kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuknedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..
dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmişbabası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yok ama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo )neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensiz çok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakın bugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee
Tuğbacım dün okuyunca şok oldum resmen.
Nasıl bi insandır bunlar sen elinden geldiğince alttan almıştın zten bide abla laf söylemesi çok kötü olmuş.
İnş. bi an önce çözümlenir ama kalp kırıldığıyla kalıyor işte..
Eşin ailesine karşı çok ezdiriyor seni halbuki ynında dursa veya seni teselli etse sende ona göre davranırsın..
Bide minnak çocuklar etrrafta gördüğü büyükleri rol modeli olarak seçiyorlar.
Eskiler bu konuda sığ bence. Çocuk yetiştirmenin, çocuk psikolojisinden haberleri yok.
İnş aranız düzelir öptüm seni.
Burda herkese cevap yazılıyor sayın svlkbr.. Geçmişe bakmıyorsanız veya bir cümle yazıp kaçıyorsanız bu durumdan yakınmanız gayet normal.
Günde kaç üye gelip ben zayıflamak istiyorum yardım edin kızlar diyor ve buradaki birçok eski üye kurallarımızdan tut neler yaptıgımıza kadar herşeyi yazıyoruz sonra bu üye bi daha hiç uğramıyor. 1 ay sonra gelip benimle hiç ilgilenilmedi diyebilme cesaretini kendinde bulabiliyor.
Bende bu topiğe ilk geldiğimde konulara fransız kalıyordum ama sürekli burda takıla takıla paylaşımlar yaparak bi çok arkadaş edindim.
Sızlanmak kolaydır. Önemli olan çaba sarfetmek..
Umarım anlatabilmişimdir.
Günaydın kaptan.
Başına gelenler çok kötü. Ne zamandır iş aradıgını bu işi bulduğunda ne kadar sevindiğini biliyoruz.
Bir konuda eşine katılıyorum.. O parayı çıkarıp vermekte sen kendine göre tavır yapmış veya gururun kırıldığı için vermiş olabilirsin.
Ama insanlar tarafından - hele ki yeni tanıştıgın insanlar tarafından - bu böyle algılanmaz.
Belli biri paraları almış ama senin sonuna kadar orda dayanman gerekirdi.
İş ortamı maalesef yumuşak başlılığı kaldırmıyor.
Hakkında hayırlısı olsun.
KDR
Zaman zaman herkesin kırgınlıkları oluyor. Benimde öyleydi. Sonuçta muhabbetten başka birşey kalmamıştı topikte.
Eskiden hem kilo hem muhabbet aynı seviyede giderdi.
Bakalım bu hafta listeye nasıl yansıycak durum keza ben 900 gram almıştım bile..
Mutlu, güzel bi yıl diliyorum öptüm.
günaydın arkadaşlarr tekrar herkese iyi seneler mutlu yıllar diliyorum
her zamanki gibi erkenden kalktım...alışkanlık...herkes uyuyor ben kendi kendime kahvaltı yaptım...
neden bnm yüzüm gülmüyor yorum yapmak isteyen varmı kızlarr
canım çok üzüldüm.eşim sırf oğlum farketmesin diye bırakıyoşuan.ailede debaşka içien yok zaten.çok büyük bencillik bence.keşke aile içinde kapatsaydınız konuyu çok büyümüş gerçekten.hele o çocuklar ne yaptı kimbilir.neyse tatlım sen üzülme erkekler bööle işte aileleri ne yaparsa hala peşlerindeler.sen sadeceçocuklarınla ilgilen onlar etkilenmesinler bari.eşine hiç birşey sööleme.konu büyümesin.ne olursa olsun çocuklar aranızda kalmasın.geçmiş olsun.kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuknedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..
dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmişbabası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yok ama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo )neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensiz çok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakın bugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee
Farkettımde sadece belırlı kişiler bırbırlerıyle konuşuluo dıgerlerıne ne cvb verılıo ne bişi kaç kere yazdım bı allahın kulu cvb vermedı basbas bagırdık ortı nasıl yapılıo bende ortı ıstıorum dıe kımseden tık yok acıklamayada ortı bıldırımını yapmayanlar lıstede yok yazmısınız madem kndı aranızda grup kurdunuz başka kımselerı almayın aranıza
kızlar ilgilenmeme gibibişey yok.burdakiler gerçekten uzun zamandır tanışıyo.siz de birazaktif olun abakın bööle bi sorun olmayacak.kimse kendi arasında liste yapmıyo ayrıca.siz bi orti bulun ve naf a bildirim yapın.ben çok uzun zamandır burdayım ve 2orti değişti istikrar olmuyo.kaldıki sizler çok yenisiniz.inşş anlatabilmişimdir.evet ben de aynı dertten muzdaripim, gel beraber orti olalım:)
teşekkür ederim cnm ben çıkışımı verdim..
