- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
SEN OĞLUŞA BAK CANIM BURDAYIZ BİZben kactim geri kizlar oglislen ilgileneyimsonra gelebilirse gelirim yine öpüldünüz
arkadaşlaar ben bir saattir çizelgeyle uğraşıyorum çizelgem hazır ama nereye kopyalamam gerekiyo onu bulamıyorum bana bi yardım sevabına
canım kilon hangi bölgede daha yoğun :) mekık çektiğine göre göbek te mı var :)
leslie yi biliyor msuun bilmiyorum ben leslie ile yürüyorum acaip ter attırıcı ve zayıflatıcı
benım gobekte problemım yok basen kalça bacak yürüyorum ve bacakalrım kalçam şekılemeye başladı bile
kalçam yuvarlaklaştııbacagımın arkası daha düz ve gergin gözüküyo istersen yürüyüşle başla
sonra verdıkçe mekik tir plates tir öyle yaparsın çünkü çok kalori kaybettiriyro leslie youtube de bi aratıp baklarsan fikir edınmıs olursun
linkleri var ındırıyosun 1 mil 2 mil 3 mil devam edio ben su an 4 mil yapıyorum 1 saat sürüyo ve 4 mil = 6,4 kilometre fln :)
yok gizlemiyor sen linki yanlıs kopyalıyorsun sanırım bak altı kırmızı çizgili olan kısmını alacaksın sadece verdiğim linkte anlatımdaki gibicanım sonra eklenti gizlemiyo kendini dimi. yani bende kaydet ve iptal yazısı işlemi yaptıktan sonra tekrar gizlemedi kendini
canım ya pek anlamadım ne bu leslie makinemi yoksa proğram felanmı.bi anlatsana canımm lütfen
leslie bi kadın video da yürüyo sende oldugun yerde yürüysun :) kalori yakıyosun kilometre yapiyosun :)
canım ben de çalışıyorum eşim de benim diyete başlamana önce çok yıyordu gece de yıyordu sımdı eşim de diyete basladı da :)
ama ben yemıyordum ya ya da alıyodum ıkı tane :) cips alıyo mesela film keyfı yapalım diye 2 tanecık yıyordum aklım kalmasın die
veya gun ıcınde meyve yenmemısse mandalına da ii alternatıf dısının kabuklarını beyaz kılçıkalrını temzıleyıp yavas yavas yerken
hem ağzın bos kalmıo hem de oyalanıosn / göbek lahanada olur açıp açıp yersın :) bir de diyetteymısım gibi yapmıyom bunu
normalmiş gibi kendımı sıkmıyorum hıc kımseye de dıyet yaptımı da sölemedım herkes karısmasın die yani olağanüstü
bişey yapıyorum havasında dğeilim nromal yemek işte die düşünüyorum
bi de diyete başlarken şöyle dedim ya ben bunalrı yıllardır yıyorum yıyorum zaten
deli gibi yıyorum noluyo hıcbısey sadece daha cok kılo o kadar...d,et yapınca yıyemıycem yemeklere içim gitcek ...
