70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kactim geri kizlar oglislen ilgileneyim sonra gelebilirse gelirim yine öpüldünüz
SEN OĞLUŞA BAK CANIM BURDAYIZ BİZ
arkadaşlaar ben bir saattir çizelgeyle uğraşıyorum çizelgem hazır ama nereye kopyalamam gerekiyo onu bulamıyorum bana bi yardım sevabına

canım sağ üstte kontrol paneli var oraya bas,,solda profil düzenleye gir,,orda aşağı kaydır sayfayı çizelge yazan yere yapıştır,,ta aşağıdada kaydete bas,,sayfa yenileniyo ve çizelgeolumuş oluyo,,ben hep öyle yapıyorum

göbek kalça heryerde var( bilmiyorum leslie yi bi bakıyım neymiş nasıl bişeymiş.8 kilo çok iyi ya maşşalah keşke bendende gitse.

harikasın yaaa sanki uzmansın bu konuda öyle bilgilendirdin beni bende 2 hafta boyunca ne yenirse yensin yemedim küçük bir kaçamak bile yapmadım ve 3,3 kilo verdim sonuç güzeldi ama bu ara öyle yapamadım kilo almasamda durdu kilo verimim dediklerin çok doğru aslında uymaya çalışıcam ben kendime bir arkadaşımı örnek alıyorum bayramda memlekete gittiğimde onu o kadar zayıflamış gördüm ki benden kiloloydu ve boyu kısa çok şiş duruyordu dedim ben niye kilolu duruyorum dedim yazın yine memlekete gidicem ve kararlıyım aaaa ne güzel kilo verimşsin dicekler bana inşallah ama senin motive etmeni sevdim çok teşekkürler

yaaaa çok iyiymiş iyice bi bakıyım nerdeymiş teşekkürler:)))

rica ederim canım indircek yer bulamazsan söyle link atalım :)

estf cidden uzman değilim :) rahat olmanın çok faydası var diyetisyen simge çıtak'ın kitabını okuduktan
sonra daha iyi anladım bunu kitap bu http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=579843
relax olucaksın istediğini yıyıceksın ölçülü olcaksın ne varsa yıceksın kendını şartlamıycaksın az yıyeerek başlamıycaksın ama zamanla yedıkelrını
azaltıcaksın :)

canım sen de zayıflıycaksın ve verceksın tabıı kılolarını :) hiçbişey yapmadan kilo verılmıyo yalnız bunu da gecmemek lazım
acıktıgın tatlı krızının tutugu zamanalrda olucak dayanamıycak gibi hıssedıceksın olucak yanı bu bu olmazsa zaten kılo
verdiğini nasıl anlıycaksın :) bunlarada hazır ve beklıyro olcaz bi de şeyde önemli genel olrk şöle bi tablo var diyet yapan ınsan guzel bi yemek
görünce kendını ezıklıo uff çok güzel ya yıyemıyorum ühü falan bunu nette yazıyoz hepimzi bazne şaka bazne gercek ama
gercek hayatta yapınca başakalrının yanında farketmesek bile stres yuklenıyoruz hiiiç ezik görmıcez evet diyet yapıyorum mutluyum
hafifim bu kadar naısl yemek yerken kilo alırken kımseye hesap vermıyosak dıyet yaparken de kımseye hesap vermıces yanı accuk burnumuz havada olcak

olurda dayanamaz yersen hııc pişmanlık hısssetme ben ce asıl o pişmanlık üzüntüsü kilo aldırıyo gercekten yemek ıstedım de gec ve buna da inan
47 gunluk dieytımın ıcınde 2 mc donalds bir (3 adet) lahmacun bir tatlı vakası vardır ve bi eksisini de görmedım yediğime de pişamn değilim :)
he yemesem 200-300 gr daha mı fazla verırıdım belkı ama olsun verdimmi kiloyu verdım 47 gunde uzun bi süre değil ehehehe :)

birbirimizi motive etmek için burdayız yoska herkes evınde kendı yapardı dıyetını değil mi ama :)

Son düzenleme:
Yiyerek zayıflamak için 20 yöntem

zayıflamak için yöntemler yiyerek zayıflama yöntemleri kuantumla zayıflama kuantum ile salata yiyerek
Sağlıklı beslenmenin gerçek sırrı nedir? iyi alışkanlıklar.. İşe nereden başlayacağınızla iglili bilgiler burada.. Kilo vermenin quantum fiziğinden daha zor olduğunu düşünebilirsiniz. İşte size 20 basit önlem...

