70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evettt orti arıyorum kızlarr varmı boş olan bırbırımızı daha ıyı motive ederizzz ısteyenler benımle ırtıbata gecsin

herkeseee slmmmm.ben geldim kızlar.dün oğluşumun doğum günüydü kutlayanlar olmuş hepinize teşekkür ederim.dün biraz baktım geçmişe ama çok yorgundum.güzel bi gün geçirdim.tabi kaçamağın da dibine vurdummmm.en önemlisi de eşimle iddiaya girdik.6 nisana kadar 60 olmam lazım kızlarrr.yani 11 kilo vermem lazım.hatta 58 olsam ne güzel olurrrrr.
Sakin bi pazar geçiriyorsunuz he ne güzel.
Bende evdeyim dışarı çıkacaktım ama mecalim yok.
Kendime arkadaşta bulamadım.:2:

dilekcim yaaaa ablanın listesi varya onunla ilgili bi kaç şey sorucam:
1-çorba ve ana yemek kısıtlaması varmı?yanii illa şu çaorba veya illa sebze yemeği gibi.mesela çorba ve salatadan sonra 3 4 kaşık makarna yiyebilrmiyim?
2-yasak olan şeyler var mı?abr cubur haricinde tabi.mesela kuru meyve veya normal meyve yasak mı?
3-ara öğün varmı?
4-kahvaltıda ekmek yiyebilirmiyim.öğle ve akşam yemesem.

ayyyy ne kadar haklı yaaaaa.10 dk sonra evdeyim canımmmm 100 dk geçer ve kapı çalınır.

Hoşgeldin tekrar.
Ben mywish bu arada

Günaydınnn ben iyiyim senii sormalı.

hoşbulduk dilekcim.. senin de değişmiş yeni moda mı kız bu? ben de pro olayım desem nickimi ne yapardım acep? şebnem mi yapsam?
gerçi ben daha adımı vs hiçbir bilgimi vermeden yazdığım yorumlar nedeniyle oğlumun doktoru bana teşekkür ederim yazdıkların için demişti, böyle olmuştum nereden bildiniz benim yazdığımı,hiç adımı yazmadım ki dedim ben bilirim demişti yani hiç bilgi vermesem de nickimi değiştirsem de şebnem aynı şebnem, yorumlardan tanınıyorum hemen

ortiimmm biz bu gazla Allah muhafaza adriana limayı tahtından ederiz dermişimm kendimi gerermişim

eeeee tecrübe tabi 13 senedir az sular bitmedi o çaydanlıkta..
canım oğluşunada geçmiş olsun ben çocuklar öksürmeye başladığında hemen bal veririm düzenli bi şekilde iyi gelir....
cok sagol canim bende cayini verdikce bal koyayim bari
evet benim sibel29 dan bensuzi oldum
onemli beil yanliş yazmışım zaten yavaş yavaş oğreniyorum:126:

ayyyy ne kadar haklı yaaaaa.10 dk sonra evdeyim canımmmm 100 dk geçer ve kapı çalınır.
ah su erkekler genlerinde var demek

iyi pazarlar kızlarr.herkes bi yerlerde dir herhalde
ben evde pinekliyom bu gün çok yorgunum kızda grip zaten sanırım banada bulaştı başım ağrıyo bugün burun akıntısı azda boğaz gıcıklığı var hadi bakalım hayırlısı

çizelgeyi yapamadım nasıl oluyo bu hata veriyo

canım hazırladığın çizelgeye sağ tıkla resme bak de yukarıdaki adres çubuğundaki adresi kopyala ve çizelge alanına yapıştır bide öyle dene ben öyle söylüyorum yapamayanlara,,yapamayan olmadı

vaybe dün misafirlerden daha çok yememe ve 1 tabak dolu pilav yememe hemde ekmekle,,akşam 11lerde çerez çekirdek fıstık leblebi şeker dolu dolu hemde yememe rağmen bugün tartıda 60.8i gene gördüm cuma günkü kilomda olmam büyük sevinç,,genelde bu gibi akşamlardan en az 500gr artıda çıkmam lazımdı,,karışımı akşam yemekten sonra içtim ,,ama 1saat sonra çerez koydum yemiycem dedim ama eşim gel otur bizle beraber dedi bende oturunca bakıcakmıyım yedimde yedimbugün güzel geçti bakalım sabah karışımı yine içtim ,,ama bittiii:101:birzadan tekrar hazırlıycam kaynasında akşama soğusun süzüyim içeyim,,bide yatarken içtimmi 6 bardak eder gene..ben genelde iki öğün yediğimden böyle yapıcam:109:

Sana da listeyi atıyorum.
Sabah bide aksam ekmek vermiş ablama. 2 dilim tam tahıllı.
Abur cubur haricinde kıstlama yok aksamları mandalina bile vermiş.
Ara ögün tabi ki var 3+3 beslenme şekli.
4. sorunun cevabı yukardaa.

tuğba senin dediğin karışımı yıllardır duydum ama uygulamadım niyeyselinki biatda bakalyım bulamadım geçmişte bi zahmet..evde elma vr yapayım bari..
biara ödem atıcı yaptım oda ikigün iradesizim yaaaoda mısırpüskülü,yeşilçay,kiraz sapı,maydanozluydu
hala hırslısın azimlisin sen maaşallah...

arkadaşlar bu karışımı bende yapsam sütüme zararı olurmu acaba?

adriana lima da kimmiş bizim yanımızda esamesi bile okunmaz..
oğlunun doktoruda kk ya üyeymiymiş...hiiihihii

geçmiş olsun canım...

Arkadaslar cevap yazan yok mü bbana da yazar mısınız karışımı ilginize şimdiden teşekkürler

Bu karışımla Bir Ayda 8 kilo Vermeniz Mümkün..!!!
diyet yöntemleri ve deneyimleriniz başlığı altında yukardaki konu başlığını tıklarsan karışımı bulursun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…