70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tugbaciimmm cok gecmis olsun canim.
bu anlattiklarin o kadar tanidik gelioki bana seni coook iyi anlayabiliorum o yuzden.lutfen uzme kendini.biliyorum durumun,yasadiklarin cok agir gelio ama hepsi gececek biliosun.keske olmasaymis tabi boyle bisey ama olmus bir kere.kendini harab etme.cocuklarinin huzurunu dusun.sen haklisin sen bunu biliosun.bu sana yeter

topikte arkadaşlıklar kurulmuş doğru ama bazılarıyla konuşmama gibi bir durum yok bende ilk geldiğimde bu tepkiyi verdim hatta bazı arkadaşlarla tartışma ortamıda oldu ama birbirlerini tanıdıkları için burda ve msnde yazışarak bu normal galiba, ben kendi adıma sizin sorunuzu görmedim orti istiyorum diyorsunuz NAF ilgileniyor size birini buluyor cuma günleride ortinizle birlikte verdiğiniz kiloyu ona mesaj atıyorsunuz oda listeliyor bukadar

üzücü bir durum, sinir bozucu ayrıca, benim kayınpederde çok sigara içer ama allahtan evde içmiyor aslında torunlarını düşünmesi lazım ben sigara içtiği eliyle dokunmasına bile dayanamıyorum istiyorum hemen yıkasın ama bişey denmiyor işte... ailelerinede bişey diyemiyor erkekler nazları eşlere geçiyor nasıl olsa iki kavga gürültüden sonra bizim gönlümüzü alıyorlar

slm kizlar cok yogunum aslinda annemgile cikcam amcamgil falan gelmis girmeden de edemedim yeni yilliniz kutlu olsun yeni yillda dilediginiz gibi saglikli güzel huzurlu ve mutlu gecsin isallah hepicinizi öpüyorum

tesekkürler
senacim cok kötü birsey gelmis basina gercekden hic sIkma canini hayirlisiyla aydinlanir isallah
Evet çok haklısın, isteklerimiz çok ama imkanlarımız kısıtlı. Umarım 2012 hepimiz için hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun. MUTLU YILLARRRRRRRRR
tesekkürler mutlu yillar canim

yeme canim kendine zarar
isallah gidersin de biraz da olsa kafan dagilir canim
2011 iyi yada kotu gecti rabbim 2012de guzel seyler yasamamizi nasip etsin nice mutlu huzurlu senelere
amin canim nice mutlu senelere isallah
mutlu yillar canim
gecmis olsun canim agri kesici alsaydin :26:

ellerine saglik bebegim
nice mutlu senlere isallah iyi eglenceler canim
yine yapti yapacagini pis kayinpederin gicik nolcak cok üzüldüm canim ya
Herkese Sevdikleriyle, Huzurlu ve Sağlıklı Güzel Yıllar Diliyorum...
sanada charmcim nice mutlu yillara
isallah canim nice mutlu saglikli yillara
sanada fistik
canim mesela senin demin yazdigin msji cevaplayamadigim icin yani ben spor pek yapmadigim icin alintida yapmadim bazen öyle oluyor gözden kaciyor canim naf orti ayarlamasi yapiyor ama oda bu aralar cok fazla gelemiyor yogun oldu icin sen ortaya yaz istersen bana uygun bi orti istiyorum duyrulur diye yada gözüne birini kestir sor varsa var der zaten canim

Kızlar hepinize iyi yıllar dilerim.bu yılbaşına kıbrıs ta giriyorum ama tombul olarak:)seneye bu zamanlar inşallah 6 lı hatta 5 li rakamları görebiliriz herkese sağlık mutluluk başarı dolu nice senelere...

evet ben de aynı dertten muzdaripim, gel beraber orti olalım:)

teşekkür ederim cnm ben çıkışımı verdim..
sehercim ben geldim cnm..
tuqbacım çok üzüldüm cnm ne diyeceqimi inan bilmiyorum...ablan eşin sen ve kayınpederin...çok zor bir durum..en kısa zamanda tatlıya baqlanır inşallah...

desteqin için teşekkür ederim cnm herşeyin hayırlısı olsun..

