70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şey meraba ben 17 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 79 kilo vermeye çalışıorum ama tam motive olamıyorum ve forumda da pek takılamıyorum acaba bana yardımcı olabilicek birisi var mı :44:

canım valla şok olarak okudum ya allah sana sabır eşinn ailesine akıl fikir versin diyorum benimde en nefret etiğim şey şu sigara bende olsam senin yaptığını yapardım resmen cahillik bu yaptıkları kayınpederinin yani insan torunlarına böylemi örnek olur şaşırdım tuğbacım allah yardım etsin

yeni yıl herkese sağlık huzur ve neşe getirsin geçen yıl benim için hem zorluklar hemde yeniliklerle doluydu allahtan önce sağlık sonrada yeni yılda anne olmayı istiyorum inş. dileğim gerçek olur vede sizlerin dilekleride öpüyorum kızlarrr..................

şey meraba ben 17 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 79 kilo vermeye çalışıorum ama tam motive olamıyorum ve forumda da pek takılamıyorum acaba bana yardımcı olabilicek birisi var mı :44:

merhaba tatlikiz
buraya takilamazsan sana nasil yardimci olabilirizki tatlim?sen gunde bi 10 dk ni buraya ayirsan.biraz paylasimlara dikkat etsen de yeter zaten sana.her hafta yeni aramiza katilan arkadaslar oluyo.kaptanimiz ve yardimcisi yeni gelenlerin ve tabiki hepimizin dikkat etmesi geereken kurallari paylasiyolar aralarda.cuma gunleri kilo bildirimi yapiyoruz.yediklerine dikkat etmen acisindan burada azcik zaman gecirmen $art bence.ben kendi adim soylemeliyimki,bu topikge takilmaya basladigimdan beri diyetisyenime gerek duymuyorum.biraktim kadini

hay allah canım ya bazn bazı şeyleri çok isteyince sevince nazarmı değiyo anlamıyorum banada oluyo illa hevesim kursağımda kalıyo hakında hayırlısı neyse olsun canım

geçen sene ben de diyetisyene gitmiştim 69 kiloya kadar düşmüştüm ama çok kilo aldım ya. okul ve dersane arasında koşturmaktan hiç pc açamıorum ama cepten her gün girip takip edebilirim aslında :)

slm kizlar yeni yilla girdik bir sene daha gecti gitti isallah güzel günler aylar ve nice seneler görürüz

Kızlar hepinize iyi yıllar dilerim.bu yılbaşına kıbrıs ta giriyorum ama tombul olarak:)seneye bu zamanlar inşallah 6 lı hatta 5 li rakamları görebiliriz herkese sağlık mutluluk başarı dolu nice senelere...
insallah canim
hayirlisi canim
en iyisini yapmissin orda bidaha dur san bile icin artik bunca olandan sonra rahat etmez isallah daha güzel daha hayirli bi kapi acilir canim
arzucum bayadir hastaliklan ugrasiyorsan canim allahim seni ve oglisini en yakin zamanda tamamiyla hastalikdan kurtarsin zor hele cocuk hasta olunca gercekden anne olarak insanin ici gidiyor aslinda arzucum cogunun düsündügünu sen dile dökmüssün kimseyi kirmayayim diye ben yazmadim kötü niyet yok tabii herkes herkesle istdigi yerde özel olarak konusabilir bende yanlis anlasilmak istemem ama öyle yazilinca kiriliyo insan
isallah canim sIkma artik canini belkide hayirlisi böyleydin daha kötü daha zor duruma düsmeden güveninde kalmadi artik o isyerinde bencede durma canim hakkinda hayirlisi
cok saol tatlımmm ılgılendıgın içinnn
birsey deyil canim altdaki msj sanaydin canim bak orti de buldun kendine destina 06 sana orti teklifi yapmis gözünden kacti herhalde
evet ben de aynı dertten muzdaripim, gel beraber orti olalım:)

herkese iyi yıllar dierim mutlu ve çıtır bir 2012 ye
sagol canim benim isallah
yenıyılın butun halklara barıs getırmesı dılegıyle mutlu seneler
nice senelere canim
hosgeldin canim
insallah canim dileklerin ve dileklerimiz kabul olur
aranıza katılmak serbestmi? yarın cevabınızı okurum artık
kapi acik canim hosgeldin

