kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuknedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..
dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmişbabası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yok ama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo )neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensiz çok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakın bugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee
topikte arkadaşlıklar kurulmuş doğru ama bazılarıyla konuşmama gibi bir durum yok bende ilk geldiğimde bu tepkiyi verdim hatta bazı arkadaşlarla tartışma ortamıda oldu ama birbirlerini tanıdıkları için burda ve msnde yazışarak bu normal galiba, ben kendi adıma sizin sorunuzu görmedim orti istiyorum diyorsunuz NAF ilgileniyor size birini buluyor cuma günleride ortinizle birlikte verdiğiniz kiloyu ona mesaj atıyorsunuz oda listeliyor bukadarFarkettımde sadece belırlı kişiler bırbırlerıyle konuşuluo dıgerlerıne ne cvb verılıo ne bişi kaç kere yazdım bı allahın kulu cvb vermedı basbas bagırdık ortı nasıl yapılıo bende ortı ıstıorum dıe kımseden tık yok acıklamayada ortı bıldırımını yapmayanlar lıstede yok yazmısınız madem kndı aranızda grup kurdunuz başka kımselerı almayın aranıza
kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuknedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..
dün kayınpederim sigara içti durdu evde..ses çıkarmadım..çocuklar hep yanında ve o fosur fosur içiyodu..neyse gece oldu bunlar öteki odaya yatmaya gittiler..eşim geldi işten bizde yatcaz..oğlan elinde uzun bi oyuncak kül tablasını almış eline,, sigara içer gibi yapıyo..bi afra tafralar..yapma dedim almaya çalıştım kül tablasını ağladı bağırdı vermedi..kız uyuyo diye pek bişey yapamadım..sonra ayak ayak üstüne atıp sigara içme taklitleri yapmaya başladı..eşime bak gördünmü babanın yaptığını çok güzel örnek olmuş demi bugün evde izin verdim içmesine diyee..oda yapma falan diye bağırdı çocuğa ..sonra bana dedi bişey olmaz dedi bende sinirimi çocuğun elinden kül tablasıyla uzun oyuncağını almakta buldum,, çocuğada patladım tabi bağırdım..başladı ağlamaya susmuyo..kızı uyandırdı dahada kızdım falan..neyse gece bitti..sabah kahvaltı ederken eşimin ailesi ve biz.k.peder kalktı kültablası sordu nereye koydun diye..bende dün torunun naptı biliyonmu diye,,dünkü olayı anlattım..bu başladı tavır almaya bağırmaya bidaha içmem aman..sokağa çıkıp içerim bundan sonra aman siz rahatsız olmayın diye afra tafra çıktı merdiven başında içmeye başladı,,eşimde bana kızdı söylemesen olmazmı şimdi ağzımın tadını bozuyon dedi..bende biraz içi acısında dikkatli olsun diye paylaştım onu dedim,,ben ona içme evde demedim,,onun vicdanına bıraktım..falan derken çocuğun aklına geldi yine uzun oyuncağı istedi sigara içcekmişbabası bi bağırdı itekledi bunu sus yok içmiceksin istemiceksin gibisine hareklerde bulnunca dayanamadım,,başladım bağırmaya..dedim sen baban yüzünden çocuğa vuramazsın hakkın yok ama öyle böyle derken kavga büyüdü ablam gürültüye çıktı..k.peder ablama hakaret etti siz böyle yaptığınız için eşiniz boşuyo işte gibisine(ablam eşini bıraktı ve boşandı ama adam kocasının ablamı bıraktığını sanıyo )neyse ablam bu lafa bi sinirlendi..itekledi adamı filan eşimde ablama saldırdı babama bişey yapamazsın diye..ablamda polis arıcam dedi gitti ve dediğini yaptı gelip eşimi götürdüler..hemen bisikletle arkalarından gittim ifadesini almadan önce.ben dedim eşimi niye getirdiniz ben