evet kızlar...
yıllarca özlemini çektiqim 2 hafta öncede işe girdim diye sevinçten havalara uçtuqum işime bu akşam veda ettim...
öncelikle akşamki 130tllik açık sabaha kadar 150 tl olmuş...ve bugün haftalıqımı almam gerekiyordu...patronun oqlu kırıcı bir şekilde 150 liramı kesti...hiçbişey söylemeden patronun yanına çıktım...ve kasada o anda 37 tl fazlalık vardı...patronla konuştum ve hatta aqladım....patronum gerçekten çok iyi biri...beni rahatlattı..ilk günler olur böyle karışıklıklar benim sana ihtiyacım var sen olmazsan olmaz dedi...daha bir sürü şey neyse...aşaya indim çantamı aldım tam çıkıcam patronun oqlu abla kasada yine açık var dedi 40 küsür...yaa mümkün deqil ben yukarı çıktıqımda 37 tl fazlalık vardı dedim..o anda patronda yanımıza geldi...nakitler tutuyor kredilerde sorun çıkıyormuş...sinirlendim...patronda noluyo diye sordu..oanda zaten sinirliyim 50 tl çantamdan çıkarıp sert bir şekilde masanın üstüne koydum al hesabı kapat dedim oqluna...patronumda noluyo şimdi dedi iyiakşamlar dedim çektim çıktım...aqlaya aqlaya eve geldim...eşimde bana sen salaksın dedi...neden 50 tlyi veriyosun...o parayı vermen suçu üstlenmen anlamına geliyor dedi...ve en sonunda sen hiçbir yerde çalışamazsın dedi...saqolsun düşene bir tekmede o vurdu...yarın yılbaşı nedeniyle tatiliz...pazartesi ise öqleden sonra işe gidicem eşyalarımı toplayıp çıkıcam..bitti artık..efsane sona erdi

Son düzenleme:
Arzu abla bu aralar topiğin müdavimisinnn.
neden boyle dedın kı dılekcım ama genelde ben zaten sureklı gırıyorum 1 senedır bu boyle yanı
hepinize çok teşekkürler kızlar...
arzucum adını KAVİN koydular,savaşçı güçlü zeki kız çocuğu demekmiş....
ılk defa duyuyorum canım adıyla saglıklı yasasın ınsallah

canım ben keyfı demedım kı sana ıstersen bı daha oku yazımı ve sorgulamadım neden fılan dıye lutfen yanlıs anlasılmasın yanı uzun acıklama yazmana bıle gerek yoktu tabıkı sıkıntın olabılır rahatlamak ıcın msnı tercıh edebılırsın ben sadece topık ıcınde bu sekıl cagırmaları hos bulmuyorum o kadar ama bundan sonra karısmıycam yanı herkes ıstedıgı trıbı yapıyor yerı gelınce yınede haklı oluyor bız bı fıkrımızı soyleyemıyceksek onemı yok zaten burda kımseyı zorla tutamayız ne kural ne baska bısey sadece bızı buraya baglayan sey ıctenlık samımıyet hos sohbet paylasımdır benım ıcın boyle ınan su an bende cok kötüyüm annem aradı ona boşaldım agladım bende ama senle ılgısı yok yanı yazını okumadn onceydı bu olanlar ama moralım tum gun bozuktu 2.5 aydır oglum sureklı hasta ve astım olma şüphesi var ve ben kendımı yıyıp duruyorum öksürükten zor uyuyor yavrum daha gecen hafta acılde hava verıldı evde de yenı bıttı spreyı ama tekrar genız akıntııs ve öksürük belkı büyütüyorum degıldır ama korkuyorum ıste annelık bırde kendımı sucluyorum kafamd abı suru seyle neyse dedıgım gıbı herkesın bı sıkıntısı oluyor mutlaka allah cumlemızı beterınden korusun saglık versın dıyorum sen de ıns en kısa zamnda ferahlarsın senın yazından sonrasını okumadım ılerkı sayfalarda ne var bılmıyorum gelınce yazarım dedıgın ıcın yazıyorum pzt okurum ıns herkese ıyı aksamlar

geçmiş olsun Allah acil şifalar vesin..

senacim inan cook uzuldum.ben de olsam senin verdigin tepkiyi verirdim heralde.zor durum gercekten.esin de zamanla seni anlayacaktir.keske kasayi senin sorumlulugundan alsalar da ise devam edebilsen degilmi..ama olmus olan.bosver Allah daha iyi bir is cikarir senin karsina.dua ediyorum ben.hayirlisi olsun.

çok kırıldım artık orda çalışmak istemiyorum...onlar zaten işten ayrıldıqımı bilmiyorlar...patronum beni çok seviyor eminim duyunca çok üzülecek...hayırlısı nolsun napalım tecrübe oldu bana...inşallah daha hayırlı bir iş bulurum...

tamam saol cnm

cok saol tatlımmm ılgılendıgın içinnn

yenıyılın butun halklara barıs getırmesı dılegıyle mutlu seneler

Canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun çook üzüldümm erkekler böyle maaleseff aileleri haksız bile olsa hep savunurlar asla yere vermezlerr Biri ablan biri eşin İnşAllah en kısa sürede düzelir öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…