70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

malesef canım bende işteyim hemde oturarak çalışıyorum öğlen bende çorbayla felan geçiştireyim diyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.acayip tatlıya düşkünüm yememeye çalışıyorum ((( tatlıııııııııııııııııııı off offff

Son düzenleme:

hosgeldin tekrar canim

ben kactim geri kizlar oglislen ilgileneyim sonra gelebilirse gelirim yine öpüldünüz

hoşbulduk canım sağol... oğluş ihmale gelmez biz burdayız beklerizzz :))

ahhh o hareketsiz çalışmalar benide bu hale getiren o zaten ne güzel okul hayatım boyunca 57 kılodaydım hiç şaşmazdı taki 5 yıl önce işe başlayana kadar :2: sadece çorbayla olmaz ekmeksiz bi sebze yemeği yada çorba yanına salata veya yogurt tarzı bişiler yemelisin bence hem tatlı baş düşman sakın haaaaa çikolatayı çok sevsemde haftada 1 kereye düşürmeyi hedefliyorum ben sende tatlıya öyle bir hedef koy çok tatlımı canın çekti al kuru kayısı onu ye yada burda okudum light sütün içine cubuk tarcın da tatlı iştahını kesiyormus insanın

hadi bakalım inşallah veririz kurtuluruz bu yağlardan:)))) dün diyetisyene gittim iki hafta sonra görüşelim dedi liste verdi bakalım uygulayabilirsem ...

ben 78,8 ile başladım 72 ye fln düştüm sonra bayramdı ramazandı bıraktım diyeti sonra 10 kasımda 76,800 ile başladım tekrar

şu an su an 70,5 kg im yani 47 gün fln olmuş ve 70,5 e inmişim yani bu çok uzak bi ihtimal değil hem de iş yerıdeyım her

yıcemı getırıyorum götürüyorum maalesef dısardan alma gibi bi lüksüm yok zaten borç ödüyoruz diyetısyen de gitmıyorum

sporumu diyetımı yapıyorum cok sükür ki verıdm kilolarımı ben de 2 gebelık gecırdım

ama verınce verılıyor he tabı daha konusmak için erken cunku ben 60'a kadar ınmeyı dusunuyorum ama 78,8 den 70,5 de az

bişey değil ki ben cidden çok zor kilo veren bı ınsanım ilk zamanalr 2 haftada 1 kg verırısem sukredıyordum o derecee sımdı

daha ıyı o yuzden bence uygularsam uygulayabılır mıyım olur mu olmaz mı deme başla diyetıne ne var kı çok zor bişey değil

hem diyetısyen de para vermsıın bosa gitmesın ben bol bol yıyom acıkmıyorum bile şimdi vücudum dıyete alsıtı kaçamak

yapsam bile eriyip gidiyo arada kendıne ınan guven verıceksın o kıloları :) motivasyon için burdayızz sakın azcık yıeyım diyerek

başalma diyete en bastan çok az yersen hem sağlığın bozulur hem d e diyet süresinde ilerki haftalarda azaltma

yapamayacagın için kilo vermen durur ben gunde 6-7 öğün yapıyorum gunde 6 dilim ekmek yiyorum çorbamı da sebze

yemeğimi de yoğurtumu da yıyorum veriyorum düzenini kur başla canım kilo nedr ki vericeksin hepsini :)

