70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canım

lanet olsun sigaradan da içenden de nefret ediyorum çok şükür eşimde benim gibi düşünüyo,evimiz de yazın balkonda kışın da cam kenarında içirtiyoruz millete benim ailem de de 3 kişi içiyo
evde içirmeyince bi de surat asarlar ya bide çarpasım geliyo vala,dünyaca kötülüğü kanıtlanmış bi şey içiyosan şu zıkkımı git tek başına iç ,vala bu konuda çok doluyum ......................................................

amin canım teşekkürler..

günaydın kızlar... herkesin yeni yılı kutlu olsun.
ayın 1'i itibariyle silkelenip kendime gelmiş durumdayım. 2 aydan fazladır buradayım. bir alıyorum bir veriyorum hala aynı kilodayım. oysa kilo verememe gibi bir sorunum da olmadı şimdiye kadar. tamamen disiplinsizlikten.haftaya en az bir kilo vermiş olucam söz veriyorum burada.

senacım iyi haftasonları sana..
hayırdır ne hakkında dua:26:cnaım ya yüzüm gülmüyor demişsin öyle düşünme bazı şeyler bizim irademiz dışında gerçekleşiyor bundada bir hayır vardır de belkide gün gelincede iyiki ayrıldım dieyceksin..biz üzgünken başımıza bişey geldiğinde oan dünya yıklıyıo altınd akalıyrouz sanki ama biraz zaman geçincede tamam varmış bunda bu hayır diyoruz değilmi????
rabbimden gelene razı olmak sadece olay bu..bend eyapamıyorum feviri davranıyorum buara sıkıntılaırm çokoldu yine pek yazmadım bende ama tek tesellim rabbimiz...ve biliyosun ilk tosladığımız andaki sabır çok önemli..isyanı yada oflanmayı bıraktıktan sonra sabretsek çok faydası olmuyor ama ilk karşılaştığımızda sabretmek çok öenmli..inş.hepimiz sabrı öğreniriz uygularız
sende namazla,sabırla allahtan çareni bekle canım...mutlaka bir kapı açıalcaktır...
iyi olan durumlarını aklına getir sağsalim 2 evladın var hamdolsun nebileyim şükretmek için çok sebebimzi var yaaa
neyse babaannem kızar şimdi napıyon eşinle otur diye bari mutfağı toplayımda eşimde oturma odasında aynı mekan yanii:))büyükleri dinlesk zaten şimdi herkes eşiyle hem eş hem dost olmuştu otur muhabbet et değilmi??ama nerde evde net varken tv varken((

Son düzenleme:

şuanda böyle olman normal canım inş. kısa sürede aşıcaksın bu durumu hadi ablacım yeni şeyler hayal et iste istemek başarmanın yarısıymış

canım çok üzüldüm.eşim sırf oğlum farketmesin diye bırakıyoşuan.ailede debaşka içien yok zaten.çok büyük bencillik bence.keşke aile içinde kapatsaydınız konuyu çok büyümüş gerçekten.hele o çocuklar ne yaptı kimbilir.neyse tatlım sen üzülme erkekler bööle işte aileleri ne yaparsa hala peşlerindeler.sen sadeceçocuklarınla ilgilen onlar etkilenmesinler bari.eşine hiç birşey sööleme.konu büyümesin.ne olursa olsun çocuklar aranızda kalmasın.geçmiş olsun.

evet ben de aynı dertten muzdaripim, gel beraber orti olalım:)
kızlar ilgilenmeme gibibişey yok.burdakiler gerçekten uzun zamandır tanışıyo.siz de birazaktif olun abakın bööle bi sorun olmayacak.kimse kendi arasında liste yapmıyo ayrıca.siz bi orti bulun ve naf a bildirim yapın.ben çok uzun zamandır burdayım ve 2orti değişti istikrar olmuyo.kaldıki sizler çok yenisiniz.inşş anlatabilmişimdir.

canım benimmmm.dün giremedim eşimle biraz vakit geçirdik.inan çok üzüldüm ama keşke çıkmasaydın ve durumu izah etseydin.herşeyin hayırlısı canım yaaa.demekki kaldırmayacağın bişeymiş para işi.zaten 3el değiştiren bi kasa olamaz.insan oğlu kendi restorantı diye para çalmayacak değilya.sen kendini üzme ve pazartesi gidip konuş patronla.
ayrıca yüzüm gülmüyor falan diye düşünme.benceçok imrenilecek bi haytın var.eşin çok iyi en azından seni çok önemsiyo anladığım kadarıyla.birbirinden güzel 2 yavrun var.bunlar çok dua edilecek ve ne yaparsak yapalım karşılığı ödenemeyecek nimetler bence.eşi işkence yapan öldüren hatta eşi tarafından başkalarına pazarlanan nice kadınlar var.çocuğu olmayan,olsa da hayırlı evlat olmayan insanlar var...aslındaherşey gözümüzün önünde ama ben de dahil kıymetini az biliyoruz.hazır yeni yıla yeni girmişken bunların muhasebesini yapmak zorundayız.hııı bunun yanında canımızı çok sıkan bizialt üst yapan olaylaryok muu var tabi.ama gerçekten bi imtihan dünyasındayız.canım benim bunları sana söölemek benim haddim değil biliyorum hakkını helal et.ama bu şükretmek üzerinde gerçekten çok durmak zorundayız.ki biliyorum ki sen yaşantınla bunların farkında olan bi insansın.seni çok seviyorum dualarım senile.pazartesi bu konuyu hallet ve önüne bak tatlm.inanıyorum ki çok güzel ve gönlüne göre bi iş bulacaksın.

