4-5 mil nasıl yapıyorsunuz ya.
Benim 1 milde dilim dışarı çıkıyo.
Valla dün 1 milin yarısını zor yaptım.
Bugün 1 mil yaptım. Birazdan tekrar yapıcam 1 mil.
Totom çok var ve ağrıyor
İşe yaradığını daha önceden demiştin sen.
Kilo vermeye katkısı yok dimi sadece sıkılaştırıyo?
hoşgeldin canım.geçmişolsun.ben de evde iş modundaydım.iyi pazarlar kızlarr.herkes bi yerlerde dir herhalde
ben evde pinekliyom bu gün çok yorgunum kızda grip zaten sanırım banada bulaştı başım ağrıyo bugün burun akıntısı azda boğaz gıcıklığı var hadi bakalım hayırlısı
sen de hoşgeldin tatlım gözümden kaçmış yazıların.ben kaçar güzeller
dilekcim çok sağol tatlım aldım listeyi.yarın başlıyorum hemen.ziraaaa bayağı yüklendim haftasonu.Sana da listeyi atıyorum.
Sabah bide aksam ekmek vermiş ablama. 2 dilim tam tahıllı.
Abur cubur haricinde kıstlama yok aksamları mandalina bile vermiş.
Ara ögün tabi ki var 3+3 beslenme şekli.
4. sorunun cevabı yukardaa.
4-5 mil nasıl yapıyorsunuz ya.
Benim 1 milde dilim dışarı çıkıyo.
aşağıya vereyim linki bikaç kişi birden sormuşunuzyatuğba senin dediğin karışımı yıllardır duydum ama uygulamadım niyeyselinki biatda bakalyım bulamadım geçmişte bi zahmet..evde elma vr yapayım bari..
biara ödem atıcı yaptım oda ikigün iradesizim yaaaoda mısırpüskülü,yeşilçay,kiraz sapı,maydanozluydu
hala hırslısın azimlisin sen maaşallah...
süte zararı olucak hiç bişey yok canım içinde rahat olabilirsinarkadaşlar bu karışımı bende yapsam sütüme zararı olurmu acaba?
aşağıya verdim linki canımMrb arkadaslar ben de dogum sonrası 78 kiloya kadar gelip orda durdum nasil bir karışım bu bana da burdan yazarsanız cok sevinirim. Gecmisten aramaya zamanım yok oğlum hic durmuyor
kutuna bak canım mj kutunaöyle yaptım ama olmadı
Selam kısçeler.
Bugün tam ev kızı modundaydım. Kurabiye denemesi falan yaptım.
Güzel oldu.
Sabah 1 mil leslie bacıyla yürümüştüm.
100 mekik cezamı çektim.
Menümü de yazayım.
Sabah:
2 dilim buğday ekmeği,
Melemen,
Kaşar,
1 tane toblerone un t harfi.
Şekersiz çay.
Öğle-Akşam:
Keten tohumlu yoğurt,
2 kase tavuk suyuna çorba
4 tane kurabiyecik.
Birazdan da Türk kahvesi içicem.
İştee bu kurabiyelerdennn.
Ocak ayının sonunda yeğenimin d.günü varda kurabiye deniyorum çeşit olsun diye.
Sade olanına limon kabuğu attım.
Kakaolu olana da portakal kabuğu.
Eki Görüntüle 313990
arkadaşım bu jillian michael nedir işe yarıyormu baktım şimdi googleden nasıl indirecez sonuç nasıl oluyor.
ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım sonra nerdeyse hepsini verdim.hergün 4-5 mil yürüyordum leslie le sauna eşofmanımı giyip basenlerimede lut gölütuzu sürüyordum kızım 6 aylık olduktan sonra başlamıştım 2-2,5 ayda 70 kilodan 58 e kadar düşmüştüm.ahh ahh nerde o günler şimdi hiç cesaretim yok
aslında leslieden çok bıktım şimdide var ama yapmak birtürlüiçimden gelmiyor.birde bacaklarımı çok kalınlaştırdı ondanda soğuttu beni.
Valla dün 1 milin yarısını zor yaptım.
Bugün 1 mil yaptım. Birazdan tekrar yapıcam 1 mil.
Totom çok var ve ağrıyor
İşe yaradığını daha önceden demiştin sen.
Kilo vermeye katkısı yok dimi sadece sıkılaştırıyo?
ben bi ara 2 hafta yapmıştım.. o da haftada 4 gün falan..
2 hafta sonra beni görenler çok zayıfladığımı söylediler..halbuki ben sadece 1 kilo vermiştim 2 hafta zarfında..
heralde sıkılaştırıyor canım...
sonuçta spor meto da hızlanıyordur sanırım..
kızlr merhaba bende leslie yapmaya gidiyom hdi öptüm s,zzi
hoşgeldin canım.geçmişolsun.ben de evde iş modundaydım.
sen de hoşgeldin tatlım gözümden kaçmış yazıların.
dilekcim çok sağol tatlım aldım listeyi.yarın başlıyorum hemen.ziraaaa bayağı yüklendim haftasonu.
ben de 3 mille başlamıştım.sonra 4 mile çıkardım kesmedi beni.5 mili hiç denemedim.tabi bunlar doğum iznindeyken oldu.şimdi çok yoruluyorum gözüm yemiyo yaaa.ben şu jillian michael e taktım.nezleydim yarından itibaren onda tekrar başlıyorum.2 defa yapabilmiştim.
ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım sonra nerdeyse hepsini verdim.hergün 4-5 mil yürüyordum leslie le sauna eşofmanımı giyip basenlerimede lut gölütuzu sürüyordum kızım 6 aylık olduktan sonra başlamıştım 2-2,5 ayda 70 kilodan 58 e kadar düşmüştüm.ahh ahh nerde o günler şimdi hiç cesaretim yok
ortim yarım yamalakta olsa 4 mil yaptım..oğluşla çok zor oluyor ayağıma dolanıyor..
uyumasını bekleyincede benim halim kalmıyor..zaten son zamanklarda birazda o yüzden bıraktım..uyuması 23 leri buluyor..
o saattede benim halim kalmıyordu..
canlar leslie sıkılaştırır fakat kilo veren de çok.. misal 5 millik olanda arka soldaki bayan carol mı ne 65 lbs vermiş 1 lbs 450 gram.. ben leslie nin official sitesine de baktım millet bayaa kilo vermiş.. (google a leslie sansone yazın, walk at home yazan site, orada solda stories var, misal lori's story de nisan 2010da başlamış bi teyze görünüyor maşşşşşallah teyzem dehşet kilo vermiş..)
hadi bütün topiği katalım hop bir ki
hoşbulduk canım, o jillianı da araştıralım bakalım kimmiş kimlerdenmiş
70 ten 58 e süperrr.. bu kez de yapabilirsin bence..
ortim süpersin, ben daha 1 mili tamamlamadan oğluş uyandı yarım kaldı, gece 12-1 i bulur benim yapmam yanii :13:
Kilo vermeye yardımcı olacak öneriler
- Ekmeğe tereyağı veya margarin sürüp yemeyin.
- Mutlaka kahvaltı yapın ve çocuklarınızın da kahvaltı yapmasını sağlayın.
- Kızartmalardan uzak durun.
- Yemeklerden sonra tatlı yerine meyve yemeye çalışın.
- Kola ve gazoz içmeyin, onun yerine su içmeye çalışın.
- Bol sebze yiyin. Ancak incir, üzüm ve kayısı gibi tatlı meyveleri fazla yemeyin. Daha çok meyve ve sebzelerin renkli olanlarını tercih edin.
- Porsiyonları küçültün ve daha ufak tabaklarda yemeye çalışın.
- Yemekleri yavaş yiyin ve yemeğe konsantre olun.
- Yemek tabaklarının mavi renkte olanlarını tercih edin.
- Süt içmiyorsanız, brokoli yiyin.
- Yemeklerde sos kullanmayın, dışarıda sucuk, sosis, salam ve mayonezli yiyecekler yemeyin ve evinize de almayın.
- Patatesi ve beyaz pirinç pilavını çok nadiren yiyin.
- Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayın.
- Yemeğe salata ile başlayın.
- Akşam yemeğinden sonra yemek yemeyin.
- Meyve suyu içecekseniz, domates suyu içmeye çalışın. Meyve sularını maden suyu ile sulandırarak içmeyi adet haline getirin.
- Ara öğünlerde bisküvi yerine elma, 3-4 tane ceviz, badem veya yer elması yiyin.
- Yemeklerden önce 1 bardak su için ve günde en az 8-10 bardak su içmeye çalışın.
- Günde 2-3 fincan yeşil çay için.
Her gün mutlaka kahvaltı edin
Kahvaltı yapanlar gün boyu daha az yemekte ve bu kişilerde ve kanda insülin hormon yüksekliği daha az görülmektedir. Sabahları tam buğday ürünleri, yulaf ve buğday ezmesi, meyve ( avokado, ananas, kivi ve elma) yiyin. Tereyağı, reçel, yağlı peynir, açma ve börek gibi besinlerden kaçının. Kahvaltı yapılmadığında gün içinde atıştırma ihtiyacı artar.
jillian da güzel bak canım.ayyy nasıl 12 1 de yapıyosunuz yaaaa benim halim kalmıyor.
benim sıpa o saatlerden önce uyumuyor ki
:26:anlamadım ne eni:26:çok güzel öğütler tuğbacım.. bu arada 2011 KK enlerindeki sen misin kız?
benimkilerde osaatten önce uyumuyolar,,heleki babalrı 1de gelince bi saatte onla oynuyolar hadi saat 2de yatağa sok sokabilirsen,,ama abisini gündüz uykusuna yatırmıyorum bazen,,ozaman erken uyuyo akşam e öyle olunca kızı uyutmak bebek oyuncağıbenim sıpa o saatlerden önce uyumuyor ki
Merhaba hanımlar. Ben doğumla birlikte kilo aldım. Normal doğum yapmama rağmen 82 kilodan 76'ya indim. Emzirmeyle birlikte 73 oldum. Fakat fazla sütüm oladığı için pekmez-tahin, tahinli helva vs. yüzünden 75 kiloya çıktım. Doğumdan 1 sene sonra gerçekten göbeği kendiliğnden eriyen var mı? Bebeğim 3 aylık olduğu için diyet yapamıyorum. Fakat twister alacağım, bebeğim olduğu için yürüyüşe de çıkamayorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?