70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oldu galiba oldumuki :))))))

olmuş olmuşş :)

benım kociş memnun değildi de ben salınca o da salıyordu sımdı ben zayıflamaya başladım ya
hatta haftasonu dedı bacakalrın çok güzel şekillenmiş vuhuuu didi

çok hoşuma gitti tabııkı de nerdeyse 9 kg verdım belli olmaya başladı azbucuk :) e sporda yapiyom
şimdi eşim de diyet yapıyo tabı o gene bendne cok yıyo erkek sonucta :) onun alabılce kalori 2500
benım 1500 :d tartı hesaplıo sağolsun :) işte ama ıı bakalım 2 gün oldu benımkı zaten kaslı kzı sadece göbeği var
başka biyerde kilo yok vıcık vıcık yumusak değil semsert heryeri inşallahh zayıflarr :)
en mutlu ınsan ben olurumm :) :) :)

Teşekkürler bilgilendirme için hafta sonuna kadar bol bol kilo veririz de bildirimimizi utanarak değil severek yaparız umarım

geçmiş olsun öncelikle canım
ben 4 aydır sabahları aç karna içiyorum canım bişey olmadı şükür,,ama ilk günlerde midem delincek sanmıştım içtiğimde midem acıyo yanıyodu ama bişey kalmadı öyle ilk bikaçgün alıştı sanırım,,neyse ogün bugün sabah kalktıktan 15 dk sonra falan içiyorum bide gece yatarken içiyorum,,bir bardak ılık suya(sıcağa yakın olcak ağzını yakcak az) 1 çorba kaşığı sirke atıp huuup mideye

evet nen benimkininde göbeği var sadece arkadan bakınca fit duruyo yan dönünce cuup duruyove gerçektende vıcık vıcık değil çok sert göbişleri var erkeklerin farkı bu sanırım etli göbek onlarınkii

Son düzenleme:

Dünkü menümü paylaşayım kızlar,

1 bişi
1 bardak süt
7 küçük zeytin
2 açık çay

yeşil çay
4 badem

TARHANA ÇRB.
patates yemeği
yoğurt

aşure( olmasa iyiydi ama dayanamadım)
10 badem

1 tas çorba
az tavuk
yeşillik

yeşil çay ve ıhlamur-adaçayı karışımı içtim akşam en son olarak da.

Son düzenleme:
Bugün de,

3 dilim ekmek
tereyağlı yumurta
yeşillik
adaçayı-ıhlamur
7 zeytin
1 dilim kaşar peyniri

2 MANDALİN
6 badem

yarım tas tarhana çorbası
menemen
salata
1 dilim ekmek

Son düzenleme:
ay inaşallaaahh:119::119::124::124::124::119::119::119::118::129::129::129:

amiinn aminn aminnn....

bu arada bugün yediklerim

sabah

1 dilim çavdar ekmeği
1 adet salatalık
3 siyah zeytin
kk kadar tam yağlı peynir

ara

1 cafe crown fındıklı (aslında bunu içmemem gerektiğini bile bile içtim )
2 adet kuru kayısı
5 adet badem

öğle

yarım dilim beyaz ekmek
tavuklu tel şehriye çorbası yarım kase
pırasa yemeği 3 4 çatal (içi pilav gibi bol pirinçliydi sadece havuç ve pırasalarını yedim)
salata yarım tabak
cacık 3 4 kasık

bu saate kadar 1 litre su içtim birazdan da kendime bi yeşil çay yapıcam
sizce bu menü nasıl varsa bi yanlış uyarın beni eleştirilere açığım sonuna kadar ve buna uygun akşam nasıl bi beslenme kombinasyonu uygulamalıyım :26:

Bugün de,

3 dilim ekmek
tereyağlı yumurta
yeşillik
adaçayı-ıhlamur
7 zeytin
1 dilim kaşar peyniri

2 MANDALİN
6 badem

yarım tas tarhana çorbası
menemen
salata
1 dilim ekmek

kızlarrr bu millet nerde yaaa..:26:
ben giremezken ankarada muhabbet başını almış gidiyodu hatta okuyamadımçoğunu ya şimdi nezamn girsem çok sakin derin bir sesszilik var korkuyorum yaaaaa
işten herkesmi çıktı noldu ya evdekilerrrr

senin yine iyimiş canım 71.bana baksana 76 ya yuh bana.bide ben emziriyorum ya.neyse artıkın inşallah sütüme bişi olmaz hadiiii kilolara son..

canım öyle düşünme sen doğum yapmışsın bak her hamilelikten sonra kilo kalıyor önemli olan azimle başa cıkabılmek ben daha bekarım 71 kiloyum birde doğum yapsam ortalama 15 kılo aldıgımı düşün oldu sana 86 sen yine benden iyisin bence :26:

hadi bakalım inşallah veririz kurtuluruz bu yağlardan:)))) dün diyetisyene gittim iki hafta sonra görüşelim dedi liste verdi bakalım uygulayabilirsem ...

:18: simdik doktordan geldik antibiotik verdi bugün yarin isyerine gitmiycem sabah telefon actim gelmiyorum diye
Verdiğin 300 gram mı mı kutladın Suzi?

Bildiğine sevindim
Akşam sebze yemek o da 3-4 kaşık en mantıklısı kilonu korursun anca veya 300-500 alırsın böyle.
Bugün ki menüne bakıcaz bide.
:78:
cok sagol canim benim isallah iyilesirler biran önce
Günaydın kızlar...
Kızlar dedim de aramıza sızan erkekler olamaz di mi kızlar???

Nerden aklıma geldi bilmiyorum işte.
Topikimi çok seviyorum. Herkesi çok seviyorum....
:18: casuz mu var diyon yani
merhaba kızlar bende yeniyim. ((( 76.5 kiloyum.dün diyetisyene gittim bi liste verdi bakalım uygulamaya çalışcam bide bebiş var :)inşallah zayıflarız kızlar
hosgeldin canim
Günaydın arkadaşlar, giremiyorum bu ara. Herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum. Bol bol yağ yakalım inşallah.
insallah canim
Herkese günaydınlarrrrr. Aynı dilekler de benden, bol yağ yakmalı bir hafta olsun inşallah

hakk veriyorum dogru evlilik kilo aldiriyo

hosgeldin canim bende bi ara kücültmeyi düsünmüsdüm ama korkuyorum :18:
hosgeldin canim
hosgeldin tekrar canim
gunaaayyyddiinnn
burda noel tatili iki hafta kizlar evde.gece gec yattik .e normal olarak daha yeni uyandik.kizlar pizza istemislerdi.aksamdan hamuru yogurup yatmistim.kahvaltida pizza varrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:
naptin yedinmi canim

cok gecmis olsun arzucum sana ve oglisine isallah biran önce iyilesirsiniz biz büyük insan olarak dayanamasken yavrucuklar nasil dayaniyor bende soruyorum kendi kendime hep
senin kizinda biran önce iyilesir isallah cok gecmis olsun canim

hadi bakalım inşallah veririz kurtuluruz bu yağlardan:)))) dün diyetisyene gittim iki hafta sonra görüşelim dedi liste verdi bakalım uygulayabilirsem ...

evdeysen uygularsın canım yaa ben işteyim öğlen lokantada en uygun yemeği seçmek için ugrasıyorum akşam 7de cıkıyorum eve gidince 7:30 geçe kalıyor oda sen en azından lıstene uygun yaparsın yemeğini saatine uygunda tüketirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…