Öncelikle yiyecek günlüğü tutmalısınız. Protein, karbonhidrat, yağ gibi besinleri beslenme planınıza yavaş yavaş dahil ederek kilo verdiğinizi görünce şaşıracaksınız! Sadece ne yediğinize dikkat etmeniz yeterli!

1. Her zaman tatlı şeyler yiyin!
Evet her zaman. Yemekten sonra ufak bir parça bitter çikolata yemek size kilo aldırmaz. Bunun dışında minik kekler yada meyve iyi bir seçenek olabilir
2. Yağları çıkartın
Bir dilim pizzadaki yağları peçete yardımıyla azaltabilirsiniz. İlk bakışta haftada bir yenen bir dilim pizzadaki yağ size fazla gelmeyebilir. Ancak yıl içinde giysilerinize giremediğinizde öyle olmadığını görürsünüz.
3. Kemer takın
Yüksek kalorili ama düşük besin değerli yiyecekler yemek istediğiniz zaman açlık hissetmeyecek kadar kemerinizi sıkın. Ulaşmak istediğiniz bedene ininceye kadar nefes almanızı engellemeyecek şekilde bu taktiği uygulayın.
4. Sevdiklerinizle birlikte olun
İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizden birileriyle vakit geçirin. Bu sıkıntılı dönemi daha rahat atlatmanızı sağlar.
5. Baharatlı gıdalar tüketin
Metabolizmanızı çalıştıran kapsaisin çok acı biberde bulunur. Acılı tavuk ile ayran için. Süt ürünleri kapsaisinin görevini yapmasına sudan daha çok yardımcı olur.
6. Süt için
Günde alınan 1800 mg kalsiyum kalori emilimini sağlıyor. Bu nedenle kahvenizi sütlü ya da kalsiyum içeren gıdalarla içtiğinizde sadece 300 mg kafein alırsınız, 500 mg atılır.
7. Organik gıdaları tercih edin
Kepekli ve ya tahıllı ekmekleri, lifli gıdaları tercih edin.
8. Yıkanmış, doğranmış sebzeleri alın
Evet biraz fazla ödeyebilirsiniz ancak enerji için düşük kalorili bu sebzeleri tüketebilirsiniz. Sebzeleri hemen ulaşabileceğiniz yerlere koyun. böylece birşeyler yemek istediğinizde diğer kalorili seçeneklerden uzak durabilirsiniz.
9. Akşam yemeğine ne yiyeceğinize karar vererek çıkın
Restorana gittiğinizde ne yemek istediğinize düşünerek karar verin. Acele etmeyin, küçük porsiyonlu, doyurucu ancak az kalorili yiyecekleri yiyin.
10. Öğleden sonra saat 15:00'de birşeyler atıştırmayı unutmayın.
150 kalorilik bir atıştırma daha sonra yenilebilecek 400 kaloriyi önler. Avuç içi kadar fındık, ceviz, badem gibi çerezler ya da bir dilim peynir gibi atıştırmalıklar yaklaşık 170 kaloridir.
11. Sebze ve meyverli kabuklarıyla tüketin
Elma, armut, salatalık gibi meyve ve sebzelerin kabukları lif açısından zengindir. Hatta portakalı bile kabuğunun tamamını soymadan beyaz yerini bırakarak yiyebilirsiniz.
12. Sadece tek elle yiyin ve için
Eğer bir partideyseniz bir eilinizde içecek diğer elinizle çerez tüketmeye çalışmayın. Sağ elinizle içip yerseniz daha az yiyip içersiniz.
13. Tabakta beslenin
Kavanozdan, kutudan ya da dev kaselerden yemeyin. Gıdaları tabağınıza alarak beslenin. Böylece daha az yersiniz.
14. Ellerinizi meşgul edin
Stresliyken birşeyler yememenin en iyi yolu ellerinizi başka işlerle meşgul etmek. Bir paket cips yemek yerine örgü örerek stres atabilirsiniz. Resim yapmak, ağaçla ilgilenmek gibi işlerde sizi meşgul edebilir.
15. 10 öğün yiyin
Eğer iş ya da farklı denenlerle stres yaşıyorsanız, düşüncelerinizi kontrol edemiyorsanız, çok acıkmış hissedebilirsiniz.Bu durumda birşeyler yedikten 10 dakika sonra yine aç hissedebilirsiniz. Bu durumda günde 10 defa tüketebileceğiniz sebze ve meyveleri belirleyin ve bunları yiyin.
16. Dondurma yemek için dışarı çıkın
Dondurmalı soğuk pastalar, cipsler ya da peket dondurmalar yemek yerine dışarı çıkın. Eve bu tür kilo aldıracak yiyecekler almayın. Böylece canınız dondurma yemek istediğinde bir kutu yerine sadece bir külah dondurma yersiniz.
17. Salata yiyerek başlayın
Öğle yemeğine salata yiyerek başlayanların yüzde 12 daha az kalori aldıkları belirlenmiş. Bu neden le öğleyin krem şantili yiyeceklerden uzak durun ve yemeğe salata yiyerek başlayın.
18. Kremadan uzak durun
Burger ya da sandviç yediğinizde mayınez, ketçap ya da krema koydurmayın. Bu tür servis edilenlerin kremalarını bıçakla üzeerinden alın. Böylece yarım kalori daha az almış olursunuz.
19. Ekmek almayın
Ekmek uzatanlara gülümseyerek teşekkür edin ve hayır deyin.
20. Bazen çılgın olun
Hiçbirşey yememek sizi zayıflatmayacak ya da mutlu etmeyecek. Haftada bir ya da iki öğünde yemek istediğiniz herşeyi yiyerek kendinizi ödüllendirin.