ama mağazalarda o incecik dantelli çamaşırlaır gorunce
veya o eteği pantolonu gorunce de üzülüyorum içim gidiyo diyet yapıp yıyemeyınce de üzlücem diyelım ki olsun en fazla 3 ay üzülürüm
dişimi sıkarım 3 ay sonra hem yemek serbest hem gelsin elbiseler gitsin güzel iltifatalr cidden aynen böyle düşündüm :)
benim listem şöyle :) bir ay sonra sabah ekmeğimi ve 15 arasındkaı ekmeğimi çıakrrtım peynırımı ve cayımdakı şekeri azalttım :)
bir de her öğünden önce su ıcıyorum
sabah:3 dilim ekmek peynir zeytın varsa slaatalık domates yarım kupa çay 3 şekerli içerim bi de ben :)
11.ara:1 meyve
12,30 öğlen 1 tabak çorba 1 tabak yoğurt 1 bilim ekmek veya / yoğurdum yok diyelım 2 tabak çorba 1 dilim ekmek veya
/ sebze yemeğim varsa 1 tabak çorba 1 tabak sebze yemeği
15,00 ara: 1 avuc fındık veya / 1 dilim ekmek sütüne biraz peynir
18,00 ara: Activia yiyorum /veya activia yemezsem kış mevsımı oldugu ıcın gunler kısa bu öğünü ekıyorum akşam yemeğımı 18,30 da yiyorum
19,00 akşam yemeği : Öğle yemeğinin aynısı gecerli :)
21,45 ara: ister yaap ister yapma mümkünse tatlı bişey yeme meyve dahı :) ben ılık süt içiyorum
23,00 sporumu yapıyorum
24,00 dus alıp yatıyorum spor çok terletiyoo :)
ayrıca yemekte ne oldugu da hiç önemli değil yğksek kalorili bişeyse daha az yenebilir ette balıkta tavuk da yıyorum
yemek çok yağlı gözüktüyse pek yemıyorum yopğurdum myoksa salata yoıyorum salatama çörek otu peynır fln eklıyorum
çok tecrubelıymıs gibi de yazdım ama değilim ben de yenı öğrendım bu işleri :) kardesımden o nerdeyse 20 kg verdiği için
ama oluyo yani olmuyo değil :)
yaaaa çok iyiymiş iyice bi bakıyım nerdeymiş teşekkürler:)))
harikasın yaaa sanki uzmansın bu konuda öyle bilgilendirdin beni bende 2 hafta boyunca ne yenirse yensin yemedim küçük bir kaçamak bile yapmadım ve 3,3 kilo verdim sonuç güzeldi ama bu ara öyle yapamadım kilo almasamda durdu kilo verimim dediklerin çok doğru aslında uymaya çalışıcam ben kendime bir arkadaşımı örnek alıyorum bayramda memlekete gittiğimde onu o kadar zayıflamış gördüm ki benden kiloloydu ve boyu kısa çok şiş duruyordu dedim ben niye kilolu duruyorum dedim yazın yine memlekete gidicem ve kararlıyım aaaa ne güzel kilo verimşsin dicekler bana inşallah ama senin motive etmeni sevdim çok teşekkürler
Yiyerek zayıflamak için 20 yöntem
zayıflamak için yöntemler yiyerek zayıflama yöntemleri kuantumla zayıflama kuantum ile salata yiyerek
Sağlıklı beslenmenin gerçek sırrı nedir? iyi alışkanlıklar.. İşe nereden başlayacağınızla iglili bilgiler burada.. Kilo vermenin quantum fiziğinden daha zor olduğunu düşünebilirsiniz. İşte size 20 basit önlem...
Öncelikle yiyecek günlüğü tutmalısınız. Protein, karbonhidrat, yağ gibi besinleri beslenme planınıza yavaş yavaş dahil ederek kilo verdiğinizi görünce şaşıracaksınız! Sadece ne yediğinize dikkat etmeniz yeterli!
1. Her zaman tatlı şeyler yiyin!
Evet her zaman. Yemekten sonra ufak bir parça bitter çikolata yemek size kilo aldırmaz. Bunun dışında minik kekler yada meyve iyi bir seçenek olabilir
2. Yağları çıkartın
Bir dilim pizzadaki yağları peçete yardımıyla azaltabilirsiniz. İlk bakışta haftada bir yenen bir dilim pizzadaki yağ size fazla gelmeyebilir. Ancak yıl içinde giysilerinize giremediğinizde öyle olmadığını görürsünüz.
3. Kemer takın
Yüksek kalorili ama düşük besin değerli yiyecekler yemek istediğiniz zaman açlık hissetmeyecek kadar kemerinizi sıkın. Ulaşmak istediğiniz bedene ininceye kadar nefes almanızı engellemeyecek şekilde bu taktiği uygulayın.