resim isteriz.ben dedeğişiklik istiyorum yaaaa.bi kilo verebilsem şööle istediğim kiloaya düşebilsem.aklmda çok güzel şeyler varrrr.saçın da şimdiden hayılrı olsun tatlım güle güle kullannnn

kızlarrr eşim yazılı sorularını hazırlıcak .sonra görüşürüüüzzzzz.gitmeden belirteyim.çok azimli bi haftaya başlıyorum inşşşş herşey yolunda gider de bu hafta 6 li rakamlaraa yeniden ulaşırımmmm...

herkeze merhaba ben aranıza yeni katıldım 2012 nin ilk gününde yeni hedeflerle şu an 1.63 boyunda 75 kilo ağırlığındayım.inşallah 36 38 beden kiyafet hayallerim yeni bir yıla sarkmadan bu yıl gerçek olur. tüm bayanların hayalleriyle birlikte.

bende katılmak ıstıyorum aranıza ben 2 cocuk annesı 71 kılo 160 boyunda paspal bı ev kadııyım ama baslamalıyım artık adam akıllı gercı gunluk tutuyorunm ama bu bı grupla daha guzel olur adım tugba...

hoşgeldiniz kızlar..yeni gelen başka hoşgeldin demedikleir vardır muhakkak gözdne kaçıyor buarad atopik sakin oyüzden hepiniz hoşgeldiniz
bende 1.63üm ama hamdolsun 75in altına düştümminş. siz daha kalıcı v ehızlı verirsinizzz

herkese merhabalar. uzun bir aradan sonra tekrar burdayım. 20 gündür misafirlerim vardı. yoğunluktan kk ya hiç giremedim. ne kilo bildirimi yapabildim ne de orti bildirimi. bu arada başladığım kiloya döndüm (1.5kg. vemiştim) yine 75kg. olarak aranızdayım. yemekler pastalar tatlılar havada uçtu başta yemedim ama fazla direnemedim. kızlar ara tatile kadar 5kg. vermek istiyorum 3 haftada 5kg. verebilir miyim. veya nasıl verebilirim.

inanmıyorum ya nasıl insanlar var. boşver herşeyde bir hayır vardır umarım çok daha güzel bir işin olur en kısa zamanda.

hoşgeldin cnm inş. dediğin gibi tüm hayallerimiz gerçek olur

bende orti bildirimi yapmıştım ama biz listede yokuz ortim bildirim yapmadığı için onu sıfır olarfak saydım onun için mi aceppp :26:

neysee bvi karışıklık oldu herhaalllll

ellerine sağlık naffff

öyleyse hoşgeldin canım 2 çocuk annesi olarak bence kilon yinede iyi benim çocuğum olmadığı halde 73 kiloydum boyumda senden kısa eminim istediğin kiloya çok kolay ulaşacaksın

oooo ortim gelmiş hoşgelmişşşş

misafirler varken oluyo öyle yap yap yeme bi yere kdr dayanıo insan yeseydin ama ölçülü yeseydnn

vermesen bile en azından almazdın kilo canım neyse olmuş sıkma canını kaçamaksız şekilde tekrar başlarsın

3 haftada 5 kg verebilirsin ama hiç kaçamak yapmadan ara öğünlerini atlamadan bide bol sıvı tüketerek

4-5 kilo verebilirsin yeni diyete başlayınca son alınanlar hızlı verildiği için verebilirsin die düşünüyorum

inş. istediğin zamana kdr istediğin kiloda olursun canımmmm

hoışgeldinnn eğer kararlı bi şekilde başlarsan hayallerin gerçek olurrr

hoşgeldinnnn

günlük tutmak diyette çok iyi oluyo ama böle guruplarda çok motive edici oluo

hoşgeldiniz kızlarrr.kaptanımız ve yardımcımız gelince ne yapmanız gerektiğini yazar size.

sen de hoşgeldin canım.misafir varken kaçıyo gerçekten.ama olsun yine verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…