70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuşum öğle yemeği biraz kaçmış ama cuma ödülüne sayalım...onun haricinde güzel bir menü,bide sabah hşl.yumurta olsaydı tam güzel olucakmış...olsun genel anlamda güzel bir menü

evet canım demin geldiler,,bugece burda kalıp yarın beraber ,düğüne gitcez eşim k.pederim kaynanam falan,,ordan düğün erken biterse onlar köye dönücekler,,akşam başbaşayız anlıycanhadi kaçtım ben ayıp olucak,,laf ettirttirmeyeyim bide durup dururken,,valla bi sigara yaktı şuan migrenim hat safaya çıktıı ooof ooff..neyse sabır et tuğba diyorum napiyim,,ama çocuklarda alıyo dumanı şuan

İyi akşamlar kızlar, orti nasıl oldun. Yine beni geçmişin kilo vermede.
Topik hararetlenmiş. Ben kendi adıma menülerimi yazmıyorum, kaptanımız gelmiyor sık sık diye. Bi ara yazıyordum ama bayağıdır yazmıyorum. Sonuçta kaptanımız yorumlayacak. o da olmayınca bir anlamı kalmıyor. kadıncağız zar zor girebiliyor vakit bulup. Tuğbada nereye yetişsin. Bence kimse gitmesin bir yere kızlar, hayat bazen tekdüze gelir, geçer birlik olursak. Muhabbet edelim, kaynaşalım iyice, bende fazla giremiyorum iki çocuk var tam giriyorum biri bişey istiyor, eşim bile ne zaman girsem laf atıyo, yanii herkesin bir işi gücü var işte. Hergün girip en azından slm verip, geçmişi okumaya çalışıyorum. Elimden gelen bu kızlar. Burayı çok seviyorum.

benim menü çok güzel değil ama siftah olsun bakalım...kimseciklerde topiği terketmesin ben yaklaşık bir aydır gelemiyorum cumaları hariç...malum doğum telaşı,gölcüğe gitme gelme derken aksattım ama topiğimede sahip çıkıyorum yani....kimsecikler kaybolmasın daha çok yolumuz var
sabah(08.30)
1 tane kıymalı pizza(sabah uyuyakalmışım kahvaltı olayı iş yerinde poçacıdan oldu),1 büyük şekersiz limonlu ıhlamur
ara(10.30)
5 badem,1 fnc.beşi biryerde çay
öğle(12.30)
1 kase domates soslu makarna(sadece hşl.mış,yağsız),1 kase yeşil salata
ara(16.00)
1 brd.süt
akşam(19.30)
fırın poşetinde sade baharatlı yapılmış 1 tane hindi incik,3 dlm.poşete koyduğum patates,1 kuru soğan,2 tane kurutulmuş acı süs biberi
gün boyu 3 lt. su
SPOR(18.20-19.20)
7.0 hızda 45 dk. yürüme bandında tempolu yürüyüş,60 ar taneden 3 set toplamda 180 tane yarım mekik

iyi sayilirim orti sinirlerim ziplamis durumda ama bosver kiloya gelince bu daha once verdigim geri aldigim kilo hatta 100grmi dahada duruyo nasipse oda bidahaki hafta gider 62 7ye dusmustum geri almistim simdi tekrar vermeye basladim reglide var canim felaket cikolata yemek istiyo caylarla gecistiriyorum biraz sonrada tarcinli sut icicem iyigelir belki

kızlar hepinizi çok öpüyorum ve seviyorum...bundan sonra burdayım kimse bir yere kaytarmasın...rezzancığımın dediği gibi hepimizin kendine göre temposu var ama mühim olan niyet kızlar...hadi bakalım bir ki bir ki tempo tempoyarına görüşürüz byyyyyyyy

