70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ecrin29 kullanıcısından alıntı
kizlar doktordan geldim dusuk yapiyomusum dis gebelik yok yumurtadaki kist hala 5santim duruyomus ve dediklerini aynen yaziyorum kist normalde olabilir dusukden dolayida olmus olabilir sizi simdi hastaneye gonderirsem hemen tehlikeli diye yumurtani alirlar oyuzden merdiven bile cikma dinlen sakin agir kaldirma takip edelim cuma tekrar gel bidaha bakalim kuculme varmi ve eger agrin olursa hemen ambulans cagirin kanaman olursa bu kistdede damar oldugundan damar patlayabilir kanaman siddetli olursa hemen ambulans cagirin hastaneye gidin hayati tehlike olabilir simdilik yani takip edilicek ve tehlikeli bidurum olursa hastaneye gidicem dua edinde kizlar korkulan bisey olmasin rabbim korusun

Çok geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin. Sakın moralini bozma, Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah sağ salim kurtulursun.

Günaydınnnn bayanlar. Herkese bol neşeli ve güzel bir gün diliyorum.

Bu hafta ben de aşurelerden dolayı kilom artıda olacak sanırım. Artık bitse bu aşure ayı da, nefsime hakim olabilsem. Ne yapayım dayanamıyorum.

Günaydın herkese...
Dün oğlum ateşlendi. İşe gelemedim. Evden de zaten giremiyorum. Sürekli başımda oluyo.
Bugün buradayım inşallah.

Çok geçmiş olsun. Korktuğun gibi olmaz inşallah..

Sınavda başarılar sena abla

Canım doktor ne diyorsa yap ihmal etme kendine dikkat et sağlığın herşeyden önemli çok geçmiş olsun inşallah o kistte geçicek kurtulcaksın

günaydin topigimin fistiklari dün aksam kürkümü giydim üsümüyorum HoPDeDikSuZi nasil nick olarak

tatli sirine

sabah sabah güldürdün kiz yazin teyzemin kizi evleniyor yaz a kadar vermem lazim

Günaydın suzii hopdedik

Ahahhaha çok doğru

Günaydın canım toto da kıskanır yakında iner

Günaydın canlar.

Ne var ne çok bakalım

Bugün işlerim çok sabahtan bakınayım sonra gelemeyebilirim haberiniz olsun

Günaydın herkese...
Dün oğlum ateşlendi. İşe gelemedim. Evden de zaten giremiyorum. Sürekli başımda oluyo.

Günaydın geçmiş olsun cnm Rabbim şifasını versin

ftemiz
sanada günaydın aşure bana bu sene kimse getirmedi :26: bi benim yaptığım aşure vardı onuda dağıta dağıta bitirdim zaten bir kase ancak yiyebildim annem de yapmadı hala bir kase hakkım daha var

ne güzel işte şanslısın demek ki, benim gibi bir de dayanamıyorsan. Gel burdan ben vereyim sana bir kase.
Bu arada ismim Fadime.

Son düzenleme:
gitmeden

Kadınları aradığınız zaman, normalinden 5-6 kez daha çok çaldırın. O çantaların içerisinden çalan telefonu bulmak Google'ın bile harcı değil...:)
Eki Görüntüle 311558

ne güzel işte şanslısın demek ki, benim gibi bir de dayanamıyorsan. Gel burdan ben vereyim sana bir kase.
Bu arada ismim Fadime.

Bugün getirirsen yemem ama yarın getirirsen yerim Fadimecim

Çanta düzenleyiciyi nerden aldığını biliyorum (Ne yaptığını biliyorum korku filmi gibi söyledim he ) benim çantalar tek gözlü olmadığı için almamıştım

Kırmızılımm sana yandıı canımmm

nereden aldığımı bildiğini biliyorum 2 (buda ikinci film olsun) ay kız bende de gözlüler var ama onlarlada kullanıyom çok rahat tam benim gibi çanta değiştirmeye üşenen tembeller içinnaf sende mi muhasebeciydin...

Günaydın millet napiosnzz

ben kaç gündür spor yapamıyprum yaa ühühüh hep bi şekilde aksıyo

işte haftasonları nromal düzenım dışında aktiviteler çıkınca haftaiçi harcayacağım enerjiyi toplayamıyorum haftasonu

on un için bütün planlarım aksıyo oof oof neyse yarın tartı günü bakalım kim aaakk kim karaa

Günaydın canlar.

