ben de yeşil çay yapıcam yanındada kuru kayısı yemeyi düşünüyorum
bu arada internettende diyet le ilgili bilgiler araştırıyorum
sizinlede paylaşmak istedim
kızlar ben test yaptırmak istiyorum acaba diyetsiyene mi gitsem o yönlendirirmi ben metabolizmamın çok yavaş olduğunu düşünüyorumda :)
kilo veremiyorum belki yardımcı olur
günaydın canım valla bende burda memnunum bir yere gitmeye niyetim yok :)
kesinlikle sana katılıyorum canım,bende 60 lara düşşem bile gitmek istemiyorum
azimli kızlar çıtır kızlar topiği yaparız:)))
aynen canım bende öyle,bende kola ve beyaz ekmek fobisi var resmen,yersem bi anda şişecem hissine
kapılıyorum,çok uzun zamandır ağzıma almıyorum,keşke başka şeyler içinde böyle olsa ne güzel olucak
canım eğer dikkat ettiğin halde kilo veremiyosan troid inde yada metabolizmanda bi
problem olabilir,bence bi test yaptır,hem için rahat etmiş olur
kolay kilo alabiliyorum ama veremiyorum malesef fazlada yemek yemiyorum test şart oldu ama nerde yaptırcam bilen biri yardım etsin pleaseeeeeeeeee :):1no2:
kolay kilo alabiliyorum ama veremiyorum malesef fazlada yemek yemiyorum test şart oldu ama nerde yaptırcam bilen biri yardım etsin pleaseeeeeeeeee :):1no2:
bende sabah kalktığımda 3 tane kayısı yiyorum üzerine sirkeli su içiyorum gün içinde fındık ceviz badem çekmecemde olunca bir kaç tane ara öğün niyetine yiyordum şimdi diyet bisküviler var eskiden bir paketi bitirirdim şimdi 3-4 günde bitiriorum :)kaydirigubbakcemile2
kızlar ben test yaptırmak istiyorum acaba diyetsiyene mi gitsem o yönlendirirmi ben metabolizmamın çok yavaş olduğunu düşünüyorumda :)
kilo veremiyorum belki yardımcı olur
demek ki ben de en kısa zamanda zıplamaya başlamalıyımkaydirigubbakcemile2DıKKAT DıKKAT!!!!!
kızlar bacaklarının kalınlıgından ve kalçalarından dertlenenler benim gibi:))))
oldugunuz yerde her fırsatta zıplayın inanılmaz yardımcı oluyormuş bacak ve basen
incelmesine hadi kızlar zıplamaya:))))
ben de kuru pilav yedim dün akşam eşim ne zamandır istiyodu yaptım az az yedim amacokacimcoookgünaydın kızlar herkese iyi sabahlar kaçamaksız bir gün dilyorum izmirde güneş yüzünü gösterdi yaz gelioooooooooo :)))))
dün akşam ki kaçamak yapanlara bende dahilim kuru fasulye pilav vardı azcık kuru fasulye yiyim dedim hadi birazda pilav yiyim dedim eh gene çok değil dedim sonra yengemin doğum günü için annesine gitik pasta börek çörek kurabiyee bir dilim ince tabi pasta 1 börek 1 poğaca yedim offfffff yaaa bugün az yicem eve gidip yürücem inşallah zaten adetim die fazla çıkıom tartıdan
ben de yeşil çayımı içiyorum kahvaltıyı geç yaptım oğluş ancak izin verdi annesinekızlar nerdesiniz yawwww ses kesildi
ben yeşil çay içiyorum sizler ne yapıyorsunuz
ben hiç duymadım maş fasulyesi nasıl bişi acaba merak ettim:uhm:kızlar öğlen yemeği olarak evden maş fasulyesi getirdim,ekmeksiz onu yiyeceğim.
ben hiç duymadım maş fasulyesi nasıl bişi acaba merak ettim:uhm:
internetten buldum senşn için tatlım.
----------------------------------------------------------------------------------------
Maş fasulyesi bağırsak düzenleyici ve şeker düşürücüdür.
Şeker hastaları için gerekli olan B vitaminlerini içermektedir.
Maş fasulyesinin içeriğinde bol protein ve lif bulunur.
Maş fasulyesinin hücre yenileyici özelliği de vardır.
Güneydoğu Anadolu mutfağında çok kullanılan, ufak, yeşil bir fasulye türüdür. Akdeniz Bölgesi'nde de Toroslarda yetişir ve 'cin börülcesi' olarak bilinir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bursefa canım inşallah yarınn kupanın birisi benimmmmm
--------------------------------------------------------------------------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?