Evet çok haklısın, isteklerimiz çok ama imkanlarımız kısıtlı. Umarım 2012 hepimiz için hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun. MUTLU YILLARRRRRRRRR

KIZLAR..topikdaşlarım...beni dinleyinnn
rabbim hayırlı,sağlıklı mutlu bir sene geçirmeyi nasip etsin..günahlardan hatalardan uzak güzel günler görelim inşaallah..
iş isteyenelre hayırlı işler versin..,
eş isteyenlere hayırlı eşler versin...
çocuk isteyenlere 1. yada 2. çocuk hatta 3.yüde isteyenede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin rabbimiz....
2012e çoğunuz ideal kilosuyla yada yakın girdi çoğumuzda ben gibi hayaline kavuşamdan girdi inş. bu yıl veririz kiloları çatır çatır
sizinle yani topikle tam 9aydır beraberim nerdeyse bir hamilelik sürecikah iyi kah kötü günleirmiz oldu (sanal alemde bile oluyor böyle şeyler)
ben size hakkımı helal ediyorum sizde edin....
ayyy veda gibi olduyok burdayımda geçen senenin özetini geçiyorum haydi busenede beraber olmak duasıyla...
ben şindilik burdayımm görüşürüz inş..
naptımmı yeni yıla girerken kuran dinledim sonrada tam 24e gelirkene mutfaktan çıktım tüm sene iş yapmayım diye stepper aletin üstüne çıktım yani sporla ve duayla girdim yeni yılaa
ohh beee 2013e kadan zayıflarım ben sporlaaa

ayrıca az çok bende burda zaman geçirdim lütfen kızlar gereksiz tartşmalarla aramızı açmayalım..
burda şahsa ait söylemiyorum bunu hepimiz için diyorum,üzülüyorum yaaa((
zaten bianda nolduda dilek ve naf veda gibi konuştu yani anlamadım bianda aynı anda performanslari düştü çözemedim yani:26:
neyse onlar düzelsin diye umuyolar tabiki..:44:
tamam pelin gidiyomuş işten çıkıyor falan..buarada yazamdım pelincim memlektimdeki arkdaşım inş. herşey gönlünce olsun canum...
dileirm gönlüne göre parasıda iyi olan hayırlı iş bulursun başlarsın burayada girersin evde netiniz yokdu maaşallh azminize iradenize neyse eşle vakit geçiirmek daha iyidir...
böyle akıllı yorumlarını özlüycem arada dellenirdin ama mantıklı akılı kızdım meslek gereği
yani seni iyi bilirdimm
haydi haberleriniz bekliyoruz ben bebiş haberide bekliyroum sendenhem belki aynı hamiel topiğinde buluşuruz sen ,ben ,arzu,suzi v.s...
(suzia rtık 2. olur diye dedim ama düşünüyosan tabii
oo herkes uykuda ben topikte yaff..ben yatıyorum bugün pazar kocişle uyuyalım bari...babaannemde uyusada erken kalkmasa

Son düzenleme:
hoşgeldin canım öncelikle buraya takılman şart kilo vermen için...motivasyonda çok önemli ve bunun için mutlaqa topiqe gelmen gerekiyor...haftalık listemizi takip etmen ve cuma günü bildirimde bulunman gerekiyor..sen önce bir karar ver sonrasında yine konuşuruz
hay allah canım ya bazn bazı şeyleri çok isteyince sevince nazarmı değiyo anlamıyorum banada oluyo illa hevesim kursağımda kalıyo hakında hayırlısı neyse olsun canım
amin canım hayırlısı olsun...eşimde seninle aynı fikirde nazar deqdi diyor...
aranıza katılmak serbestmi? yarın cevabınızı okurum artık
katıldın bile canım hoşgeldin aramıza

tek şikayetim oqlu...o varken hesaplar tutmuyor...patronumsa dünya iyisi...eminim yarın beni ikna etmek için uqraşacaktır..ama ben istemiyorum artık...yarın olsada herşey bitse kabus gibi herşey..

