kürkümü giymişimmmmm
kıskandım bende kendimi anlatcam
kızlarr ben varya ben 27 yaşındayımm 9. yılına giren bi evliliğim var 4 yaşında bi oğlum var allah herkesin evladını bağışlasınn.çocuk gelişimive muhasebe vergi uygulamaları mezunuyum özel bi şirkette muhasebede çalışıyorummm.kilo alma serüvenim hamileliğimde başlamadı benim aslında başladı ama çok rahat verdim doğuma 3 hafta erken girdim sezeryan oldum gebelik zehirlenmesi başladı allahım yavrumu bana aileme bağışladı 90 kiloyu görmüştüm. daha tam günü olsa 100 görcektim sanırım hastaneden çıktıgımda 20 kilo gitmişti hepsi şişlkmiş oğlumda 3.750 doğdu sonra ben süper kilo verdim aradan seneler geçti bi anda kendimi 71.3 de gördüm ara ara diyetisyenede giderim ama bi gün yolum buraya düştü burdaki cadı çıtırlarla tanıştımm ÇOK SEVİYORUM SİZİ KIZLARR
buda son hallerimden bi resimm bi ara karamel saçlarımı çekip sizede göstercem
hoşgeldiiiiinKızlar Merhaba nasılsınız?
Ben daha önce bu gruptaydım 68 kiloya kadar düştümm fakat bende 6 yıldır kansızlık var adetlerim çok yoğun ve düzelemiyorumm kan iğnesi verdi ve bugün tekrar kontrole gittim ve değerlerim yükselmemiş 68 kilodan 76 kiloya çıktım bari değseydi
Yeniden aranıza katılmak istiyorumm tabi kabul ederseniz
Trendiy21 Tuğbacım benide ekleyebilrmisin gerçi sadece kilo yazıcam
Başlangıç Kilo: 76
Hedef: 65
Sağlık zayıflık dolu günler diliyorum cicişlerimm
ay canım bende kızılın her tonunu yaptım bir ara parlak kırmızıya yakın bir kızıl bile yaptım valla herkes bayılmıştı :)evet cnm kızıl böğürtlen siyahı diye bi renk çok güzeldi ben her renk deniyorum şimdi sarı karamel yaptım cnm kızıldan karamele kendim döndüm saçlarım çok incedir benimde ama bakımı eksik etme bişey olaz cnm
mayayla bakım yaparım yağlarla mayonezle bi ara anlatırım sana faydası oluyo azcık kokoşum bakımı severimde
kız çıtırsın sen ayol atalım bunu topikten
tüh tüh tüh maşallah inşallah bende böyle resimler koyacak kıvama gelirim yav. 60 kilo olayım koyacam resimlerimi şimdi yok çünkü tombişim henüz
saç rengin kızıl galiba çok severim kızılı senelerce kullandım bir senedir siyahım yine kızıl olmak istiyom ama saçlarım çok zayıf korkuyom boyatmaya
canım bebeklerine çok üzüldüm başın sağolsun:2:
foto çıkmadı bende akşam bakarım artık. ama 7 kilo vermişin tebrikler....bu yolda beraberiz
:
Beyyaazzz pantuullllllllllllllllllll hep hayalimdiir..
Ben senin fiziğini çok beğeniyorum yazın da resim eklemiştin.
Senin yerinde olsam hiç diyet yapmam o derece
hoşgeldiiiiin
ay canım bende kızılın her tonunu yaptım bir ara parlak kırmızıya yakın bir kızıl bile yaptım valla herkes bayılmıştı :)
sen bir musait olunca yaz saç bakımı için neler yapıyorsun şu sıralar araştırıyorum bende. bitkisel yağlardan kür falan yapacam. bir sürü şampuan serum falan denedim ama feci dökülüyo önünü alamadım. gülersiniz korkudan bir sabah bir akşam tarıyom saçı çünkü her taradığımda feci kopuyoooo. 2-3 aydır bioxin şampuan kullanıyom ama henüz faydasını hissetmedim geçen yıl serumunuda denedim o kadar para verip ama tık yok. sarımsaklı şampuan varmış onu önerdiler ona bakıyom şimdi . önerilerin varsa anlat canım musait olunca valla sevaba girersin kel kalacam yakında :)))
Muazzez abla kürkün hayırlı olsun.
