70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba ben geldüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmm...
kilo bildirimini kime yapıyoruz...tugbiş sanamı ortiiiiiiii:26:
hoşgeldinn...
Allah analı babalı büyütsün canım..bu sene gerçekten kız senesimi ne..yeğenim kız oldu,teyzmein gelininin kızı olucak,2arkdaşımın kızı olucak,3 arkdaşım kzı doğurdu hatta 2siyel beraber tüp yaptırdık onalırn tuttu aha onlar doğurdu ben hala bekliyorum
oyyy onların kokusuna ölürüm yaa yeğen çok tatlı oluyomuş kuzumu anca 6 gün sevebildim uçtu yurt dışına ilk ayları çok tatlı ya oyuncak gibiler yaza büyür değişir bizimki çokta sesszidi,bol uykucu ve sıfır gazsızdı maaşallah..afrikaya gittiler ve huyu daha değişmemiş 2aylık oldu..
tadı damağımd akaldı o laf dinlemesi,ses vermesi günlerdir burnumda tütüyor işte kamerayal görüyom...
bizde bişey yok millet dağıldı nazarlar değdii

menüm

sabah
kalkınca sirkeli suyumu içtim...

kahvaltı

5 tane balık tava
3 zeytin
1kk peynir
yeşil salata
1 bardak çay
ekmek yok canım istemedi..

10dk sonra karışımdan 2 bardak

ara

mandalina
7otlu çay

akşam

7 tane misket köfte
yeşil salata
1 bardak ayran

10dk sonra karışımdan

1.5 ltre su içtim şimdiye kadar..bitane daha doldurdum 1 ltrelik yatana kadar bitiririm

yatarkende sirkeli suyumu içicem

birazdan yürüyüş yapıcam evde

egzersizlerimide yaptım

sabah akşam 100er defa sopalı dönme,,sağa sola eğilme-50şer mekik--birazdanda yürüyüşümü yapıcam hadi bana kolay gelsin önümüzdeki hayatta

isallah mart a 3 ay var hadi bakalim canim
iste yedikden sonra pisman olacagina yemeden önce olsana dimi ya dur kendi kafama vurayim ay citir leblebi lafi hosuma gitti
Derya abla hoşgeldin. Allah analı babalı büyütsünn..
KDR, Suzii
Nabıysınız kısçeleR?
sen napiyon fistik ben icimi dökdüm sira sende yilbasinda napcan bakem dilekcim ya keyfini cikart bebegim bekarligin gencliginin ahada depresyona düsüyom tuttun beni

15 günlük anne evinden ve adet sancılarında sonra bikaç gündür steppere çıkıyorum..
buakşamda leslieyle buluştukl yaırm saat güzel geçti oohhh gaza gelmişken devam etmeliyim nasılsa 2hafta sonra yeniden bişey çıkar düzenim değişirr

sen napiyon fistik ben icimi dökdüm sira sende yilbasinda napcan bakem dilekcim ya keyfini cikart bebegim bekarligin gencliginin ahada depresyona düsüyom tuttun beni

İyi bende be Suzi nolsun işten geldim yorgunum..
Neyseki yarın gitmicem işe. Saçımı kurutup fön çekip yatayım yarın sabah erken kalkıcam bi sürü yere yetişmem geerek ama nasıl olcak bilmiyorum.:26:
Arkadaşımın yeğeninin d.günü var gel kurabiye yap dedi.
Büyük ablam gel saçımı boya diyo.
Ev için babamla alışverişe çıkmam lazım bi kaç işim daha var.
Yılbaşında dışarı çıkma taraftarı değilim ben.:26: Evde ailecek takılcaz öyle.

bugünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim lıgt k. ekmek 1 kk peynir 2 çok ince dilim hindi salamı
ara:1 limonlu yeşil çay
öğle:1 ince dilim tiramisu 1 bardak meyve syu 1 parmak kadar ıspanaklı börek 1 dilim sütlü tatlı 2 kaşık yoğurtlu makarna salatası 1tane kuru biber dolması
nasıl bianda yedim anlamadım yılbaşı yemeği vardı
akşameynir çeşitleri sucukllu yumurta salata
ara :tarçınlı karanfilli yeşil çay
2lt su egzersiz yapıcam en azından 500 adım yaparım

oh be rahat rahat sohbet edebildim sonunda sizlerle kizlar :13:üff benimki evde olunca birakmiyor ama ev desen hersey heryerde dönüp arkami bakamiyorum sok gecirip düsüp bayilirim diye

sen yan yavruna yavrun yansin yavrusuna ne güzel bir söz ilk kez senden duydum

zaten orda dışarı çıkanlar çıktıklarına bin pişman eve dönüyolar genelde boşver evde ailece daha rahat ve güzel geçer umarım

iyi yapmissin canim bende sana küstüm ben sana yazmasam sende bana yazdigin yok ahada bende atayim sana bi trip

bizde cikmiyoruz canim evdeyiz büyük ihtimalle hem cocuk var nereye cikayim ki otur oturdugun yerde suzan
baya telasin varmis canim kolay gelsin hatirliyonmu canim bende sacimi boyatacakdim bi ara 1 ay mi gecti 6ay mi kac ay gecti bilmiyorum
sor bi boyatin veya boyaya bildinmi diye yok saldim kendimi boya aldim kapkara simsiyah ama süren yok kendimde yapamiyorum iki sol elim var
kuaföre de gidemedim

ben 77 kiloyum boyum da 1.67 20kilodan fazlalığım var ayriyeten pkoluyum onun için kullandığım ilaçlar beni bu hale getirdi şimdi karar verdim bana yardımcı olun da bende kurtulum şu kilolarsan 50 kiloydum evlenmeden

Boyamadınn mıı dahaa.
Bende boyamayı düşünüyorum hazır sevdicek yokken rengi değiştircem son anda karar değiştirmezsem.
Sıkıldım bal köpüğünden palette altın karamel veya palette altın parıltılı toffee yapabilirim.
Sende değiştir bi kuaföre git havası değişiyo insanın.

zaten orda dışarı çıkanlar çıktıklarına bin pişman eve dönüyolar genelde boşver evde ailece daha rahat ve güzel geçer umarım

Aynen Tuğbacımmm Bizim kızlar dışarı çıkalım dedi ama gözüm yemedi kız kıza dışarı çıkmaya.
Alkol çok alınınca sapıtılıyor maalesef. İlk hedefte kızlar tabi ki.
Evde mis mis oturmak aileyle arkadaslarla falan daha keyifli benim için.
Senin eşinin akrabaları gelecekti galiba noldu gelecekler mi?:26:

canım bende bu ay oyle bısey yasadım ve doktora gıtmeıdm cok şükür bugun reglım geldı tam anlamıyla demek stres fılan etkılıyo duzneımız bozuyo korkma sende doktor soylemıs zaten
derya ve seher lütfen msn...

kaptanım ya boyle oluyo mu tamam ısteyen ıstedıgı kısıyle ozelden de görüşebilir kımse buna karısamaz ama bunu özel msjla halledebılırsınız bence daha oncede boyle durumlar oldu ve bence topık su anda bu duruma bu yuzden düştü bu sekılde kopmalar oluyor burda herseyı hızlıca paylasmaıyoruz belkı am aherseyın yerı ayrı dıye düşünüyorum bu topık hepımızın topıgı ıse bence bu sekılde davranmamız daha dogru olur nacızane fıkrım senın nezdınde bu sekılde davranan herkese lafım yanlıs anlasılmasın

deryacım hosgeldın güle güle büyütün bebişinizi ismini ne koydunuz bakım sende ne guzel kılo almadan donmussun masallah duzenını oturttun darısı bıze olsun

hepınıze ıyı aksamlar arkadaslar kalamıycam oglanı uyuttum uykum varken yatayım bende öpüldünüz

Derya abla hoşgeldin. Allah analı babalı büyütsünn..
KDR, Suzii
Nabıysınız kısçeleR?

ozlemisiz derya abla nasilsin allah saglikli bi omur nasip etsin bebeginize

çok özlücez seni canım...Allah emanet ol ve en kısa zamanda yeniden dön aramıza

deryamm hoşgeldin canım...bebeqiniz tekrar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün cnm

hepinize çok teşekkürler kızlar...
arzucum adını KAVİN koydular,savaşçı güçlü zeki kız çocuğu demekmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…