evdeysen uygularsın canım yaa ben işteyim öğlen lokantada en uygun yemeği seçmek için ugrasıyorum akşam 7de cıkıyorum eve gidince 7:30 geçe kalıyor oda sen en azından lıstene uygun yaparsın yemeğini saatine uygunda tüketirsin
hosgeldin tekrar canim
ben kactim geri kizlar oglislen ilgileneyimsonra gelebilirse gelirim yine öpüldünüz
malesef canım bende işteyim hemde oturarak çalışıyorum öğlen bende çorbayla felan geçiştireyim diyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.acayip tatlıya düşkünüm yememeye çalışıyorum((( tatlıııııııııııııııııııı off offff
hadi bakalım inşallah veririz kurtuluruz bu yağlardan:)))) dün diyetisyene gittim iki hafta sonra görüşelim dedi liste verdi bakalım uygulayabilirsem ...
ben 78,8 ile başladım 72 ye fln düştüm sonra bayramdı ramazandı bıraktım diyeti sonra 10 kasımda 76,800 ile başladım tekrar
şu an su an 70,5 kg im yani 47 gün fln olmuş ve 70,5 e inmişim yani bu çok uzak bi ihtimal değil hem de iş yerıdeyım her
yıcemı getırıyorum götürüyorum maalesef dısardan alma gibi bi lüksüm yok zaten borç ödüyoruz diyetısyen de gitmıyorum
sporumu diyetımı yapıyorum cok sükür ki verıdm kilolarımı ben de 2 gebelık gecırdım
ama verınce verılıyor he tabı daha konusmak için erken cunku ben 60'a kadar ınmeyı dusunuyorum ama 78,8 den 70,5 de az
bişey değil ki ben cidden çok zor kilo veren bı ınsanım ilk zamanalr 2 haftada 1 kg verırısem sukredıyordum o derecee sımdı
daha ıyı o yuzden bence uygularsam uygulayabılır mıyım olur mu olmaz mı deme başla diyetıne ne var kı çok zor bişey değil
hem diyetısyen de para vermsıın bosa gitmesın ben bol bol yıyom acıkmıyorum bile şimdi vücudum dıyete alsıtı kaçamak
yapsam bile eriyip gidiyo arada kendıne ınan guven verıceksın o kıloları :) motivasyon için burdayızz sakın azcık yıeyım diyerek
başalma diyete en bastan çok az yersen hem sağlığın bozulur hem d e diyet süresinde ilerki haftalarda azaltma
yapamayacagın için kilo vermen durur ben gunde 6-7 öğün yapıyorum gunde 6 dilim ekmek yiyorum çorbamı da sebze
yemeğimi de yoğurtumu da yıyorum veriyorum düzenini kur başla canım kilo nedr ki vericeksin hepsini :)
arkadaşlaar ben bir saattir çizelgeyle uğraşıyorum çizelgem hazır ama nereye kopyalamam gerekiyo onu bulamıyorum bana bi yardım sevabına
ben 78,8 ile başladım 72 ye fln düştüm sonra bayramdı ramazandı bıraktım diyeti sonra 10 kasımda 76,800 ile başladım tekrar
şu an su an 70,5 kg im yani 47 gün fln olmuş ve 70,5 e inmişim yani bu çok uzak bi ihtimal değil hem de iş yerıdeyım her
yıcemı getırıyorum götürüyorum maalesef dısardan alma gibi bi lüksüm yok zaten borç ödüyoruz diyetısyen de gitmıyorum
sporumu diyetımı yapıyorum cok sükür ki verıdm kilolarımı ben de 2 gebelık gecırdım
ama verınce verılıyor he tabı daha konusmak için erken cunku ben 60'a kadar ınmeyı dusunuyorum ama 78,8 den 70,5 de az
bişey değil ki ben cidden çok zor kilo veren bı ınsanım ilk zamanalr 2 haftada 1 kg verırısem sukredıyordum o derecee sımdı
daha ıyı o yuzden bence uygularsam uygulayabılır mıyım olur mu olmaz mı deme başla diyetıne ne var kı çok zor bişey değil
hem diyetısyen de para vermsıın bosa gitmesın ben bol bol yıyom acıkmıyorum bile şimdi vücudum dıyete alsıtı kaçamak
yapsam bile eriyip gidiyo arada kendıne ınan guven verıceksın o kıloları :) motivasyon için burdayızz sakın azcık yıeyım diyerek
