hoşgeldinn...kızlar merhaba ben geldüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm...
kilo bildirimini kime yapıyoruz...tugbiş sanamı ortiiiiiiii:26:
Allah analı babalı büyütsün canım..bu sene gerçekten kız senesimi ne..yeğenim kız oldu,teyzmein gelininin kızı olucak,2arkdaşımın kızı olucak,3 arkdaşım kzı doğurdu hatta 2siyel beraber tüp yaptırdık onalırn tuttu aha onlar doğurdu ben hala bekliyorumhoşbulduk canımcım...nooolsun işte yumuk yumuk bir kız geldi dünyaya,zorla koptum geldim...nasıl güzel bişey bir bilsen,mis gibi buram buram süt kokan bir bebiş
şükür kardeşimde iyi,toparladı hemen...şimdi bol bol emişip duruyorlar...sen nasılsın bitanem...geçmişe hiç göz atamadım kimde nevar neyok bilmiyorum ama herkesi çok özledim
isallah mart a 3 ay var hadi bakalim canimkizlar kafam fena atiyo arada simdi karar verdim insaallah bisey olmazsa martda turkiyeye gelme karari aldim ve kilolarimi vermis citir olarak gitmeyi umuyorum turk marketinden cubuk tarcini buldum ve karisimi yaptim simdi gece 12bucukda suzucem ve bakalim kac kilo verdiricek tugba nekadar devam edebiliyoruz devamli icebilirmiyiz karisimi ara vermek gerekirmi
iste yedikden sonra pisman olacagina yemeden önce olsana dimi yacanım benim ..900gr neki okadar mutlulukla sevdiğininsanların yanında yediklerin falan neolmuş yani,,çokta iyi almışın genede..bikaçgün dikkat etsen hemen gider onlar,,oyüzden şanslıyız artık herşeyi öğrendik ve alsakta moralimizi kimse bozamaz..gittiğimiz yerlerde hiç kasmayız kendimizi..çünkü biliriz bunları yersem hemen yağ olmaz bendee..buzamana kadar gerçekleştirdiğimiz zaferin meyveleri bunlar en güzel yanları iştee,ye ccanım yee..bidaha kimbilir ne zaman anne yemekleri yiycektin iyi yapmışsın
yaa insan zora geldimi nasılda işine geliyo yediklerine dikkat etmekaferin bu bile bişey...bende okadar yiyipte son 2 gün dikkat edince tartıda yüzüm gülüyo mutlu oluyo insan anlıyorum senii,ama bu son günde yapıcağına bütün hafta yapsan bak nasılda çıtır leblebi oluyosun hadi göreyim seni yeni yıldaaaa
sen napiyon fistikDerya abla hoşgeldin.Allah analı babalı büyütsünn..
KDR, Suzii
Nabıysınız kısçeleR?
Derya abla hoşgeldin.Allah analı babalı büyütsünn..
KDR, Suzii
Nabıysınız kısçeleR?
sen napiyon fistikben icimi dökdüm sira sende yilbasinda napcan bakem dilekcim ya keyfini cikart bebegim bekarligin gencliginin ahada depresyona düsüyom tuttun beni
sen yan yavruna yavrun yansin yavrusunaçok sağolun kızlar...bende siziözledim...ecrin29 canım güzel kilo vermişsin tebrikler canım
nedemezsinki....eski bir söz vardır belki bilirsin:SEN YAN YAVRUNA YAVRUN YANSIN YAVRUSUNA...anneminkide o hesap ben anne oldum ama kadıncağız hala beni bebiş gibi görüyor...gözlerinde hiç büyümüyoruz,bizim çocuklarımızda aynı olucak gözümüzde ne yaparsın işte
hiçç ben sana küstüm
İyi bende be Suzi nolsun işten geldim yorgunum..
Neyseki yarın gitmicem işe.Saçımı kurutup fön çekip yatayım yarın sabah erken kalkıcam bi sürü yere yetişmem geerek ama nasıl olcak bilmiyorum.:26:
Arkadaşımın yeğeninin d.günü var gel kurabiye yap dedi.
Büyük ablam gel saçımı boya diyo.
Ev için babamla alışverişe çıkmam lazım bi kaç işim daha var.