Kızlar Merhaba nasılsınız?
Ben daha önce bu gruptaydım 68 kiloya kadar düştümm fakat bende 6 yıldır kansızlık var adetlerim çok yoğun ve düzelemiyorumm kan iğnesi verdi ve bugün tekrar kontrole gittim ve değerlerim yükselmemiş 68 kilodan 76 kiloya çıktım bari değseydi
Yeniden aranıza katılmak istiyorumm tabi kabul ederseniz
Trendiy21 Tuğbacım benide ekleyebilrmisin gerçi sadece kilo yazıcam
Başlangıç Kilo: 76
Hedef: 65
Sağlık zayıflık dolu günler diliyorum cicişlerimm
bende çok severim beyazzz saol cnm benim valla bende seviyom fiziğimi bu fizik bana torpil geçiyo
azcık azcık tikkat ediyom işte bu aralar saldım gene bi sıkıya girsem iii olcekde bakalım
cnm ilk önce demir eksikliği var mı bide çinko eksikliğine baktırdın mı bilmiyorum ama mutlaka baktır ben çinko ve demir hapıda kullanıyorum faydasını görüyorum cnm
cnm ada çayı yağı
badem yağı
çam terebenti diğer yağlarıda yazarım
bemix evigen ampülde kırıyorum cnm sabaha kadar saçımda kalıyo
sonra yaş mayayı ılık suda eritip saç diplerine masaj yaparak yedir
sonra mayonez varya sık avcuna diplere gelmeden uçlara güzelce yedir
bu bakımları dene cnm ama mutlaka hapları ihmal etme tahlil yaptır
saol dilekcimmm giydim pembe kürkümü
sabah ki önerimi kimse okumamış galiba topik çok kalabalıklaştı kendimizi yeniden tanıtalım kaynaşalım diyom da neyse ben başlayam devamı gelir...
31 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuk yok bir kedim var. devlet memuruyum ve erzurumdayım şuan.
kilo problemim çocukluktan kalma. ilkokulda 45 kilolarda falan olduğumu hatırlıyom bir ilkokul 5 resmim var görseniz top gibiyim. hep şişmandım. hep bunun sıkıntılarını yaşadım. lisede etek giyerdik bacaklara sürte sürte yara oludu falanarkamdan çocuklar şişko şişko diye bağırırdı :2::2::2:
neyse lisede başladı zayıflama maceram. hayatımdan ekmek şeker yağ hepsini çıkardım ve az yemeye başladım. lisede baya incelmiştim44 bedenle başlayıp 38 ile mezun oldum. üniversite 2 de bir ara 36 bedendim yav. sonra okul bitti iş sıkıntı falan tekrar 40lara döndüm bu arada hayatım hep kilo vermeye çalışmakla geçti. yüm rejimleri ilaçları hapları yöntemleri bilirim mutlaka uygulamışlığım vardır tek işe yarayanlar diyetisyen ile diyet, akapunktur oldu ama ne yazık ki kalıcı olmadı. evlenirken yine 38-40 beden arasındaydım evlendik hoooop 42 ye atladım. sonra işe başlayınca takımlar falan olamyınca bozuldum tabii.
neysa işin özü geçen sene 42 lerde sürünürken 3-4 ay önce bir de ne göreyim 44 beden bile olmuyo artık
tepe noktam 76 en düşük kilo da 52 olmuştum. dukan diyet kitabında da diyor insan vücudu kiloyu hafızasında tutarmış bu sabeple kilo vermeye karar verdiğiniz de en az ve en fazla kilonuzu belirleyip bir ara nokta bulun kendinize. bende ara nokta olarak 55 i belirledim ama inanın 38 bedene girsem bile yetecek bana.
hayatımda ilk kez bu kadar uzun süreli diyetteyim sayenizde kızlar İYİKİ VARSINIZ
rejime kasım başı gibi başladım ama doğum günüm olan 21 ekimi başlangıç sayıyorum. Şuan 69,8 im. daha yolun çok başındayım ama umutluyum inatçıyım gidecek bu kilolar ....
