ben sana benzedim demedim mi suzi..3000 -500 gidiyorum işte bu haftada 500 gitsede 63 ü görsem bari..ellerine saglik tugbaciim
hadi kolay gelsin canim benim
:92: iyi pazarlar canim
zerracim sana da tbrkler canim bu hafta ikimizde 300 verdik
bazen alip basimi gidesim geliyoama nereye birde oglis var onu birakip nereye gidebilirim gidemem oturuyorum
hoşgeldin canım kurallar yazılmış bile,,cumadan cumaya bildirim var unutma ilk hafta liste altı sonraki hafta listede olursun bildirimlerini özelime atman gerekiyo cumalarıyeni üye oldum haftaya ki yarışmada ben de varım kuralları söyleyin biriniz canlarım :) :)
canım yinede elimden geldiğince menü görünce yorumlamaya çalışıyorum,,tek başıma kaldım bende sena abla derya abla uzunca kalmıyolar yoklar artık,,,bende çok zor oluyo birsürü topik idare etmek kolaymııArtık kimse menü yazmıyo yorumlamıyoda ben yazayım gene.
Sabah:
3 yk domates 1 yımırtayla yapılmış melemen,
2 dil. ekmek,
Şekersiz çay
Ara:
3 badem, 2 ceviz,
Soda
Öğlen:
2 tavık budu,
2 de soslu tavık,
Pattes kızartması,
Ayran
Ara:
Çiko soslu dondurma
Akşam:
3 ufak çiko
2 yk pilav,
1 bardak ayran.
banada geliyo öyle düşünceler hemde çok fazla,,ama tek düşündüğüm çocuklar,,onlar olmasa çekip gidesim var artık yalan dünyadaaaannbazen alip basimi gidesim geliyoama nereye birde oglis var onu birakip nereye gidebilirim gidemem oturuyorum
afiyet olsun canım,,benimde ilk günüm bitti darısı yarına1. olan arkadaşımı ve 1. olan grubumuzu tebrik ediyorum.
Bu hafta kilo veren arkadaşlar sizleride tebrik ederim. Vermeyenlerde haftaya inşallah. Birlikten kuvvet doğar hadi kızlar gayretlenelim.
Nafımmm;
Ortimin durumundan dolayı bildirim yapamadım. Haftaya inşallah.
Tuğbacımm;
Yaptım bugün iksiri içtimm ooohhh inşallah yarasın hepimize. Tadı da güzelmiş yani. Dün canımı çektirmiştin.
Geçmişi okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Hepinizi öpüyorum.
canım valla ben bu yazıyı yeni gördüm kusuruma bakma.ben çok fazla giremiyorum nete çok meşgül bir anneyim ve kızım haftada 3 gün kreşe gidiyor o evdeyken kesinliklile bilg.açamıyorum üzerine çıkıp tuşlarını çıkarıyorda çok yaramaz.
ben sana benzedim demedim mi suzi..3000 -500 gidiyorum işte bu haftada 500 gitsede 63 ü görsem bari..
bazen benim de gidesim gelmiyor değil..
çok sıkıldığımda çocukların bitmez tükenmez istekleri beni bunalttığında kendim için bişeyler yapamadığımda başımı alıp gidesim gelir...
banada geliyo öyle düşünceler hemde çok fazla,,ama tek düşündüğüm çocuklar,,onlar olmasa çekip gidesim var artık yalan dünyadaaaann
canim naf haftasonu zor giriyoryaaa bıze ortı yokmu neye gore verılıo bu ortı belkı daha fazla gaza gelırzzz banada ortııı nutfennn
:119:
bende tebrik ediyorum kizlar sizimasallah 2 kilo üstü
Teşekkürler suzi :)
Darısı haftaya yine başımıza inşallahh
melojjjjj senide çok çok tebrik ediyorum canım,,tabi moosebeciyide,,valla 200grmla kaçırmışın birinciliği
isallah canimsen napiyon canim dilek e gel dedim yok uykum var dedi
Napim kuzumu uyuttum internete bakim dedim. Bugün yıllar sonra regl oldum :))) onun sevinci var. Doğumdan beri olmuyodum rahatladım sayılır biraz. Sen nasılsın öyle bi okudum da bayagı canın sıkkınmıs canım. Sen nerdesin ki? Çok dinleme iç sesini yoksa iyice sıkılırsın. Git bi duş al sıcacık rahatla biraz uzan tv izle :)) yada müzik dinle canımcım. Ruhunu dinlendir iyi gelir
ne buldum
3000 lira harcayıp 30 torba kıyafet alıp,taksiye 20 lira veremeyip yürüyen kadın konuştu;"O paraya 2 tane tayt alırım ayol :)
Kadınların '' 5 dakikaya kadar hazırım'' cümlesi ile; Erkeklerin '' 5 dakikaya kadar evdeyim'' cümlesi ikiz kardeştir
çizelgeni yap canımtamam kuralları okudum kızlar inşallah bu defa diyet yarım kalmaz 6 senedir 65-75 arası olmaktan bıktım 55 olmak istiyorum
birde bişey soracam ben doğumumdan 40 günsonra 3aylık doğum kontrol iğnesi yaptırdım.sonradan öğrendimki oda kiloyapıyormuş hemde bayaa çok iğneden sonra 3kilo aldım nerdeyse tabi dedimya ben bunu bilmiyordum,bu konuda bilgisahibi olan varsa lütfen yazabilirmi.
birde 3 aylık iğne oldum ama hiç hastalanmadım hamile kalma riskim varmıdır sizce çok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?