70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şuna bakın ne tatlı allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin:)))

kirazcım çizelgeni değiştirmişsin çok güzel olmuş canım... sağ tarafa doğru koşar adımlarla ilerlersin inşallah... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemil

canım inşallah ya,hepimiz sağ tarafa doğru koşarak ilerleyelim ve hedefimizde sabit duralımhihoyyythihoyyyt

kızlar bizim çıkış saati geliyor.. en çıkıyorum artık... çıkışta yürüyüş yapacağım.. akşam gelen olursa görüşürüz.... öpüldünüz hepiniz... :1hug:a.s.:1hug::1hug::1hug:

yaaaa bende erken çıkıp yürümek istiyorum oysa bizim saatler çok geç sbah 8:30 akşam 7:30 çalışıyoruz
45 dakika yol sürüyor sonrada yemek derken saat 9 oluyo spora vakit kalmıyosenaglama

slm hatunlar bende 40 dakıka kadar yuruyus yaptım parkta kardesımle beraber ohh artık yanlız degılım dıyete kardesımıde soktum daha bı motıve oluyoruz aksamkı menum de pırasa ve salata yedım yagsızdı ohhh gıtsın su kılolar hadın bende kacar kardesım kullanıcak pc öptüm hepınızı

kızlar çoğunuz şunu kaçırdım buna dayanamadım gibi şeyler yazmışsınız şunu yaptım zayıflıyorum gibi bişey yazan yokmu allah aşkına ya bizede fikir olsun şekerler hadi yararını gördüğünüz yöntemler varsa paylaşın bekliyorum bazılarınız yazmış okudum tarifler bile var ama genelde pes eden daha çok kişi hooop diyorum size pes etmeyin biz daha yeni başladık örnek olun bizede:teselli:

Bende geldim bütün gün cok yoruldum..
Sabah kalktim yürüyüse gittim galiba iki saat yürüdüm sonra eve geldim biraz uzandim ardindanda öglen bir elma yedim..
Aksamda annemlere yemege davetliydim..
Orda yarim tabak baklayemegi üstüne sarimsakli yogurt ve yarim posion kadayif yedim Çok üzgünüm çoook Yarinda yegnimin 40 i cikicak diye kuran okutturucaz ordada bin cesit yemek olcak börek cörek tatlilar ben ne yapcam ya aglamak istiyorummmmmmm

iyi akşamlaaar, bende spora gittim bugün 1saat durdum, bayaa terledim hihoyyyt ancak dayanamadım bi kutu çilekli soya sütü içtim gelince bide küçük portakal yedim. Akşam yemeği değil bunlar tabii.. onu 6 da yedim, makarna yediiim

hoşşgeldin canım... yarın işin zor valla... yesen bir türlü, yemesen bir türlü... dillerinden kurtulamazsın yesene yesene sen niye yemiyorsun durmazlar bir türlü..... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

hoşşgeldin canım... yarın işin zor valla... yesen bir türlü, yemesen bir türlü... dillerinden kurtulamazsın yesene yesene sen niye yemiyorsun durmazlar bir türlü..... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Hic sorma güzelim ya...
Diyetteyim desen anlamazlar yesen kilolar alinir ben ne etsem ya
Hepsinden tadimlik yesem bisey olurmu acep :)):sm_confused:

afiyet olsun arkadaşım... fazla yememişsin makarna hariç tabi.. be makarna ve pilavı çıkardım hayatımdan ( tabi şimdilik )

bende saat 6 gibi 3-4 tane galeta yedim..
saat 8 gibi mercimek çorbası
mevsim salatası
yoğurtlu semizotu salatası...
şimdide çay içiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…