hepinize çok teşekkürler kızlar...
arzucum adını KAVİN koydular,savaşçı güçlü zeki kız çocuğu demekmiş....
bugünkü menümü yazayım
sabah:2 dilim lıgt k. ekmek 1 kk peynir 2 çok ince dilim hindi salamı
ara:1 limonlu yeşil çay
öğle:1 ince dilim tiramisu 1 bardak meyve syu 1 parmak kadar ıspanaklı börek 1 dilim sütlü tatlı 2 kaşık yoğurtlu makarna salatası 1tane kuru biber dolması
nasıl bianda yedim anlamadım yılbaşı yemeği vardı
akşameynir çeşitleri sucukllu yumurta salata
ara :tarçınlı karanfilli yeşil çay
2lt su egzersiz yapıcam en azından 500 adım yaparım
ben 77 kiloyum boyum da 1.67 20kilodan fazlalığım var ayriyeten pkoluyum onun için kullandığım ilaçlar beni bu hale getirdi şimdi karar verdim bana yardımcı olun da bende kurtulum şu kilolarsan 50 kiloydum evlenmeden
Boyamadınn mıı dahaa.
Bende boyamayı düşünüyorum hazır sevdicek yokken rengi değiştircem son anda karar değiştirmezsem.
Sıkıldım bal köpüğünden palette altın karamel veya palette altın parıltılı toffee yapabilirim.
Sende değiştir bi kuaföre git havası değişiyo insanın.
Aynen TuğbacımmmBizim kızlar dışarı çıkalım dedi ama gözüm yemedi kız kıza dışarı çıkmaya.
Alkol çok alınınca sapıtılıyor maalesef. İlk hedefte kızlar tabi ki.
Evde mis mis oturmak aileyle arkadaslarla falan daha keyifli benim için.
Senin eşinin akrabaları gelecekti galiba noldu gelecekler mi?:26:
İyi akşamlar kızlar, orti nasıl oldun. Yine beni geçmişin kilo vermede.
Topik hararetlenmiş. Ben kendi adıma menülerimi yazmıyorum, kaptanımız gelmiyor sık sık diye. Bi ara yazıyordum ama bayağıdır yazmıyorum. Sonuçta kaptanımız yorumlayacak. o da olmayınca bir anlamı kalmıyor. kadıncağız zar zor girebiliyor vakit bulup. Tuğbada nereye yetişsin. Bence kimse gitmesin bir yere kızlar, hayat bazen tekdüze gelir, geçer birlik olursak. Muhabbet edelim, kaynaşalım iyice, bende fazla giremiyorum iki çocuk var tam giriyorum biri bişey istiyor, eşim bile ne zaman girsem laf atıyo, yanii herkesin bir işi gücü var işte. Hergün girip en azından slm verip, geçmişi okumaya çalışıyorum. Elimden gelen bu kızlar. Burayı çok seviyorum.
hosgeldin canimben 77 kiloyum boyum da 1.67 20kilodan fazlalığım var ayriyeten pkoluyum onun için kullandığım ilaçlar beni bu hale getirdi şimdi karar verdim bana yardımcı olun da bende kurtulum şu kilolarsan 50 kiloydum evlenmeden
yok canim :105: boyatamadimBoyamadınn mıı dahaa.
Bende boyamayı düşünüyorum hazır sevdicek yokken rengi değiştircem son anda karar değiştirmezsem.
Sıkıldım bal köpüğünden palette altın karamel veya palette altın parıltılı toffee yapabilirim.
Sende değiştir bi kuaföre git havası değişiyo insanın.
Aynen TuğbacımmmBizim kızlar dışarı çıkalım dedi ama gözüm yemedi kız kıza dışarı çıkmaya.
Alkol çok alınınca sapıtılıyor maalesef. İlk hedefte kızlar tabi ki.
Evde mis mis oturmak aileyle arkadaslarla falan daha keyifli benim için.