şikayetçi değilim dedimya.ben babasından şikayetçiyim onun yüzünden dayak yedim eşimden dedim ,,halbuki sözlü dayaktı bu yanlış anlaşılmış..sonra ifademizi aldılar hastaneye rapor almaya götürdüler..dayak olayı olmadı dedim tamam diyip gönderdiler..karakolda ifade tamamlanıp..ablanızda gelmek zorunda dediler bende ablamıda evden alıp beraber gittik,,oda verdi ifadesinii,,demin eve geldik..eşim saat 12de ifadesini verip düğüne gitti bensiz çok kırgınım..söz vermişti bidaha ailem yüzünden seni kırmıycam diye..ama noldu şuan ortalarda yok annesinin babasının olduğu düğüne gitti..ve halada gelmedi..yazıklar olsun diyorum ne diyim..ben onu bukadar severken onsuz yaşamayı düşünemezken onun yaptıklarına bakın bugünümüz zehir oldu..neden!!! bi hiç zıkkım yüzünden sigara illeti yüzünden ve bunların başı olan babasının yüzünden..allah ıslah etsin..allaha havale ediyorum o nasıl biliyosa öyle yapsın..bi sigara ya bi sigara gelininden oğlunun yuvasından huzurundan..torunlarının sağlığından dahamı önemli bu yazıklar olsun öyle kayınpedereee
tebrik ediyorummmm canim..
sen bugun yine de fazla kacirma.yeni yila agzimizda abur cuburla girmeyelim mazallah butun yil napariz sonra:18:
tesekkürlerHayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa enerjimiz tüm hayatıı zorlar. Yeter ki kendimize ve arkadaşlarımızın gücüne inanalım....Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle..
senacim cok kötü birsey gelmis basina gercekden hic sIkma canini hayirlisiyla aydinlanir isallahgünaydın arkadaşlarr..
öncelikle herkesin YENİ YILINI KUTLAR HERŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASINI DİLERİM
arzucum;
ben dünden beri çok kötüyüm...işyerinde kasada bana ait...patronun kızıyla beraber bakıyoruz...o erken çıkıyor.. ben çıkmadan 1-2 saat öncede oqlu geliyor...yani 3 kişi dönüşümlü bakıyoruz...dün akşam kasada 130 tl açık çıktı..şimdi onlar hepsi aynı ailenin ferdi olduqu için ben sorumlu oldum..hatırladıqım kadarıyla ödemelerde ve satışlarda bir sorun yok...bu açık nasıl oluştu bilmiyorum...pcdekiyle kasadaki farklı çıkıyor...çok üzüldüm..işi bırakmak istedim...patronum çok iyi biri...ben senle çalışmaktan memnunum dedi...bende memnunum ama parayla birebir ilgilenmeyi istemiyorum onun için çıkışımı vericem dedim...sen git evine kızım dinlen kafanı toparla tekrar bir düşün ve yarın işe gel birdaha konuşalım dedi..eve geldim ama nasıl geldim bilmiyorum...birde onların yanında aqlayamadım..eve gelip içimi boşaltana kadar aqlamak istedim...daha eşime olayı anlatırken eşimde hata senle wcye bile giderken kasayı sayacaksın gelince tekrar sayacaksın gibilerinden şeyler söyledi...dahada doldum...yinede kkya girdim iyi deqildim..zaten yeteri kadar ihmal ediyorum bi bakıyım dedim...seherle deryayı gördüm...konuşursak belki rahatlarım diye düşündüm...önce burdan yazdım sonrada belki geçmiştelerdir uzun sürer yazımı okumaları diye özellerinede yazdım..keyfi deqildi arzucum...hala çok kötüyüm ve şu yazıyı gözyaşları içinde yazıyorum...zaten onlarlada doqru dürüst konuşamadık eşim geldi yanıma herşey yarım kaldı...şimdi işe gidicem belkide ipleri koparır birazdan gelirim...tuqba msnye sena abla artık eskisi gibi aramıza dön yazmış...işten çıkarsam istemediqiniz kadar yanınızda olurum..ihmal ettiqim giremediqim hergün eksik kalıyorum..burası bnm için çok şey demek...belki yansıtamıyorum ama hepinizi çok seviyorum..ve çok özlüyorum...kalbim aqrıyor kendimi kötü hissediyorum...namaz kılıp çıkıcam...gelince yazarım...
