70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim tuqbacım inşallah sonuda hayırlı olur...Rabbim en kısa zamanda eşininde gönlüne göre bi iş versin inşallah...çok dua et tuqbacım ben çok dua ettim..

İyi aksamlar
Gecen kis bende sizlerle beraber 8 kilo vermistim.belki hatirlamzssiniz arada okudum sizleri ama yazamadim hic. Erginsena hayirli olsun isin cok sevindim.yasadigin mutlulugu tahmin edebiliyorum. bende calismayi dusunuyorum inss gonlumce bir is bulurum...
Tekrardan araniza kalitilip aldigim 4 kiloyu vermek istiyorum.hatta daha fazlasini :))

senacım gözünaydın ben kendı adıma emındım zaten güzel bi iş bulacagına sadece zamanı vardı bız sana hep dıyorduk emek verdın caba harcadın allahta gönlüne göre verdı canım bekledıgıne degdı bak darısı tüm isteyenlere olsun ınsallah

ben hatırlıyorum senı canım tekrar hosgeldın

canım geçmiş olsun inşşş kötü bişeyler çıkmaz.
aaaa yeni gordum kuzum ya kusura bakma .evet bendim.nicun nicun sordunkine?
çünküüüü o mühteşem midye tatlını yaptım veeee herkesler çookkk beğendi.bendeee
canım çok iyi anlıyorum ben 1 taneyle baş edemiyorum.çok değişik zamane çocukları.tüm ilgi kendilerinde olsun istiyolar.
bu arada geçmiş olsun tatlım kadınların derdimi bitiyo işteee.
müjdeleeeeeeerrrrrrrrrrrrr olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnhayırlı olsun kaptanımmmmmmmmmmmm.bak o kadar dedik demi üzülmeeee gün doğmadan neler doğar diyeee.ama benim içimde hep vardı iş bulacağın .Rabbim utandırmasın inşşş çççoooookkk hayırlı olur.
canım öncelikle geçmiş olsun tekrar ama ihmal etme bi doktora görün tekrar.
canım benim ben de 27 yaşındayım.aramızda pek bişey yok.valla tatlım ben de okulda oluyorum ve öğle falan kaçıyo.pek düzenli kılamıyorum bu nedenle.ama gerçekten aksatmamak gerekn bi ibadet namaz.Rabbim hepimize nasip etsin.faydası saymakla bitmiyo.benim için en büyük faydası çok stresli olduğumdan çok güzel bi meditasyon kaynağı.rahatlıyorum boşalıyorum içimi döküyorum.......say say bitmeeezzzz....

Evet quuuuuu kürklü kürklü geziyoruz

canım benimmmm tekrar hayırlı olsun.pempe kürkün de hayırlı olsun.ben hala beceremedim.

iyi akşamlarrr kızlarrr.ancak gelebildim.çok yorgunum.oğlum uyusa da ben de uyusammmmm.bebişim hasta kızlarrr uyumadı bi türlü.dünden de uykusuz kaldım.ve bu jillian yüzünden heryerim tutulmuuuuşşşş.hareket edmiyorum robot gibiyim resmen.yarın yapıcam artık bu gün ççoookkk yoruldm gerçekten.

kilo veren herkesi tebrik ederim kızlarr.dilekciiimmmmm tebrikler bebekkkkk.6 lı rakamlarrr ahhh ahaaaa kıymetini bilemedim tekrar 7 lere terfi ettimmmm

ben hatırlıyorum senı canım tekrar hosgeldın[/QUOTE]

Hosbuldum canim:) Nasilsin,nasil gidiyo.sizler vermssiniZ kilolari ne guzel.. bense geri aldim

arkadaslar merhaba evlendiğimde 52 kiloydum 2 yılın sonunda 70 oldum yaza kadar zayıflamalıyım of çok iştahlıyımdırda

kızlar merhaba,
bir süredir giremedim.. anlatayım..
reglim gecikti.. ve gebelik testi yaptım 2 tane, biri negatif, diğerinde bikaç saat sonra 2. çizgi çıktı.. yani hamile olma olasılığım normalde yöntem gereği %1 olması gerek diye düşünüyordum ama işte emin olamıyor insan..Allah'ım ne uygun gördüyse o olur.. acaba geçen ay stres veya spor,kilo verme gibi nedenlerle hormonlarıma mı bişey oldu bilmiyorum.. pzt-salıya kadar bekleyeceğiz yoksa dr.a gidicez.. o yüzden ne spor ne yeme düzeni hiçbişey yok bir süredir..bildirim de yapamadım.. kaptanım sena(bu arada işin kalbine göre olmuş bak,hayırlı olsun),tuğba(sana da geçmiş olsun canım) ve sevgili ortim zerra (zeynep) kusura bakmayın bildirim olmadığı için.. herşey netleşsin bildirimlerime devam edicem ve aranıza dönücem.. inşallah bir sorun olmaz..arzu,dilek,naf,kılavuz ve adını hatırlayamadığım herkese selamlar tekrar..

açıımmmmm aççç iki gün önce su saatlerde elimde bi kraker paketi homili yiyo olurdum ama artık yok bugun neler mi yedim
sabah iki kibrit kutusu peynir domates salatalık 2 zeytin 2 dilim tahıllı ekmek öglen gezmedeydim iki kase makarna salatası yadim keklere dokunmadım aksam yine bol peynir salatalık kavrulmamış badem yedim sonrada portakal ve kivi yedim bukadarrrrr ama açlıktan gözlerim kararıyo

çizelge yapmaya calışıyoum ama Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyooo

çizelge yapmaya calışıyoum ama Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyooo

SLM canim hosgeldin.gece gece girenlerden biri daha yakaladimmmm
bak "http"ile baslayip"png"ile biten kismi yapistirirsan cizelgen olusur.denesene bakalim olacakmi

çok çok çok sevindim.biraz gec oldu tpige girdim sonunda.islerden kafami kaldiramiorm.neyse bak senin i$in de olmus.nasil sevindim anlatamam.hergun diyodun insallah biyerden cikar bisey bekliyorum diye.Allah ne kadarr guzel bir yerde is nasip etti bakkinsallah hayirlisiyla severek isteyerek sorunsuz ve huzurlu bir is hayatin olur.yeni isin hayirli ugurlu olsun senacimm

kızlar ben bugün bildirim yapamadım.eve geç geldim.ancak oturabildim pc nin başına.ben nafa özel mesaj atarım zaten durum facia bu hafta.okulda yerli malı olması beni etkiledi bu hafta.ister istemez çocuklar kırılmasın diye yiyiyorsun.
Başlangıç: 82.4
geçen hafta:77.5
bu hafta 78
gelen : 500 gr
hedef : 68

işin hayırlı olsun ergin sena.inşallah umduğundan daha iyi olur senin için zamanla.

Bende 1 haftadır dikkatli besleniyorum ama burada daha düzenli ve iradeli olabileceigimi düşünüyorum.72 kilo ile basladım ve simdiden 2 kilo verip 70 oldum bile,hedefim ise 55..Lütfen benide aranıza alın hep beraber zayıflayalım.Sımdıden cok tesekkur ederım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…