Hic sorma güzelim ya...
Diyetteyim desen anlamazlar yesen kilolar alinir ben ne etsem ya
Hepsinden tadimlik yesem bisey olurmu acep :))
ben b ir çözüm buldum.. bağırsaklarımı bozmuşum midemde ağrıyor de bence yağsız hafif olan bir iki parçacık tadımlık yersin.. fazla kaçırmadan çaktırmadan atlatırsın yarını...
Insallah canimcim,
Yarina ben tiramisu yapcam dur diger seyleride sayyayim :))
Börek, biberliekmek,pogca, Kisir, mayonezli salata, normal salata, kadayif ve tiramisuu
Yarinlik bitkisel hayata girmek istiyorummmmm bursefam yardim etttt motive etttt
afiyet olsun arkadaşım... fazla yememişsin makarna hariç tabi.. be makarna ve pilavı çıkardım hayatımdan ( tabi şimdilik )
bende saat 6 gibi 3-4 tane galeta yedim..
saat 8 gibi mercimek çorbası
mevsim salatası
yoğurtlu semizotu salatası...
şimdide çay içiyorum...
makarnaya masum diyolar ama. Bende tam anlamıorumki, bi diyetisyen haftada bir yiyebilirsin demişti, hatta makarna diyettekiler için iyi bir mama demişti banayağsız tuzsuz tabii, bende o yüzden yedim peynirli falan şööle ohh ödül oldu Vallaa sende bugün harika gitmişsin canım, afiyet olsun
Hadin fistiklar bana eyvallah ben nenni yapmaya gidiyorum yarin görüsürüz öptümmmmm
Günaydinlar herkeseee benim yüzüm bu sabah güldü ya cok sevincliyim :))
Tartim 72,50 gösterdi trin trin trinnnnn Ay sapittim yine
günaydın kızlar akşam ben resmen uçtum eşimle bişi yememeye karar vermiştik eve gittik meyveyle geçiştirecektik
ama şeytan girdi kanımıza saat 9 gibi bir pizza ısıttım ve 3 küçük parçada ben yedim sonrasında spor yaptım ama nafile bugun hemen sabahtan başladım spora sıcak suya ki yaga dönüşmeden eriteyim dieee
sabah yumurta 1 dilim ekmek şekersiz çay şimdide sıcak su ve adaçayı yarına toparlarım inş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?