4. Sevdiklerinizle birlikte olun
İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizden birileriyle vakit geçirin. Bu sıkıntılı dönemi daha rahat atlatmanızı sağlar.
5. Baharatlı gıdalar tüketin
Metabolizmanızı çalıştıran kapsaisin çok acı biberde bulunur. Acılı tavuk ile ayran için. Süt ürünleri kapsaisinin görevini yapmasına sudan daha çok yardımcı olur.
6. Süt için
Günde alınan 1800 mg kalsiyum kalori emilimini sağlıyor. Bu nedenle kahvenizi sütlü ya da kalsiyum içeren gıdalarla içtiğinizde sadece 300 mg kafein alırsınız, 500 mg atılır.
7. Organik gıdaları tercih edin
Kepekli ve ya tahıllı ekmekleri, lifli gıdaları tercih edin.
8. Yıkanmış, doğranmış sebzeleri alın
Evet biraz fazla ödeyebilirsiniz ancak enerji için düşük kalorili bu sebzeleri tüketebilirsiniz. Sebzeleri hemen ulaşabileceğiniz yerlere koyun. böylece birşeyler yemek istediğinizde diğer kalorili seçeneklerden uzak durabilirsiniz.
9. Akşam yemeğine ne yiyeceğinize karar vererek çıkın
Restorana gittiğinizde ne yemek istediğinize düşünerek karar verin. Acele etmeyin, küçük porsiyonlu, doyurucu ancak az kalorili yiyecekleri yiyin.
10. Öğleden sonra saat 15:00'de birşeyler atıştırmayı unutmayın.
150 kalorilik bir atıştırma daha sonra yenilebilecek 400 kaloriyi önler. Avuç içi kadar fındık, ceviz, badem gibi çerezler ya da bir dilim peynir gibi atıştırmalıklar yaklaşık 170 kaloridir.
11. Sebze ve meyverli kabuklarıyla tüketin
Elma, armut, salatalık gibi meyve ve sebzelerin kabukları lif açısından zengindir. Hatta portakalı bile kabuğunun tamamını soymadan beyaz yerini bırakarak yiyebilirsiniz.
12. Sadece tek elle yiyin ve için
Eğer bir partideyseniz bir eilinizde içecek diğer elinizle çerez tüketmeye çalışmayın. Sağ elinizle içip yerseniz daha az yiyip içersiniz.
13. Tabakta beslenin
Kavanozdan, kutudan ya da dev kaselerden yemeyin. Gıdaları tabağınıza alarak beslenin. Böylece daha az yersiniz.
14. Ellerinizi meşgul edin
Stresliyken birşeyler yememenin en iyi yolu ellerinizi başka işlerle meşgul etmek. Bir paket cips yemek yerine örgü örerek stres atabilirsiniz. Resim yapmak, ağaçla ilgilenmek gibi işlerde sizi meşgul edebilir.
15. 10 öğün yiyin
Eğer iş ya da farklı denenlerle stres yaşıyorsanız, düşüncelerinizi kontrol edemiyorsanız, çok acıkmış hissedebilirsiniz.Bu durumda birşeyler yedikten 10 dakika sonra yine aç hissedebilirsiniz. Bu durumda günde 10 defa tüketebileceğiniz sebze ve meyveleri belirleyin ve bunları yiyin.
16. Dondurma yemek için dışarı çıkın
Dondurmalı soğuk pastalar, cipsler ya da peket dondurmalar yemek yerine dışarı çıkın. Eve bu tür kilo aldıracak yiyecekler almayın. Böylece canınız dondurma yemek istediğinde bir kutu yerine sadece bir külah dondurma yersiniz.
17. Salata yiyerek başlayın
Öğle yemeğine salata yiyerek başlayanların yüzde 12 daha az kalori aldıkları belirlenmiş. Bu neden le öğleyin krem şantili yiyeceklerden uzak durun ve yemeğe salata yiyerek başlayın.
18. Kremadan uzak durun
Burger ya da sandviç yediğinizde mayınez, ketçap ya da krema koydurmayın. Bu tür servis edilenlerin kremalarını bıçakla üzeerinden alın. Böylece yarım kalori daha az almış olursunuz.
