valla geçmiyo canım yaaa bi de oğlum musade etse daha iyi olacak ama neyseki bu gün öğleyin 3 saat uyduo da hastaydı zaten yeni iyileşmeye başladı.şimdide uyku yok top oynuyo sabah 5.30 kalkıcam haberi yok tabiii
canim cocuk hasta oldumu da cok kötüiyiki iyilesmeye baslamis canim benim oglanda öglen uyudumu zor uyuyo aksamlari:44: kres deki lere söyledim uyutmayin bari diye fazla uyumuyo zaten diye gecistirdiler bende bu soguk havaya alisamadim
ööle suzancım yaaaa çocuk hastalığı çok zor zaten ona bakıcam derken ben de tutuluyorum.burda d havlar çok soğuk.neyse ben şu oğlanı bi yatırıyım iyi geceleeerrrrr
bak şimdi üzüldüm.okadarda uğraşmıştım oysa:2:
"http" ile baslayip "png" ile biten kismi alip yapistirdiktan sonra "degisiklikleri kaydet" yapsan olur sanki
benimki diyet değil,neyse başladığım tarih 2010 12. ayıydı kasımın sonu gibi aslında ,,tabi başta pekte uyamadım alışana kadar yinede hatalarım oluyodu araştırdım öğrendim,,ne ne zaman yenmeli ne zararlı faydalı hepsini beynime kazıdım ,,vede uygulayarak başardım..belli bi listem hiç olmadı hep kafama göre yedim hemde neler yedim içtim banamaısın demedi hep kilo verdim,,çünkü yeri ve zamanını biliyordum,,e tabi bugün fazla kaçırdıysam yarın tartıda artı çıktıysam ogün dengeliyordum vede ertesi gün tartıda yine eksi çıkıyodum böyle böyle toplamda 20 kilom gitti.cok saol cnm bunu kesn denıcemmm hıc u ıcemıyorum bn sen baya vermişin mşllh ne kadarda verdın bu kdr kıloyu
deneyemem canım en azından buhafta,,çünkü bu hafta vardiyesi 8.00-16.00 anlıycan akşam yemeklerinde evde oluyo ,,bide onsuz yememe asla izin vermiyo,,biz aileyiz beraber yiycez diyoo,,oyüzden ben genelde onun akşam yemeklerinde işte olduğu haftalar kendim nesfitle veya hafif bi akşam yemeğiyle geçiştiriyorum...valla bu verdiğimiz gr larla 3. olmuşuz:44:
sağol tatlımmmm
eee ozaman kolay gelsin sanaaaa.bak akşamları hem geç de yiyomuşsun.müsli dene bence.
yeni anayasa yazacaz evde ve dışarıda yapılacak ve yapılmayacak kurallar falan,,kazanamazsam yandımki ne yandım:18:ama kazanırsam değmeyin keyfimee yihuuuu:124::119::124::119::124::119::119::119::119::119:isallah dis gebelik degildir canimcarsamba bakalim nediycek doktor :26:
ne olacak kisen bana süyle
selam kizlarrrr nihayet gelebildim.gecmise bile bakmadan hemen daldim yazmaya
cook yorgunum yine .karnim da agriyo
ayyy ne yapsam bilemedimki.ayagimin altinda da veru cikmis.onlari yaktirdim.acayip sizliyo.sag ayagimin uzerine basamiyorum.
kilolar ne durumda hic bilmiyorum.vaktim yokki tartilmaya bile.gozum kapali giyiniyorum sabahlari.
demir ilaclari kullaniyorum belki biraz ayakta tutar diye ama nafile
sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz benim citir arkadaslarim anlatin hadi birascik
cok gecmis olsun canimselam kizlarrrr nihayet gelebildim.gecmise bile bakmadan hemen daldim yazmaya
cook yorgunum yine .karnim da agriyo
ayyy ne yapsam bilemedimki.ayagimin altinda da veru cikmis.onlari yaktirdim.acayip sizliyo.sag ayagimin uzerine basamiyorum.
kilolar ne durumda hic bilmiyorum.vaktim yokki tartilmaya bile.gozum kapali giyiniyorum sabahlari.