Son düzenleme:
merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz ben iyi sayilirim doktorun verdigi ilac 2gun sonra regli baslatti dun itibariyle reglim geldi simdi doktor bekleyelim dedi eger regli bittikten sonra kuculmemisse ozaman hastaneye gitcem insaallah patlamis olurda sorunsuz kurtulurum yeni haberler varmi

ortim kusura bakma canim cuma gunu sabah erkendenden doktora gittigim icin bildirim yapamadim gecde geldim eve tartilmadimda kusura bakma

arkadaşlaar ben bir saattir çizelgeyle uğraşıyorum çizelgem hazır ama nereye kopyalamam gerekiyo onu bulamıyorum bana bi yardım sevabına

valla doğru söylüyorsun takdir ve tebrik ettim verdiğin kilolar için seni allah bizede senin gibi azim ve sabır versin diyorum

canım benim çok teşekkürler .kendime güveniyorum tamamdır gidecek bu kilolar evdede mekik çekmeye çalışıyorum bide:)))) popomu duvara vuruyorum erisin diye:)))))))

valla doğru söylüyorsun takdir ve tebrik ettim verdiğin kilolar için seni allah bizede senin gibi azim ve sabır versin diyorum

canım ben de cok kilo vermıs değilim yanı 8 kilo 300 gr :) benden dah afazla kg verenler var burada

ama işte yolunu yordamını bulup düzenını kurdun mu bir bir gidiyor hepsi :)

bir de yapınca çok mutlu oluyosun :) hedef koyuyosun ve adım adım ilerliyosun 70'i görünce bile çok sevındım ben

inşallah bu hafta 6'lı rakamları görürüm de daha çok sevınırım :) Bir de ben tatlıya acaip düşkünümdür var ya

yemek yemem tatlı yerım o derece ama yok set cektım onlara da dün tatlı istiodu canım çok pikolata yedım kesti :)

hepimzi kiloları vericezz çıtır olucasss

ben daha hiç veremediğim için 8 kilo benim için uçuk bir kilo geliyor doğal olarak 6lı kiloları görürsün sen ben inanıyorum buna tatlı deme bana hiç sevmem ben zaten (yalaaannnn) ama bugün bir lokma tatlı yemedim rekor bir gelişme :)) inşallah o yolu yordamı bizde bulucazzzz çıtır olucaz güzel olucazzzzz :)))) oleeyyy yuppiii yaşasın motivasyon kardeşliğiii :)))

canım benim çok teşekkürler .kendime güveniyorum tamamdır gidecek bu kilolar evdede mekik çekmeye çalışıyorum bide:)))) popomu duvara vuruyorum erisin diye:)))))))

canım kilon hangi bölgede daha yoğun :) mekık çektiğine göre göbek te mı var :)

leslie yi biliyor msuun bilmiyorum ben leslie ile yürüyorum acaip ter attırıcı ve zayıflatıcı

benım gobekte problemım yok basen kalça bacak yürüyorum ve bacakalrım kalçam şekılemeye başladı bile

kalçam yuvarlaklaştıı bacagımın arkası daha düz ve gergin gözüküyo istersen yürüyüşle başla

sonra verdıkçe mekik tir plates tir öyle yaparsın çünkü çok kalori kaybettiriyro leslie youtube de bi aratıp baklarsan fikir edınmıs olursun

linkleri var ındırıyosun 1 mil 2 mil 3 mil devam edio ben su an 4 mil yapıyorum 1 saat sürüyo ve 4 mil = 6,4 kilometre fln :)

ne güzel anlatmışsın kilo vermenin yolunu ama ah bir uygulanabilse ben bir başlıyorum tamam diyorum 2 hafta sürüyor sonra bırkaıyorum kendimi aslında hırslıyım yapıcam dedim mi yaparım ama bir türlü diyette olmuyor vediğim 3,3 kiloyu 2 haftada filan verdim 2 hafta hiç dikkat etmedim 1 ayda 3,3 oldu bu hafta yine dikkat ettiğim yok ama motive olmak istiyorum burda sizlerin kilo verimini okuyorum motive oluyorm eve gidince eşim getir birşeyler yiyelim filan diyince gecenin bir yarısı tüm motive kayboluyor sebze yemeği yemiyor ona ayrı oğluma ayrı kendime ayrı yapamıyorum çalıştığım için çok zorlaşıyor diyete uymak nasıl kilo vericez bilmiyorum

eheheeheueh anladımmm :) :) :)

