70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortim ortim canim ortim dün noldu anlatmayi unuttum ben eve gec geldim annemle ayni binada oturuyoruz hem kendilerine hem bize ne yapmis bil kuru fasulye pilav sana yedirtmedim ama kendim yedim :aglayansmile: onun numarasi kactin

Hoşgeldinn

Hamburger mi

Suzi gözün parladı hamburgeri duyunca

dilek naf nirdesiniz msne mi takildiniz

kk açılmadı bende bi süre :26: bende işlere dalmıştım bide hesap kitap işi ama evin hesaplarına

neyse kızlar ben yavaş yavaş kaçar hamburger hayallerimide cebime koyaraktan. eve gidince giremezsem şimdikten iyi akşamlaaar

iyi akşamlar canım

Sayın kırmızı renkli burcuvaaaaa arkadaşlarım. Bu pronun size sağladığı diğer şeyler nedir kızarmak dışında:P

Saymakla bitmez

ahahah! harbiden bi sınıf ayrımı var ama bak kendimi ezik hissediyorum ilk kez görüyo musun siyah siyah ıyy?!:26:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

bende de var o problem daha çok sıvı gıda tüketmek gerekiyo

su maalesef fayda etmedi cidden bol bol su ıcıyorum 500 ml 'lik şişemi gunde 3 kere dolduruyorum sabah 9 ile 5 arası
akşam evde içtiğim haricc

canım çok sağol bu akşam giderken alayım içeyim tmm guruldama başlamazsa hemen ıkıncı bardak ayy ınsallah ıyı gelirr :)
tembelleştiriyo dioar biliorm duydum ben de ama zaten çalışmıyo kı anam sankı çok çalışıyoda tembelleşecek bi de :)
hanı öel arada sırada kabız olsam he olur ya nolck derim ama bi insan 10 gün vc cıkamaz mı en erken 3 gün en fazla 10
ve devamlı kabızım olmadsıgım gün sayısı 2-3 gündür sonra gene baslıyo naısl oldugunu da anlamıyorum
su ise su çorbaysa çorba kayısıysa kayısı activia ise activia yani gene en çok activia işe yaradı :) bilek ket'cim çok tenk yu
sinamekımı ıccem bu akşam ınss iner su karnım ay bı de cıkıo elbısemden gıcık oluyorum

blackcat canim benim telefon cöktü hamburgeri duyunca sen yeme en iyisi birde yedim dersen internetim kökden kapanir
Aysecim gittikden sonra söylermisin ne dedi dr merak edim canim:26:

canım sanırırm doktor hemoroid var mı diyede bakıomus bu durumlarda
öff bu aklıma geldikçe vazgecıyorum doktora gitmekten ama artık yumurta kapıya dayandı
onun ıcın ben bi hazırlanıp gitmem gerekıcek anlarsın ya
bu hafta ıcı halledıcem ıns o meseleyi gidince yazarım tabii ne diyecek ben de çok merak edıyorum :)

sağol canım çörekotunu devamlı yerim peynırıme katıyorum :) salatama katıyorum fayda etse ederdi sanırsam :26:

ortim ortim canim ortim dün noldu anlatmayi unuttum ben eve gec geldim annemle ayni binada oturuyoruz hem kendilerine hem bize ne yapmis bil kuru fasulye pilav sana yedirtmedim ama kendim yedim :aglayansmile: onun numarasi kactin

Eğer bugün gidip de kurufasulya yemezsem ne oliimmm.....

isden ciktim suan metrodayim titreye titreye yazmaya calisiyom orti bari pilav yeme
nafcim napim sanki hamburgeri yillardir yemedim gibi geldi kolay gelsin canim
ayse belki hemoriddir sen yinede ihmal etme canim

isden ciktim suan metrodayim titreye titreye yazmaya calisiyom orti bari pilav yeme
nafcim napim sanki hamburgeri yillardir yemedim gibi geldi kolay gelsin canim

Senin internet paketin var dimi canım :26: sonra faturan yüklü gelmesin

Sağol fıstıkım ödemelerimi yaptım bi tane kredi kartı kaldı onada para yetmedi :26: eşim seyahatten gelince ondan alıp öderim artık

