70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar verdın canım bu kürleeee ee bende başlıyım hemen ozmn
1.haftam doldu ve 900gr verdim ama reglim bide bunu göze al yani...
kızlar merhaba ben geldüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm...
kilo bildirimini kime yapıyoruz...tugbiş sanamı ortiiiiiiii:26:

evet canım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
hımmiyi ozaman azbile almışın tebrik ederim kocaman 100gr aldığın için
geldim geri koca tabak salata yedim peynirli kirmizi turplu yesil fasulye de vardin annemgilde pilavla canim cekmedi bu sefer yemedim
ay ne güzel bi duygu tugbacim afferim kiz sana cicilerini giy herkes görsün citir nasil olunurmus :90:
kızlar merhaba ben geldüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm...
kilo bildirimini kime yapıyoruz...tugbiş sanamı ortiiiiiiii:26:
deryammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canim benim ya özledin kendini gel canim gel yamacima gel ay sarkimiydin bu
nasilsin nasil gecti bebisle

başlayış:86 kg
geçen hafta:59.7 kg
bu hafta:59.9 kg
gelen:200 gr.
toplam giden:26.1 kg.
hedef:59 kg.
boy:162 cm.
beden:36

hoşbulduk canımcım...nooolsun işte yumuk yumuk bir kız geldi dünyaya,zorla koptum geldim...nasıl güzel bişey bir bilsen,mis gibi buram buram süt kokan bir bebiş
şükür kardeşimde iyi,toparladı hemen...şimdi bol bol emişip duruyorlar...sen nasılsın bitanem...geçmişe hiç göz atamadım kimde nevar neyok bilmiyorum ama herkesi çok özledim

tugbacim anlatayim 2 gün önce tartildim 75 cikdim sok oldum gerci patlayasiya yedim de yedim ne diyeyim

pazartesi annem gel lahana sarmasi saralim dedi sardik sardik sarmasina da bende en sevdigim yemeklerden biri napim yedim
carsamba da tuttu kadin pizza yapalim diye annemlen altli üstlü oturunca ya o ya ben yada ikimiz birseyler yapiyoruz yukarda 2 kardesim babam annem var
e bide asagida benim homini girtlak kocis var anam gecen yiyo da yiyo yeter dedirtirdi bana doymuyor
ama haftada 2-3 kere fitnesse de gidiyor eritiyor erkek iste

yeni yilda bende karar verdim hep veriyorum veriyorum kararimi ama uygulayamiyorum bu sefer cok kafama koydum en az haftada 2 kere yüzmeye gitmek istiyorum havusa
yarim saat 1 saat yüzsem fayda eder diye düsünüyorum artik is cikisi mi yaparim bilmiyorum ama bakalim cok istiyorum yani
annem bazen cok dominantlik yapiyo bazen cok korkuyorum :18: aslan burcu benmiyim o mu belli deyil esip gürlüyo gerci bogalarda tehlikelilerdir
cocuga bakarsa gidebilirim ama bakar herhalde :44:cileden cikartimmi ariyor nerde kaldin diye sanki motorum var takip ucup gelecem

nerde kaldim :44: ha persembe günü hile yaptim yani baktim 3 gün homini girtlak yedim 75 e cikdim depressyona giriyorum ve wc ye de cikamadim persembeye kadar yani 4 gün dogal müsül damlalari kulandim ve ödem attim persembe günü de benim uyguladigimin 0 günüydün yani hep sivi seyler tükedim hmm mesela dün 2-3 litre cay ictim
isirgan otu yesil cay kahvemi ictim energy ictim corba ictim yogurt yedim süt ictim katti birseyler yemedim ve sadece 100 gramm aldigima ondan sevindim