ben de tatlıyı sevmem aşığım tatlıya sevgiye indirgenemez yani

inşallahh zayıf olcez kızz :) hımm bi de vücut ölçülerinizi alırsnaız incelmişmisiniz diede kontrol edersiniz

onu da söliim :) genelde unutulan bişi :) :) :)

haklısın bak bende hiç akıl edemedim akşam alırım artık iş yerinde alamayacağım için :)))

canım ben de çalışıyorum eşim de benim diyete başlamana önce çok yıyordu gece de yıyordu sımdı eşim de diyete basladı da :)
ama ben yemıyordum ya ya da alıyodum ıkı tane :) cips alıyo mesela film keyfı yapalım diye 2 tanecık yıyordum aklım kalmasın die
veya gun ıcınde meyve yenmemısse mandalına da ii alternatıf dısının kabuklarını beyaz kılçıkalrını temzıleyıp yavas yavas yerken
hem ağzın bos kalmıo hem de oyalanıosn / göbek lahanada olur açıp açıp yersın :) bir de diyetteymısım gibi yapmıyom bunu
normalmiş gibi kendımı sıkmıyorum hıc kımseye de dıyet yaptımı da sölemedım herkes karısmasın die yani olağanüstü
bişey yapıyorum havasında dğeilim nromal yemek işte die düşünüyorum

bi de diyete başlarken şöyle dedim ya ben bunalrı yıllardır yıyorum yıyorum zaten
deli gibi yıyorum noluyo hıcbısey sadece daha cok kılo o kadar...d,et yapınca yıyemıycem yemeklere içim gitcek ...
ama mağazalarda o incecik dantelli çamaşırlaır gorunce
veya o eteği pantolonu gorunce de üzülüyorum içim gidiyo diyet yapıp yıyemeyınce de üzlücem diyelım ki olsun en fazla 3 ay üzülürüm
dişimi sıkarım 3 ay sonra hem yemek serbest hem gelsin elbiseler gitsin güzel iltifatalr cidden aynen böyle düşündüm :)
benim listem şöyle :) bir ay sonra sabah ekmeğimi ve 15 arasındkaı ekmeğimi çıakrrtım peynırımı ve cayımdakı şekeri azalttım :)
bir de her öğünden önce su ıcıyorum

sabah:3 dilim ekmek peynir zeytın varsa slaatalık domates yarım kupa çay 3 şekerli içerim bi de ben :)
11.ara:1 meyve
12,30 öğlen 1 tabak çorba 1 tabak yoğurt 1 bilim ekmek veya / yoğurdum yok diyelım 2 tabak çorba 1 dilim ekmek veya
/ sebze yemeğim varsa 1 tabak çorba 1 tabak sebze yemeği
15,00 ara: 1 avuc fındık veya / 1 dilim ekmek sütüne biraz peynir
18,00 ara: Activia yiyorum /veya activia yemezsem kış mevsımı oldugu ıcın gunler kısa bu öğünü ekıyorum akşam yemeğımı 18,30 da yiyorum
19,00 akşam yemeği : Öğle yemeğinin aynısı gecerli :)
21,45 ara: ister yaap ister yapma mümkünse tatlı bişey yeme meyve dahı :) ben ılık süt içiyorum

23,00 sporumu yapıyorum
24,00 dus alıp yatıyorum spor çok terletiyoo :)

ayrıca yemekte ne oldugu da hiç önemli değil yğksek kalorili bişeyse daha az yenebilir ette balıkta tavuk da yıyorum
yemek çok yağlı gözüktüyse pek yemıyorum yopğurdum myoksa salata yoıyorum salatama çörek otu peynır fln eklıyorum

çok tecrubelıymıs gibi de yazdım ama değilim ben de yenı öğrendım bu işleri :) kardesımden o nerdeyse 20 kg verdiği için
ama oluyo yani olmuyo değil :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…