:119:
bende tebrik ediyorum kizlar sizimasallah 2 kilo üstü
Teşekkürler suzi :)
Darısı haftaya yine başımıza inşallahh
melojjjjj senide çok çok tebrik ediyorum canım,,tabi moosebeciyide,,valla 200grmla kaçırmışın birinciliği
isallah canimsen napiyon canim dilek e gel dedim yok uykum var dedi
Napim kuzumu uyuttum internete bakim dedim. Bugün yıllar sonra regl oldum :))) onun sevinci var. Doğumdan beri olmuyodum rahatladım sayılır biraz. Sen nasılsın öyle bi okudum da bayagı canın sıkkınmıs canım. Sen nerdesin ki? Çok dinleme iç sesini yoksa iyice sıkılırsın. Git bi duş al sıcacık rahatla biraz uzan tv izle :)) yada müzik dinle canımcım. Ruhunu dinlendir iyi gelir
ne buldum
3000 lira harcayıp 30 torba kıyafet alıp,taksiye 20 lira veremeyip yürüyen kadın konuştu;"O paraya 2 tane tayt alırım ayol :)
Kadınların '' 5 dakikaya kadar hazırım'' cümlesi ile; Erkeklerin '' 5 dakikaya kadar evdeyim'' cümlesi ikiz kardeştir
çizelgeni yap canımtamam kuralları okudum kızlar inşallah bu defa diyet yarım kalmaz 6 senedir 65-75 arası olmaktan bıktım 55 olmak istiyorum
birde bişey soracam ben doğumumdan 40 günsonra 3aylık doğum kontrol iğnesi yaptırdım.sonradan öğrendimki oda kiloyapıyormuş hemde bayaa çok iğneden sonra 3kilo aldım nerdeyse tabi dedimya ben bunu bilmiyordum,bu konuda bilgisahibi olan varsa lütfen yazabilirmi.
birde 3 aylık iğne oldum ama hiç hastalanmadım hamile kalma riskim varmıdır sizce çok korkuyorum...
Günaydın kızlar.
Dün akşam erkenden yatınca sabah aynı iş saatimde uyandım döndüm döndüm yok uyuyamıyorum.
kk ya bakim dedim. Bugün buralar sessiz olur zati
gunaydiin.herkese iyi pazarlar.herkes derin uykularda galiba hala.bi bakiim kizlar ne yapio dedim ama kimsecikler yok:26:
hepiniz iyi pazarlar....
burda çok güzel kar yağıyor kızlar...
nasılsınız bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?