- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Ger-düşümmm canım ciğeriim.
Bizde dün senden konuşmuştuk.
Bizi bırakmazsın sen net bulduğunda arada bi gir yaz.
Hepten bi veda konuşması olmasın yani.
Çok özledim kısçem seni.:2:
günaydin canimcok gecmis olsun yedinmi dün kurufasulye benim aklim hala kurufasulyede
günaydin nafcim
bende alacakdim sonra geri unuttum canta düzenleyiciicinde olsam kendimi bile bulamam herhalde
görüsürüz canim
günaydin canim
isallah canim sanada günaydin
benim metroda gelmeseydin de bende yürüseydim keske
dilekkkkarti daydim
gerdüsü görüyom asagidaavukatim avukatim canim avukatim nerelerdesin sen seni merak ettik :26:
Yedim vallaaa...
Ortağım yerde ben yemez miyim?
cok gecmis olsun canim benimherkese merhabaa:92:
ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:
görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..
bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum
ön bi veda konusması oldu bu da
1.5 kilo ama ödemdir degilmi300 mü 500 gram mı artıdasın sen.
Tam sopalıksın he
Ger-düşümmm canım ciğeriim.
Bizde dün senden konuşmuştuk.
Bizi bırakmazsın sen net bulduğunda arada bi gir yaz.
Hepten bi veda konuşması olmasın yani.
Çok özledim kısçem seni.:2:
işte bugun persembe olmuş bu haftadan sonra hem yılın son haftasına hemde benım burdakı son haftama gırıyoruzo zamana kadar gırerım zaten
ben kucukkken levent kırcnaın olacak o kadarında oya basar hbr bultenı sunuyodu, haberı de "benı ozleyın anacımmmm" dıye bıtırıyodu hatırlayanlar vardır belkı, artık ben de sıze oyle dıycem; benı ozleyinn anacımmmm
günaydin canimcok gecmis olsun yedinmi dün kurufasulye benim aklim hala kurufasulyede
günaydin nafcim
Yedim vallaaa...
Ortağım yerde ben yemez miyim?
kiz sen niye yiyon bari ben tombilikden kurtulamiyorum sen kac kurtar kendini :84:
işte bugun persembe olmuş bu haftadan sonra hem yılın son haftasına hemde benım burdakı son haftama gırıyoruzo zamana kadar gırerım zaten
ben kucukkken levent kırcnaın olacak o kadarında oya basar hbr bultenı sunuyodu, haberı de "benı ozleyın anacımmmm" dıye bıtırıyodu hatırlayanlar vardır belkı, artık ben de sıze oyle dıycem; benı ozleyinn anacımmmm
1.5 kilo ama ödemdir degilmi
kiz sen niye yiyon bari ben tombilikden kurtulamiyorum sen kac kurtar kendini :84:
Anca beraber kanca beraber.....
Hem farkettiysen ben daha tombikimmmmm
ama amaİş olayını naptın peki?
İlan falan vericem diyordun. İnşaallah güzel yerler olur.
Allah gönlüne göre verir.
Geçmiş olsun ayrıca.
1.5 kilo ve ödem hımmmm
kiz sen bana bakma ben tam dayaklikim :111: yerimde sayiyorumAnca beraber kanca beraber.....
Hem farkettiysen ben daha tombikimmmmmooo sen beni yakalar da gecersin bile
bende geliyorum kızlar 1.76 boyum 79 kiloyumboyun uzun göstermiyorsun diyorlar ama hikaye benide aranıza alırsanız 58 inmek istiyoruuum artık:))başarıyı birlikte paylaşalım
hosgeldin canim
ama amadün benim yeme günümdün birde abartmasaydim
canim bende boy da yokhoşbulduk canımm:)
Oooo kilo vermiş gibi bide kendine yeme günümü ilan ettin bakim sen.
aylincim ortimyarin tartida süpriz yapcan dimi bak sirtimi sana dayadim
canim bende boy da yok1.60 ya var ya yok
sey sey annem sey deyip durma ikiye bi der sey diyen yalan söyler diyo bana
dün esimin yalanini yakaladimgerci arada attip tutuyo ben kizcam diye bende sevmedigimi biliyo yalani önemli olmazada söyleme dimi
dün ona bi sarki söyledimyaaalllannnciii yalaaanciiii sanaaa kimse inanmazzz deli ettim bidaha yalan söylemez herhalde
dilime dolanmis aksam sürekli söyledigimdensimdi de cikmiyor icimden
Ne şeyy şeyyyy ablam diyetisyene gitmişti onun listesini birazdan mesaj kutuna atıcam.
Bi bak bi hafta onu dene bari.
Belki bi faydası olur.
sagol fistikOhh ortiye güvenmece hemen.
Kilo almışsın bide sırıtıyo baak..
Ne şeyy şeyyyy ablam diyetisyene gitmişti onun listesini birazdan mesaj kutuna atıcam.
Bi bak bi hafta onu dene bari.
Belki bi faydası olur.
yaa arkadaşlar ben bütün gün masa başındayım yemede sorun yok dikkat ediorm ama spor yapmadığım için veremiorm çok az birşey yesem hemencik alıormmçok kötüüüü bi durum
dilek suziye attıgın o lısteden bana da gondersene ne var ne yok ben de bı goz atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?