ahada icimi döktüm ne doluymussum bende

kızlar kardeşimin yanına doğum için gitmiştim biliyorsunuz ve annemlerde ordaydılar...annem beni en son gördüğünde ben başlangıç kilomdaydım ve anacığım bağırınca bu ne hal diye kilo vermeye karar vermiştim ilaçlarımda kesilince denk gelmişti ve bu yolculuğa başlamıştım....şimdi o günden beri annem beni ilk kez gördü ve şok oldukardeşimin tepkiside aynen şuydu...maşallah abla resmen ebru şallı gibi olmuşsun dedi....tabiii ben şımardım ,insan emeklerinin karşılığını bu şekil tepkilerle alınca güzel oluyor...ammavelakin o gece annem uyuyamamış:acaba bu kız niye bu kadar zayıfladı,hastada banamı sölemiyor,yoksa yemekmi yemiyor diye sabahı sabah etmiş...sonra sabah kahvaltıda yediklerimi görünce 'sen nasıl diyet yapıyorsun böyle yersen kilo alırsın' demezmianne dedim ben herşeyi zamanında ve az az sık sık yiyiyorum neyi neyle nezaman yemem gerektiğini öğrendim ve hergün düzenli por yapıyorum dedyince gevşedi,bide 10 gün boyunca gözüyle görünce üzülmeyi bıraktı...babama diyorki gidince bizde derya gibi beslenelim bide ben platese başlıycam dedi,hoşuma gitti...ama nede olsa ordayken kilo aldım çünkü malatya yemeklerini özlemiştim bide anne yemeklerini...oyüzden kendimi çok kasmadım ordayken ve sonucu(15 günde)900 gr. oldu...olsun anacığımın yemeklerine değer
hııııı birde 15 gündür spora doğal olarak ara vermiştim evde olmayınca...şimdi dünden beri tekrar yürüyüşlerime başladım ve belediyenin açtığı ücretsiz plates kursuna başladım ...pazartesi-salı-perşembe akşamları iş çıkışı 17.30-18.30 arası belediyenin düğün salonunda(işyerimin hemencik yanıbaşında)yapıcaz,dün ilk kez gittim ve çok güzel oldu aynen devam edicem...diğer günlerdede yürüme bandımda evde devam ediyorum zaten...hadi hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
görsünler tabii bayadır görmeyen insanlarda vardır şimdi ordaa,gelsin iltifatlar gitsin havalanmalar
başlayış:86 kg
geçen hafta:59.7 kg
bu hafta:59.9 kg
gelen:200 gr.
toplam giden:26.1 kg.
hedef:59 kg.
boy:162 cm.
beden:36
vay işte budur ,,şimdi tam çekişmeli bi yarışma olcak aynı olmuşuz hadi hodri meydaaan:13:

ay nekadar güzel yaa...darsısı olmayanlara versin allahım herkeze yaşatsın bu duyguyuu..bi çocuk daha yapasım geldii,,yılbaşıı süprizimi yapsak nee:78:

arkadaşlar merhaba rahatsız etmek istemezdim ama kaptanınızı öğrenebilirmiyim yada liste yapan kişi kimse??

ay ne tatli ya tü tütü masallah kardesinde canim benim anne iste toparlar kendini icim kipir kipir oldu gecmis e daldim ahada benimki oldu 4.5 yasinda zaman nasilda akip geciyo dimi benim oglanda bronsit baslangici dediler antibiotik veriyoruz halen öksürüyor o öksürdükce benim icim cis ediyor allahim herkesin yavrusunu korusun..
topik biraz sessizlesdi durgunlasdi sankim cok üzülüyorum niye böyle oldu anlamadim

kizlar kafam fena atiyo arada simdi karar verdim insaallah bisey olmazsa martda turkiyeye gelme karari aldim ve kilolarimi vermis citir olarak gitmeyi umuyorum turk marketinden cubuk tarcini buldum ve karisimi yaptim simdi gece 12bucukda suzucem ve bakalim kac kilo verdiricek tugba nekadar devam edebiliyoruz devamli icebilirmiyiz karisimi ara vermek gerekirmi

canım benim ..900gr neki okadar mutlulukla sevdiğininsanların yanında yediklerin falan neolmuş yani,,çokta iyi almışın genede..bikaçgün dikkat etsen hemen gider onlar,,oyüzden şanslıyız artık herşeyi öğrendik ve alsakta moralimizi kimse bozamaz..gittiğimiz yerlerde hiç kasmayız kendimizi..çünkü biliriz bunları yersem hemen yağ olmaz bendee..buzamana kadar gerçekleştirdiğimiz zaferin meyveleri bunlar en güzel yanları iştee,ye ccanım yee..bidaha kimbilir ne zaman anne yemekleri yiycektiniyi yapmışsın