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim (kendimi tutamadım yav yazmasam çatlardım bunu )
bileekk kett kıss bencede atalım bunu yaa bu ne yaa çıtır bu zayıf aaaooo
sağol canım gectı gitti çok şükür Allah ım herkesın bebegını bağışlasın :) bize de hayırlı evlatalr nasib etsın ıns...
yaa benımde cok sacım dökuluyoooo böle yapsam işe yarar mı kıııı neyse sımdı gıtmem lazım ama denıcem bunalrı
cinko demır eksıklıgı oldu mu tırnakalrda sorun oluo agızda yara oluo die biliom benım öel sorunum yok ama
sadece saçım dokuluo neyse kaçmamlazım sımdı byss
Tamamdir :))Ne olursa olsun başlangıç kilonu yaz bence canım
olsun şişkinlik atmakta o kadar kolay bişey değil :)
diyetle eşdeger ebnce sağlıklı ve düzenli beslenmediğin tuza şekere yağa una dıkkat etmedıgın surece
şişkinliğide atamazsın bizzat bir numaralı örneği benım :)
ne zmaan dıyet yaptım ödemmimi atmaya basladım nromalde diyet yapmazken ben 2000-2500 kg fln ödem topalrdım
reglde regl biterdı ben hala ödemı atamazdım bu ay 600 gr topladım sadece ödemi attım üstüne kilo da verdım :)
bu bı gelısme benım icıın :)
anaammmm utanç tablomu bildireyim sizlereeee ahaha geçen hafta 59.8 i görünce sevindirik oldum bu hafta çatlayana kadar yedim
nutella,hamur kızartması,kek,gofret,beyaz ekmek,akşam 9 larda tereyağda yumurtaa heuehueheuheuheue :d
bu haftayı kendime izin haftası ilan ediyorumm ve bildirimimi yapıyorummm
Başlangıç :78.00
geçen hafta: 59.80
bu hafta: 61.20
gelen: 1.40
toplam giden :16.80
haftaya cuma bomba gibi döniciimmmmmm ortim kusuruma bakmaa haftaya telafi edicemmmm
kilo verenleri tebrik ediyorummmmmKendimiii kınıyorummmm
kizlar cok fena gribim bildirim yapip cikicam bu hafta artidayim bunuda bildireyim dedim
baslangic 70.2
gecen hafta 62 7
buhafta 63 7
gelen 1 kilo
toplam giden 6,5
hedef 58
orti kizmacanim bu hafta hep kotuydum suanda kendimi cok agir hissediyorum
hoşgeldiiiiin
ay canım bende kızılın her tonunu yaptım bir ara parlak kırmızıya yakın bir kızıl bile yaptım valla herkes bayılmıştı :)
sen bir musait olunca yaz saç bakımı için neler yapıyorsun şu sıralar araştırıyorum bende. bitkisel yağlardan kür falan yapacam. bir sürü şampuan serum falan denedim ama feci dökülüyo önünü alamadım. gülersiniz korkudan bir sabah bir akşam tarıyom saçı çünkü her taradığımda feci kopuyoooo. 2-3 aydır bioxin şampuan kullanıyom ama henüz faydasını hissetmedim geçen yıl serumunuda denedim o kadar para verip ama tık yok. sarımsaklı şampuan varmış onu önerdiler ona bakıyom şimdi . önerilerin varsa anlat canım musait olunca valla sevaba girersin kel kalacam yakında :)))
melojj barkinim çok hoşsunuz kızlar verecek kilo kalmamış sizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?