70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım açlıkla savaşan biri olarak yaptığım karışım son derece faydalı çıktı bu hafta hiç kaçamak yapmadım canım istemedi,,yemeklerden sonra hep bişeyler atıştırmak isteyen ben,,sadece su ve çay içtim..meyve yedimm..1kaç kere kuruyemiş yedim fena..sonra bide bikaç akşam fazla kaçırdım gece yemek yedim..ama sonuç 59a tekrar sonunda düştüm bukadarda beklemiyordum..bide reglim yani düşün
Bu haftaki bildirimimi yapayım. Küre rağmen 0gr vermişim.

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 72.5
Bu hafta:72.5
Giden:0
Toplamda giden: 3.200
Hedef: 65
demekki doğru kullanamamışsın yada.yemelerini azaltmamışsındır veya kaçamak yapmışsındır amaaan ne biliyim..ben faydasını görünce sanırım toz konduramıyorum kürüme

vallahi bravooo sonunda 5 li rakamlara bile indin. bende yapıcam bu karışımı
1ay öncede 59.8i görmüştüm ama okaacık..bidaha göremedim 1 ayı geçgindir ama sonunda tekrar döndüm artık yolum 57e doğru gidicek inş...
evet nazar değdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bu acaba ayarlarla alakalı birşey mi? Yazımı boyuyorum ama yukarda A yazan bir yer göremiyorum ben. Zaten gülümsemeleri de göremiyorum.
hayır canım bazıları gülen yüzleri bile göremiyorum diyolar,,anlamıyorum neden herkezde aynı olmuyo bunlar fark ne sizdekii:26:
şu kuru yapıp faydasını gorenler oldumuuuuu
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
canım dün için biraz fazla yüklenmişsin gibi geldi bide tartı gününden önce asla böyle yiyemezdim ben

herşey gönlünce olsun gelecek zamanda canım sende kendine çok iyi bak....ama inan bende çok duygulandım inşallah tekrar geldiğinde daha fazla zayıflamış olarak sevindirirsin bizii

pelincim gittin sanirsam üff yaa
dilek naf kizlar ya hepimiz dagilmayalim aci tatli günlerimizi birlikte paylasmadikmi charmda gelmiyor :26:
simdi ben 1-2 haftadir birsey denemek istiyorum kendimce bunu uygun gördüm sankim kendime ve bu sekilde bisüre devam etmek istiyorum faydasini görürmüyüm bilmiyorum ama denemek istiyorum kendi yaptigimida paylasmiyorum cünkü birseye yanlis yön vermek istemiyorum kendim daha tam oturturamamisken
hepimiz az cok neyin yanlis neyin dogru oldugunu biliyoruz sankim ama uygulamaya gelince zorlaniyoruz
kizlar birsey deyin neyi nasil yapmayi veya neyi eksik buldugunuzu ona göre sena ile tugba aralarinda konusup topige öyle uygulasinlar cünkü bence cok yazik olur giden gidene bu kadar miydin diyo insan

merak etme canım böyle bişey yapıcaz dağılmıycak topik...
kızlar bu kür ne

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...86-karisimla-ayda-8-kilo-vermeniz-mumkun.html

kızlar hadi toplanın bakıyım,,,duyanlar duymayana iletsin

herkez topikteki kuralların ne gibi ve nasıl olması gerektiği yönünde düşünüp,,veya yapılmasını istediğiniz bi yenilik varmı varsa ne gibi şeyler olabilir..sizi ne mutlu sizi ne mutsuz eder...mesela orti yarışmasına devam etmek istiyormusunuz,istiyorsanız ne bu vurdumduymazlık

ne motivasyonunuzu dahada artırır..bunları söylemeye hakkınız olucak önümüzde pazartesiye kadar düşünün tartışın ve bildirin..pazartesiden itibaren sıkı yönetim ilan edilecek ona göree..kaytarmak ,uğramamazlık olmıycak,,eğer olucaksada geçerli bi mazeret olucak...yok ben uyamam diyene işte bu kapı buda sapı
hadi bakalım yarın yılbaşını doyasıya eğlenerek geçirin..ve pazartesi kendinize gelin ve eski tempomuza geri dönelim..yazık etmeyelim topiğe,,harbidende nazar değdiyaaa

neyse bundan sonrası çok güzel olucak inşaallah,,siz beni üzmeyin bende sizi üzmiyim çıtırcıklar tamammı hadi allaha emanet olun

:119::124::124:yeni yılınız kutlu olsuuuunn:124::124::119:

KIZLAR YA SİZ DENEYİMKLİSİNİZ YARDIMCI OLUN BANA benim son adet tarihim 9 aralık son 2 gündür akıntıyla bereber leke şeklinde kanamam vardı bugünde olunca doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı dış gebelik yok kist yok dedi beta hcg istedi sonuÇ: <3 gebelik yok yani 5 in üstü çıkması lazım gebelik içn bazen yumurtlama olurken yada ara kanama dediğimiz şeyler olabilir 1 hafta sonra kontrol ddedi benim normalde 4- 5 ocakta adet olmam lazım offffff bişey anlamadım sizce ne olabilir

tamam annem beni topa tutmadan bi kosu yukariya salata yemeye gidiyorum birazdan gelirim geri
kız sen yine 100grmmı aldııınn
tugba nediyim kendimi 2-3 gün saldim cocuk hasta evdeyken bende kocis de issiz saldim kendimi yemege bi ne yedigimi bilsen söyleyimmi iyiki 5-10 kilo almadin diyorum ama cuma ya iki gün kala öyle bi sIkdim ki kendimi 100 gramm aldigima sevindim dur gelince anlatirim acil cikis anam senin profile bakiyorum yaziyor yaziyor yazdi 10 dakka yazini bekledim heyvah ariyoooooooo

tatlım tamamen normalbenimde her ay 5inde olan şey geçen ay 26ında çekildi geldii,,bu ayda dedim 5inde gelir inşallah gene ama yine 26sında geldi..anlıycan bazen geri kaymalar yaşanabiliyoo,,endişelencek hiç bişey yok..vucut bu anlamak imkansız

Son düzenleme:

hımmiyi ozaman azbile almışın tebrik ederim kocaman 100gr aldığın için

Son düzenleme:
yarın şen ola düğün şen olaaaavar ve ben bugün düğün elbisemi seçtim ve demin prova yaptıminanılmaz yakıştı eskisi gibibu benim düğünümden önce alınan ve benim daha hiç giymişliğim olmayan bi elbiseydi,,ablamla aynı almıştık ve ablam benim düğünümde o elbisesini giymiştii,mor bi takım elbisee tam düğünlük yanii..şah şahlı bişi çokta şık duruyo ama
geçen aldığım abiye kıyafeti eşim izin vermedi kıskanç nolcak kısa etek giymene bişey demem ama ne o öyle tüm hatların meydandaa ,,katilmi etcen beni dedineyse bende hep giysene dediği o takımı çıkarıp denedim..kiloluyken oram buram bırtlıyodu sonra sığamıyodum bile doğru dürüst içineeama demin denedim aynada bide yürüyüş yaptımeski vücuduma oranla dahada ince göründüm,,zoru başarmışım ne mutluluk verici bişey buu..şu popoyu az ufaltsak eşimi katil etmek istemiyorum kıskançlıktan..bide baldırlarım az daha incelsin..hala kalın duruyolar

kızlar merhaba ben geldüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm...
kilo bildirimini kime yapıyoruz...tugbiş sanamı ortiiiiiiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…