Yılbaşında dışarı çıkma taraftarı değilim ben.:26: Evde ailecek takılcaz öyle.
cnm sen hatayı nerde yaptığını yazmışsın zaten.kesinlikle gece geç saatlerde yemek yeme.yatmadan 2 saat önce yeme işini bırak.akşam yemeğinide18:00 da ye.sonra acıkırsan eğer aşırıya kaçmadan meyve yiyebilirsin.hadi bakalımbol iradeler
cnm benim bide gidip kan testi yaptır istersen predöktörler on günden az olunca yanıltabiliyorlar.inş.kötü bişey değildir.dış gebelik belirtisine benzettim benihmale gelmez allah korusun
sakın öfkelenme öyle dedi diye.erkeklerin geneli böyle işte anacım.bişe olur hemen kabak bizim başımıza patlar.öfkeyle kalkan zararla otururmuş.ama konuşun ve aranızda herne varsa halledin cnm yoksa birikir.sonra şiddetli patlama olur
aynı ben.nerdeyse hergün süpürürüm.napim süpürmeyince içim rahat etmiyo
hoşgeldin cnm.
çok teşekkür ederimkızlarrr yaaaa dün konuştuk veee tatlıya bağladıkkk.kaptanımmm canım bliyorum geçiş dönemi olduğunu ve seni çookkk iyi anlıyorum inan okul ilk açıldığında ben de ööleydim akşam hemen yatış oluyodu.ama sonra tempoya alışıyosun.ama bak topik isyenlar dagünaydııınnnnnnn
seher teşekkür ederim tatlımbir gerginlik yaşamışsın eşinle olur böyle şeyler.. herkes yaşamıştır bu tür olayları...sıkma canını..ben bazen kısasa kısas olsun diye ne yaptıysa aynı şeyi bende yapıyorum..başka türlü anlamıyorlar..tavsiye ederim
kdrcim evet farkındayım benim yokluqum çok etkiliyor...ama malesef pazartesiden itibaren işyerindeki işlerim dahada yoqun olucak...genel muhasebeye başlıyoruz...2 proqram birden kullanıcam...ama elimden geldiqi kadar burda olmaya çaşışıcam...kkyı sürekli açık bulundurmayı düşünüyorum...girişim daha kolay olur...
suzancım aslında yazın daha sessiz olur buralar...en yoqun olduqumuz zamanlar kışındır...yeni gelenlerle muhabbet edin tutunsunlar buraya...eskiler bir şekilde az çok geliyor zaten...
tuqbaa şu yazın sence mantıklımı ablacım...sabah ekmek öqlen pilav akşam makarna = zayıflayok böyle bişey tuqba...her doktorun her yazısına inanma...ve lütfen herşeyi buraya asmaa!!!
sehercim ben bir geçiş dönemi geçiriyorum...evle işi tam olarak oturtamadım...patrona bakarsan haftada bir izin vermek istemiyor..10 günde bir çık diyor...dün baya laf saydım...bugün izinliydim...ama evde deqildim..kızımı dişçiye götürdüm sonrada mahmutpaşaya armineye gittik..bana pardesü aldık...kızım orda beqenmedi..fatihteki armineye gittik..kızıma bir pardesü birde etek aldık %50 indirim varmış uygun baya...eve gelesiye inan yatsı ezanı okunalı yıl olmuştu...laptopu hazırladım kkya girecektim...gözümü açtıqımda saat sabahın 4üydübaktım bu iş böyle olmucak kalktım kkya girdim ve burdayım...
Günaydın kızlar.
Dün sabahta yazmıştım. Temmuzdan beri bana motivasyon veren topik 1 aydır hiç etkilemiyor.
Sohbetlerini özlediğim insanların dışında girmeme sebeplerimden biri de kontrolün olmamasıdır.
Kaptan açıklamış gerekçelerini zaten. Tuğba elinden geldiği kadar bu hafta ilgilenmeye çalıştı.
Menü yorumlayan 3 kişi vardı bu topikte.
Kaptan, yardımcısı ve Derya abla..
Kaptan ve Derya abla yok. Tuğba'nın doğal olarak tek başına yetişmesini beklemek biraz bencilce olur.
Yeni gelenlere listeyi kopyalıyoruz menülerinizi yazın diyoruz ama yorumlayan yok.
Normalde de bi selam verip kaçanlar çok zaten. Ben - kendimce - elimden geleni yapmaya çalışıyordum.
Topikte boşvermişlik durumu olunca bende boşverdim.
Bazı arkadaşlar bu sitemkâr yazı ne alaka diyebilir ama beni Temmuz'dan beri tanıyan arkadaşların anlayacağını umuyorum.
Kaldı ki dün akşam farkedilmiş KDR, Suzi, Seher, Arzu abla tarafından.
Bu durumun düzelmesini umuyorum.
