun sıkıntılarını yaşadım. lisede etek giyerdik bacaklara sürte sürte yara oludu falan arkamdan çocuklar şişko şişko diye bağırırdı :2::2::2:
neyse lisede başladı zayıflama maceram. hayatımdan ekmek şeker yağ hepsini çıkardım ve az yemeye başladım. lisede baya incelmiştim 44 bedenle başlayıp 38 ile mezun oldum. üniversite 2 de bir ara 36 bedendim yav. sonra okul bitti iş sıkıntı falan tekrar 40lara döndüm bu arada hayatım hep kilo vermeye çalışmakla geçti. yüm rejimleri ilaçları hapları yöntemleri bilirim mutlaka uygulamışlığım vardır tek işe yarayanlar diyetisyen ile diyet, akapunktur oldu ama ne yazık ki kalıcı olmadı. evlenirken yine 38-40 beden arasındaydım evlendik hoooop 42 ye atladım. sonra işe başlayınca takımlar falan olamyınca bozuldum tabii.
neysa işin özü geçen sene 42 lerde sürünürken 3-4 ay önce bir de ne göreyim 44 beden bile olmuyo artık
tepe noktam 76 en düşük kilo da 52 olmuştum. dukan diyet kitabında da diyor insan vücudu kiloyu hafızasında tutarmış bu sabeple kilo vermeye karar verdiğiniz de en az ve en fazla kilonuzu belirleyip bir ara nokta bulun kendinize. bende ara nokta olarak 55 i belirledim ama inanın 38 bedene girsem bile yetecek bana.
hayatımda ilk kez bu kadar uzun süreli diyetteyim sayenizde kızlar İYİKİ VARSINIZ
rejime kasım başı gibi başladım ama doğum günüm olan 21 ekimi başlangıç sayıyorum. Şuan 69,8 im. daha yolun çok başındayım ama umutluyum inatçıyım gidecek bu kilolar ....
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim (kendimi tutamadım yav yazmasam çatlardım bunu )

kilo bildirimlerini özel mesaj atmamız gerekiyor sanırım, ama benim mesaj sayım 100 olmadığı için atamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

ben de kendimi tanıtayım. Antalya'da yaşıyorum, mali müşavirim, özel şirkette çalışıyorum. 35 yaşındayım, 6 ve 11 yaşlarında 2 kızım var.
Ben de yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:)

Aaa sen kendinizi tanıtın falan mı yazdın okumadım ben ya da gözümden kaçtı.
Güzel birşey düşünmüşsün
Bende yazarım nolcek.
Hepimizin hikayesi birbirine benziyordur garanti.
Zayıflama yolcugulunda hep yanındayız hiç merak etme...

KIZLAR OKU OKU ANCA CEVAP YAZIYOM SİZLERE
DERYACIM ŞİMDİDEN GÖZÜNÜZ AYDIN HAYIRLI YOLCULUKLAR ALLAH ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN

PUCCA TEBRİKLER SÜPERSİN

HALAYCIM EN AZINDAN ALMADIN YA

SHOPSESSİVE TEBRİKLER

FİLİZZ64 CANIM TUVALET PROBLEMİ ÇOK KÖTÜ BEN ACİE BİLE GİTTİM O YÜZDEN İNŞ.
EN KISA SÜREDE İYİLEŞİRSİN:26::26:
İNCELMEZKİİ TEBRİKLER

MELOJJJ HAYIRDIR REGL DÖNEMİNDE FALANMSIN :26:

AYGÜN 2008 TEBRİKLER

ECRİN29 ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM DİNLENMEDEN İYİLEŞEMİYOSUN BEN HALA TAM İYİLEŞEMEDİM O YÜZDEN

