70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünkü menümü paylaşayım kızlar,

1 bişi
1 bardak süt
7 küçük zeytin
2 açık çay

yeşil çay
4 badem

TARHANA ÇRB.
patates yemeği
yoğurt

aşure( olmasa iyiydi ama dayanamadım)
10 badem

1 tas çorba
az tavuk
yeşillik

yeşil çay ve ıhlamur-adaçayı karışımı içtim akşam en son olarak da.

Son düzenleme:
Bugün de,

3 dilim ekmek
tereyağlı yumurta
yeşillik
adaçayı-ıhlamur
7 zeytin
1 dilim kaşar peyniri

2 MANDALİN
6 badem

yarım tas tarhana çorbası
menemen
salata
1 dilim ekmek

Son düzenleme:
ay inaşallaaahh:119::119::124::124::124::119::119::119::118::129::129::129:

amiinn aminn aminnn....

bu arada bugün yediklerim

sabah

1 dilim çavdar ekmeği
1 adet salatalık
3 siyah zeytin
kk kadar tam yağlı peynir

ara

1 cafe crown fındıklı (aslında bunu içmemem gerektiğini bile bile içtim )
2 adet kuru kayısı
5 adet badem

öğle

yarım dilim beyaz ekmek
tavuklu tel şehriye çorbası yarım kase
pırasa yemeği 3 4 çatal (içi pilav gibi bol pirinçliydi sadece havuç ve pırasalarını yedim)
salata yarım tabak
cacık 3 4 kasık

bu saate kadar 1 litre su içtim birazdan da kendime bi yeşil çay yapıcam
sizce bu menü nasıl varsa bi yanlış uyarın beni eleştirilere açığım sonuna kadar ve buna uygun akşam nasıl bi beslenme kombinasyonu uygulamalıyım :26:

Bugün de,

3 dilim ekmek
tereyağlı yumurta
yeşillik
adaçayı-ıhlamur
7 zeytin
1 dilim kaşar peyniri

2 MANDALİN
6 badem

yarım tas tarhana çorbası
menemen
salata
1 dilim ekmek

kızlarrr bu millet nerde yaaa..:26:
ben giremezken ankarada muhabbet başını almış gidiyodu hatta okuyamadımçoğunu ya şimdi nezamn girsem çok sakin derin bir sesszilik var korkuyorum yaaaaa
işten herkesmi çıktı noldu ya evdekilerrrr

senin yine iyimiş canım 71.bana baksana 76 ya yuh bana.bide ben emziriyorum ya.neyse artıkın inşallah sütüme bişi olmaz hadiiii kilolara son..

canım öyle düşünme sen doğum yapmışsın bak her hamilelikten sonra kilo kalıyor önemli olan azimle başa cıkabılmek ben daha bekarım 71 kiloyum birde doğum yapsam ortalama 15 kılo aldıgımı düşün oldu sana 86 sen yine benden iyisin bence :26:

hadi bakalım inşallah veririz kurtuluruz bu yağlardan:)))) dün diyetisyene gittim iki hafta sonra görüşelim dedi liste verdi bakalım uygulayabilirsem ...

:18: simdik doktordan geldik antibiotik verdi bugün yarin isyerine gitmiycem sabah telefon actim gelmiyorum diye
Verdiğin 300 gram mı mı kutladın Suzi?

Bildiğine sevindim
Akşam sebze yemek o da 3-4 kaşık en mantıklısı kilonu korursun anca veya 300-500 alırsın böyle.
Bugün ki menüne bakıcaz bide.
:78:
cok sagol canim benim isallah iyilesirler biran önce
Günaydın kızlar...
Kızlar dedim de aramıza sızan erkekler olamaz di mi kızlar???

Nerden aklıma geldi bilmiyorum işte.
Topikimi çok seviyorum. Herkesi çok seviyorum....
:18: casuz mu var diyon yani
merhaba kızlar bende yeniyim. ((( 76.5 kiloyum.dün diyetisyene gittim bi liste verdi bakalım uygulamaya çalışcam bide bebiş var :)inşallah zayıflarız kızlar
hosgeldin canim
Günaydın arkadaşlar, giremiyorum bu ara. Herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum. Bol bol yağ yakalım inşallah.
insallah canim
Herkese günaydınlarrrrr. Aynı dilekler de benden, bol yağ yakmalı bir hafta olsun inşallah

hakk veriyorum dogru evlilik kilo aldiriyo

hosgeldin canim bende bi ara kücültmeyi düsünmüsdüm ama korkuyorum :18:
hosgeldin canim
hosgeldin tekrar canim
gunaaayyyddiinnn
burda noel tatili iki hafta kizlar evde.gece gec yattik .e normal olarak daha yeni uyandik.kizlar pizza istemislerdi.aksamdan hamuru yogurup yatmistim.kahvaltida pizza varrrrr:18::18::18::18::18::18::18::18:
naptin yedinmi canim