tesekkürler mutlu yillar canimEvet çok haklısın, isteklerimiz çok ama imkanlarımız kısıtlı. Umarım 2012 hepimiz için hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun. MUTLU YILLARRRRRRRRR
Kıızlarrrr çok fenayımmm acil yardım istiyorummmmmmmmmm
şu son 1 haftadır evde bunalıma qirdim resmennn
sürekli yemek yiyorum kendimi tutamıyorumm
dün gecenin 10'unda arayıp lahmacun söyledimmm dşününn...
lahmacunn + kola + 1 koca paket lays yedimm((((((((
şimdi kahvaltıda yarım ekmekk çokokrem ekmekk
şuanda da 1 büyük paket cips açtım yiyorummm
valla bunalma qirdim ben qalibaaa napıcammmmmmm
66,9 olmuşummmm kilo alıyorum
isallah gidersin de biraz da olsa kafan dagilir canimgecmis olsun canim dedigin gibi sabretmekten baska bisey gelmiyo elden
amin kesin koydum kafama bisey cikmazsa gitmeyi dusunuyorum esimde yazin cocuk izni var 2ay birlikte gideriz simdi gitme diyo ama ben yinede gitmek icin ugrasicam yazinda bidaha giderim
amin canim nice mutlu senelere isallah2011 iyi yada kotu gecti rabbim 2012de guzel seyler yasamamizi nasip etsin nice mutlu huzurlu senelere
mutlu yillar canimherkese merhaba... öncelikle mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum sevdikleriniz hep yanıbaşınızda olsun olmasını istediğiniz her dilek kabul olsun inşallah, 2012de hepimiz çıtır anne oluruz umarım herşey gönlünüzce olsun... 2010 benim için önemliydi çünkü kızım dünyaya geldi herşeyim o benim ama bu senede güzel gelişmeler oldu hayatımda umarım 2012de bereketli bir yıl olur herkes için içinde benim ve ailem içinde....
şuan çorba karıştırıyorum bir yandanda tek elle size yazıyorum haftasonu girmem zor oluyor malum ev işleri çocuk yemek derken akşam oluyor haftasonları hep ipin ucunu kaçırıyorum geçen haftada öyleydi ama haftaiçi toparlayabiliyorum neyse bugünde çok kaçırmamak, cıslardan az yemek dileğiyle...
herkesi öpüyorum mutlu yıllar...
gecmis olsun canim agri kesici alsaydin :26:haftasonu oldugu yine belli olmus topik sakin...
insallah yeni yilimiz hepimize huzur ,saglik,mutluluk,basari,sevdiklerimizle birlikte gecirecegimizve citilardan citir oldugumuz bir yil olarak gelir.
biran once fazlaliklarimizdan kurtulsak,icimizdeki sikintilari bir kenara atsak,sevdiklerimiz ve biz maddi ve manevi bolluga kavussak ne guzel olurr.
bu arada bugun yataktan belim tutulmus olarak uyandim ve coook agrim var.ne yapmaliyim, nasil gecer hic bir fikrim yok ama boyle giderse yerimden kalkmak bile iskence.evimin bugunluk isi kalacakmi yani?aksama yemegi kim yapacak?........
