70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadiiiiiiiii hopaaaaaa, hep beraber eksilere

saol canım bızım bu ikinci daha dogrusu bu sene hastalıktan kurtulmuyoruz hala kötü kötü öksürüyo nası geccek bılmıyorum ıns bıdaha olmayız

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrr

sanada günaydınn ben yeni elemanım bu arada

dün biraz dikkatli yedim akşam eve gidince 70,300 cıktım kızlarrr cok mutluyum halbukı bı oncekı aksam 72 falan cıkmıstım ama aksam tartılıyorum dıye takmamıstım ama aksam 70,300 görünce nasıl sevındım anlatamammm

selam kızlarrr herkese kucak dolusu sevgilerrrrr
günlerdir giremiyorum çok özledim sizlerii hiç fırsatım olmadı...pazartesi günü muhasebeden son sınavımız vardı oldukça iyi geçti saqolsun deryacım hatırlamış tel açtı sınav sonrası çok memnun oldum...ayın 26sında sınava gireceqimi unutmamış burdan birkez daha bu inceliqi için deryama çok teşekkür ediyorum...ve şuanda kadıköydeyim..önce tren sonra feribot daha sonrada karayoluyla eqitim ofisine gelmiş bulunmaktayım birtek uçak kaldı bugün binmediqim 1.5a kadar burdayım winsell proqramı için özel eqitim alıcam..arkadaş kahvaltı yaparken ben size bi bakayım dedim ve şuanda ar. geldi..gene gelicem akşamda olsa..iyi sohbetler sizlere..sizi çokkkkkkkkk özledimmmmmmm

Orticim geçmiş olsun ya, sevindim regl olmana. İnşallah patlarda kurtulursun kistten. Dr., hastaneye gerke kalmaz. Sen iyileşmene bak cnm, bildirim yaparsın iyileşte. Merak etmiştim bende fazla giremiyorum bu sıra.

Tuğbacm valla iyiymiş ya. Uygulayabilsem keşke.

Günaydın kızlar.
Günaydın Dilekcim.

Sana da günaydın cnm. Valla bende girmeyince kimse sormuyo beni, ne yapsak ki acep?

nasılsınız kızlarrrr
Günaydın cnm, allah şükür iç güveysinden hallice işte.

Günaydın arkadşlar...
hayırlı güzel bir gün olur inşallah bizler için.
Günaydın cnm, inşallah.

Herkese günaydın canlar, gününüz güzel geçsin.
Arcak81, çook geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin.
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize.

Buradan tüm yetkililere sesleniyorum sabahları yoklama alınsın

kusması devamlı olmuyor aslında sanırım balgamdan dolayı kusuyor çünkü dün yemek yerken kustu sonra yemeye devam etti üşütmeden olsa hiç yemiyor ben bu gece sırtını ve göğsünü zeytinyağıyla yağladım ılık havlu koydum 4e kadar öksürmedi 4 tekrar yaptım aynısını sanırım iyi geliyor birde karaturp balla şurup yapılıyor ya onu yaptım bakalım iyileşecek gibi, birde benim kızım gündüz hiç öksürmüyor sadece uykuda öksürüyor Allah tüm hastalara şifa versin içinde bizimkilerede

Ne güzel. Tartı bana neden hiç sürpriz yapmıyoooooooooooooooooo...
Darısı başımıza...

ayy ne güzel ya ben korkumdan çıkamadım tartıya cumaya kadar sabredicem :)

Günaydın kızlar.

nasılsınız kızlarrrr

Günaydın arkadşlar...
hayırlı güzel bir gün olur inşallah bizler için.
günaydııınnnnnnn

saol canım amın aklıma geldı hastalıktan gıremedım düğününüz oldu mu gittin mi nasıl gectı canım

anladım canım amın ballı turpu bende yapmıstım ılerlemeden once ama pek bı faydası olmaıd sanırım zeytınyagı yapsam ben de barı gece öksürdü benımkıde tıknaıd genzı actım süt verdım sabah gene öksürüyodu :26:ben cocugu 3 haftadır yıkamıyom bıle yag sürsem bıtlenmeısn bı de basımasadece ateslıyken suya soktum cıakrıdm bı kac kere yıkanmadı ama koktu cocuk birde balı sürüyorlarmıs göğse de cocuk olunca uygulamak zor oluyo ıste

günaydınnnn kızlar :92:

herkeste keyıfler yerındedır umarım bu haftayıda yarıladık, şurda kac gun 2011e güle güle demeye

hem yılsonu münasebetiyle hem de ofisteki son gunler oldugundan işler bıraz yogunnn:26:

patron gelmeden bi selam çakayım topiğe dedimmm

buarada arzucum oğluşun hastaymış sanırım, gecmıs olsunnnn eger öksürük içten gelıyosa bu yağlamayı bı denesen sırtını gogsunu zeytınyagıyla ya da vikslesen sonra uzerıne sıcak havlu, valla cok işe yarıyo içerse adacayı, ıhlamur, ballı süt, limon bal su vs de içirebilirsin, boğazlarda sorun varsada salep acaip yumuşatıo aklında olsun hastalık müzdaribi biri olarak secenek cok bendeee

saol canım gecen hafta yazmıstım ya o zamandan berı hastayız acıllerdeydık hava verdıler kuzuma bende hastaydım hala da gecmedı antıbıyotık kullanıyorum ballı süt içiyo diğerlerini içmiyo malesefama zeytınyagı ve viksi denıycem bu aksam bırde buguseptın alcam nefesımızı acsın dıye sen naptın ıs bulabıldın mı canım

Bişi: Mayalı hamurun yağda kızartılmasıdır canım. Bolca kalorili ama 1 tane yedim.

biz pişi deriz ona çokta severim olsada yesek yaaa

hepinize günaydın kızlar topiği çok sessiz gördüm dün de öyleydi eski arkadaşlar hiç yok kaptan da girmiyo sanırım :26:
günaydın biz varız
erkek milleti işte bacım benimkide der hep emrivaki yapma diye oysa sadece söylerim hiç ısrar etmem

15 aylık kızım ben yaptım valla balıda sürdüm karabiberle karıştırıp ama o çok faydalı olmadı biara yapmıştım geçirmişti ama bu sefer etkilemedi ama zeytinyağı iyi oldu ılık havluyuda koyunca iyi geldi galiba buarada süt vermedim ben bu gece 11de çorba içirdim hiç yapmam rahatsız eder diye ama süt vermemek için çorba verdim süt balgamı arttırıyormuş maşallah 8:30 kadarda uyudu gece uyandığında rezene yaptım boğazı yumuşatıyormuş ama içiremeden geri uyudu

zeytinyağına çok az karabiber sür sırtını yağla ılık havlu koy ben öyle yaptım göğsünüde sadece zeytinyağıyla yağladım ayağının altına viks sürdüm vücuda sürünce rahatsız edermiş diye bişerler okumuştum facede, aslında bunu öneren göğsünü ve sırtını zeytinyağı karabiberle yağla dedi ama ben çift taraflı cesaret edemedim birde bal karabiber sürerseniz çift taraflı sürmeyin bir taraftan nefes alması gerekirmiş günlük diye bişey duydum bronşit olanlara iyi geliyormuş aktarda satılan bişey geçmezse bende yapacam akşamı beklemeyin bence gündüz uyursa uyumadan önce yağlayın sıcak sıcak mışıl mışıl uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…