demir ilaclari kullaniyorum belki biraz ayakta tutar diye ama nafile
sizler nasilsiniz neler yapiyosunuz benim citir arkadaslarim anlatin hadi birascik
hadi bakalimbenimki diyet değil,neyse başladığım tarih 2010 12. ayıydı kasımın sonu gibi aslında ,,tabi başta pekte uyamadım alışana kadar yinede hatalarım oluyodu araştırdım öğrendim,,ne ne zaman yenmeli ne zararlı faydalı hepsini beynime kazıdım ,,vede uygulayarak başardım..belli bi listem hiç olmadı hep kafama göre yedim hemde neler yedim içtim banamaısın demedi hep kilo verdim,,çünkü yeri ve zamanını biliyordum,,e tabi bugün fazla kaçırdıysam yarın tartıda artı çıktıysam ogün dengeliyordum vede ertesi gün tartıda yine eksi çıkıyodum böyle böyle toplamda 20 kilom gitti.
20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg
AMA 2 AYDIR ÇIK İN ÇIK İN BURLARDA TAKILI KALDIM OGÜNDEN BERİ 59U GÖRMEK NASİP OLMADI TARTIDAama kararlıyım bu defa 57 olcam 15 ocağa
deneyemem canım en azından buhafta,,çünkü bu hafta vardiyesi 8.00-16.00 anlıycan akşam yemeklerinde evde oluyo ,,bide onsuz yememe asla izin vermiyo,,biz aileyiz beraber yiycez diyoo,,oyüzden ben genelde onun akşam yemeklerinde işte olduğu haftalar kendim nesfitle veya hafif bi akşam yemeğiyle geçiştiriyorum...
yeni anayasa yazacaz evde ve dışarıda yapılacak ve yapılmayacak kurallar falan,,kazanamazsam yandımki ne yandım:18:ama kazanırsam değmeyin keyfimee yihuuuu:124::119::124::119::124::119::119::119::119::119:
iyiyiz ne olsun bizler,,geçmiş olsun sanadabizde eşimle iddaya girdik 15 ocağa 57 kilo olcam bakalım kim kazancak:18:
günaydinnn tugbaEki Görüntüle 310905
dün dükkanı ben kapatmışım bugünde ben açayım bari,,güzel uyandım bugün çok çok mutluyum,,rahatım,,uykum çabuk açıldı,,eşimde işe gittii,,bende direk buraya geldim,,gelmezsem direk yatağa gidicem valla,,çünkü hava çok karanlık halaaa yaaaaneyse güzel bir gün olsun hepimize inşallah
günaydin fistiklarsaat 4den beri ayakdayim cocugumu korkutular herhalde cis yapti bunca zaman sonra
üstünü temizledikden sonra yatti geri ama ben uyuyamadimdusumu da aldim süzlendim püslendim ay normalde cok uykucuyumdur erken kalkmak ne kadar güzelmis keyfime diyecek yok kahvemi de yudumluyom simdi
cok gecmis olsun canimmantar deyilmiymis :26: veru ne bilemedim :44: tekrar gecmis olsun karninin agrisida reglden mi cünkü o dert bende de var korkuyom heran gelebilir :18:
hadi bakalim
günaydinnn tugbagerci geri yattin dimi neyse bende kacayim cocugu kaldirip is e yol alayim
Eki Görüntüle 310905
dün dükkanı ben kapatmışım bugünde ben açayım bari,,güzel uyandım bugün çok çok mutluyum,,rahatım,,uykum çabuk açıldı,,eşimde işe gittii,,bende direk buraya geldim,,gelmezsem direk yatağa gidicem valla,,çünkü hava çok karanlık halaaa yaaaaneyse güzel bir gün olsun hepimize inşallah
Eki Görüntüle 310905
dileeeekkkuzum nirdesin pek bi erkenciydin sen nerdesiiiiiiiin,,şişliğin geçtimiii [/B]
günaydin fistiklarsaat 4den beri ayakdayim cocugumu korkutular herhalde cis yapti bunca zaman sonra
üstünü temizledikden sonra yatti geri ama ben uyuyamadimdusumu da aldim süzlendim püslendim ay normalde cok uykucuyumdur erken kalkmak ne kadar güzelmis keyfime diyecek yok kahvemi de yudumluyom simdi
günaydın arkadaşlarrrrrrrumarım çookk güzel ve verimli birgün olur
dilekte şimdi gelir msn açtı dilekcim günaydın canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?