başalma diyete en bastan çok az yersen hem sağlığın bozulur hem d e diyet süresinde ilerki haftalarda azaltma
yapamayacagın için kilo vermen durur ben gunde 6-7 öğün yapıyorum gunde 6 dilim ekmek yiyorum çorbamı da sebze
yemeğimi de yoğurtumu da yıyorum veriyorum düzenini kur başla canım kilo nedr ki vericeksin hepsini :)
valla doğru söylüyorsun takdir ve tebrik ettim verdiğin kilolar için seni allah bizede senin gibi azim ve sabır versin diyorum
canım ben de cok kilo vermıs değilim yanı 8 kilo 300 gr :) benden dah afazla kg verenler var burada
ama işte yolunu yordamını bulup düzenını kurdun mu bir bir gidiyor hepsi :)
bir de yapınca çok mutlu oluyosun :) hedef koyuyosun ve adım adım ilerliyosun 70'i görünce bile çok sevındım ben
inşallah bu hafta 6'lı rakamları görürüm de daha çok sevınırım :) Bir de ben tatlıya acaip düşkünümdür var ya
yemek yemem tatlı yerım o derece ama yok set cektım onlara da dün tatlı istiodu canım çok pikolata yedım kesti :)
hepimzi kiloları vericezz çıtır olucasss
canım benim çok teşekkürler .kendime güveniyorum tamamdır gidecek bu kilolar evdede mekik çekmeye çalışıyorum bide:)))) popomu duvara vuruyorum erisin diye:)))))))
oldu mu acaba canım yaa
galiba bu sefer oldu
canım kilon hangi bölgede daha yoğun :) mekık çektiğine göre göbek te mı var :)
leslie yi biliyor msuun bilmiyorum ben leslie ile yürüyorum acaip ter attırıcı ve zayıflatıcı
benım gobekte problemım yok basen kalça bacak yürüyorum ve bacakalrım kalçam şekılemeye başladı bile
kalçam yuvarlaklaştııbacagımın arkası daha düz ve gergin gözüküyo istersen yürüyüşle başla
sonra verdıkçe mekik tir plates tir öyle yaparsın çünkü çok kalori kaybettiriyro leslie youtube de bi aratıp baklarsan fikir edınmıs olursun
linkleri var ındırıyosun 1 mil 2 mil 3 mil devam edio ben su an 4 mil yapıyorum 1 saat sürüyo ve 4 mil = 6,4 kilometre fln :)
ben daha hiç veremediğim için 8 kilo benim için uçuk bir kilo geliyor doğal olarak 6lı kiloları görürsün sen ben inanıyorum bunatatlı deme bana hiç sevmem ben zaten (yalaaannnn) ama bugün bir lokma tatlı yemedim rekor bir gelişme :)) inşallah o yolu yordamı bizde bulucazzzz çıtır olucaz güzel olucazzzzz :)))) oleeyyy yuppiii yaşasın motivasyon kardeşliğiii :)))
eheheeheueh anladımmm :) :) :)
ben de tatlıyı sevmem aşığım tatlıya sevgiye indirgenemez yani
inşallahh zayıf olcez kızz :) hımm bi de vücut ölçülerinizi alırsnaız incelmişmisiniz diede kontrol edersiniz
onu da söliim :) genelde unutulan bişi :) :) :)
canım olmamış yaaa bak bu linki iyi oku yaparsın ben burdan yaptım http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ne güzel anlatmışsın kilo vermenin yolunu ama ah bir uygulanabilse ben bir başlıyorum tamam diyorum 2 hafta sürüyor sonra bırkaıyorum kendimi aslında hırslıyım yapıcam dedim mi yaparım ama bir türlü diyette olmuyor vediğim 3,3 kiloyu 2 haftada filan verdim 2 hafta hiç dikkat etmedim 1 ayda 3,3 oldu bu hafta yine dikkat ettiğim yok ama motive olmak istiyorum burda sizlerin kilo verimini okuyorum motive oluyorm eve gidince eşim getir birşeyler yiyelim filan diyince gecenin bir yarısı tüm motive kayboluyor sebze yemeği yemiyor ona ayrı oğluma ayrı kendime ayrı yapamıyorum çalıştığım için çok zorlaşıyor diyete uymak nasıl kilo vericez bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?