başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 70,4 kg
bu hafta kilo : 69,8 kg
giden : 600gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6600 gr
Mutluyum iyiyim aaaa 6 yı gördüm sevinç nidalarındayımmm
Benim bi orttim vardıııı ortimmmm umayyyyy nerdesin geçmişe dalıp geliyorum ses ver
canımın içi 5 leri görürsün sen böylebaşlangıç kilo: 76,4 kg
Benim bi orttim vardıııı ortimmmm umayyyyy nerdesin geçmişe dalıp geliyorum ses ver
canımın içi 5 leri görürsün sen böyle
6666666666666666666666666666666666666666 gel gel gelbanada gel
ne ararken ne buldumm Yoğurt | Pinik-Kuş | Ayça Oğuş Blog
normal sütü activia ile mayalayıp bisürü activia yoğurt yapmışlar oha falan oldum
naff kız meloşla ortak arastırmmaız sonucu ara vermeden de yenılebılecegını öğrendık anacım
ben şimdi koşa koşa gidip alcem bi dene
herkese selam arkadaslar
başlangıç:95kg
gecen hafta:72kg
buhafta:72kg
toplam gıden:23kg
bayadır kılo vermem durdu inş yıne verebılırım(
anaammmm utanç tablomu bildireyim sizlereeee ahaha geçen hafta 59.8 i görünce sevindirik oldum bu hafta çatlayana kadar yedim
nutella,hamur kızartması,kek,gofret,beyaz ekmek,akşam 9 larda tereyağda yumurtaa heuehueheuheuheue
bu haftayı kendime izin haftası ilan ediyorumm ve bildirimimi yapıyorummm
başlangıç :78.00
geçen hafta: 59.80
bu hafta: 61.20
gelen: 1.40
toplam giden :16.80
haftaya cuma bomba gibi döniciimmmmmm ortim kusuruma bakmaa haftaya telafi edicemmmm
kilo verenleri tebrik ediyorummmmmkendimiii kınıyorummmm
canım spora yenı başlayınca kaslar şişiyor ya olabilir ondan :)
ben bu hafta hıc yapamadım çok yoğundum mesela persembe yapayım dedim sonra dıdm sımdı yapıcam
yarın tartıda fazla çıkarsam kasllardan bılcem die yapmadım asma pazartesıden itibaren
eski düzenime geri dönücem vüut alısınca sorun olmuyorda ılk yapınca şişiyo kaslar :)
Kas yapıyosundur belki :26:
başlangıç kilo: 76,4 kg
Abooooooo dövecem valla
Kız hadi bu haftadan sonra hızlanalım herkesi geçelim
herkese selam arkadaslar
başlangıç:95kg
gecen hafta:72kg
buhafta:72kg
toplam gıden:23kg
bayadır kılo vermem durdu inş yıne verebılırım(
burdayım geldim tebrikler bana ulaştıni benide geçeceksin sanırım
hafta başında bende sana öyle yazmıştım bilmiyorum okudunmu hırs yaptım hergün 1 saat egzersiz yaptım ama aşırı dikkat etmedim yediklerime çünkü hep bu şekilde yaşamak zor yemeye başlayınca tekrar almak istemiyorum yediğimi azaltayım midemi küçülteyim aldığım kaloriyi azaltayım sporlada destekleyeyim diye düşünüyorum herşeyden yiyeyim ama az diyordum ama hatamı ediyorum bilmiyorum neden böyle oluyor moralim bozuldu valla yaa
hpşgeldin canımbenide aranıza alıııııın nooooluuur
Bende evde yoğurt mayalamak istiyorum ama etrafımda çiğ süt alabileceğim biryer yok
Benim yanımda var ağzımda yara oldu olmazsa öğlene yerim
anaammmm utanç tablomu bildireyim sizlereeee ahaha geçen hafta 59.8 i görünce sevindirik oldum bu hafta çatlayana kadar yedim
nutella,hamur kızartması,kek,gofret,beyaz ekmek,akşam 9 larda tereyağda yumurtaa heuehueheuheuheue
bu haftayı kendime izin haftası ilan ediyorumm ve bildirimimi yapıyorummm
başlangıç :78.00
geçen hafta: 59.80
bu hafta: 61.20
gelen: 1.40
toplam giden :16.80
haftaya cuma bomba gibi döniciimmmmmm ortim kusuruma bakmaa haftaya telafi edicemmmm
kilo verenleri tebrik ediyorummmmmkendimiii kınıyorummmm
offf bilmiyorum yaaa canım sıkıldı vallahi umarım dediğin gibidir
el
Bende evde yoğurt mayalamak istiyorum ama etrafımda çiğ süt alabileceğim biryer yok
hpşgeldin canım
kutu sütlede oluyo ama tam yağlı al yoksa tutumuyor
kızlar ilk kez iş yerine yemek söyledim buralarda yemek söyleyecek yr yoktu yemeksepeti sağolsun tek bir lokanta varmış oradan söyledim. tavuk ızgara geldi ama hepsini yiyemedim vücut alışmış az yamaya biraz tavuk azıcık pilav salata ve ayran ooooh karnım doydu ilk kez yav.
işin komik kısmına gelince pakete çatal koyamışlar hihi bunların hepsini elimle yedim. eski türk filmlerindeki kötü adamlar gibi aman pek bir güldüm halime
hele pilavı avuçlamak çok zevkliydi
şimdi gittim geldım gene activia yok tüm mahalle kabız olmuş meğerse hasbinallah yaa
koca mahallede bı actıvıa bulamadım şaka gibi
afferım benım kardeşime ye boşver zevk alarak ye pişöanm olma gıder o kılo hemen
canını sıkınca stres oluo hıc gıtmıodiyetteyken dıyet slaınca yemek bduur eheueheuee
öyle öyle canını sıkma stres yok umutsuluzga kapılmak yok acı yok raki
çiğ süt satılmıoa rtık sokaklarda cidden hazırlarlada oluoms ama denemek lazım
afiyet olsun canım :) tavuk elle yenrı anam çatalaa hıc gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?