yok gitmemek icin bahane esim isden ayrildi tepesi atinca suan evadami ben iskadini sabah yumusakligim tuttu
bi kere bikere de benim canim yemek istemesze nolurama yok anam ben 24 saat yeme yarismasi olsa onu bile kazanirim
benim taze ortim yok bugün :26: acaba kurufasulye yedimmi dün :44: bende cikacam birazdan acikdim birseyler bulmaya gideyimherhalde bugün tavuk bacagi var menümde yakalayim bari
kizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun
selam kızlarrr
bugün işten biraz erken çıktımöyle hergün aynı saatte çıkılmaz insan sıkılır arada bir erken çıkıcaksın çok yedirmeselermiş aqırlık bastı napıyım Allah Allahhh:82: zaten sevgili patronum bütün yetkiler sende diyip duruyor o zaman erken çıkma yetkiside bendee istediqim saatte çıkarım banane şaka biyanada işimi çok seviyorum kızlar nerdeyse yatıya kalıcam
şimdi biraz eta çalışıyım yarın uygulama sınavı var kızçeler hepinize iyi gecelerrr :79::79:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE MUTLU VE ÇITIR YILLARAA
kizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun
günaydin topigimin fistiklaridün aksam kürkümü giydim üsümüyorum HoPDeDikSuZi nasil nick olarak
tatli sirine
sabah sabah güldürdün kiz yazin teyzemin kizi evleniyor yaz a kadar vermem lazim
gitmeden
Kadınları aradığınız zaman, normalinden 5-6 kez daha çok çaldırın. O çantaların içerisinden çalan telefonu bulmak Google'ın bile harcı değil...:)
Eki Görüntüle 311558
Günaydın kısçeler.
Suzi Proluğun hayırlı olsun.
3 hafta önce falan ölçülerimi yazmıştım. O kağıdı gördüm bugün.
Bi daha ölçeyim bakayım falan dedim.
Göğüsten, belden, bel altından her yerimden 2 santim incelmişim.
Orantılı inceldiğimi farkediyordum zaten.
Sıra totoma geldi.
1 santim bile gitmemiş.
Totomm totoommm canımmm totoommm.
Hepimize güzel birgün olsun.
Günaydın herkese...
Dün oğlum ateşlendi. İşe gelemedim. Evden de zaten giremiyorum. Sürekli başımda oluyo.
Bugün buradayım inşallah.
Günaydın geçmiş olsun cnmRabbim şifasını versin
ftemiz sanada günaydınaşure bana bu sene kimse getirmedi :26: bi benim yaptığım aşure vardı onuda dağıta dağıta bitirdim zaten bir kase ancak yiyebildim annem de yapmadı hala bir kase hakkım daha var
gitmeden
Kadınları aradığınız zaman, normalinden 5-6 kez daha çok çaldırın. O çantaların içerisinden çalan telefonu bulmak Google'ın bile harcı değil...:)
Eki Görüntüle 311558
hemen pes etmek yok canim zamana ihtiyacin var ha deyince hemen gitmiyor ki sende menünü paylas istersen canim :26: pilav makarna ekmek bunlari bi süre azalt :26:bende mesela neyin kilo aldirdigini biliyorum neyi yemem lazim neyin yanlis oldugunu anladim ama uygulaya bilsem
ah işte bütün meselede orda suzicim.nerdeyse bir profösörün bilgisine sahibiz zayıflama konusunda ama iş uygulamaya gelince kocaman bir hiççç offfffffff yaaaaaaa çok sıkıldımmmm artıkkk..dikkat de edemiyorum.yürümüyorumda..yaşasın yimek yimekkk
he he ben ordinaryus seviyesindeyim de uygulamada daha doktora aşamasına geçemedim hala asistanım
günaydııııın kızlar nassınız. ay burada bugün hava çok kapalı böyle günlerde bir karamsar oluyom gün bitmi iyiki varsınız.
bende çantada anahtar bulmakla çok uğraşırım ama çözüm buldum sizlede paylaşam. çanta içi düzenleyici aldım bir sürü gözü alan çantanın içine oturan birşey herşeyi gözlere yerleştiriyom ohhh arama derdine son. aldığım günden beri kullanıyom artık çanta değiştirmekte kolay oldu al onu içinden hooop diğer çantaya yerleştir önerilir...ay reklam oldu şimdi dermişim satışını ben yapim şurada sitem var size indirim yaparım falan
ay aşağısı ne güzel kırmızı kırmızı pek aristokrat bir topik olduk.
ne güzel işte şanslısın demek ki, benim gibi bir de dayanamıyorsan. Gel burdan ben vereyim sana bir kase.
