70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yeşil çay yapıcam yanındada kuru kayısı yemeyi düşünüyorum

bu arada internettende diyet le ilgili bilgiler araştırıyorum

sizinlede paylaşmak istedim

bende sabah kalktığımda 3 tane kayısı yiyorum üzerine sirkeli su içiyorum gün içinde fındık ceviz badem çekmecemde olunca bir kaç tane ara öğün niyetine yiyordum şimdi diyet bisküviler var eskiden bir paketi bitirirdim şimdi 3-4 günde bitiriorum :)kaydirigubbakcemile2

kızlar ben test yaptırmak istiyorum acaba diyetsiyene mi gitsem o yönlendirirmi ben metabolizmamın çok yavaş olduğunu düşünüyorumda :)
kilo veremiyorum belki yardımcı olur

aynen canım bende öyle,bende kola ve beyaz ekmek fobisi var resmen,yersem bi anda şişecem hissine

kapılıyorum,çok uzun zamandır ağzıma almıyorum,keşke başka şeyler içinde böyle olsa ne güzel olucak

kızlar ben test yaptırmak istiyorum acaba diyetsiyene mi gitsem o yönlendirirmi ben metabolizmamın çok yavaş olduğunu düşünüyorumda :)
kilo veremiyorum belki yardımcı olur

canım eğer dikkat ettiğin halde kilo veremiyosan troid inde yada metabolizmanda bi

problem olabilir,bence bi test yaptır,hem için rahat etmiş olur

günaydın canım valla bende burda memnunum bir yere gitmeye niyetim yok :)

kesinlikle sana katılıyorum canım,bende 60 lara düşşem bile gitmek istemiyorum

azimli kızlar çıtır kızlar topiği yaparız:)))

AYNEN KATILIYORUM KIZLAR... bu topik çok güzel... zayıflayacağız ama başka topikte işim olmaz... hepbirlikte yeni bir topik kurup geçersek okey yoksa burdaki arkadaşlarımı bırakmam ben!!!!!!! :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

yazınıda okudum çok güzel kirazcım... benim uyguladığım bazı şeyleri görmekde hoşuma gitti.. bende sabahları kuru kayısı,üzüm falan yiyorum.. acıktıkça atıştırıyoruz fazlaya kaçmadan... meyve sebze ağırlıklı yiyorum... yoğurduda hiç yağsız yemiyorum evde kendimiz yapıyoruz zaten doğal çok sevindim bunada...
verdiğin bilgiler çok hoşuma gitti..... sağol canım... :1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.:1hug:a.s.

canım eğer dikkat ettiğin halde kilo veremiyosan troid inde yada metabolizmanda bi

problem olabilir,bence bi test yaptır,hem için rahat etmiş olur

kolay kilo alabiliyorum ama veremiyorum malesef fazlada yemek yemiyorum test şart oldu ama nerde yaptırcam bilen biri yardım etsin pleaseeeeeeeeee :):1no2:

kolay kilo alabiliyorum ama veremiyorum malesef fazlada yemek yemiyorum test şart oldu ama nerde yaptırcam bilen biri yardım etsin pleaseeeeeeeeee :):1no2:

canım sen bence bir dahiliye uzmanına git o bütün rutin testleri yaptırır troit hormon testi kanına vs sonucuna göre bence diyetisyene git

bence durma hiç hemen baktır kanına
bende kilo veremiyordum az yememe rağmen ve ufak bi kaçamakta hemen alıyordum hipotiroit çıktı
hem kontrolden geçmiş olursun
hemde erken önlem alırsın

eğer bulabilirsen benim tavsiyemde endokronoloji doktoruna gitmen.kilo vermemeye birçok sebep olabilir,trioid hastalıkları,vitamin eksiklikleri vs.
mesela bende selenyum eksikliğide çıkmıştı,selenyum hapı verdi doktorum.vucudumda birtakım vitaminlerin yerini aldığını hissediyorum,eskiye göre daha enerji doluyum ve son 3 haftadır kilo vermem hızlandı.ben uzun sürdir hipotrioidmişim,3-4 senedir,zamanında gitmiş olsaydım kilo almadan kendimi kontrol etmiş olurdum.
bence bir an önce git canım umarım birşey çıkmaz.