Düzelmediği takdirde diğer topiklere geçmeyi düşünüyorum.
Burda sohbet, muhabbette etsek asıl önceliğimiz kilo vermek olmalı bence.
Bu sadece 1-2 haftalık durum olmadığı için yazıyorum bunları da.
Umarım yanlış anlaşılmam.
Herkese güzel, mutlu günler..
kızlar çok haklısınız ama sen girme o girmesin öbürünün giresi olmasın tabi sessizleşir burası.bence de bazı kurallar olmalı.yeni gelenler bi slmm diyo kaçıyo.bazıları cumadan cumaya geliyo.ben de çalışıyorum gündüz girme imkanım olmuyo ama akşam elimden geldiğince girmeye çalışıorum.ben kendi adıma bazn çok sıkılıyorum bu beslenmeden ve girmeyim diyorum ama bakıyorum kilolar almış başını gidiyo.gelin gitmek yerine birbirimizi motive edelim.hele şu kaçaklar ve yeme krizleri yazılmasın bence.Dilek' çim çok güzel yazmışsın + olarak ;
Günaydın kızlar.
Birkaç gündür gerek işlerimden dolayı gerek ise motivasyonumun yerlerde olmasından dolayı topiğe gelmek istemiyorum.
Evet içimde istek kalmadı.
Dikkat ettiniz mi ? artık topikte düzenli menü paylaşımı yok zaten yazılan üç beş menüye de gelen yorum yok.
Kimseyi suçlamıyorum, kırmak da değil amacım.
Ama geldiğimden beri iki al bir ver olarak geçiyor günlerim.
Kurallar var ama çok esnek ve yaptırımı olmayan kurallar yani şurda ezbere 3 kural say deseniz bir durup düşünürüm.
Cuma' dan cuma' ya gelip sadece bildirimde bulunan arkadaşlarımız var.
Bu topiğin temel taşı ben değilim. Gitsem kimse üzülmez.
Bu yüzden bir süre daha gözlemleyip gidişata göre yoluma yön vermeyi düşünüyorum.
Arkadaşlıklar bakidir.
Sevgilerimle...
canım sevındım aranızın düzelmesine cok üzülüyordun
saol canım
bende cok severım makarnayı ama dıkkat etmek lazım tabı mıktarına ve ıcerıgıne
hosgeldın kafan akoymussun zaten sen basırırsın merak etme kolaylıklar
ya onlar moderatör sanırım mavi olanlar var onlarda konu sorumlusu dıye bılıyorum.
cnm sen hatayı nerde yaptığını yazmışsın zaten.kesinlikle gece geç saatlerde yemek yeme.yatmadan 2 saat önce yeme işini bırak.akşam yemeğinide18:00 da ye.sonra acıkırsan eğer aşırıya kaçmadan meyve yiyebilirsin.hadi bakalımbol iradeler
cnm benim bide gidip kan testi yaptır istersen predöktörler on günden az olunca yanıltabiliyorlar.inş.kötü bişey değildir.dış gebelik belirtisine benzettim benihmale gelmez allah korusun
canım bende korktum ınan hem dıs gebelık hem düşük felan mı acaba dıye hatta ecrın29 a sorcaktım nası oluyor felan dıye ama cok şükür söküldü adetim dun aksam bı dus aldım bıberıye cayı ıctım bıde sıcak su torbası koydum ıns bıdaha boyel olmaz sanırım stres yaptım:26:
kızlar tamam haklısınız da sen yazma o yazmasın zaten topık bus ekıdel sessızlesıyor gecen hafta bende yazmadım pek yanı benım de acıkcası pek hevesım yok bu arlar baska topıklerde gezıp duruyorum ama nasıl düzelir bilmiyorum bir de ben katı kurallar koyulmaısndan yana deılım acıkcası burda kımse cocuk deıl sunu yap bunu yap densın ama onemlı olan sohbet ıyı nıyetle soylenen onerıler oldukca topık sessız kalmaz ve bu da motıve eder ınsanları sonucta kılo da verılır yanı ben katılmıyorum amac kılo vermekse hepsı bır arada yapılabılrı ıstenırse ama kaptan yardımcısının tek kaldıgını düşünüyorum bend ebütün yük onda gene ıyı ugrasıyor kız herkesı o nası yorumlasın o kural da bılmıyorum ama yanı ben de fıkrımı soylemelıyım yerı geldıgınde cok kılo veren bı ınsan olmasam da burda cogunuzdan eskıyım yanı ha yorum yapayım demıyorum ama yanlsı bısey gordugumd euyarmak ıstesemde menu yorumlanmıyo dıye cekıyorum kendımı bencde tek bı dogru yok kı tek bı yorum olsun yanlıs mıyım bnılmıyorum ama benım düüncelerim de boyle
canım çok sağol çok üzülüyorum çünkü gerçekten bööle huzursuzluklara ve deee sorumsuzluklara gelemiyorum.neyseki düzeltti arayı.