Ne var ne çok bakalım

Bugün işlerim çok sabahtan bakınayım sonra gelemeyebilirim haberiniz olsun

Günaydın benim de çok işim var ya kahvaltı yaparken alıntıları yaptım yazıalrımı da yazıoym kaçcam

Günaydın herkese...

Günaydın gecmıs olsun canımm

gitmeden

Kadınları aradığınız zaman, normalinden 5-6 kez daha çok çaldırın. O çantaların içerisinden çalan telefonu bulmak Google'ın bile harcı değil...:)
Eki Görüntüle 311558

eheueheu çok doğru yaa bulamıyorum napiim

canım çok geçmiş olsun inşallah yumurtalığınla alakalı riskli bişey olmaz
kalbini ferah tut ve çok çok dikkat et Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin inşallahh

Günaydın şeker.
Şu sitenin adını bana da mesaj atarmısın merak ettim
Bide Erzurumda havalar nasıl benim sevdicek hasta olmuş oralarda.

Günaydın canım toto da kıskanır yakında iner

Kıskanmazsa yapıcak bişey yok airbagim arkamda şeklinde dolaşcam.
Kütük bacaklarımda da incelme yok herhalde daha yarın bi onları da ölceyim.

ortim ya sorma bende p.tes yaptım sadece sporu yarın için korkuyom bende bakalım nolcak sanki veremedim gibi yaaaaaa metabolizma durdumu yoksa

ben de bu hafta sadece bı kere şapabildim spor

ama akşamalrı yolda arıza oldugu ıcın mınıbuse bınemedım yürüdüm

inşallah onun faydası olmuştur

vermemişim gibi gelıo bana da ınsallah vermısımdır yaa kaçamaam fln olmadı gayet usluydum ama spor yoktu ıste

bi se haftasonu esksıhırde nısan telası alışverişi dekren öğünlerim hep kaçtı gene de çok yemedım

inşallah vermsıızdır bugun tartılıp bakcaktım ama ya bı gun daha dur dedim çıkma tartıya sımdı + gözüksem bugun

yer de yerdım bılırom kendımı onun ıcın yarın şaapcas :)

Dün ki menümü yazayım.

Sabah:
Domatesli, salamlı, peynirli sandvic
Ara:
2 incir 1 ceviz
Öğlen:
1 domates,
1 salatalık,
1 dilim ekmek,
1 tane karper
Ara:
1 galeta 1 karper peynir
Akşam:
3yk yoğurt,
3 yk kuru fasulye

Son düzenleme:
Günaydın herkese...
günaydin canim cok gecmis olsun yedinmi dün kurufasulye benim aklim hala kurufasulyede
günaydin nafcim

herkese merhabaa:92:

ben geldim ama pek kalıcı deıl sanırım malum işyeridneki son günlerim :26:

görüşmeyeli herkes ıyıdır umarım, ben bı kac gundur rahatsızım bıraz, dun aksam acıldeydık mıdem fenaydı bugun daha ıyıyım cok sukur..

bu haftayı da bıtırıyoruz ve hatta bu yılı da bıtırıyoruz, yukarıda da dediğim gibi işyerindeki son günlerim, hazır net başına gecebılmışken fırsatım varken şimdiden soylıyımm malum evde net yok:26: daha bı yere gıttıgım yok ama şimdiden kılo verme amaclı baslayıp herseyı paylastıgımız şu yolda bana arkadaslık, yoldaslık eden, sohbetıyle yuregımı ısıtan, sevınclerıme ortak olan,kederlendıgımde derdımı paylasan herkese buradan ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum

ön bi veda konusması oldu bu da

benim metroda gelmeseydin de bende yürüseydim keske
dilekkkk arti daydim
gerdüsü görüyom asagida avukatim avukatim canim avukatim nerelerdesin sen seni merak ettik :26:

300 mü 500 gram mı artıdasın sen.
Tam sopalıksın he

Ger-düşümmm canım ciğeriim.
Bizde dün senden konuşmuştuk.
Bizi bırakmazsın sen net bulduğunda arada bi gir yaz.
Hepten bi veda konuşması olmasın yani.
Çok özledim kısçem seni.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…