uzulme canim haftaya verirsin insaallah
3 gündür 1 gr bile veremedim spor da yapamıyorum off ya moralim çok bozuk
merak etme canım böyle bişey yapıcaz dağılmıycak topik...pelincim gittin sanirsam üff yaa
dilek naf kizlar ya hepimiz dagilmayalim aci tatli günlerimizi birlikte paylasmadikmicharmda gelmiyor :26:
simdi ben 1-2 haftadir birsey denemek istiyorum kendimce bunu uygun gördüm sankim kendime ve bu sekilde bisüre devam etmek istiyorum faydasini görürmüyüm bilmiyorum ama denemek istiyorum kendi yaptigimida paylasmiyorum cünkü birseye yanlis yön vermek istemiyorum kendim daha tam oturturamamisken
hepimiz az cok neyin yanlis neyin dogru oldugunu biliyoruz sankim ama uygulamaya gelince zorlaniyoruz
kizlar birsey deyin neyi nasil yapmayi veya neyi eksik buldugunuzu ona göre sena ile tugba aralarinda konusup topige öyle uygulasinlar cünkü bence cok yazik olur giden gidene bu kadar miydin diyo insan
kızlar bu kür ne
merak etme canım böyle bişey yapıcaz dağılmıycak topik...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html
tugba kiz ben cok merakliyimdir gel kulagima süyle merak ettim simdi süpriz ne
tamamkızlar hadi toplanın bakıyım,,,duyanlar duymayana iletsin
herkez topikteki kuralların ne gibi ve nasıl olması gerektiği yönünde düşünüp,,veya yapılmasını istediğiniz bi yenilik varmı varsa ne gibi şeyler olabilir..sizi ne mutlu sizi ne mutsuz eder...mesela orti yarışmasına devam etmek istiyormusunuz,istiyorsanız ne bu vurdumduymazlık
ne motivasyonunuzu dahada artırır..bunları söylemeye hakkınız olucak önümüzde pazartesiye kadar düşünün tartışın ve bildirin..pazartesiden itibaren sıkı yönetim ilan edilecek ona göree..kaytarmak ,uğramamazlık olmıycak,,eğer olucaksada geçerli bi mazeret olucak...yok ben uyamam diyene işte bu kapı buda sapı
hadi bakalım yarın yılbaşını doyasıya eğlenerek geçirin..ve pazartesi kendinize gelin ve eski tempomuza geri dönelim..yazık etmeyelim topiğe,,harbidende nazar değdiyaaa
neyse bundan sonrası çok güzel olucak inşaallah,,siz beni üzmeyin bende sizi üzmiyim çıtırcıklar tamammı hadi allaha emanet olun
:119::124::124:yeni yılınız kutlu olsuuuunn:124::124::119:
kız sen yine 100grmmı aldııınn
KIZLAR YA SİZ DENEYİMKLİSİNİZ YARDIMCI OLUN BANA benim son adet tarihim 9 aralık son 2 gündür akıntıyla bereber leke şeklinde kanamam vardı bugünde olunca doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı dış gebelik yok kist yok dedi beta hcg istedi sonuÇ: <3 gebelik yok yani 5 in üstü çıkması lazım gebelik içn bazen yumurtlama olurken yada ara kanama dediğimiz şeyler olabilir 1 hafta sonra kontrol ddedi benim normalde 4- 5 ocakta adet olmam lazım offffff bişey anlamadım sizce ne olabilir
tamamannem beni topa tutmadan bi kosu yukariya salata yemeye gidiyorum birazdan gelirim geri
tugba nediyim kendimi 2-3 gün saldim cocuk hasta evdeyken bende kocis de issiz saldim kendimi yemege bi ne yedigimi bilsen söyleyimmi iyiki 5-10 kilo almadin diyorum ama cuma ya iki gün kala öyle bi sIkdim ki kendimi 100 gramm aldigima sevindim dur gelince anlatirim acil cikis anam senin profile bakiyorum yaziyor yaziyor yazdi 10 dakka yazini bekledim heyvah ariyoooooooo
1.haftam doldu ve 900gr verdim ama reglim bide bunu göze al yani...ne kadar verdın canım bu kürleeee ee bende başlıyım hemen ozmn
kızlar merhaba ben geldüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm...
kilo bildirimini kime yapıyoruz...tugbiş sanamı ortiiiiiiii:26:
hımmiyi ozaman azbile almışın tebrik ederim kocaman 100gr aldığın için
yarın şen ola düğün şen olaaaavar ve ben bugün düğün elbisemi seçtim ve demin prova yaptım inanılmaz yakıştı eskisi gibi bu benim düğünümden önce alınan ve benim daha hiç giymişliğim olmayan bi elbiseydi,,ablamla aynı almıştık ve ablam benim düğünümde o elbisesini giymiştii,mor bi takım elbisee tam düğünlük yanii..şah şahlı bişi çokta şık duruyo ama
geçen aldığım abiye kıyafeti eşim izin vermedi kıskanç nolcak kısa etek giymene bişey demem ama ne o öyle tüm hatların meydandaa ,,katilmi etcen beni dedineyse bende hep giysene dediği o takımı çıkarıp denedim..kiloluyken oram buram bırtlıyodu sonra sığamıyodum bile doğru dürüst içinee ama demin denedim aynada bide yürüyüş yaptım eski vücuduma oranla dahada ince göründüm,,zoru başarmışım ne mutluluk verici bişey buu..şu popoyu az ufaltsak eşimi katil etmek istemiyorum kıskançlıktan..bide baldırlarım az daha incelsin..hala kalın duruyolar
deryammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canim benim ya özledin kendinikızlar merhaba ben geldüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm...
kilo bildirimini kime yapıyoruz...tugbiş sanamı ortiiiiiiii:26:
geldim geri koca tabak salata yedim peynirli kirmizi turplu yesil fasulye de vardin annemgilde pilavla canim cekmedi bu sefer yemedim
ay ne güzel bi duygu tugbacim afferim kiz sana cicilerini giy herkes görsün citir nasil olunurmus :90:
deryammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canim benim ya özledin kendinigel canim gel yamacima gel ay sarkimiydin bu
nasilsin nasil gecti bebisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?