19. Ekmek almayın
Ekmek uzatanlara gülümseyerek teşekkür edin ve hayır deyin.
20. Bazen çılgın olun
Hiçbirşey yememek sizi zayıflatmayacak ya da mutlu etmeyecek. Haftada bir ya da iki öğünde yemek istediğiniz herşeyi yiyerek kendinizi ödüllendirin.
bunlar çok iyi yaa,,heleki sonuncu maddeye bayıldııııım
rica ederim canım indircek yer bulamazsan söyle link atalım :)
estf cidden uzman değilim :) rahat olmanın çok faydası var diyetisyen simge çıtak'ın kitabını okuduktan
sonra daha iyi anladım bunu kitap bu kitapyurdu: kitap - Acil Kilo Veriyorum & Takıntılı Bir Kadının Diyet Günlüğü - Simge Çıtak, acil kilo veriyorum & takıntılı bir kadının diyet günlüğü, ACIL KILO VERIYORUM & TAKıNTıLı BIR KADıNıN DIYET GÜNLÜĞÜ,
relax olucaksın istediğini yıyıceksın ölçülü olcaksın ne varsa yıceksın kendını şartlamıycaksın az yıyeerek başlamıycaksın ama zamanla yedıkelrını
azaltıcaksın :)
canım sen de zayıflıycaksın ve verceksın tabıı kılolarını :) hiçbişey yapmadan kilo verılmıyo yalnız bunu da gecmemek lazım
acıktıgın tatlı krızının tutugu zamanalrda olucak dayanamıycak gibi hıssedıceksın olucak yanı bu bu olmazsa zaten kılo
verdiğini nasıl anlıycaksın :) bunlarada hazır ve beklıyro olcaz bi de şeyde önemli genel olrk şöle bi tablo var diyet yapan ınsan guzel bi yemek
görünce kendını ezıklıo uff çok güzel ya yıyemıyorum ühü falan bunu nette yazıyoz hepimzi bazne şaka bazne gercek ama
gercek hayatta yapınca başakalrının yanında farketmesek bile stres yuklenıyoruz hiiiç ezik görmıcez evet diyet yapıyorum mutluyum
hafifim bu kadar naısl yemek yerken kilo alırken kımseye hesap vermıyosak dıyet yaparken de kımseye hesap vermıces yanı accuk burnumuz havada olcak
olurda dayanamaz yersen hııc pişmanlık hısssetme ben ce asıl o pişmanlık üzüntüsü kilo aldırıyo gercekten yemek ıstedım de gec ve buna da inan
47 gunluk dieytımın ıcınde 2 mc donalds bir (3 adet) lahmacun bir tatlı vakası vardır ve bi eksisini de görmedım yediğime de pişamn değilim :)
he yemesem 200-300 gr daha mı fazla verırıdım belkı ama olsun verdimmi kiloyu verdım 47 gunde uzun bi süre değil ehehehe :)
birbirimizi motive etmek için burdayız yoska herkes evınde kendı yapardı dıyetını değil mi ama :)
canım yemek yemek istediğinde su iç 2 bardak ,,kesicektir emin ol,,açlıkla susuzluk karıştırılabiliyomuş,,onu öğrendim dün uzman yazılarındaa,,dene,,bide acıktığında meyve ye,,boşuna ara yapmıyoruz..
