70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hic sorma güzelim ya...
Diyetteyim desen anlamazlar yesen kilolar alinir ben ne etsem ya
Hepsinden tadimlik yesem bisey olurmu acep :))

ben b ir çözüm buldum.. bağırsaklarımı bozmuşum midemde ağrıyor de bence yağsız hafif olan bir iki parçacık tadımlık yersin.. fazla kaçırmadan çaktırmadan atlatırsın yarını...

ben b ir çözüm buldum.. bağırsaklarımı bozmuşum midemde ağrıyor de bence yağsız hafif olan bir iki parçacık tadımlık yersin.. fazla kaçırmadan çaktırmadan atlatırsın yarını...

Insallah canimcim,
Yarina ben tiramisu yapcam dur diger seyleride sayyayim :))
Börek, biberliekmek,pogca, Kisir, mayonezli salata, normal salata, kadayif ve tiramisuu

Yarinlik bitkisel hayata girmek istiyorummmmm bursefam yardim etttt motive etttt a.s.a.s.

allah yardımcın olsun ayparcam işin zor valla... Allah rast getirir inşallah nefsine, gözüne hakim olursunda fazla kaçırmazsın.. :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

kızlar şimdi dinlenmeniz için keyif için bir bardak çay....

Bir Bardak Çay Gibi Ömür… Kiminin Ki Bir Dikişte Biter Kimininki ıse Yudum Yudum… Dibinde Kalan Çöpler ıse Hayattan Kalan Kalıntılar…

Son düzenleme:

makarnaya masum diyolar ama. Bende tam anlamıorumki, bi diyetisyen haftada bir yiyebilirsin demişti, hatta makarna diyettekiler için iyi bir mama demişti bana yağsız tuzsuz tabii, bende o yüzden yedim peynirli falan şööle ohh ödül oldu Vallaa sende bugün harika gitmişsin canım, afiyet olsun yerimseniben

yağsız sozsuz, tuzsuz masum diyorlar iyide bir nev hamur... salata veya sebze yemeğine bir değil canım.. bir porsiyon makarna yiyene kadar 2-3 tabak tıka basa sebze yada salata yerim valla... hemde daha kolay sindirilir.... herkesin kendi tercihi tabi...

Hadin fistiklar bana eyvallah ben nenni yapmaya gidiyorum yarin görüsürüz öptümmmmm

iyi geceler canım.. kızlar sizede iyi geceler.. bende sporumu yapıp duşa ordan yatmaya gidiyorum... byyyyy:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

slm kızlar kımse kalmamıs ben gec kalmısım acmakla.ıs güc yemek bulasık derken bu vakıt oldu,hadı ıı geceler hepınıze

herkes gitmisn misil misl uyuyorlar galiba.
bugun 3 saat yurudum yine.:lepi:
sabah bir elma.
oglen arasi birkac kreker.
ogleleyin.birmeyve ve haslanmis sebze.
ikindi tost makinasinda yagsiz ve bol baharatli pisiridgim balik ve sebze
ve aksamida gene meyveyle kapadim.
yarin insallah yine tartim yuzumu guldurur.
herkese hayirli gecelr dilyiorum.:sm_cool:

günaydın cıtırlar ilk benım msj yazan günaydınnnnn kahvaltım 2 dilim kepek ekmegi birtanesıne cok az cokokırem surdum ac karnına metabolızma hızlandırıcı cayımı içtim 3 tane zeytın yedım bırazdanda nıvea badı calısıcam işallah kızlar hep böle gıderız mayıs sonunada söle fıstık gibi oluruz ahhh bı iç gecırdım valla böle gidersek olucaz valla motıvasyonumuz super aman nazar degmesın masallah bize az kaldı savunun kucuk bedenler kk nın 70 grubu gelıyor sızlerı gıyınmeye gelıyor cıkmam lazım kızlar kalıp muhabbet etmek isterdim ama buaralar pek boşluk yaratamıyorum neyse gönlüm sizle kızlasr hadin ben de kacar hepinizi öpüyorum

Günaydinlar herkeseee benim yüzüm bu sabah güldü ya cok sevincliyim :))
Tartim 72,50 gösterdi trin trin trinnnnn Ay sapittim yine :teytey:
Ama isin kötü tarafi nedir biliyormusunuz bugün yegnimin kirki ciktigi icin evde kuran okutulucak ve neler var nelerrrrr :çok üzgünüm:
Börekler sarmalar salatalar tatlilar ben ne etcemmm kizlar öglene kadar nefsimle savasmaliyim yoksa ben yarina alirim bu kilolari
Ay unuttum bu arada herkes iyi dimi sagliklar yerinde dimi?? Moraller nasil???