Bu arada ismim Fadime.
he he ben ordinaryus seviyesindeyim de uygulamada daha doktora aşamasına geçemedim hala asistanım
günaydııııın kızlar nassınız. ay burada bugün hava çok kapalı böyle günlerde bir karamsar oluyom gün bitmi iyiki varsınız.
bende çantada anahtar bulmakla çok uğraşırım ama çözüm buldum sizlede paylaşam. çanta içi düzenleyici aldım bir sürü gözü alan çantanın içine oturan birşey herşeyi gözlere yerleştiriyom ohhh arama derdine son. aldığım günden beri kullanıyom artık çanta değiştirmekte kolay oldu al onu içinden hooop diğer çantaya yerleştir önerilir...ay reklam oldu şimdi dermişim satışını ben yapim şurada sitem var size indirim yaparım falan
Bugün getirirsen yemem ama yarın getirirsen yerim Fadimecim
Çanta düzenleyiciyi nerden aldığını biliyorum(Ne yaptığını biliyorum korku filmi gibi söyledim he ) benim çantalar tek gözlü olmadığı için almamıştım
Kırmızılımm sana yandıı canımmm
Günaydın canlar.
Ne var ne çok bakalım
Bugün işlerim çok sabahtan bakınayım sonra gelemeyebilirim haberiniz olsun
Günaydın herkese...
Dün oğlum ateşlendi. İşe gelemedim. Evden de zaten giremiyorum. Sürekli başımda oluyo.
gitmeden
Eki Görüntüle 311558
Günaydın millet napiosnzz
ben kaç gündür spor yapamıyprum yaa ühühüh hep bi şekilde aksıyo
işte haftasonları nromal düzenım dışında aktiviteler çıkınca haftaiçi harcayacağım enerjiyi toplayamıyorum haftasonu
on un için bütün planlarım aksıyo oof oof neyse yarın tartı günü bakalım kim aaakk kim karaa
ortim ya sorma bende p.tes yaptım sadece sporu yarın için korkuyom bende bakalım nolcak sanki veremedim gibi yaaaaaa metabolizma durdumu yoksa
he he ben ordinaryus seviyesindeyim de uygulamada daha doktora aşamasına geçemedim hala asistanımgünaydııııın kızlar nassınız. ay burada bugün hava çok kapalı böyle günlerde bir karamsar oluyom gün bitmi iyiki varsınız.
Günaydın canımtoto da kıskanır yakında iner
ortim ya sorma bende p.tes yaptım sadece sporu yarın için korkuyom bende bakalım nolcak sanki veremedim gibi yaaaaaa metabolizma durdumu yoksa
günaydin canimGünaydın herkese...
günaydin nafcimSınavda başarılar sena abla
Canım doktor ne diyorsa yap ihmal etme kendine dikkat etsağlığın herşeyden önemli çok geçmiş olsun inşallah o kistte geçicek kurtulcaksın
Günaydın suziihopdedik
Ahahhaha çok doğru
Günaydın canımtoto da kıskanır yakında iner
bende alacakdim sonra geri unuttum canta düzenleyicihe he ben ordinaryus seviyesindeyim de uygulamada daha doktora aşamasına geçemedim hala asistanım
ay aşağısı ne güzel kırmızı kırmızı pek aristokrat bir topik olduk.icinde olsam kendimi bile bulamam herhalde
görüsürüz canimBen işe dönüyorum kızlar hoşçakalınnnn
günaydin canimGünaydın millet napiosnzz
ben kaç gündür spor yapamıyprum yaa ühühüh hep bi şekilde aksıyo
işte haftasonları nromal düzenım dışında aktiviteler çıkınca haftaiçi harcayacağım enerjiyi toplayamıyorum haftasonu
on un için bütün planlarım aksıyo oof oof neyse yarın tartı günü bakalım kim aaakk kim karaa
Günaydın benim de çok işim var ya kahvaltı yaparken alıntıları yaptım yazıalrımı da yazıoym kaçcam
Günaydın gecmıs olsun canımm
eheueheu çok doğru yaa bulamıyorum napiim
canım çok geçmiş olsun inşallah yumurtalığınla alakalı riskli bişey olmaz
kalbini ferah tut ve çok çok dikkat et Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin inşallahh
isallah canim sanada günaydinhepinize günaydın kızlar..Umarım hepimiz için güzel bir gün olur..
ben de bu hafta sadece bı kere şapabildim spor
ama akşamalrı yolda arıza oldugu ıcın mınıbuse bınemedım yürüdüm
inşallah onun faydası olmuştur
vermemişim gibi gelıo bana da ınsallah vermısımdır yaa kaçamaam fln olmadı gayet usluydum ama spor yoktu ıste
bi se haftasonu esksıhırde nısan telası alışverişi dekren öğünlerim hep kaçtı gene de çok yemedım
inşallah vermsıızdır bugun tartılıp bakcaktım ama ya bı gun daha dur dedim çıkma tartıya sımdı + gözüksem bugun
yer de yerdım bılırom kendımı onun ıcın yarın şaapcas :)benim metroda gelmeseydin de bende yürüseydim keske
dilekkkkarti daydim
gerdüsü görüyom asagidaavukatim avukatim canim avukatim nerelerdesin sen seni merak ettik :26:
benim metroda gelmeseydin de bende yürüseydim keske
dilekkkkarti daydim
gerdüsü görüyom asagidaavukatim avukatim canim avukatim nerelerdesin sen seni merak ettik :26:
herkese merhabaa:92:
ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:
görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..
bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum
ön bi veda konusması oldu bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?