sehercim ben geldim cnm..
tuqbacım çok üzüldüm cnm ne diyeceqimi inan bilmiyorum...ablan eşin sen ve kayınpederin...çok zor bir durum..en kısa zamanda tatlıya baqlanır inşallah...
desteqin için teşekkür ederim cnm herşeyin hayırlısı olsun..
evet kızlar...
yıllarca özlemini çektiqim 2 hafta öncede işe girdim diye sevinçten havalara uçtuqum işime bu akşam veda ettim...
öncelikle akşamki 130tllik açık sabaha kadar 150 tl olmuş...ve bugün haftalıqımı almam gerekiyordu...patronun oqlu kırıcı bir şekilde 150 liramı kesti...hiçbişey söylemeden patronun yanına çıktım...ve kasada o anda 37 tl fazlalık vardı...patronla konuştum ve hatta aqladım....patronum gerçekten çok iyi biri...beni rahatlattı..ilk günler olur böyle karışıklıklar benim sana ihtiyacım var sen olmazsan olmaz dedi...daha bir sürü şey neyse...aşaya indim çantamı aldım tam çıkıcam patronun oqlu abla kasada yine açık var dedi 40 küsür...yaa mümkün deqil ben yukarı çıktıqımda 37 tl fazlalık vardı dedim..o anda patronda yanımıza geldi...nakitler tutuyor kredilerde sorun çıkıyormuş...sinirlendim...patronda noluyo diye sordu..oanda zaten sinirliyim 50 tl çantamdan çıkarıp sert bir şekilde masanın üstüne koydum al hesabı kapat dedim oqluna...patronumda noluyo şimdi dedi iyiakşamlar dedim çektim çıktım...aqlaya aqlaya eve geldim...eşimde bana sen salaksın dedi...neden 50 tlyi veriyosun...o parayı vermen suçu üstlenmen anlamına geliyor dedi...ve en sonunda sen hiçbir yerde çalışamazsın dedi...saqolsun düşene bir tekmede o vurdu...yarın yılbaşı nedeniyle tatiliz...pazartesi ise öqleden sonra işe gidicem eşyalarımı toplayıp çıkıcam..bitti artık..efsane sona erdi
canım benimmmm.dün giremedim eşimle biraz vakit geçirdik.inan çok üzüldüm ama keşke çıkmasaydın ve durumu izah etseydin.herşeyin hayırlısı canım yaaa.demekki kaldırmayacağın bişeymiş para işi.zaten 3el değiştiren bi kasa olamaz.insan oğlu kendi restorantı diye para çalmayacak değilya.sen kendini üzme ve pazartesi gidip konuş patronla.günaydın arkadaşlarr tekrar herkese iyi seneler mutlu yıllar diliyorum
her zamanki gibi erkenden kalktım...alışkanlık...herkes uyuyor ben kendi kendime kahvaltı yaptım...
neden bnm yüzüm gülmüyor yorum yapmak isteyen varmı kızlarr
Günaydın kızlar..
Geçmişi okudum ama alıntı yapıp yazamıycam şimdi.
Birer cümleyle geçişirilecek şeyler değil çünkü..
Bende erkenden kalktım saçımı boyuyacagım.
Palette Altın Parıltılı Toffee rengine..
Yaklaşık 1 yıldan beri bal köpüğü boyuyodum değişiklik iyidir dedim.
Ben boyuyayımda geleyim.
herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım 2012 nin ilk gününde yeni hedeflerle şu an 1.63 boyunda 75 kilo ağırlığındayım.inşallah 36 38 beden kiyafet hayallerim yeni bir yıla sarkmadan bu yıl gerçek olur. tüm bayanların hayalleriyle birlikte.
bende katılmak ıstıyorum aranıza ben 2 cocuk annesı 71 kılo 160 boyunda paspal bı ev kadııyım ama baslamalıyım artık adam akıllı gercı gunluk tutuyorunm ama bu bı grupla daha guzel olur adım tugba...
evet kızlar...
yıllarca özlemini çektiqim 2 hafta öncede işe girdim diye sevinçten havalara uçtuqum işime bu akşam veda ettim...
