bişey değil sena ablacım,,ne güzel herşey gönlüne göre olmuş,,istediğin gibide ilerler inşallah,,darısı tüm iş isteyenlerin başına,,benim kocamada daha iyi bi iş versin allahımda bizde mutlu olak
kız dilek nie değiştirdin nickini yaa pek bi alışmıştık,,gerek varmıydıkii
senacım gözünaydın ben kendı adıma emındım zaten güzel bi iş bulacagına sadece zamanı vardı bız sana hep dıyorduk emek verdın caba harcadın allahta gönlüne göre verdı canım bekledıgıne degdı bak darısı tüm isteyenlere olsun ınsallahkızlarr ben geldimmm :79:
ve müjdelerle geldimmm ARTIK BİR İŞİM VAR VE BEN TARİF EDEMİCEK KADAR ÇOOK MUTLUYUMMMMMM VE YARIN SABAH İŞE BAŞLIYORUMMM MAAŞIMDA ÇOOOKK GÜZELLLLLLLLLL :119::119::119::119::119::119: 10 gün içindede sgk yapılıcak darısı bütün isteyenlerin başına olsun...
BENİM CANIM ARKADAŞLARIMM;
BANA BU YOLDA YAZ BAŞINDAN BERİ DESTEK OLAN ÜZÜLDÜĞÜMDE AĞLADIĞIMDA TESELLİ VEREN VE BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN ''DUA'' EDİP JEST YAPAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİP HAKLARINI HELAL ETMELRİNİ İSTİYORUM ÇOK DUA ETTİNİZ ÇOK HAKKINIZ VAR ÜZERİMDE..HEPİNİZİN DUALARI SAYESİNDE BUGÜN BU MUTLULUĞU YAŞATAN RABBİMEDE AYRICA ŞÜKÜRLER HAMDÜSENALAR OLSUN...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KIZLARR...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..İYİ VARSINIZ VE İYİKİ BURDAYIM...SİZLERİ KİMSEYE DEĞİŞMEM...CANLARIM BENİMM...
İyi aksamlar
Gecen kis bende sizlerle beraber 8 kilo vermistim.belki hatirlamzssiniz arada okudum sizleri ama yazamadim hic. Erginsena hayirli olsun isin cok sevindim.yasadigin mutlulugu tahmin edebiliyorum. bende calismayi dusunuyorum inss gonlumce bir is bulurum...
Tekrardan araniza kalitilip aldigim 4 kiloyu vermek istiyorum.hatta daha fazlasini :))
canım geçmiş olsun inşşş kötü bişeyler çıkmaz.kizlar kadin dogumcuya gittim gecen gittigimde hic ilgilenmemisti ve esim aradi gelmeyin felan demisti esimde agrisi var deyince gelin demis iste gittik kadina evde yaptigim 4tane testide goturdum once onlara bakti sonra muayene etti ultrason felan yapti ve cocuk olmasi gereken yerde degil gozukmuyo dedi hersey olabilir dedi dusuk gerceklesmis olabilir dis gebelik olabilir dedi ve kan testi alalim ona gore ne oldugunu anlariz dedi ve esime sakin yerinden kaldirma bebeginize sen bak eger basdonmesi kanamasi olursa acil hastaneye gidin dedi ve bunlar olmazsa pazartesi tekrar gelin dedi gormeniz lazimdi nasil kosturuyolar doktor yardimcisi bi ilgi bi ilgi gormeniz lazim simdi suclularya ilgilenmedilerya daha once ve ben hamileyim diye gittigimde yok olamaz diye geri gondermisti
çünküüüü o mühteşem midye tatlını yaptım veeee herkesler çookkk beğendi.bendeeeaaaa yeni gordum kuzum ya kusura bakma .evet bendim.nicun nicun sordunkine?