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yine bennnnnnnnnnnnnnnnn
beni hatırlayan var mı
seni unutmak ne mümkünn evet çok iyi hatırlıyorum aklına estikçe gelip gidiyosun tam dayalıksınn
he canım iviiittttttt gün yapıcaz burdaa işten kovulmaya hiç niyetim yokk
Kızlar canım fena sıkkın valla
80 kg oldum bu arada
doğuma 7 hafta kaldı ama ben kendimi biliyorum
bunda da 90 kg olacağım sanki(((

canım sen ,y, gidiyordun noldu böyle sanaa :44:

kızlar işteyim sabahki sınav çok zordu ama barajı geçtim sonra yine konuşuruz kızlarr üptümmmmmm

kızlar bnm ortım nerdeeee ve kımmm yaaaaa ona sayıyım bnde yıceklerımı cok fazla gıremıorum cocgum oldugundan

Off karnım çok pis şiş ya.
Resmen gaz patlaması yaşıyorum.

Sabah:
Salamlı, peynirli sandvic,
Şekersiz çay
Ara:
2 incir kurusu 3 ceviz
Öğlen:
Çok az karnıbahar haşlama,
1 galeta,
1 karper peynir
Ara:
Yarım paket yulaflı bisküvi
Soda
Akşam:
Ispanak yicem sadece.

Kızlar ya ben yeme düzenini iyice bozdum,farkettiyseniz artık menü bildirimi de yapmıyorum.Atıştırmayla geçiyor genelde,çünkü dışarda oluyorum,yeşil çay içemiyorum suyu azalttım ve hemen farketti,az önce geldim eve ve diyete ihanet bira içtim -.- 2 saat sonra yüzmeye gidicem,toparlamam lazım motivasyonum gitti tamamen,yardım edin... -.-

Haydi hayırlı akşamalr kzılar gec bile kaldım kaçıyorumm mucxx herkesee

isden ciktim suan metrodayim titreye titreye yazmaya calisiyom Orti bari pilav yeme
Nafcim napim sanki hamburgeri yillardir yemedim gibi geldi Kolay gelsin canim

evet canım haklısın :) sağolasın

Arkadaşın uyum sağlayabildimi iş nasıl gidiyo :26: yemekler nasıl

kızlar bnm ortım nerdeeee ve kımmm yaaaaa ona sayıyım bnde yıceklerımı cok fazla gıremıorum cocgum oldugundan

Ben yazdım ama okumadın sanırım paylaşımının durumuna göre orti ayarlamaya çalışıcam canım sen varken ortin olmaz sen yokken ortin olur bi anlamı olmaz

Kendimi öküs gibi hissettim yediklerini görünce yarından itibaren menü yazmalıyımm yazmalıyımmm hommmmmmmmmm

Bira göbek yapıyo yaa içeceksen şarap iç bari hem kan yapar bende menülerimi yazmıyorum o yüzden çok yiyorum sanırım :26:

sülemem pis planlarımla beni yalnız bırak,,seneye söylerim inşallah uygulayabilirsemhehheheee

yok canım bitek sen üstüne alınma sen gibi daha kaç kişiye aynısı uğraştımneyse bidaha olmaz inşallah,,helal olsun canım ne demek,,

aralarda hep ayran hiç meyve yememişsin,,öğünlerde ayranı içsen aralarda meyve yesen kan şekerimizi düzenliyo hem onlar oyüzden meyve diyoruz..
canım şu yazı şeklini değiştirsen iyi olur valla okunmuyo bile geçiyorum okumadan çok göz bozucu
seninde aralarda meyve olmaması dışında güzel bi menü
çok çok çok az olmuş canım,,ben hemen hemen hiç bişey görmüyorum bu menüde doydunmu barii:26:

Bira göbek yapıyo yaa içeceksen şarap iç bari hem kan yapar bende menülerimi yazmıyorum o yüzden çok yiyorum sanırım :26:

Yaa bende öyle biliyordum ama abartılı içtiğin zamanmış bide yanında yediklerinle alakalı 50 cl birada 225 kalori varmış,şarap daha fazlaymış.Neyse ya olur öyle arada
Yazmaya başlycam tekrar ben,hem not etmiş oluyoruz ne yediğimiz belli oluyor,uzmanlar yediklerinizi yazın diyor ya hiç başaramamıştım burda oluyor ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…