öncelikle akşamki 130tllik açık sabaha kadar 150 tl olmuş...ve bugün haftalıqımı almam gerekiyordu...patronun oqlu kırıcı bir şekilde 150 liramı kesti...hiçbişey söylemeden patronun yanına çıktım...ve kasada o anda 37 tl fazlalık vardı...patronla konuştum ve hatta aqladım....patronum gerçekten çok iyi biri...beni rahatlattı..ilk günler olur böyle karışıklıklar benim sana ihtiyacım var sen olmazsan olmaz dedi...daha bir sürü şey neyse...aşaya indim çantamı aldım tam çıkıcam patronun oqlu abla kasada yine açık var dedi 40 küsür...yaa mümkün deqil ben yukarı çıktıqımda 37 tl fazlalık vardı dedim..o anda patronda yanımıza geldi...nakitler tutuyor kredilerde sorun çıkıyormuş...sinirlendim...patronda noluyo diye sordu..oanda zaten sinirliyim 50 tl çantamdan çıkarıp sert bir şekilde masanın üstüne koydum al hesabı kapat dedim oqluna...patronumda noluyo şimdi dedi iyiakşamlar dedim çektim çıktım...aqlaya aqlaya eve geldim...eşimde bana sen salaksın dedi...neden 50 tlyi veriyosun...o parayı vermen suçu üstlenmen anlamına geliyor dedi...ve en sonunda sen hiçbir yerde çalışamazsın dedi...saqolsun düşene bir tekmede o vurdu...yarın yılbaşı nedeniyle tatiliz...pazartesi ise öqleden sonra işe gidicem eşyalarımı toplayıp çıkıcam..bitti artık..efsane sona erdi
herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım 2012 nin ilk gününde yeni hedeflerle şu an 1.63 boyunda 75 kilo ağırlığındayım.inşallah 36 38 beden kiyafet hayallerim yeni bir yıla sarkmadan bu yıl gerçek olur. tüm bayanların hayalleriyle birlikte.
............................................Haftanın Birincisi...........................................
umay0110
.....................................Haftanın Birinci Orti Grubu................................
umay0110 & ftemiz
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
umay0110 : 700 gr
ftemiz : 500 gr
Toplam.........: 1.200 gr
2. Grup
ecrin29 : 900 gr
rezzan784: 0 gr
Toplam......: 900 gr
3. Grup
zerra : 300 gr
pinktomato : 0 gr
Toplam......: 300 gr
4. Grup:26::44:
Halay : 100 gr
BenSuzi : +100 gr
Toplam..........: 0 gr
5. Grup
ay_she : +700 gr
edirne : 600 gr
Toplam........: +100 gr
6. Grup
nisam_81 : +700 gr
filizzz64: 200 gr
Toplam......: +500 gr
7. Grup
NaF : +1.800 gr
ErginSena: 0 gr
Toplam......: +1.800 gr
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
bende katılmak ıstıyorum aranıza ben 2 cocuk annesı 71 kılo 160 boyunda paspal bı ev kadııyım ama baslamalıyım artık adam akıllı gercı gunluk tutuyorunm ama bu bı grupla daha guzel olur adım tugba...
herkese merhabalar. uzun bir aradan sonra tekrar burdayım. 20 gündür misafirlerim vardı. yoğunluktan kk ya hiç giremedim. ne kilo bildirimi yapabildim ne de orti bildirimi. bu arada başladığım kiloya döndüm (1.5kg. vemiştim) yine 75kg. olarak aranızdayım. yemekler pastalar tatlılar havada uçtu başta yemedim ama fazla direnemedim. kızlar ara tatile kadar 5kg. vermek istiyorum 3 haftada 5kg. verebilir miyim. veya nasıl verebilirim.
hoşgeldiniz kızlarrr.kaptanımız ve yardımcımız gelince ne yapmanız gerektiğini yazar size.bende katılmak ıstıyorum aranıza ben 2 cocuk annesı 71 kılo 160 boyunda paspal bı ev kadııyım ama baslamalıyım artık adam akıllı gercı gunluk tutuyorunm ama bu bı grupla daha guzel olur adım tugba...
herkese merhabalar. uzun bir aradan sonra tekrar burdayım. 20 gündür misafirlerim vardı. yoğunluktan kk ya hiç giremedim. ne kilo bildirimi yapabildim ne de orti bildirimi. bu arada başladığım kiloya döndüm (1.5kg. vemiştim) yine 75kg. olarak aranızdayım. yemekler pastalar tatlılar havada uçtu başta yemedim ama fazla direnemedim. kızlar ara tatile kadar 5kg. vermek istiyorum 3 haftada 5kg. verebilir miyim. veya nasıl verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?