70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gaza ihtiyacım var 15ocakta tartıda 57 görmem lazım eşimle çok pis iddaya girdik:18:,,daha doğrusu o fişekledi benii,,bende 57 çok az ben 55 bile olurum dedim hay demez olaydım zar zor ikna ettim ve 57ye geri döndük,,çok kötü şeyler olucak eğer kazanamazsam

kızım pek ağır bişeyde yememişsinkii şişlik olsun,,acaba niden he niden,,çok sumu içtin yoksam ben çok çok abartılı arka arkaya su içince fena şişlik oluyo bi ağrıda oluyoda ondan sordum,,yoksa menün çok güzel:26:

Bugün çokta içmedim aslında 2 litre su içtim.:44:
Normalde 3 litre içiyordum.
Gaz patlaması yaşıyorum sanırsam.
Sen kiminle iddaya girdin ki.

iyi akşamlar kızlar..
bu günkü menümü bildireyim dedimdi de..
sabah:
1 simit ama arasında kaşar peynir ile
1 kurabiye

ara
1 fincan şekersiz sütlü nescafe

öğlen:
2,5 dilim sigara böreği ama fırında pişmiş

ara
1 elma

akşam daha yemedim ama
1 kase yeşil mercimek yemeği yemeyi planlıyorum
veya 6 kaşık pirinçli pırasa yemeği
çok mu yoğun bir menü olmuş acaba

canım gormedım gecmişi okuyamadım ya oglumdan fırsat bulup gıreomuroum her zaman ona gore bı ortı bulun bana barı

Bugün çokta içmedim aslında 2 litre su içtim.:44:
Normalde 3 litre içiyordum.
Gaz patlaması yaşıyorum sanırsam.
Sen kiminle iddaya girdin ki.
evet ozzaman gazdır o gaz geçer

eşimle girdik yazmışım zatenama inanki hayat memat meselesi kesin olmam lazım,,iyi gidiyo gibi bugün 60.8i gördüm mesela yarında inersem hep inerim heralde,,çünkü dün acayip akşam yemeği yedim şiştim şiştim,,bide sonrasın keyif için yedimde yedim,,yaş pasta yapmıştım ya yıldönümü için onun kalan sonlarını eşime getirdim bi küçük dilimde ben yedim,çekirdeğin dibine vurdum,,inşallah etkileri olmamıştır,,sabah ekside görünce bu bi şans aman dikkat et düşme adamın tuzaklarına dedim,,ye ye diyip duruyodaabakalım 5gün geçti bile hadi hayırlısı:26:aslında göze okadar az geliyoki nevarki verilir 3kilocuk bişey deniyo ama malesef bu bünyeyle daha fazlası biraz zor oluyo sanırsam

hiçte olmamış canım,fırında mırında hamur işinin her hali zararlı,akşam mercimek ye,,pirinçtende uzak dur,,salata yoğurtta yemeği unutma yanındaabende akşama mercimek pilavı yaptım,,

hadi ben kaçtım eşim birazdan gelir ben sofrayı hazırlamaya gidiyorum,,geç kaldık yinee,bu adam böyle geç geldiği sürece ben zor gürürüm 57'i
inat gibi birsürü şeyde aldıttırdım ağır eşyalar zor geliyorum dedi demin teldeiyi bakalım hergünmü alıyo sankii,napiyim çocuklar sütsüz durmuyo her gittiğinde 5 tane süt alıyo 5 gün anca yetiyo ooof oooffinekmi beslesek ne yaaa

kızlarr ben cok su içemıyorummmmmmmmmm ya napıyım bı formul bulun bana :26:

1litrelik pet şişe al eline doldur çok hoş bi bardakta bulunsun yanında,doldur dolur iç,,bitince 2 sefer daha doldur etsin sana 3 lt ben artık bu şekilde içiyorum,,yada 3 tane 0.5ltlik petlere doldur,,dikerek iç,,bitince 3üde bidaha doldur bitirince eder sana 3 ltben öyle yapıyodum önceden,,ama bardağa döndüm rahat içiliyo,,her aklıma geldikçe 2 bardak hüpletiyorum,,saat başı 2 bardak su içsen hooo hooo hoo

sağol canım komşudaydım öyle oluncada en masumu bana yufkalı olduğu için börek gibi geldi ne biliyim işte..
Ama akşama dediğin gibi mercimek yiyim.Teşekkür ederim.

cok saol cnm bunu kesn denıcemmm hıc u ıcemıyorum bn sen baya vermişin mşllh ne kadarda verdın bu kdr kıloyu

iş çok iyi gidiyor cnm...arkadaşımda alışmaya çalışıyor...inşallah hep böyle giderr

naf ve tuqbaa ellerinizee saqlıkkk listeler her zamanki gibi mükemmelll :129:

isallah dis gebelik degildir canim carsamba bakalim nediycek doktor :26:
gecmis olsun canim
var bebegim var ilk aldigimda 1 gb vardin oda zaten tokunmadik ya bilemedim kendi kendine update aliyormus bi fatura geldi aglayasim gelmisdi bende sinirsiz yaptim
tebrikler senacim
sülemem pis planlarımla beni yalnız bırak,,seneye söylerim inşallah uygulayabilirsemhehheheee

kiz bende unutkanlik var diye bagirip duruyom ya dün ne yedim unutuyom seneyeyi nerden hatirlayayim
Umarım canım dikkat edicem ama bakalım ne kadan etkili olcak.
sen yaparsin fistik
ne olacak ki sen bana süyle

selam kizlar malesef ki verdigim tum kilolari biranda kortizon yuzunden yine geri aldim. ve yine sizlerleyim.

ortii 3.olmuşuz
valla bu verdiğimiz gr larla 3. olmuşuz :44:
sağol tatlımmmm

eee ozaman kolay gelsin sanaaaa.bak akşamları hem geç de yiyomuşsun.müsli dene bence.

sağol canım benim.her tarafım sızlıyo.bu gün okul yoktu paso yattım valla.spor falan da hak getire.iyileşmek istiyoruuuummm.

selam kizlar malesef ki verdigim tum kilolari biranda kortizon yuzunden yine geri aldim. ve yine sizlerleyim.
ben cok duydum kortizon kilo alan cok ne yazik ki ama onsuzda birsey vermiyorlar sanirsam genelde iyilesmek icin
sağol canım benim.her tarafım sızlıyo.bu gün okul yoktu paso yattım valla.spor falan da hak getire.iyileşmek istiyoruuuummm.
canim benim ya dikkat et bitanem okula gitmedigin iyi olmus canim yoksa öyle kolay kolay gecmiyo yatmadinmi hastaliklar

ben cok duydum kortizon kilo alan cok ne yazik ki ama onsuzda birsey vermiyorlar sanirsam genelde iyilesmek icin

canim benim ya dikkat et bitanem okula gitmedigin iyi olmus canim yoksa öyle kolay kolay gecmiyo yatmadinmi hastaliklar

valla geçmiyo canım yaaa bi de oğlum musade etse daha iyi olacak ama neyseki bu gün öğleyin 3 saat uydu o da hastaydı zaten yeni iyileşmeye başladı.şimdide uyku yok top oynuyo sabah 5.30 kalkıcam haberi yok tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…