70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kü menüm

KAHVALTI:2 Dilim buğday ekmeği
1 kibrit kutusu beyaz peynir
4 zeytin
Dereotu_3 ceviz
2 bardak şekersiz çay

ÖĞLE: 3 Kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye
Salata

ARA: 1 SNİCKERS çikolata(olmasaydı iyidi ama süt de verdiğim için kendimi iyi hissettirdi :)

AKŞAM: 3 Kaşık kuru fasulye
1 dilim buğday ekmeği

20 dk açık havada yürüyüş,leslie 5 mil
İÇECEKLER:2 LT SU,2 FİNCAN KİMYONLU YEŞİL ÇAY

öyleyse hoşgeldin canım 2 çocuk annesi olarak bence kilon yinede iyi benim çocuğum olmadığı halde 73 kiloydum boyumda senden kısa eminim istediğin kiloya çok kolay ulaşacaksın

cok tsk ederım ama malesef esımın lafları kırmaları canıma tak ettı ondan cok hevesle ve kararla basladım desteklerınız ıcın tsk ederım... sızlerı yanıltmıcam vercem kılolarımı

cok tsk ederım ama malesef esımın lafları kırmaları canıma tak ettı ondan cok hevesle ve kararla basladım desteklerınız ıcın tsk ederım... sızlerı yanıltmıcam vercem kılolarımı

inşallah canım ben 5 kg verdim ve bazen fazla kaçırsam bile forum u takip etmeyi bırakmadığmiçin eksikleri fazlalıkları düzettim yanlışlarım olduğu zaman kaptan yardımcımız tuğba sağolsun uyardı

a kaptanımızla adasım yanı... ne yapmam gerektıgını kaptanmı soylıcek bana hanı paylasım falan nasıl olacak o anlamda..

canım kusura bakma misafirim vardı ve internete hiç girme fırsatım olmadı.

ay inşallah. yememek için çok çaba harcadım ama nafile. yemek ardından çayla mutlaka bişeyler dayanamadım. sabah gittiler ve ben bugün diyetime başladım.

arkadaşlar hoşgeldiniz.

iyi akşamlar kızLar bikaç gündür buraya sık girmeye başlayınca yeniden yediklerime dikkat eder oldum olmuyo ya burdan ayrılmayın sonra sizi kurt kapar haaaa
ben kurt kapmadan her seferidn eyuvaya dönüyorum öyle yada böyle..
15 gün anne evinde yüzüm olmadı bildirim yapmaya yediklerimden sonra aslınd akalbalıkta değilde ev boşlaınc ayedim tersim iştee
eve geldim adetti şişlikti yani almamışım kilo ama buara çok farkeden oldu tartınmı yanlış diyolar vermişim güyaa...
neyse ben yeniden menülerimi paylaşcam inş.örnek menüm olur...
uyanınca
1incir,1bardak su
kahvaltı
1.5 dilim çavdar ekmek
bol yumurta salatası
zeytin,peynir
1tatlı kaşığı bal(şifa için)
1küçük poğaça
ara
1bardak tarçınlı süt
1küçük elma
2hurma
2ceviz
akşam
1kase yarmalı yoğurt çorba
1 porsiyon ıspanak yemeği
biraz öncede 1avuçtan fazla kabak çekirdeği8eşim hamama gitti arkdaşlarıyla bende ona kızdım yedim noluyosa yiyince ama geçtii
babaannem var allahtan beraber oturucaz..ehh örnek menü olmadı galiba(bide bol su...
SPOR:LEslie düşünüyorum birazda stepper inşaallah....

Son düzenleme:
haklısın cnm....nasıl onca cv bıraktıqım yerden bi haber gelmediyse tesadüfen yemeqe gittiğim bir yerde iş sahibi olduysam kaderimizin önüne geçemiyoruz demektir...şimdide ne yapsam ne etsem iş olacaqına varıcak...yarın olsun ve artık bitsin herşey...çok gerildim...
şuanda böyle olman normal canım inş. kısa sürede aşıcaksın bu durumu hadi ablacım yeni şeyler hayal et iste istemek başarmanın yarısıymış
inşallah canım Rabbim cümlemize güzel şeyler göstersin...
seherimmm çok teşekkür ederim canım..bende sen gibi düşünüyorum yarın olsun ve artık bitsin bu iş...daha fazla kaldıramıcam
hoşgeldin cnm
tuqbacım hoşgeldin canım bende sena takım kaptanıyım
inanmıyorum ya nasıl insanlar var. boşver herşeyde bir hayır vardır umarım çok daha güzel bir işin olur en kısa zamanda.

amin canım çok teşekkür ederim...inan çok aqır geldi daha önce başıma hiç böyle bişey gelmemişti...

kızlar yazılarım düzeldimi okuyabiliyormusunuz sizin yazdıklarınızla aynı boyuttamı bilgilendirirmisiniz beni...

kızlar jillian michaels 30 günde incel hareketlerini yapan var mı. varsa banada özelden linki atabilir misiniz. birde ücretlimi indiriliyor yazarsanız sevinirim.

kızlar yazılarım düzeldimi okuyabiliyormusunuz sizin yazdıklarınızla aynı boyuttamı bilgilendirirmisiniz beni...
slmm canımmm yarın konuşunca daha da ferahlıcaksın inşşş..bu arada yazıların hala küçük.biara düzelmişti ama şimdi yine küçük.
kızlar jillian michaels 30 günde incel hareketlerini yapan var mı. varsa banada özelden linki atabilir misiniz. birde ücretlimi indiriliyor yazarsanız sevinirim.
canım ben 3 gün yaptım.reglim şimdi.ağrıdan kımıldayamıyorum.bitsin yapıcam.ben linkten indirmedim canım indirilmiyor.internetdownload manager programı var ben de .onunla indirdim.videoyu sizeulaştıramam heralde.

canım yazılarını şimdi okudum
üzüldüm inankiiiiiiii
ama hayırlısı
amin ablacımm
yazılarının boyutu biraz küçük gibi. bu arada geçmiş olsun zor bir durumla karşı karşıya kalmışsın. inşallah 2012 senin için hayırlara vesile olsun.
teşekkür ederim cnm..

inşallah sehercim..

hayirlisi canim bakalim cok sagol güzel dualarin icin isallah seninde bütün dualarin kabul olur canim benim
canim benim ya ama acik acik konus bence böyleyken böyle de cekinme lafinida esir geme parayida o yüzden verdim diye anlat isallah pazartesi patronun oglu olmazda adamla güzellikle ayrilirsiniz sonucda adam iyi diyordun yazik onun da kafasinda soru isaretleri olmasin :26:
senacim yeni yilla ilk gözyaslarimi dökdüm bugün ama hayat iste olumlu olumsuz gecip gidiyor sende yipratma artik kendini
foto isteriz foto görmek isteriz
insallah canim
insallah görürüsün canim bu hafta
hosgeldin canim
slm canim gel gitme bidaha
herkese güzel mutlu huzurlu sağlıklı kaznaçlı berketli müthiş bir yıl diliyorum:)
cok sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…