canım çok iyi anlıyorum ben 1 taneyle baş edemiyorum.çok değişik zamane çocukları.tüm ilgi kendilerinde olsun istiyolar.kızlar çok üzülüyorum giremiyorum diye,,ama inanın benim çocuklar büyüdükçe çekilmez hale geldiler, ,kıskançlıkları biyandan,,pcyi paylaşamamalrı biyandan,,hatta pc'ye oğlan benden daha çok oturuyo,,kaldıramıyorum bile, ,ikisi birden uyurken anca girebiliyorum,,bunları bi düzene sokmam lazım,,kızda hastalandı,,diş çıkarıyo sanırım ateşi var fena,,durmuyo bensiz.. .şuan bile çok zor şartlarda yazıyorum,,ikiside dibimde mızlıyolar,,lütfen kusura bakmayın ilgilenemedimde kaçgündür sizlerle, ,ne zormuş bunlar büyüdükçe rahatlarım diyodum ııh dahada sorumluluklarım arttı,,inşallah düzene girerler..:26:ara ara bakıyorum ama cvblayamadan kalkmak zorunda kalıyorum napıcam bilmem,,
bide rahatsızlığım başladı iyice,,bende idrar torbası sarkması vardı,doğumlardan kaynaklanmış,dahada inerse kaldıralım demişti aylar önce k.d.uzmanı dr..dün dayanılmaz kıvranmalar içindeydim nasıl bi sancı var oramda bi baskı var sanki bişey çıkıcak gibiydi,,ayağa kalkar kalkmaz başlıyodu yatınca geçiyodu,,sağolsun eşim kaldırmadı pek yat dedi,, randevu aldım taa ayın 22sinde boş yer vardı ,,yinede aldım ama,yarın eşimle gidip sorucaz,,eğer şikayetim cidden sarkmadan kaynaklanıyorsa,,ameliyat olucam,,dayanılcak gibi değil artık,,dua edin kızlar,bu bungun süreçten çabucak çıkayım,,çocuklar düzene girsinler artık,,yaşları yakın olması ilk defa bu kadar zoruma gitti,,çünkü ikiside daha bebek ve ilgiye ihtiyaçları var,,ve evde sadece ben oluyorum gündüzleri,,buda beni yıpratmıyo değil,,allahım kolaylıklar versin bana,,eşim varken çok rahatım şükür keşke hep evde olsa neyse inşallah görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir,,durumlar yarın ne göstercek bakalım ,,ben kendimi iyice koyuverdim yaa,abur cuburun dibine vurdum gene,,garip olan hiçte pişman olmuyorum artık,,kilomu sabit gördükçede sinir oluyorum,ama bu gidişle artıcak haa,,stop demem gerek şu evdeki enson aldığım abur cuburlar bitsinde bidaha almıcam,,evde olmayınca aramıyorum,,ama bunalım zamanıma denk geldi aldım işte işte benden böylee,bunu bildirmeyi borç bildim
müjdeleeeeeeerrrrrrrrrrrrr olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
müjdeeeeeeeeee hiç ummadıqım yerden ummadıqım bir kısmetle karşılaştım...
yemeqe gittik dedim ya.. hemşerimiz çıktı ünlü kişilerin geldiqi bir mekan....neyse uzatmadan söylemek istiyorum muhasebeci arıyorlarmış yani beniiiii arıyorlarmış işe alındım kızlar yarın ayrıntıları görüşmek için tekrar gidicem...hatta ayın 26sına kadar başlayamam kursum devam ediyor dedim kaçta çıkıyorsun kurstan dedi patron 12 de dedim.. tamam 12den sonra burdasın hemen başla dedi...hemde çok güvenilir ve isim yapmış biyer..bizde zaten tvde görmüştük o mekanı gitmek bu akşam nasip oldu...ve aile şirketi..eşi kzıı oqlu ve bir sürü çalışanları var..ben sana herşeyi öqretirim kızım dedi babayiğit bir patronum var kızlar..kasa pc muhasebe tel bana ait olucak...ayy ne için gittik nasıl döndük eve..çook mutluyum sigortamıda diqer ay yapıcak...içim içime sıqmıyor kızlar bugün şanslı günümdeyim hem pro üyesi oldum hemde iş buldummmm :119::119::119::119:
canım öncelikle geçmiş olsun tekrar ama ihmal etme bi doktora görün tekrar.ayy canım yaaa.uzun zamandır öle candan kimseye sarılamadım çok iyi oldu.midem bugünde berbattı.doktor daha önce lansor vermişti.1 kutu bitince geçer geçmezse gel endoskopi yapalım demişti.ben bu ilaçtan kaç kutu bitirdim geçmedi.ama korkuyom endoskopiden.