Senin eşinin akrabaları gelecekti galiba noldu gelecekler mi?:26:
iyi geceler canim :92:canım bende bu ay oyle bısey yasadım ve doktora gıtmeıdm cok şükür bugun reglım geldı tam anlamıyla demek stres fılan etkılıyo duzneımız bozuyo korkma sende doktor soylemıs zaten
kaptanım ya boyle oluyo mu tamam ısteyen ıstedıgı kısıyle ozelden de görüşebilir kımse buna karısamaz ama bunu özel msjla halledebılırsınız bence daha oncede boyle durumlar oldu ve bence topık su anda bu duruma bu yuzden düştü bu sekılde kopmalar oluyor burda herseyı hızlıca paylasmaıyoruz belkı am aherseyın yerı ayrı dıye düşünüyorum bu topık hepımızın topıgı ıse bence bu sekılde davranmamız daha dogru olur nacızane fıkrım senın nezdınde bu sekılde davranan herkese lafım yanlıs anlasılmasın
deryacım hosgeldın güle güle büyütün bebişinizi ismini ne koydunuz bakım sende ne guzel kılo almadan donmussun masallah duzenını oturttun darısı bıze olsun
hepınıze ıyı aksamlar arkadaslar kalamıycam oglanı uyuttum uykum varken yatayım bende öpüldünüz
iyi geceler fistik :92:İyi geceler kısçeler.:79:
allah sana sabir versin canim ya sIk disinievet canım demin geldiler,,bugece burda kalıp yarın beraber ,düğüne gitcez eşim k.pederim kaynanam falan,,ordan düğün erken biterse onlar köye dönücekler,,akşam başbaşayız anlıycanhadi kaçtım ben ayıp olucak,,laf ettirttirmeyeyim bide durup dururken,,valla bi sigara yaktı şuan migrenim hat safaya çıktıı ooof ooff..neyse sabır et tuğba diyorum napiyim,,ama çocuklarda alıyo dumanı şuan
kızlar hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum...bundan sonra burdayım kimse bir yere kaytarmasın...rezzancığımın dediği gibi hepimizin kendine göre temposu var ama mühim olan niyet kızlar...hadi bakalım bir ki bir ki tempo tempoyarına görüşürüz byyyyyyyy
benim menü çok güzel değil ama siftah olsun bakalım...kimseciklerde topiği terketmesin ben yaklaşık bir aydır gelemiyorum cumaları hariç...malum doğum telaşı,gölcüğe gitme gelme derken aksattım ama topiğimede sahip çıkıyorum yani....kimsecikler kaybolmasın daha çok yolumuz var
sabah(08.30)
1 tane kıymalı pizza(sabah uyuyakalmışım kahvaltı olayı iş yerinde poçacıdan oldu),1 büyük şekersiz limonlu ıhlamur
ara(10.30)
5 badem,1 fnc.beşi biryerde çay
öğle(12.30)
1 kase domates soslu makarna(sadece hşl.mış,yağsız),1 kase yeşil salata
ara(16.00)
1 brd.süt
akşam(19.30)
fırın poşetinde sade baharatlı yapılmış 1 tane hindi incik,3 dlm.poşete koyduğum patates,1 kuru soğan,2 tane kurutulmuş acı süs biberi
gün boyu 3 lt. su
SPOR(18.20-19.20)
7.0 hızda 45 dk. yürüme bandında tempolu yürüyüş,60 ar taneden 3 set toplamda 180 tane yarım mekik
Kızlar artıkın ben gidiyorum.hepinize iyi geceler.kocaman öpüyorum hepinizi
Ya kızlar herkes link istiyo, daha doğrusu çalıştıramadığını söylüyo ya o biraz uğraşmalı bir iş. Ben yaptım ama size nasıl vereyim ki? Tarif mi etsem acaba? İsteyen bana yazsın anlatayım. Torrent programı indirmek lazım bilgisayara, ben çalıştırdım çok net ve güzel çekim. Ama yaptımmmıııı? Tabikii de hayıırr. Çünkü ben tam sopalığım...Yapsam birazcık erir belki biyerlerim ya neysee.
Orti hayırdır sinirlerin nie zıpladı bakem. Kim sıktı canını söyle alalım ifadesini.
kızlar hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum...bundan sonra burdayım kimse bir yere kaytarmasın...rezzancığımın dediği gibi hepimizin kendine göre temposu var ama mühim olan niyet kızlar...hadi bakalım bir ki bir ki tempo tempoyarına görüşürüz byyyyyyyy
Ya kızlar herkes link istiyo, daha doğrusu çalıştıramadığını söylüyo ya o biraz uğraşmalı bir iş. Ben yaptım ama size nasıl vereyim ki? Tarif mi etsem acaba? İsteyen bana yazsın anlatayım. Torrent programı indirmek lazım bilgisayara, ben çalıştırdım çok net ve güzel çekim. Ama yaptımmmıııı? Tabikii de hayıırr. Çünkü ben tam sopalığım...Yapsam birazcık erir belki biyerlerim ya neysee.
Orti hayırdır sinirlerin nie zıpladı bakem. Kim sıktı canını söyle alalım ifadesini.
bendede var canim esim indirdi ama bende daha baslamadim malum durumlarin duzelmasini bekliyorum
yokya esime gore takma anlamiyo iste lafi soyleyen unutttu sen takiyosun diyo simdi odaya dondurma getirdim ve yiycek varmi dedim kimseden laf cikmadi kasiklari felan herseyi getirdim ama sonra kaynana nedesin bize veren varmiki yiyelim dedi esimde soyluyoya isteyen varmi diye dedi ama ben cok bozuldum sanki ona vermiyorum soruyorum bide isteyen varmi diye kafam bozuk ya
son anda gördüm..ya ben çok istiyorum o linki ama bi türlü çalışmadı.bende başka bi indirme programı va güvendiğim.bi arkadaşa indirtmiştim kendim bilemiyorumda.rica etsem yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?