hayırlı olsun yapmışsın
hoşgeldiniz kızlar ,,kızlarbildirim cuma günü benim özelime yapılıyo perşembe tekrar nasıl yapıldığına dair kuralları yazıcam,,aşağıdaki beslenme düzenine ayak uydurmaya çalışın hadi öncelikle
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
ben sabahta akşamda sirkeli ılık su içiyorum kısmen doğru yapıyosun,,bi bakıma rahat ollimonlu syun bi faydası olduğunu sanmıyorum..çok uzman görüşüne baktım ıı ıh
8 kaşık makarnamıhemde akşammı
iyi akşamlar herkese :)
geçmiş olsun canım...selam kzıalr perşembe aksmadan berı hastane acil koşturup durduk ben acayip hastaydım hala daha tam iyileşemedim ama şükür ayaktayım oğlan derseniz bronşiolit oldu gene bu sefer hava verdiler acilde evde de uyguluyoruz bigünde ateşten gittik acile 39.5 oldu neysekı terle attı şimdi öksürük devam edıyo da cok şükür daha ıyı saglımızın (nefes almanın)kıymetını bı kez daha anladım allah beterıdnen korusun herkesı bu arada yedıkelrıme fılan dıkkat edemedım zaten aklımda yemek yoktu hala agzımın tadı yerıen gelmedı am aılgınctır kı artıda gözüküyorum su bıle ıcemedım belkıde ondan yada adet olamadım bi türlü onun şişkinliği:26: sızlerde ıyısınızdır ınsallah gecmıse pek bakamadım parca bölük yani
bişi nin içeriği tam olarak neydi canım..adanaya gittiğimde görmüştüm ama yemek kısmet olmadı...Dünkü menümü paylaşayım kızlar,
1 bişi
1 bardak süt
7 küçük zeytin
2 açık çay
yeşil çay
4 badem
TARHANA ÇRB.
patates yemeği
yoğurt
aşure( olmasa iyiydi ama dayanamadım)
10 badem
1 tas çorba
az tavuk
yeşillik
yeşil çay ve ıhlamur-adaçayı karışımı içtim akşam en son olarak da.
canım kilon hangi bölgede daha yoğun :) mekık çektiğine göre göbek te mı var :)
leslie yi biliyor msuun bilmiyorum ben leslie ile yürüyorum acaip ter attırıcı ve zayıflatıcı
benım gobekte problemım yok basen kalça bacak yürüyorum ve bacakalrım kalçam şekılemeye başladı bile
kalçam yuvarlaklaştııbacagımın arkası daha düz ve gergin gözüküyo istersen yürüyüşle başla
sonra verdıkçe mekik tir plates tir öyle yaparsın çünkü çok kalori kaybettiriyro leslie youtube de bi aratıp baklarsan fikir edınmıs olursun
linkleri var ındırıyosun 1 mil 2 mil 3 mil devam edio ben su an 4 mil yapıyorum 1 saat sürüyo ve 4 mil = 6,4 kilometre fln :)
az evvel bir paket cipis hüplettim çok pişmanım
ben 4 aydır sabahları aç karna içiyorum canım bişey olmadı şükür,,ama ilk günlerde midem delincek sanmıştım içtiğimde midem acıyo yanıyodu ama bişey kalmadı öyle ilk bikaçgün alıştı sanırım,,neyse ogün bugün sabah kalktıktan 15 dk sonra falan içiyorum bide gece yatarken içiyorum,,bir bardak ılık suya(sıcağa yakın olcak ağzını yakcak az) 1 çorba kaşığı sirke atıp huuup mideye
Benim kızlar da hasta. Dün ufağı acile götürdüm, bugün de büyük kızım okuldan aradı, anne çok hastayım doktora götür beni diye. Bu havalar herkesi hasta etti. Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin. Sakın stres falan bahane edip de, aşırıya kaçma. Sonra daha çok stres olacağını düşün. Kendi zayıf halini gözünde canlandır, bir de kilolu halini. O zaman iştahın kesilir.
geçmiş olsun seninkilerede canım,,ne buya herkez hasta umarım bize gelmez bu hastalıklar:18:
genel olarak güzelde hamur işi yemişsin,,bide hiç aralarda meyve yememişsin,,bitki çayları ara yerine geçmiyo canım bademde güzel bi seçenek ama inan bana meyvenin vucuda verdiği yararı hiç biri vermiyo
senin kizinda biran önce iyilesir isallah cok gecmis olsun canim
inşallah Allah şifa versin bütün hastalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?