canım kaç yaşındasın yaa.benden büyüksen abla diyim ayıp olmasın ben 26 yaşındayım.nolur benide bi haylayında bende namaza başlıyım.bi kkılıyom bi bıraqkııyom nolcak benim bu halim.valla kendimden utanıyorum.
canım eşim daha önce utorrent diye bi program indirmişti.bende o programda nasıl indireceğimi bilmiyodum internetten baktım araştırdıııım
Jillian Michaels 30 Day Shred torrent yazdım google amcaya.ilk gelen siteye tıkladım orada torrents . net yazıyodu onu tıkladım.gelen ekrandan download torrent dedim ve o torrenti masaüstüne indirdim.sonra o bilgisayarımdaki utorrent programını açtım yukarda + işaretli torrent ekleyi tıkladım.ve inmeye başladı.ben diğer sitede arama yaptırıp jillian mişelin tüm videolarını indirdim.torrenti indir diğerleri 5 dakikalık iş.
geçmiş olsun canım...
canım şu konuyu merak ettim.hangi topikte kııı
ben kayserideyim.eşimle akşam alışverişe gittik.burasıda bi dumanlı havası nasıl pis.geldim yarım saat öksürdüm.tabi eşimin beni koşturarak yürütmeside var işin içinde....
kız nafın mide sorunu var limon onu hepten mahveder bence.grip tedavi ediyoruz diye kız elden çıkmasın sonra
beni baştan ekleyin +800 grla bugün yine komşuda tartıldım.offf yaa tartım hala gelmedi ne kadar samimi olsakta bende komşuya gidecek yüz kalmadı.lavobaya falan çıkmamıştım ama +800 işte nolcek bilmiyommm
naf benim ortim haftalardır ortada yok nolcam ben????
gözünaydın tebrik ederim sena abla.hayırlısı olur inş senin için
kızlarr ben geldimmm :79:
ve müjdelerle geldimmm ARTIK BİR İŞİM VAR VE BEN TARİF EDEMİCEK KADAR ÇOOK MUTLUYUMMMMMM VE YARIN SABAH İŞE BAŞLIYORUMMM MAAŞIMDA ÇOOOKK GÜZELLLLLLLLLL :119::119::119::119::119::119: 10 gün içindede sgk yapılıcak darısı bütün isteyenlerin başına olsun...
BANA BU YOLDA YAZ BAŞINDAN BERİ DESTEK OLAN ÜZÜLDÜĞÜMDE AĞLADIĞIMDA TESELLİ VEREN VE BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN ''DUA'' EDİP JEST YAPAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDİP HAKLARINI HELAL ETMELRİNİ İSTİYORUM ÇOK DUA ETTİNİZ ÇOK HAKKINIZ VAR ÜZERİMDE..HEPİNİZİN DUALARI SAYESİNDE BUGÜN BU MUTLULUĞU YAŞATAN RABBİMEDE AYRICA ŞÜKÜRLER HAMDÜSENALAR OLSUN...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KIZLARR...SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM..İYİ VARSINIZ VE İYİKİ BURDAYIM...SİZLERİ KİMSEYE DEĞİŞMEM...CANLARIM BENİMM...
Evet quuuuuu kürklü kürklü geziyoruz
çünküüüü o mühteşem midye tatlını yaptım veeee herkesler çookkk beğendi.bendeee.
çizelge yapmaya calışıyoum ama Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?