70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiracım çok güzel bilgiler sağolasın... bugün senin yeniden konulara katıldığını aramızda görmek daha güzel ama.... :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

adres için tesekkurler kızlar bende bıraz su fazlalıklarımı atayım degiştirecem cızelgemı sıkılmıstım zaten gecenlerde ugrastım güzel bıseyler yoktu bırakmıstım ee sonuç alalım bırazm sonra yaparım

bende evlilik yıldönümüz geçsin öyle değiştircemkaydirigubbakcemile3
kilo çizelgesine döncem

kızlar ben hiç yeşil çay içmedim hangi marka alıyorsunuz sallama olanlardanmı faydası sadece tokluk hissi vermesimi bilgi verirseniz sevinirim kafamçokkarıştı
canım ben doğadan gingko aramolı çayını alıyorum sallama :))) malum işteyim içine limon sıkıyorum süper oluo :)
***yeşil çayı yemekten öncemi içiyosunuz yoksa sonramı yoksa farketmiyormu??
ben ara öğün niyetine tüketiyorum 10-11 arası ve 3-4 arası içiyorum :)
zaten canım tatlı istiyo rüyamda avuç avuç baklava yiyodum doymuyodum :bbo: hayırlara gitsin yorumu zor bi rüya:)
of of of tehlikeli bir rüyemış yaaaa ben dolapta olsa hemen gider yerdim valla :) bu rüyadan sonra

ben cok aciyorum bu durumda olan insanlara :çok üzgünüm:
bu ne yaa böleeeee ıyyyyyyy
BİBERİYE VE KEKİK KANI TEMİZLER

kızlar faydalı bilgiler diye düşündüm

canım okudum baya faydalıymış saol paylaşım için :)hihoyyyt

meraba çıtırlarım benim. günaydın falan demiycem çünkü daha hiiiç uyumadım. kısmetse bu akşam erken yatıp 12 falan gibi uyumaya başlarım inşallah. kayınvaldemler gidince evde seferberlik ilan edildi resmen.temizlik yapıyorum üç gündür bir tek camlar kaldı.ev büyük ben de bu konularda fazla ince ayar hasta oluyorum işler kaldığı zaman. bilmiyorum woli çizgifilmini izleyeniniz var mı?orda bi temizlik robotu vardı woli uzay gemisine gelince peşinden sürekli temizleyerek bir yandan da sinirden kudurup söylenerek temizliyodu döküntülerini. eşime göre aynı benmiş. kozalak işte. saçını süpürge et seni robota benzetsin.
bu arada o eklenen resimler için ekleyen herkese teşekkürler. tam ağzıma lokmamı atıyodum resimleri açarken.neyseki bir tabak maydanoz,yarım domates,yarım salatalık iki de biber vardı şekersiz çayla beraber ama yine de ekmeği almadım yanına sayenizde. saolsun canlarım benim.

kızlar çay molası vereyim dedim.
çayın yanında eti yulaflı bisküviler var ya hani paketi yeşil renk,yesem mi? çok kalori varmıdır acaba

kızlar çay molası vereyim dedim.
çayın yanında eti yulaflı bisküviler var ya hani paketi yeşil renk,yesem mi? çok kalori varmıdır acaba

mavi yeşillerde fazla kalori olmuyor canım bende galate yiyorum arada... kepekli olanlardan aldım küçük 3 cm boyları 3-4 tane alıyorum yanında yoğurt veya biraz peynir hem tok tutuyor hemde fazla kalorili değildir canım... :lepi::lepi::lepi:

biraz frenlediksek ne mutlu bize... kk. bu günler için var diğmi ama canım :lepi::lepi::lepi:

canım çok teşekkür ediyorum . . .
ilk mesajında görünmüyordu adres . . .
bahsettiğin gibi çok daha çeşitli ve farklı . . .

renkli cıvıl cıvıl bir site bende çok seviyorum....:lepi::lepi::lepi::lepi:

kendime ara öğün için çağla ve çilek aldım,ama yedikçe yiyesim geliyo
bu gidişle bozucam midemi

ben cevaplayayım kaydirigubbakcemile3 1 paket 400 kaloriymiş,sadece 4 tane yedim 5. ciyi ağzıma atacakken bu bilgiye ulaştım ve bıraktım hemen ama vallahi o yediğim 4 lezzetli bisküvinin bana 150 kaloriye malolduğunu öğrenince boğazıma dizilmedi değil tıkandımmm

ben aceleden yanlış okumuşum canım... bildim şimdi diğer bisküvilere göre çok kalorili değildir...

yeni resimlerimi ekledim. boy resmi de ekledim 78 kilo olduğum döneme ait.valla resimdekilerin hepsi ben. cidden...

ben baktım canım,açıkcası avatarından güzelliğin bellioluyordu,çocuklarında çok tatlılar,maşallah güzelim.

ben aceleden yanlış okumuşum canım... bildim şimdi diğer bisküvilere göre çok kalorili değildir...

evet canım ,4 tane yetti valla açlığımı bastırdı.bu arada eti burçak daha az kaloriliymiş yulaflıya göre aklımızda olsun

--------------------------------------------------------------------------------

yeni resimlerimi ekledim. boy resmi de ekledim 78 kilo olduğum döneme ait.valla resimdekilerin hepsi ben. cidden...

bende baktım resimlerine canım.. fıstık gibisin valla boy endam kilonda fazla değil... maşşallah Allah bağışlasın çocuklarında çok tatlı.. yakında 3 kardeş olarak gezeceksiniz valla....

canım baktım resimlerine,çok alımlıyız ya süpersin,bence en kilolu halin bile çok hoş,hiçte öyle kilolu durmuyosun,çocuklarında çok şeker maşallah

kirazcım çizelgeni değiştirmişsin çok güzel olmuş canım... sağ tarafa doğru koşar adımlarla ilerlersin inşallah... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bu arada ben dün nivea bady cdsini indirdim akşam yaptım evde ... gece 23:30 dan sonra acayip terledim... çok güzel herkeze tavsiye ederim...bütün kaslarım hareket etti.. bacaklarım titredi bir ara o kadar yani...

isteyenlere linkide vereyim ben başka siteden indirdim... ghepsini tek tek indiriyorsunuz ama her indirdiğiniz linkten sonra 15-20 dakika beklemeniz gerekiyor yoksa hata veriyor açılmıyor yani ''eror'' diyor... sonra hepsini yükleyince winrar dosyasından çıkarıyorsunuz video olarak açıp birlikte yapıyorsunuz...

Nivea bady cd paylaşımı - Sende Zayifla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…