bunlar çok iyi yaa,,heleki sonuncu maddeye bayıldııııım

Son düzenleme:

yiyerek zayıflayın da ben yiyorum yiyorum zayıflayamıyorum hahahah :)))

güzel sonuçlar alırım inşallah bende senin gibi

evet canım bu ilk iki gün süt et ve ürünleri yok akşam makarna var son üç günde ekmek meyve sebze yok bakalım sonucu görcez

geçmiş olsun canım...
nefes alamamak çok kötü...
geçen yıl benim kuzum da 5 aylıkken bronşiolit olmuştu da sonraki zamanlarda öksürdüğü zamn yine aynısı olcak sanırdım...
Allah herkese acil şifalar versin..
bişi nin içeriği tam olarak neydi canım..adanaya gittiğimde görmüştüm ama yemek kısmet olmadı...

ne kadar zamanda değişiklik hissettin canım...

selam kızlar bugün kü menümü yazayım size
sabah: 2dilim lıght ekmek 1 kk peynir çay
ara:1 türk kahvesi 5 badem
öğle: 1tabak pırasa yemeği yoğurt 3kaşık mantar-kıymalı makarna
ara:meyve çayı
akşam:1tabak etli kuru fasulye acılı.1 kase cacık
akşama misafirim var cısssslara yanaşmamam lazımmmmmmmmm

Kızlar merhaba 3 ay önce doğum yaptım 63 ile basladığım hamileliğimi 80 ile bitirdim.Su an 74 kiloyum ve ayda bir kilo hatta 500 gr zayıflamak istiyorum.Emzirirken nasıl kilo verilir.Tecrübelerden yararlanmak istiyorum...

akşamları bende bu şekilde yapıyorum sabahlarıda içmek için zorlayayım kendimi en iyisi

çok geçmiş olsun Allah şifa versin evet sonra daha fazla stres oluyor insan öğleden sonra çerez yedim akşam yemeğini brokoliyle dengeledim umarım cumaya bu hafta hedeflediğimiz kiloya ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…