günaydın arkadaşlarr tekrar herkese iyi seneler mutlu yıllar diliyorum
her zamanki gibi erkenden kalktım...alışkanlık...herkes uyuyor ben kendi kendime kahvaltı yaptım...
neden bnm yüzüm gülmüyor yorum yapmak isteyen varmı kızlarr

Günaydın kızlar..
Geçmişi okudum ama alıntı yapıp yazamıycam şimdi.
Birer cümleyle geçişirilecek şeyler değil çünkü..
Bende erkenden kalktım saçımı boyuyacagım.
Palette Altın Parıltılı Toffee rengine..
Yaklaşık 1 yıldan beri bal köpüğü boyuyodum değişiklik iyidir dedim.
Ben boyuyayımda geleyim.

Tuğbacım dün okuyunca şok oldum resmen.
Nasıl bi insandır bunlar sen elinden geldiğince alttan almıştın zten bide abla laf söylemesi çok kötü olmuş.
İnş. bi an önce çözümlenir ama kalp kırıldığıyla kalıyor işte..
Eşin ailesine karşı çok ezdiriyor seni halbuki ynında dursa veya seni teselli etse sende ona göre davranırsın..
Bide minnak çocuklar etrrafta gördüğü büyükleri rol modeli olarak seçiyorlar.
Eskiler bu konuda sığ bence. Çocuk yetiştirmenin, çocuk psikolojisinden haberleri yok.
İnş aranız düzelir öptüm seni.

Burda herkese cevap yazılıyor sayın svlkbr.. Geçmişe bakmıyorsanız veya bir cümle yazıp kaçıyorsanız bu durumdan yakınmanız gayet normal.
Günde kaç üye gelip ben zayıflamak istiyorum yardım edin kızlar diyor ve buradaki birçok eski üye kurallarımızdan tut neler yaptıgımıza kadar herşeyi yazıyoruz sonra bu üye bi daha hiç uğramıyor. 1 ay sonra gelip benimle hiç ilgilenilmedi diyebilme cesaretini kendinde bulabiliyor.
Bende bu topiğe ilk geldiğimde konulara fransız kalıyordum ama sürekli burda takıla takıla paylaşımlar yaparak bi çok arkadaş edindim.
Sızlanmak kolaydır. Önemli olan çaba sarfetmek..
Umarım anlatabilmişimdir.

Günaydın kaptan.
Başına gelenler çok kötü. Ne zamandır iş aradıgını bu işi bulduğunda ne kadar sevindiğini biliyoruz.
Bir konuda eşine katılıyorum.. O parayı çıkarıp vermekte sen kendine göre tavır yapmış veya gururun kırıldığı için vermiş olabilirsin.
Ama insanlar tarafından - hele ki yeni tanıştıgın insanlar tarafından - bu böyle algılanmaz.
Belli biri paraları almış ama senin sonuna kadar orda dayanman gerekirdi.
İş ortamı maalesef yumuşak başlılığı kaldırmıyor.
Hakkında hayırlısı olsun.

KDR
Zaman zaman herkesin kırgınlıkları oluyor. Benimde öyleydi. Sonuçta muhabbetten başka birşey kalmamıştı topikte.
Eskiden hem kilo hem muhabbet aynı seviyede giderdi.
Bakalım bu hafta listeye nasıl yansıycak durum keza ben 900 gram almıştım bile..
Mutlu, güzel bi yıl diliyorum öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…