iyi yapmissin canim15 günlük anne evinden ve adet sancılarında sonra bikaç gündür steppere çıkıyorum..
buakşamda leslieyle buluştukl yaırm saat güzel geçtioohhh gaza gelmişken devam etmeliyim nasılsa 2hafta sonra yeniden bişey çıkar düzenim değişirr
İyi bende be Suzi nolsun işten geldim yorgunum..
Neyseki yarın gitmicem işe.Saçımı kurutup fön çekip yatayım yarın sabah erken kalkıcam bi sürü yere yetişmem geerek ama nasıl olcak bilmiyorum.:26:
Arkadaşımın yeğeninin d.günü var gel kurabiye yap dedi.
Büyük ablam gel saçımı boya diyo.
Ev için babamla alışverişe çıkmam lazım bi kaç işim daha var.
Yılbaşında dışarı çıkma taraftarı değilim ben.:26: Evde ailecek takılcaz öyle.
bizde cikmiyoruz canim evdeyiz büyük ihtimallehem cocuk var nereye cikayim ki otur oturdugun yerde suzan
baya telasin varmis canim kolay gelsin hatirliyonmu canim bende sacimi boyatacakdim bi ara 1 ay mi gecti 6ay mikac ay gecti bilmiyorum
sor bi boyatin veya boyaya bildinmi diyeyok saldim kendimi boya aldim kapkara simsiyah ama süren yok kendimde yapamiyorum iki sol elim var
kuaföre de gidemedim
zaten orda dışarı çıkanlar çıktıklarına bin pişman eve dönüyolar geneldeboşver evde ailece daha rahat ve güzel geçer umarım
canım bende bu ay oyle bısey yasadım ve doktora gıtmeıdm cok şükür bugun reglım geldı tam anlamıyla demek stres fılan etkılıyo duzneımız bozuyo korkma sende doktor soylemıs zatenKIZLAR YA SİZ DENEYİMKLİSİNİZ YARDIMCI OLUN BANA benim son adet tarihim 9 aralık son 2 gündür akıntıyla bereber leke şeklinde kanamam vardı bugünde olunca doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı dış gebelik yok kist yok dedi beta hcg istedi sonuÇ: <3 gebelik yok yani 5 in üstü çıkması lazım gebelik içn bazen yumurtlama olurken yada ara kanama dediğimiz şeyler olabilir 1 hafta sonra kontrol ddedi benim normalde 4- 5 ocakta adet olmam lazım offffff bişey anlamadım sizce ne olabilir
derya ve seher lütfen msn...
Derya abla hoşgeldin.Allah analı babalı büyütsünn..
KDR, Suzii
Nabıysınız kısçeleR?
ozlemisiz derya abla nasilsin allah saglikli bi omur nasip etsin bebeginize
çok özlücez seni canım...Allah emanet ol ve en kısa zamanda yeniden dön aramıza
deryamm hoşgeldin canım...bebeqiniz tekrar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün cnm
canım bende bu ay oyle bısey yasadım ve doktora gıtmeıdm cok şükür bugun reglım geldı tam anlamıyla demek stres fılan etkılıyo duzneımız bozuyo korkma sende doktor soylemıs zaten
kaptanım ya boyle oluyo mu tamam ısteyen ıstedıgı kısıyle ozelden de görüşebilir kımse buna karısamaz ama bunu özel msjla halledebılırsınız bence daha oncede boyle durumlar oldu ve bence topık su anda bu duruma bu yuzden düştü bu sekılde kopmalar oluyor burda herseyı hızlıca paylasmaıyoruz belkı am aherseyın yerı ayrı dıye düşünüyorum bu topık hepımızın topıgı ıse bence bu sekılde davranmamız daha dogru olur nacızane fıkrım senın nezdınde bu sekılde davranan herkese lafım yanlıs anlasılmasın
deryacım hosgeldın güle güle büyütün bebişinizi ismini ne koydunuz bakım sende ne guzel kılo almadan donmussun masallah duzenını oturttun darısı bıze olsun
hepınıze ıyı aksamlar arkadaslar kalamıycam oglanı uyuttum uykum varken yatayım bende öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?