yaa insan zora geldimi nasılda işine geliyo yediklerine dikkat etmekaferin bu bile bişey...bende okadar yiyipte son 2 gün dikkat edince tartıda yüzüm gülüyo mutlu oluyo insan anlıyorum senii,ama bu son günde yapıcağına bütün hafta yapsan bak nasılda çıtır leblebi oluyosun hadi göreyim seni yeni yıldaaaa

yaruşuruk itinayla güzelim...galiba ilk kez gramına kadar aynı olduk değilmi ortiiiiimmmmm...tatlı rekabet olur bizimki,seviyom seni guuuuuu
sürpriz neyin yapma yeter 2 çocuk...allah onlara sağlıklı ve güzel günler göstersin kuşum...bende ordayken niyeti bozmuştum ama tüplerim bağlı olduğu için bol bol bebişi sevdim kokladım geldim...allah olmayana nasip etsin inş.....biz artık torun sevicez değilmi

ozlemisiz derya abla nasilsin allah saglikli bi omur nasip etsin bebeginize

ay canim anne iste biz nasil anneysek onlarda nekadar büyüsekde cocuk gibi görüyorlar bizi ne güzel de süpriz olmus gercektende
arkadaşlar merhaba rahatsız etmek istemezdim ama kaptanınızı öğrenebilirmiyim yada liste yapan kişi kimse??

hosgeldin kaptanimiz erginsena canim listeyi yapanda kaptanyardimcimiz triendy21 hayirdir :26:

Son düzenleme:
tabi canım o işin şakasıydı..ben hep dualarımı yaparken allahım 3.cü çocuk değilde olan yavrularıma sağlık sıhhat ver diyorumm..hani arada reglde gecikme falan olunca bile korkuyorum..dualarım hep öyle oluyoo..oyüzden allahım olmayanlara versin diyorum bendee..
evet artık torunlarımızı sevelim..ama daha benim yolum uzuuuuunn.daha bunlar büyücekte oğlan sünnet olcakta..sonra okula gitceklerde la bide bunun askerliği var..oğlandan ümidi kestimbari kız hemen birini bulsada torun sevsek azcık

1 ay kullan bakalım canım faydsını görürsün inşallah..ben ara falan veriliceni duymadım sanmıyorum yani..

dediğin çok doğru biliyormusun...artık kendimi hiç kasmıyorum çünkü o bilinç gelişti....bugün yada bu hafta kaçırsam bile gelen kilonun yada gramın dikkat edince hemen gideceğini biliyorum...çünkü vücudumdaki yağ oranını düşürüp kas oranını arttırdım...oyüzdende yediklerim hemen yağ olmuyor ve ertesi gün dikkat edince sporuda yapınca hemen enerjiye dönüp gideceğini biliyoorum ve stresolmadan korkmadan yiyiyorum...ama bunu belli bir kiloya indikten sonra uygulamaya koydum yoksa artı olarak geri gelirdi...oyüzden kızlara tavsiyem hedefinize belli bir kilo kalana kadar sabırlı ve dirençli olun sonra bizim gibi hem istediğinizi yersiniz hemde formda kalırsınız...çünkü işin sırrını çözmüş olacaksınız

çok özlücez seni canım...Allah emanet ol ve en kısa zamanda yeniden dön aramıza

deryamm hoşgeldin canım...bebeqiniz tekrar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün cnm

Derya abla hoşgeldin. Allah analı babalı büyütsünn..
KDR, Suzii
Nabıysınız kısçeleR?

ozlemisiz derya abla nasilsin allah saglikli bi omur nasip etsin bebeginize
çok sağolun kızlar...bende siziözledim...ecrin29 canım güzel kilo vermişsin tebrikler canım
ay canim anne iste biz nasil anneysek onlarda nekadar büyüsekde cocuk gibi görüyorlar bizi ne güzel de süpriz olmus gercektende

hosgeldin kaptanimiz erginsena canim listeyi yapanda kaptanyardimcimiz triendy21 hayirdir :26:
nedemezsinki....eski bir söz vardır belki bilirsin:SEN YAN YAVRUNA YAVRUN YANSIN YAVRUSUNA...anneminkide o hesap ben anne oldum ama kadıncağız hala beni bebiş gibi görüyor...gözlerinde hiç büyümüyoruz,bizim çocuklarımızda aynı olucak gözümüzde ne yaparsın işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…