- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
canım açlıkla savaşan biri olarak yaptığım karışım son derece faydalı çıktı bu hafta hiç kaçamak yapmadım canım istemedi,,yemeklerden sonra hep bişeyler atıştırmak isteyen ben,,sadece su ve çay içtim..meyve yedimm..1kaç kere kuruyemiş yedim fena..sonra bide bikaç akşam fazla kaçırdım gece yemek yedim..ama sonuç 59a tekrar sonunda düştüm bukadarda beklemiyordum..bide reglim yani düşünarkadaslar motive olmak icin ne yapiosunuzsoyleyin de ben de yapayim
yasamak icin deil de,yemek icin yasar hale geldim resmen.
mutfak cekio beni.araniyorum.disarda oldugumda da disarda yiyorum daha beter oluo.yani kendimi disari atmamin da bir yarari olmuo bende.nolursunuz bi yardim edin.motive edin beni.bi keresinde o kadar motive olmustumki 1 ay icinde 8 kilo vermistim(tabi sonrasinda dikkat etmeyip geri aldim).yani bi motive olabilsem onume kimse gecemez.ama olamiyorum.olmuyoooo:84:
demekki doğru kullanamamışsın yada.yemelerini azaltmamışsındır veya kaçamak yapmışsındır amaaan ne biliyim..ben faydasını görünce sanırım toz konduramıyorum kürümeBu haftaki bildirimimi yapayım. Küre rağmen 0gr vermişim.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 72.5
Bu hafta:72.5
Giden:0
Toplamda giden: 3.200
Hedef: 65
1ay öncede 59.8i görmüştüm ama okaacık..bidaha göremedim 1 ayı geçgindir ama sonunda tekrar döndüm artık yolum 57e doğru gidicek inş...vallahi bravooosonunda 5 li rakamlara bile indin. bende yapıcam bu karışımı
noluyo yaa..kız dilek nolduda soğudun hee..hem puro oldun hemde giresim gelmiyor aa hatta başka topiğe geçmeyi düşünüyorum demişin öylemi çok şaşırdım çok
tamam bizde bakıyoruz başka topiklerde sorunalırmzıa göre giriyoruz ama burayada uğruyoruz değilmi??
başlar gitti diye sende git öylemiii
zaten yol aldınız siz bayağı ya benimgibiler napsın kaldık şişko heee...
tamam diyet topiği ama aradada kaynatıyoduk sen kalanları beğenmiyon galiba ondan giresin yok
hele sen naf benim yokluğum anlaşılamz falan filan aferin kızlar sizee
zaten arzuryla zerra bid etuğbanın yazsısı olmasa acaba başka topiktemiyim demeye başlıycam
yok yok nazar değdi muhabbetimize konuşurak zayıflamamıza
hayır canım bazıları gülen yüzleri bile göremiyorum diyolar,,anlamıyorum neden herkezde aynı olmuyo bunlar fark ne sizdekii:26:Bu acaba ayarlarla alakalı birşey mi? Yazımı boyuyorum ama yukarda A yazan bir yer göremiyorum ben. Zaten gülümsemeleri de göremiyorum.
şu kuru yapıp faydasını gorenler oldumuuuuu
canım dün için biraz fazla yüklenmişsin gibi geldi bide tartı gününden önce asla böyle yiyemezdim benDünkü menümü paylaşıyorum. Maalesef dün akşam kaçırdım. İnşallah haftaya toplarım artık.
3 dilim ekmek
tereyağ
yeşillik
3 zeytin
1 dilim kşr.peyniri
çay
2 mandalin
yarım tbk.patlıcan oturması
brokoli salatası
2 dilim ekmek
6 fındık
7 badem
yarım kase yoğurt
2 mandalina
1 dilim kek
1 tbk.kereviz yemeği etli
yeşillik
salata
çeyrek ekmek arası ciğer
yeşil çay
:92: herkese merhaba arkadaşlar :92:
sanırım gecen haftaydı size bir ön bi veda konusması yapmıstım ama paylaşılan onca şeyi göz önüne alınca o konusmayla sizi bırakıp gıtmek olmaz diye düşündüm :26:
yılsonu işten ayrılcam dıye dıye sonunda beklenen o yıl sonu geldı
bugun bu ofisteki son iş gunum, son haftam oldugu ıcın bıtırmem gereken cok işim vardı o yuzden pek buralara ugrama şansım olmadı..zaten bılıyosunuz ki uzun zamandan beri bıldırım yapmıyodum..bildirim yapmasam da, topıkten zak olsamda kendımı salmadım, dönem dönem o içime öküz kaçan ataklarım olduysa da sonradan kendiliğinden dengelendi