ORTİCİM SÜPERSİN 1200 ÇOK İYİ BİLDİRİMİ YAPTINI BEN YAPAYIM OLMASSA

Merhaba Naf'ım nasılsın bakim hııı çokmu özledin ki hani dileğe sormuyosun hiç bu kız öldü mü kaldı mı :))
Başım belada işlerle malesef. Yılsonu vs derken artık hesaplardan nefret geldi
Kızlarr sizede söyleyim bugün itibariyle diyetisyene başladım.. İnşallah sonucu iyi olur ((

ben bu topikte yeniyim ama bende anlatayım kızlar.
26 yaşındayım 2 yıl 3 aylık evliyim.16 aylık benim ömrümü bitiren bi kızım var.yaramaz iştahsız uyku uyumayan minikim zeynebim.sivaslıyım ama kayseride oturuyorum.2 yıllık bilgisayar prog.bölümü mezunuyum.Evlenmeden önce 2.5 yıl ön muhasebecilik yaptım.Evlendim 1-1.5 ay sonra hamile kaldım.Kızımı büyütene kadar çalışmayı düşünmüyorum evdeyim yani....
Gelelim kilolara...
hayatım boyunca neredeyse hep balık etli kız modundaydım.lise sonda ve üniversitede 36-38 beden bi çıtırdım.Ahhhh ahhh 46 kiloydum yahuuuu.boyumda çok kısa olduğundan (1.45)bu kilo bende muhteşem duruyodu.derken üniversite bitip iş bulamayınca stresten bi hormon bozukluğu yaşadım bir yılda tam 18 kilo aldım.böylece 63-64 kilo 44 beden ile hayatıma devaam ettim.tabi bu arada diyetisyene gittim.kendim düzene uymadığım için verdiğim kilolarıda geri aldım.o arada nişanlandım 4 ay sonra 55 kilo 40 beden olarak evlendim.kilo vermek için nasıl uğraştığımı bi görseniz acırdınız o 4 ayda.işim sabah 10-11 gibi başlayıp gece 11 de bitiyodu.ben sabahları erkenden spor salonuna gidip sonra acele işe gidiyodum.annem saolsun sırf kilo vereyim diye bana özel sebze yemkeleri hazırlayıp hergün işe gönderirdi.işten ikaz alınca geç kalmalarıma bende spor salonunu bıraktım sabah yürüyüş gece eve gelince spor yapıyodum.gece 1-2 gibi falan yatıyodum.böylece dört ayda 8 kilo verdim.benim yerimde başkası olsaydı eminim 12 kilodan fazlasını vermişti ama benim metom çok yavaş.55 ile evlendim bir ay sonra 65 oldum.65 ile hamile kalıp 76 ile doğum yaptım.aslında doğumda 10 kiloya yakını gitti ama ben süt olsun diye neler yedim neler....artık kilolarıma dur deme zamanım gelmişti.ve ben burdayım 77.2 kg 46-48 bedenle başladım.şuana kadar 1 ayı geçti 3.2 kg verdim.hedefim önce 50 kg olmak sonra 46kg.38 beden olsam dünyada benden mutlusu olmazdı sanırım.
benim hikayem bu kadar.
bu arada jillian michael in videolarını indirdim.ama ben bekarken cindy crawford un A New Dimension(Yeni Çalışmalar) cd sinden spor yaptım.onun üstünede sanırım spor yaptıran yok.tabi bu benim kendi düşüncem.kendisi doğumdan sonraki kilolarını böyle vermiş ve cd türkçe.sadece doğum kiloları değil kilo sorunu olan herkesde yapabilir.cd 3 bölümden oluşuyor yeni başlayanlar için a bölümü 12 dakika,daha sonra b bölümü 16 dakika,c bölümü 41 dakika.hiç c bölümünü tamamen yapamadım feci bişi yani..tavsiye ederim kızlar

afiyet olsn canım ben de yıyym barı yemekımı :)

Sağol canım sanada afiyet olsun

Bende tanıtıcam kendimi biraz toparlanayım

kilo bildirimlerini özel mesaj atmamız gerekiyor sanırım, ama benim mesaj sayım 100 olmadığı için atamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Triendy21 dikkatine diye buraya bildirebilirsin cnm

Malü müşavir abla

Soruyorum haberlerini alıyorum kiii geçenlerde selam bile yolladım söylemedi mi
Ben daha başlamadım paçalarım tutuşacak ya dur bakalım yıl sonu :26:

Memnun oldum

başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 73 kg
bu hafta kilo : 70,6 kg
giden :2400 gr
hedef kilo : 60 kg
toplamda giden :2400 gr

herkese iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…