bende yedim öğle yemeğimi
4 kaşık taze fasulye (susuz tabiki )
2 kaşık bulgur pilavı (bol baharatlı)
1 kase yoğurt

demek ki ben de en kısa zamanda zıplamaya başlamalıyımkaydirigubbakcemile2
ben de kuru pilav yedim dün akşam eşim ne zamandır istiyodu yaptım az az yedim amacokacimcoook
kızlar nerdesiniz yawwww ses kesildi
ben yeşil çay içiyorum sizler ne yapıyorsunuz
ben de yeşil çayımı içiyorum kahvaltıyı geç yaptım oğluş ancak izin verdi annesine
kızlar öğlen yemeği olarak evden maş fasulyesi getirdim,ekmeksiz onu yiyeceğim.
ben hiç duymadım maş fasulyesi nasıl bişi acaba merak ettim:uhm:

tünaydın çıtırlar sanırım oğlum diş çıkarma sıkıntılarına başladı dün geçe hiç uyumadık :1shok: bu konuda bana yardımcı olabilecek anneler aranıyor deneyimlerinizden yararlanmak isterim neler yaparsam daha rahat ettirebilirim oğluşu :uhm: herkese kaçamaksız bir gün diliyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tok karna çay süper gidiyor.. kaydirigubbakcemile3

kızlar maş fasulyesini tavsiye ederim hem çok vitaminli hemde bayağı tok tutuyormuş kaydirigubbakcemile3

sabah tartıldım kilo vermemişim ama çok şükür onca kaçamağa rağmen almamışmda,bugünde dikkat edeyimde en azından yarına aynı kilomda olayım.ya birde bir arkadaşım ülkerde çalışıyor bugün demezmi sana koca bir kargo yolluyorum yarın elinde olur,bir sürü çikolata falan neyseki içine k-barlardanda atmış onları alır geri kalanını çantama atarım,mendil satan çocuklara veririm.

Eklentiler

• $maş fasulyesi.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 24
günaydın çıtırlarım benim. ben sabah kahvaltıda biraz beyaz peynir, bi iki zeytin,yarım haşlanmış yumurta yedim. sonra koştur koştur gittim çarşıya 40 dakkada taksitlerimi yatırdım(malum ev kuruyoruz),fırına,kitapçıya uğradım geldim. evi pırıl pırıl yapıp çıkmıştım. tabi kızımı eşime bıraktığım için eve geldiğimde yanık süt kokusu karşıladı beni. bir tencere süte toz neskafe atmış,kapağı da kapatmış, bir güzel de taşmış.temizlemesi bana kaldı. sonra da patlıcan salatası yaptım (bi közlenmiş patlıcan,iki kaşık yoğurt,dereotu,biraz yağ tuz)yanına şekersiz çay valla doyurdu güzelce.

ögle yemeğimi yedim geldim
mercimek çorba etli pilav ve semiz otlu yogurtlu salata vardı yemekte
1 kase mercimek çorba ve semiz otlu salata yedim yarım dilim ekmekle de
tahin pekmez yedim şimdide yeşil çay içicem:))))

merhaba kızlarr nasılsınızz bugünn dün akşam kaçamak yapanlarr çokmolmuşş
şeeeeyyy azcıkk bende yaptımmm:mymeka:
ama bugünn dün yediklerimin yerine çok yürüdümm...
neyse kilo vermiş durumdayımmm hihoyyythihoyyyt
yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorumm bakalım kim nekadar kilo verdii
ben sabah kahvaltımı yaptımm arada bir muz yedimmm
ögle yemegi yemedimm daha
canım istemiyorrr

bende yediklerimi yazayım:
1 fincan çay
sabah 1 dilim ekmek
beyaz peynir ve domates yedim...

ara öğün olarak 3-4 galeta
2 kayısı birkaç tane kuru üzüm yedim..

öğle yemeği
1 kase müsli sütlü
3-4 galeta yedim
1 bardak süt içtim üstüne yine...
işyerinde yemekhane uzak dayanamazsam diye hiç gitniyordum tavuklu pilav çıkmış azıcık ondan getirdiler...( yağsızdı)

şimdi metabolizma çayımı olmak üzere birazdan onu içeceğim...
akşam üzeride meyva yerim...

herkez çok güzel gidiyor... yarına bol kupa göreceğiz inşallahhh.... :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

bursefa canım inşallah yarınn kupanın birisi benimmmmm

--------------------------------------------------------------------------------

inşallah canım... buyur :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

K.K'da herkeze yetecek kadar kupa mevcut.... buyrun kızlar... :enbuyukkk::enbuyukkk: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…