günaydın kızlar,

1 tane dereotlu kepekli poğaça yedim,bizim burada yeni bir pastane açıldı,bizim gibi diyette olanalrıda düşünmüşler sağolsunlar kaydirigubbakcemile3

bugün işler feci yoğun,öğlene görüşürüz,öpüyorum hepinizi

günaydın hekese :)) bugün hala 75,5 gösteriorum. yarına kadar 75 olucaksanırsam bu hafta benim için çok güzel bir hfta oldu ilk defa ciddi bir şekilde kilo verdim, ama tabii daha verceğim çok var, genede çook mutluyumm

Günaydın AYPARÇAM!!!! Günaydın KIZLAR!!!!!! güzel bir gün bizleri bekliyor... :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: hava bursada çok güzel... inşallah herkezin bulunduğu yerde güzeş pırıl pırıl açar içinizi... delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden atar miskinliğinizi...

haydi kızlar güzel bir gün sizlerin olsun..... sakın kızlar yazın istediklerimi giymek için kaçamak yokkkk!!!!!

kızlar bugün son gün....... yarın büyük gün olacak :hooray::hooray::hooray::hooray:..... ben tartılmadım acaba verdimmi bilmiyorum.. fazla kaçamakda yapmadım.... öpüldünüz...ŞenizŞeniz hoşçakalın... :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Günaydinlar herkeseee benim yüzüm bu sabah güldü ya cok sevincliyim :))
Tartim 72,50 gösterdi trin trin trinnnnn Ay sapittim yine

gözünaydın ayparçam ne güzel bir haber sabah sabah.... bugün dikkatli ol valla ne zahmetlerle veriyoruz bir oturuşta geri alma hepsini canım...

Haklisin bebis dikkat etmeliyim ne hallerde ne zahmetlerle ter dökerek verdik o kilolari almak yokkkkk
trin trin trinnnnnn
Bizim burda hava cok berbat sadece uyumak istiyorum ama kücük prens ayakta :)

günaydın kızlar hava kapalı 2 gündür yağmur bir ara güneş açıyor geri kapanıyor sabah yürüyüşe başlayacam parka aletlere gidecem diyorum havaya güven olmuyor sabah 6 da uyanıyorum heryer karanlık puslu gidesim gelmiyor güneş kendini gösterse motive edecek akşam et haşlama ve salata yedim ilerleyen saatlerde çerez yedim biraz uzun süredir yemiyordum canım çok istedi ne yapayım oğlum yine bademcikleri şişmiş öksürük sabaha kadar uyumadı perişan etti babasıyla beni uyumak istiyorum az önce tost yedim yağsız çayımı içiyorum herkeze kolay gelsin

GÜNAYDIIIINN izmirde de bugün güzel bir hava var.umarım böyle gider:)
dün akşamı 1 kase yoğurt yiyerek çok güzel kapattım derken.gezmeden dönerken canım tatlı istedi 1 tabak dondurmalı supangle yediiiiiiiiiiiiiim....

şimdi de 2 peksimetle kahvaltı yapıyorum

günaydın kızlar akşam ben resmen uçtum eşimle bişi yememeye karar vermiştik eve gittik meyveyle geçiştirecektik
ama şeytan girdi kanımıza saat 9 gibi bir pizza ısıttım ve 3 küçük parçada ben yedim sonrasında spor yaptım ama nafile bugun hemen sabahtan başladım spora sıcak suya ki yaga dönüşmeden eriteyim dieee
sabah yumurta 1 dilim ekmek şekersiz çay şimdide sıcak su ve adaçayı yarına toparlarım inş:))))

günaydın herkese,akşam bende kaçamak yapanlardanım,makarna ve cacık yedim,birazcıkta kuruyemiş
onun için sabah kahvaltımı elma ve çilekle geçiştirdim,şimdide yeşil çay yapıcam
bu arada akşam kuzenimin doğum günü var,sürpriz yapıcaz ona,annem kimbilir neler yapcak,bakalım ben nelere dayanıcam
yarın büyük gün kızlar umarım herkesin yüzü güler,gülmesede pes etmek yok dimi

günaydın tatlım bak o seytanın bacagını kırmak lazım kı bıdaha gırmesın kanımızakötükedihüso neyse canım en azından fazla kacırmamısın olsun bunada sukur ya eskısı gıbı yesek nolurdu bende nıvea yaptım bugun kaynanamla dısarı cıkıcaz yanı bıraz yuruyus yapıcaz ohhh gıtsın kılolar gelsın cıtırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…