hosgeldin canim
yok canim :105: boyatamadim bi degisiklik sart ya ay yarin sacimi kapkara boyatsam yeni yilla cadi olarak girsem yada kuaföre gidip kestirsem birde :44: bakalim yarin ola hayrola yada sen demisdin aylar önce cikolata kahverengi miydin ay unutmussum bile bak :44: nejlanin dizideki sac rengi demisdin dizi ortadan kayboldu benim sac ayni sac
iyi geceler canim :92:
İyi geceler kısçeler.:79:
iyi geceler fistik :92:
allah sana sabir versin canim ya sIk disini yarin gidiyorlar cok sükür

iyi geceler deryacim :92:

merhabalarben aranıza yeni katıldım sayılır.daha tam motive olamasamda sizin gibiler sayesinde bu işi başarıcaz inş.
menünüz çok güzel. bide sporu her zaman yapabiliyormusunuz acaba?benimde yürüyüş bandım var ama 5ten hızlı yürüyemiyorum,ancak koşarkende 6 ya alıyorum.daha hiç 7 ye alamadım.valla size çok şaşırdım7.0 hızla 45 dk nasıl dayanıyosunuz.180 mekikde harika sizde çok büyük azim var bencebu azmin çeyreği bende olsa keşke

Ya kızlar herkes link istiyo, daha doğrusu çalıştıramadığını söylüyo ya o biraz uğraşmalı bir iş. Ben yaptım ama size nasıl vereyim ki? Tarif mi etsem acaba? İsteyen bana yazsın anlatayım. Torrent programı indirmek lazım bilgisayara, ben çalıştırdım çok net ve güzel çekim. Ama yaptımmmıııı? Tabikii de hayıırr. Çünkü ben tam sopalığım... Yapsam birazcık erir belki biyerlerim ya neysee.
Orti hayırdır sinirlerin nie zıpladı bakem. Kim sıktı canını söyle alalım ifadesini.

bende kendimi düzene bi sokayim dönerim sana canim sagol

Değilmi deryacm, hemen tribe bağladı bu kızlar ya. NaF, Dilek size darıldımm ya. Gitmek, istememek falan, biz gidelim siz kalın. Burası sizlerle var nireye gidiyonuz yaww. Bak ablanız sayılırım kızdırmayın hee. Şaka bir yana Sizi çook seviyoooruuzz. Yanlış anlaşılmasın hepinizi çok seviyorum, iki laflaşıp derdimizi paylaşıyoruz kimseye anlatamadıklarını insan burada paylaşıyor, dağılmayalım kızlar. Toparlanın hadii.

bendede var canim esim indirdi ama bende daha baslamadim malum durumlarin duzelmasini bekliyorum

yokya esime gore takma anlamiyo iste lafi soyleyen unutttu sen takiyosun diyo simdi odaya dondurma getirdim ve yiycek varmi dedim kimseden laf cikmadi kasiklari felan herseyi getirdim ama sonra kaynana nedesin bize veren varmiki yiyelim dedi esimde soyluyoya isteyen varmi diye dedi ama ben cok bozuldum sanki ona vermiyorum soruyorum bide isteyen varmi diye kafam bozuk ya

son anda gördüm..ya ben çok istiyorum o linki ama bi türlü çalışmadı.bende başka bi indirme programı va güvendiğim.bi arkadaşa indirtmiştim kendim bilemiyorumda.rica etsem yardımcı olurmusun

Valla bu kaynanaları ne yapmak lazım bilmiyorum. Zor cnm işin birlikte yaşayınca. Bozulmaz mı insan haklısın. Allah sana güç, kuvvet versin cnm sabret ne yapıcan. Sabrın sonu selametmiş.

son anda gördüm..ya ben çok istiyorum o linki ama bi türlü çalışmadı.bende başka bi indirme programı va güvendiğim.bi arkadaşa indirtmiştim kendim bilemiyorumda.rica etsem yardımcı olurmusun

Ruweydacım, torrent programı indirmen lazım. Ben sana yarın anlatsam olurmu tatlım. Ben 1 saat uğraştım sanırım. Önce o programı indiriyorsun. Ben sana msj atıcam birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…