70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canımmm.dış gebelik olmadığına sevindim.inşşş sorunsuz b şekilde atlatırsın.

geçmiş olsun canım yaaa...Allah yardımcın olsun.Ya Fettah ismini çok çek istersen zorluklara kolaylık veren anlamında Ben her sıkıntımda başlarım çekmeye..Herzamanda faydasını görmüşümdür..

geçmiş olsun canımmm.dış gebelik olmadığına sevindim.inşşş sorunsuz b şekilde atlatırsın.

amin canim bide cumaya kist kuculmeye baslarsa tam kurtulucam bu dertten simdi aglamakla aglamamak arasinda gidip geliyorum ya yumurtami alirlarsa diye allah korusun

gecmis olsun canim

çok geçmiş olsun canım dua edecem senin için...
iyi geceler kizlar :92:

iyi geceleeer bu arada kızımın adı şirine...

tuğbacım çizelgemi oluşturdum fakat adres tam olarak kopyalanmıyor bi elatıversen ne iyi olur kizz

tuğbacım çizelgemi oluşturdum fakat adres tam olarak kopyalanmıyor bi elatıversen ne iyi olur kizz

canım çizelgni oluşturduğun yerde bb code yazan kutucuğun içindeki http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalıcan...img kopyalanmmıcak..
sonra onu kontrol paneli-profil düzenle kısmında çizelge yazan yere yapıştırcan..sayfanın altında değişiklikleri kaydet deyip bitircen olayı...kolay gelsin....

[SUP][/SUB][/SUP]
canım büyük geçmiş olsun.dış gebelik olmadığına çok sevindim.benim başıma gelmiştide ölümden dönmüştüm şükürler olsun.umarım sanada rabbim şifanı verir. senden bi ricam olucak jillianın linkini benim özelimede atabilirmisin acaba..

Çok geçmiş olsun cnm. Aman ne dedilerse yap. Yorma kendini. Ben kist uzmanı oldum diyebilirim cnm. Korkma allah korusun almak zorunda kalsalar bile sağlığın önemli. Ben tek yumurtalığımla bak 2 çocuk yaptım. Benim 18 yaşında almışlardı hemde çok kötü bir sebepten allah kimselere vermesin. Ondan sonra da her doğumda bir kist aldılar. Şu anda bile yine var. Öff alıştım bende onlarla yaşamaya. Beynim mi üretiyo bünyem mi anlamadım. :18:Yazıyorum bunları çünkü moralini sakın bozma. Her şeyin başı sağlık. Sen dinlenmene bak. Takma kafana. Kesinlikklee moralini bozmaa cnm. Düşük yapmana da gerçekten çook üzüldüm. Allah hayırlısını versin hakkımızda.

amin canim sanada cok gecmis olsun tabi takiliyo takmamak elde degil rabbim beterinden korusun

canım çok geçmiş olsunn inş. cumaya kadar küçülme olur kurtulursun bu detten Allah dermansız dertt vermesinn kimseye

kendine dikkat et dinlen bebeğinde var ama fazla yorma kendini herşey iyi gider inş.

günaydin topigimin fistiklari dün aksam kürkümü giydim üsümüyorum HoPDeDikSuZi nasil nick olarak
çok geçmiş olsun canım dua edecem senin için...

iyi geceleeer bu arada kızımın adı şirine...
tatli sirine
sabah sabah güldürdün kiz yazin teyzemin kizi evleniyor yaz a kadar vermem lazim

gitmeden

Kadınları aradığınız zaman, normalinden 5-6 kez daha çok çaldırın. O çantaların içerisinden çalan telefonu bulmak Google'ın bile harcı değil...:)

Sormaa özledin mi az kaldı az sayılı gün çabuk geçermiş
Ger-düş nerde yine kayıplarda :26:

Amanınnn hemde nasıl özledim bide hasta olmuş zaten bünyesi hassas.
Bakalım çabuk geçer inş.

Geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin. Doktorun dediklerini yaparsın zaten.
Aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun.

dilek fistik bugün dedigimi unut olurmu cok pismanim arti cikmasam iyidir
dilekcim ya aklima ne geldi ger-düs isden ayrilma durumum olabilir diyordun:26: evimde de net yok diyordun ondan olmasin acaba :26:

Gene ne yedin Suzi??
Topikte herkes çıtır olcek sen anca konuşcan te böyle.
Hani iddalı geliyordun bu hafta.?
Ger-düşten haberim yok mesaj atmaya da çekiniyorum açıkcası.
Bakalım bugün inş. gelir.

ayyyy ben de dün akşam baktım amaaaa bakmaz olaydıııııııımmmmmm bakmaz olaydımmmmm.biri yazmış 1 kilo almıştım geri vermişim diyeeeeee koptum yaaaaaa

Sormaa biri de yazmış gram almışım falan diye.
Onlarında listeleri var kim kaç kilo alıyo onu yazıyolar seviniyolar falan.
Allah'ım bizden al onlara ver diyorum bende.

günaydin topigimin fistiklari dün aksam kürkümü giydim üsümüyorum HoPDeDikSuZi nasil nick olarak

Günaydın 300-500 Suzi yazdır bence sen.
Bak bu hafta umutluydum he senden.

Günaydın kısçeler.
Suzi Proluğun hayırlı olsun.

3 hafta önce falan ölçülerimi yazmıştım. O kağıdı gördüm bugün.
Bi daha ölçeyim bakayım falan dedim.
Göğüsten, belden, bel altından her yerimden 2 santim incelmişim.
Orantılı inceldiğimi farkediyordum zaten.
Sıra totoma geldi.
1 santim bile gitmemiş.
Totomm totoommm canımmm totoommm.

Hepimize güzel birgün olsun.

eger dün yedigimle cumaya eksi cikarsam bu tam benlik mis deyip devam edecem yöntemime
kararsiz kaldim nick konusunda sade bikereligine degistirebiliyormussun cabuk sIkILan bi insanim ya
kactim gec kaldim sonra firar mirar gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…