cok gecmis olsun arzucum sana ve oglisine isallah biran önce iyilesirsiniz biz büyük insan olarak dayanamasken yavrucuklar nasil dayaniyor bende soruyorum kendi kendime hep
senin kizinda biran önce iyilesir isallah cok gecmis olsun canim

hadi bakalım inşallah veririz kurtuluruz bu yağlardan:)))) dün diyetisyene gittim iki hafta sonra görüşelim dedi liste verdi bakalım uygulayabilirsem ...

evdeysen uygularsın canım yaa ben işteyim öğlen lokantada en uygun yemeği seçmek için ugrasıyorum akşam 7de cıkıyorum eve gidince 7:30 geçe kalıyor oda sen en azından lıstene uygun yaparsın yemeğini saatine uygunda tüketirsin

malesef canım bende işteyim hemde oturarak çalışıyorum öğlen bende çorbayla felan geçiştireyim diyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.acayip tatlıya düşkünüm yememeye çalışıyorum ((( tatlıııııııııııııııııııı off offff

Son düzenleme:

hosgeldin tekrar canim

ben kactim geri kizlar oglislen ilgileneyim sonra gelebilirse gelirim yine öpüldünüz

hoşbulduk canım sağol... oğluş ihmale gelmez biz burdayız beklerizzz :))

ahhh o hareketsiz çalışmalar benide bu hale getiren o zaten ne güzel okul hayatım boyunca 57 kılodaydım hiç şaşmazdı taki 5 yıl önce işe başlayana kadar :2: sadece çorbayla olmaz ekmeksiz bi sebze yemeği yada çorba yanına salata veya yogurt tarzı bişiler yemelisin bence hem tatlı baş düşman sakın haaaaa çikolatayı çok sevsemde haftada 1 kereye düşürmeyi hedefliyorum ben sende tatlıya öyle bir hedef koy çok tatlımı canın çekti al kuru kayısı onu ye yada burda okudum light sütün içine cubuk tarcın da tatlı iştahını kesiyormus insanın

ben 78,8 ile başladım 72 ye fln düştüm sonra bayramdı ramazandı bıraktım diyeti sonra 10 kasımda 76,800 ile başladım tekrar

şu an su an 70,5 kg im yani 47 gün fln olmuş ve 70,5 e inmişim yani bu çok uzak bi ihtimal değil hem de iş yerıdeyım her

yıcemı getırıyorum götürüyorum maalesef dısardan alma gibi bi lüksüm yok zaten borç ödüyoruz diyetısyen de gitmıyorum

sporumu diyetımı yapıyorum cok sükür ki verıdm kilolarımı ben de 2 gebelık gecırdım

ama verınce verılıyor he tabı daha konusmak için erken cunku ben 60'a kadar ınmeyı dusunuyorum ama 78,8 den 70,5 de az

bişey değil ki ben cidden çok zor kilo veren bı ınsanım ilk zamanalr 2 haftada 1 kg verırısem sukredıyordum o derecee sımdı

daha ıyı o yuzden bence uygularsam uygulayabılır mıyım olur mu olmaz mı deme başla diyetıne ne var kı çok zor bişey değil

hem diyetısyen de para vermsıın bosa gitmesın ben bol bol yıyom acıkmıyorum bile şimdi vücudum dıyete alsıtı kaçamak

yapsam bile eriyip gidiyo arada kendıne ınan guven verıceksın o kıloları :) motivasyon için burdayızz sakın azcık yıeyım diyerek

başalma diyete en bastan çok az yersen hem sağlığın bozulur hem d e diyet süresinde ilerki haftalarda azaltma

yapamayacagın için kilo vermen durur ben gunde 6-7 öğün yapıyorum gunde 6 dilim ekmek yiyorum çorbamı da sebze

yemeğimi de yoğurtumu da yıyorum veriyorum düzenini kur başla canım kilo nedr ki vericeksin hepsini :)

Son düzenleme:
merhaba kizlar ben geldim nasilsiniz ben iyi sayilirim doktorun verdigi ilac 2gun sonra regli baslatti dun itibariyle reglim geldi simdi doktor bekleyelim dedi eger regli bittikten sonra kuculmemisse ozaman hastaneye gitcem insaallah patlamis olurda sorunsuz kurtulurum yeni haberler varmi

ortim kusura bakma canim cuma gunu sabah erkendenden doktora gittigim icin bildirim yapamadim gecde geldim eve tartilmadimda kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…