YARDIIIIIIIIIMMMMMMMMM !!!!!!!
ne yapmaliyim benim burdan kalkip islerimi bitirmem lazimmm ama cook agrim varrrr!!
saol canim.ahh ufff diye diye kalktim yerimden.bulasiklari yerlestirdim,camasir makinasini calistirdim,tezgahi sildim,yatagimi duzelttim,bir elim belimde 3lu vitrin kapisini sildim.vucudum isininca azcik daha az agridi belim sanirim.supurgeyi nasil yapicam bilemedim.once camasir katliim bari.bu gidisle ben yilbasina elimde supurgeyle girerim.butun sene de boyle dolasirim artik
ellerine saglik bebegim............................................Haftanın Birincisi...........................................
umay0110
.....................................Haftanın Birinci Orti Grubu................................
umay0110 & ftemiz
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
umay0110 : 700 gr
ftemiz : 500 gr
Toplam.........: 1.200 gr
2. Grup
ecrin29 : 900 gr
rezzan784: 0 gr
Toplam......: 900 gr
3. Grup
zerra : 300 gr
pinktomato : 0 gr
Toplam......: 300 gr
4. Grup:26::44:
Halay : 100 gr
BenSuzi : +100 gr
Toplam..........: 0 gr
5. Grup
ay_she : +700 gr
edirne : 600 gr
Toplam........: +100 gr
6. Grup
nisam_81 : +700 gr
filizzz64: 200 gr
Toplam......: +500 gr
7. Grup
NaF : +1.800 gr
ErginSena: 0 gr
Toplam......: +1.800 gr
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
nice mutlu senlere isallahYeni yılınız kutlu olsun kızlarUmarım bu yıl 2011 ' den daha bereketli,sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olur
En önemlisi inşallah 2012 yılında hepimizzzzzz çıtırr oluruzz
Çok öpüyorum
Yılbaşı partisi beni bekler gidip kurtlarımı dökeyimpazartesi yeni bir başlangıç yeni umutlar :103:
Not:
-Geçmişe bakamadım işlerim çok yoğun hasta olan varsa gelmiş geçmiş olsun
-Yeni gelenler varsa hoşgelmişler
-Pelin veda konuşması yazacaktı onu da okuyamadım :26: ama her zaman bir telefon kadar uzağız birbirimizee ben saymıyorum bu
vedayı
-Topik olayını da en kısa sürede çözüme ulaştıracağımıza inanıyorum yada inanmak istiyorum.
yine yapti yapacagini pis kayinpederinkızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuknedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..
sanada charmcim nice mutlu yillaraHerkese Sevdikleriyle, Huzurlu ve Sağlıklı Güzel Yıllar Diliyorum...
isallah canim nice mutlu saglikli yillaraNafcm ellerine sağlık. Birinci olan grubu tebrik ederim.
Orti sayende 2. olmuşuz. Hasta halinle bile kurtardın beni.
Herkese iyi seneler kızlar. 2012 hepimize sağlık, huzur, mutluluk, neşe, hayırlı kazançlar getirsin inşallah.
sanada fistikMutLu yıLLar.
canim mesela senin demin yazdigin msji cevaplayamadigim icin yani ben spor pek yapmadigim icin alintida yapmadimFarkettımde sadece belırlı kişiler bırbırlerıyle konuşuluo dıgerlerıne ne cvb verılıo ne bişi kaç kere yazdım bı allahın kulu cvb vermedı basbas bagırdık ortı nasıl yapılıo bende ortı ıstıorum dıe kımseden tık yok acıklamayada ortı bıldırımını yapmayanlar lıstede yok yazmısınız madem kndı aranızda grup kurdunuz başka kımselerı almayın aranıza
Farkettımde sadece belırlı kişiler bırbırlerıyle konuşuluo dıgerlerıne ne cvb verılıo ne bişi kaç kere yazdım bı allahın kulu cvb vermedı basbas bagırdık ortı nasıl yapılıo bende ortı ıstıorum dıe kımseden tık yok acıklamayada ortı bıldırımını yapmayanlar lıstede yok yazmısınız madem kndı aranızda grup kurdunuz başka kımselerı almayın aranıza
teşekkür ederim cnm ben çıkışımı verdim..Ay canım, çok üzüldüm. Umarım herşey tatlıya bağlanır. Kasayı 3 kişi ortak tutması olmaz canım ama. Ben de muhasebeciyim, gerçekten kasa sorumluluk ister. Şimdi ya onlar bir yere ödeme yaptı da, unuttularsa. Sen nasıl bilebilirsin ki, evde düşün demiş patronun. Öncelikle 3 ünüz de düşüneceksiniz, tek sen bakmıyorsan. Bir de eşinin dediği gibi wc'ye giderken kasanı kilitle. Tahsilat veya ödeme olursa da, 5 dakika beklesinler. Hemen çıkıcam deme, bu soruna bir çözüm bulsunlar. İnşallah istediğin bir çözüm olur.
