kizlar 900gr gitmis
76.2
olmusumkaydirigubbakcemile3
kizlar 900gr gitmis
76.2
olmusum
kirazcım çizelgeni değiştirmişsin çok güzel olmuş canım... sağ tarafa doğru koşar adımlarla ilerlersin inşallah... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemil
kızlar,gazetede zencefil suyunun sabah aç karnına içilince zayıflattığı yazıyodu. var mı hiç deneyen?
Bende geldim bütün gün cok yoruldum..
Sabah kalktim yürüyüse gittim galiba iki saat yürüdüm sonra eve geldim biraz uzandim ardindanda öglen bir elma yedim..
Aksamda annemlere yemege davetliydim..
Orda yarim tabak baklayemegi üstüne sarimsakli yogurt ve yarim posion kadayif yedim Çok üzgünüm çoook Yarinda yegnimin 40 i cikicak diye kuran okutturucaz ordada bin cesit yemek olcak börek cörek tatlilar ben ne yapcam ya aglamak istiyorummmmmmm
hoşşgeldin canım... yarın işin zor valla... yesen bir türlü, yemesen bir türlü... dillerinden kurtulamazsın yesene yesene sen niye yemiyorsun durmazlar bir türlü..... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
iyi akşamlaaar, bende spora gittim bugün 1saat durdum, bayaa terledim ancak dayanamadım bi kutu çilekli soya sütü içtim gelince bide küçük portakal yedim. Akşam yemeği değil bunlar tabii.. onu 6 da yedim, makarna yediiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?