kızlar ınanmayın böle teknolojı oynamalarına.sımdı bılgısayarla hersey mümkün.aynı elbıse olması mümkün dııl.
kızlar ınanmayın böle teknolojı oynamalarına.sımdı bılgısayarla hersey mümkün.aynı elbıse olması mümkün dııl.
evet haklisin photoshpla hersey yapmak mümkün bende ögrenmeye caliyorum resimlere cok merakim var yani programa :ecrin_bebek:
zaten oynama olduğu yazıyo canım eğer catherine zeta şişman olsaydı nasıl olurdu yazıyo üzerinde
yaaa ben anlamadım bu resim ekleme işini elsecim bir yardım etsen tatlım:)))
kizlar farka bakin ne kadar güzel olmus demi
oh oh maşallh sevilcan cım,valla ben de bugün çok usluyum,diyeti bozmuyorum ama açım ya :çok üzgünüm:
ben resimlerin adresini tek tek ekledim ama hepsi aynıymış sanırım tekrar tekrar eklemiş... silmenin imkanı yokmu bunu sayfayı doldurdu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
resmin üzerinde sağ tıkla en altta özellikler var oraya tıkla
http ile başlayan resmin adresi var orayı seç kopyala de
burda cevap bölümünde sarı içinde dağ olan işaret var ya oraya tıkla küçük bi kutucuk açılıyo
ordaki http'yi sil adresi yapıştır tamam de
ben resimlerin adresini tek tek ekledim ama hepsi aynıymış sanırım tekrar tekrar eklemiş... silmenin imkanı yokmu bunu sayfayı doldurdu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
çok teşekkürler canım.. motivemiz sürekli yenilelemiz gerekiyor yoksa hemen gevşiyoruz malesef...
ben kilo çizelgelgemi şu siteden yapıyorum... yüzlerce sayfa var ben birkaç sayfaya bakıp birini seçtim... benimde çok hoşuma gidiyor... sende değiştirebilirsin istersen.... a.s.a.s.:1hug:
ya tabii de bende çok sey istemiyorum sadece 3 tarih benim dogum günüm kendi dogumgünü :) ve yıldönümü o kadar ..neyse tabii unutursa öldürmem ona ihtiyacım var ileriki zamnlar için :)ya mesela ben bu konularda çok dalgınım,eski nişanlım nişanlılık yıldönümümüzde isimsiz çiçek göndermişti bende isimsiz olduğu için kabul etmemişdim,çiçekçiden haber alınca beni arayıp bugünün senin için bir anlamı yokmu diye sitemle sormuştu ben o an hatırladım feci bozulmuştu.onu sevmiyormuydum tabi hayır ...çok seviyordum ama ne olduysa aklımdan çıkmıştı işte.bunu anlattım çünkü insanız yani olabiliyor böyle şeyler...unutursada sakın fazla abartma bence,yada bugünden aklına getirecek bişeyler yapabilirsin.
canım site görünmemiş mesajında . . .
seninki gibi orjinal çizelgeler varsa göz gezdirmek isterim . . .
çok değişik orjinal şeyler var... bol çeşit bakamıyorsun bile hepsine... bende burada gördüm araştırdım buldum.. çokda basit kısaca yazayım...
-weight yazan yeri isaretleyin.
till: baslangic kilo
now: su an kilo
ideal: hedef kilo
en son "your text" yazan kutucuga istediginizi yazin.
"Create my ticker and get the code" tusunu tiklayin...ve
"BB code"deki ilk kod değilde aynı kutu içindeki 2. kodu kopya edip direkt imza bölüne yapıştırıyorsun... hepsi bu kadar... kolay gelsin... a.s.
:teytey:
canım adres ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?