sehercim ben geldim cnm..günaydıııınnn canlarımmm.bi slm vereyim kahvaltıdan sonra dedim.işleri bitirip tekrar gelicem.
senacım dün pek görüşümedik.canım benim sıkma o tatlı canınııı.büyük paraların döndüğü yerde normal bunlar çıkar elbet nerede açık olduğu.hakkında hayırlısı canım benimm.ama bu kadar üzülmene ben de çok üzüldüm.işten gelince görüşürüüüzzz.
tuqbacım çok üzüldüm cnm ne diyeceqimi inan bilmiyorum...ablan eşin sen ve kayınpederin...çok zor bir durum..en kısa zamanda tatlıya baqlanır inşallah...kızlaar yılbaşı sabahındaa karakolluk olduuknedeni okadar komikki sinirden devamlı ağlıyorum..
slm kizlar cok yogunum aslinda annemgile cikcam amcamgil falan gelmisgirmeden de edemedim yeni yilliniz kutlu olsun yeni yillda dilediginiz gibi saglikli güzel huzurlu ve mutlu gecsin isallah hepicinizi öpüyorum
tesekkürler
senacim cok kötü birsey gelmis basina gercekden hic sIkma canini hayirlisiyla aydinlanir isallah
tesekkürler mutlu yillar canim
yeme canim kendine zarar
isallah gidersin de biraz da olsa kafan dagilir canim
amin canim nice mutlu senelere isallah
mutlu yillar canim
gecmis olsun canim agri kesici alsaydin :26:
neden boyle dedın kı dılekcım ama genelde ben zaten sureklı gırıyorum 1 senedır bu boyle yanıArzu abla bu aralar topiğin müdavimisinnn.
ılk defa duyuyorum canım adıyla saglıklı yasasın ınsallahhepinize çok teşekkürler kızlar...
arzucum adını KAVİN koydular,savaşçı güçlü zeki kız çocuğu demekmiş....
günaydın arkadaşlarr..
öncelikle herkesin YENİ YILINI KUTLAR HERŞEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASINI DİLERİM
arzucum;
ben dünden beri çok kötüyüm...işyerinde kasada bana ait...patronun kızıyla beraber bakıyoruz...o erken çıkıyor.. ben çıkmadan 1-2 saat öncede oqlu geliyor...yani 3 kişi dönüşümlü bakıyoruz...dün akşam kasada 130 tl açık çıktı..şimdi onlar hepsi aynı ailenin ferdi olduqu için ben sorumlu oldum..hatırladıqım kadarıyla ödemelerde ve satışlarda bir sorun yok...bu açık nasıl oluştu bilmiyorum...pcdekiyle kasadaki farklı çıkıyor...çok üzüldüm..işi bırakmak istedim...patronum çok iyi biri...ben senle çalışmaktan memnunum dedi...bende memnunum ama parayla birebir ilgilenmeyi istemiyorum onun için çıkışımı vericem dedim...sen git evine kızım dinlen kafanı toparla tekrar bir düşün ve yarın işe gel birdaha konuşalım dedi..eve geldim ama nasıl geldim bilmiyorum...birde onların yanında aqlayamadım..eve gelip içimi boşaltana kadar aqlamak istedim...daha eşime olayı anlatırken eşimde hata senle wcye bile giderken kasayı sayacaksın gelince tekrar sayacaksın gibilerinden şeyler söyledi...dahada doldum...yinede kkya girdim iyi deqildim..zaten yeteri kadar ihmal ediyorum bi bakıyım dedim...seherle deryayı gördüm...konuşursak belki rahatlarım diye düşündüm...önce burdan yazdım sonrada belki geçmiştelerdir uzun sürer yazımı okumaları diye özellerinede yazdım..keyfi deqildi arzucum...hala çok kötüyüm ve şu yazıyı gözyaşları içinde yazıyorum...zaten onlarlada doqru dürüst konuşamadık eşim geldi yanıma herşey yarım kaldı...şimdi işe gidicem belkide ipleri koparır birazdan gelirim...tuqba msnye sena abla artık eskisi gibi aramıza dön yazmış...işten çıkarsam istemediqiniz kadar yanınızda olurum..ihmal ettiqim giremediqim hergün eksik kalıyorum..burası bnm için çok şey demek...belki yansıtamıyorum ama hepinizi çok seviyorum..ve çok özlüyorum...kalbim aqrıyor kendimi kötü hissediyorum...namaz kılıp çıkıcam...gelince yazarım...
neden boyle dedın kı dılekcım ama genelde ben zaten sureklı gırıyorum 1 senedır bu boyle yanı
ılk defa duyuyorum canım adıyla saglıklı yasasın ınsallah
canım ben keyfı demedım kı sana ıstersen bı daha oku yazımı ve sorgulamadım neden fılan dıye lutfen yanlıs anlasılmasın yanı uzun acıklama yazmana bıle gerek yoktu tabıkı sıkıntın olabılır rahatlamak ıcın msnı tercıh edebılırsın ben sadece topık ıcınde bu sekıl cagırmaları hos bulmuyorum o kadar ama bundan sonra karısmıycam yanı herkes ıstedıgı trıbı yapıyor yerı gelınce yınede haklı oluyor bız bı fıkrımızı soyleyemıyceksek onemı yok zaten burda kımseyı zorla tutamayız ne kural ne baska bısey sadece bızı buraya baglayan sey ıctenlık samımıyet hos sohbet paylasımdır benım ıcın boyle ınan su an bende cok kötüyüm annem aradı ona boşaldım agladım bende ama senle ılgısı yok yanı yazını okumadn onceydı bu olanlar ama moralım tum gun bozuktu 2.5 aydır oglum sureklı hasta ve astım olma şüphesi var ve ben kendımı yıyıp duruyorum öksürükten zor uyuyor yavrum daha gecen hafta acılde hava verıldı evde de yenı bıttı spreyı ama tekrar genız akıntııs ve öksürük belkı büyütüyorum degıldır ama korkuyorum ıste annelık bırde kendımı sucluyorum kafamd abı suru seyle neyse dedıgım gıbı herkesın bı sıkıntısı oluyor mutlaka allah cumlemızı beterınden korusun saglık versın dıyorum sen de ıns en kısa zamnda ferahlarsın senın yazından sonrasını okumadım ılerkı sayfalarda ne var bılmıyorum gelınce yazarım dedıgın ıcın yazıyorum pzt okurum ıns herkese ıyı aksamlar
neden boyle dedın kı dılekcım ama genelde ben zaten sureklı gırıyorum 1 senedır bu boyle yanı
evet kızlar...
yıllarca özlemini çektiqim 2 hafta öncede işe girdim diye sevinçten havalara uçtuqum işime bu akşam veda ettim...
öncelikle akşamki 130tllik açık sabaha kadar 150 tl olmuş...ve bugün haftalıqımı almam gerekiyordu...patronun oqlu kırıcı bir şekilde 150 liramı kesti...hiçbişey söylemeden patronun yanına çıktım...ve kasada o anda 37 tl fazlalık vardı...patronla konuştum ve hatta aqladım....patronum gerçekten çok iyi biri...beni rahatlattı..ilk günler olur böyle karışıklıklar benim sana ihtiyacım var sen olmazsan olmaz dedi...daha bir sürü şey neyse...aşaya indim çantamı aldım tam çıkıcam patronun oqlu abla kasada yine açık var dedi 40 küsür...yaa mümkün deqil ben yukarı çıktıqımda 37 tl fazlalık vardı dedim..o anda patronda yanımıza geldi...nakitler tutuyor kredilerde sorun çıkıyormuş...sinirlendim...patronda noluyo diye sordu..oanda zaten sinirliyim 50 tl çantamdan çıkarıp sert bir şekilde masanın üstüne koydum al hesabı kapat dedim oqluna...patronumda noluyo şimdi dedi iyiakşamlar dedim çektim çıktım...aqlaya aqlaya eve geldim...eşimde bana sen salaksın dedi...neden 50 tlyi veriyosun...o parayı vermen suçu üstlenmen anlamına geliyor dedi...ve en sonunda sen hiçbir yerde çalışamazsın dedi...saqolsun düşene bir tekmede o vurdu...yarın yılbaşı nedeniyle tatiliz...pazartesi ise öqleden sonra işe gidicem eşyalarımı toplayıp çıkıcam..bitti artık..efsane sona erdi
senacim inan cook uzuldum.ben de olsam senin verdigin tepkiyi verirdim heralde.zor durum gercekten.esin de zamanla seni anlayacaktir.keske kasayi senin sorumlulugundan alsalar da ise devam edebilsen degilmi..ama olmus olan.bosver Allah daha iyi bir is cikarir senin karsina.dua ediyorum ben.hayirlisi olsun.
topikte arkadaşlıklar kurulmuş doğru ama bazılarıyla konuşmama gibi bir durum yok bende ilk geldiğimde bu tepkiyi verdim hatta bazı arkadaşlarla tartışma ortamıda oldu ama birbirlerini tanıdıkları için burda ve msnde yazışarak bu normal galiba, ben kendi adıma sizin sorunuzu görmedim orti istiyorum diyorsunuz NAF ilgileniyor size birini buluyor cuma günleride ortinizle birlikte verdiğiniz kiloyu ona mesaj atıyorsunuz oda listeliyor bukadar
üzücü bir durum, sinir bozucu ayrıca, benim kayınpederde çok sigara içer ama allahtan evde içmiyor aslında torunlarını düşünmesi lazım ben sigara içtiği eliyle dokunmasına bile dayanamıyorum istiyorum hemen yıkasın ama bişey denmiyor işte... ailelerinede bişey diyemiyor erkekler nazları eşlere geçiyor nasıl olsa iki kavga gürültüden sonra bizim gönlümüzü alıyorlar
cok saol tatlımmm ılgılendıgın içinnnellerine saglik bebegim
nice mutlu senlere isallahiyi eglenceler canim
yine yapti yapacagini pis kayinpederingicik nolcak cok üzüldüm canim ya
sanada charmcim nice mutlu yillara
isallah canim nice mutlu saglikli yillara
sanada fistik
canim mesela senin demin yazdigin msji cevaplayamadigim icin yani ben spor pek yapmadigim icin alintida yapmadimbazen öyle oluyor gözden kaciyor canim naf orti ayarlamasi yapiyor ama oda bu aralar cok fazla gelemiyor yogun oldu icin sen ortaya yaz istersen bana uygun bi orti istiyorum duyrulur diye yada gözüne birini kestir sor varsa var der zaten canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?