70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuqbacım lütfen sakin ol..ayrıldıqınız falan yok...sadece tatsız bir gün geçirdiniz hepsi bu...bugün pisi pisi gelecek emin ol cnm...erkekler çocuk gibidirler ne yöne çekersen oraya giderler...heleki evliliğin ilk yıllarında al birini vur ötekine...hiç kafana takma...ama tavizde veme...sen niye arıyorsunki suçun yok günahın yok..bırak onun içi yansın..o seni kaybetme korkusu yaşasın...aksi halde senin bu halini bi ömür boyu sana karşı kullanır cnm..hepimiz geçirdik bu tür durumları...öyle ayrılmak kolay deqil...iki dudaqın arasından çıkması kolaydır ama uygulama her yiqidin harcı deqildir...sen içini rahat tut ablacım..git bi abdest al 2 rekat namaz kıl duanı et rahatlarsın..Yasini şerifi her ne niyetle okursan o derdine şifa olur cnm...Allaha dua ve tevekkül et ve gerisini Rabbimize bırak cnm...
suzancım bakalım nasıl haberlerle gelicem buraya...yaa inanmıyorum eşim hala orada çalışmam tafartarı ben yinede negatif enerjiyle gidicem hatta gitmişken oraya yakın bir yerde iş görüşmesi yapıcam...hayırlısı olsun bakalım...
sena abla cok uzuldum nedenirki rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin daha iyi isler cikarsin karsina
canım amin çok teşekkür ederim...

canım en kısa zamanda hatta bence bugün herşey düzelip eski haline dönecek..seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum..ama lütfen eşine bu yönünü gösterme...ben seni seviyorum sensiz yaşayamam vs... bunları dile getirme...kasmasın kendini...sonra kendilerini bulanmaz hint kumaşı falan sanıyorlar...

kızlar günaydınnn güzel ve verimli birgün olması dileqiyleee
tuhaf bir heyecan var içimde...bugün neler olucak çok merak ediyorum...ya çok ciddi şartlar öne sürüp devam edicem yada tabiri caizse alıp ceketimi çıkıcam...hiç üzüntü yok içimde...Rabbime bıraktım herşeyi..içim gönlüm okadar rahatki...kasadaki açık benden kaynaklanmıyor ve bunu ben adım gibi biliyorum...yüzüm dik alnım ak içim rahat..onlar utansınlar haftalıqımı vermediler..bugün patronla dişli bir konuşma yapıcam...koparsada ondan sonra kopsun...destek veren derdimi paylaşan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...her zaman söylüyorum iyiki varsınız ve ben iyiki aranızdan biriyim...sizler varken bana hiçbişey olmaz...canlarım benimm

Ellerine sağlık canım, ortim birinci olmuşuz bu arada. Çok sevindim, hiç beklemiyordum. Darısı öbür haftaların ve zayıflayamayanların başına. İnşallah biz de hep böyle devam ederiz.

gunaydın herkese ben yenı katıldım aranıza ve nezaman kılo bıldırımı olacak nezaman neypmam gerektıgı hakkında bılgılendırılırsem cok sevınırım...

İnşallah iyi bir iş bulursun, ama bulduğun işte kasayı ortak olursa, kabul etmeyeceğini bildir. Yoksa yine aynı durumlarla karşılaşabilirsin, ama yaptıkları gerçekten çok sinir bozucu.

Kızlar günaydın herkese mutlu yıllar dilerim tekrar tekrar :)

Ben bugün elma suyumu aldım geldim işe inşallah bugunden itibaren denemeyi düşünüyorum :)

Ama hala çok acıkıyorum ve deli gibi ne bulsam yiyesim geliyor Bakalım iştahımı kesecek mi bu elma suyu

Bir de midem bulanıyo yemek yiyince geçiyo bakalım bugünü nasıl atlatcaz haydii maraton başlasınnnnnnn

günaydın ablacım :) yazını okudum olanalrı okudum ama yazmaadım kusura bakma

her işyerind eolur böyle şeyler bence kafanı takma sen kendınden emın olduktan sonra gerısının önemi yok

güvenmıyorsanız gidiyorum bu kadar güvenıyorsanız da burdayım diyeceksın olay bu :)

sonuçta iş hahyatı karşılıklı güven ve çıkar ilişkisine dayalı çıkarlar kesişmediği güven kaybolduğu zaman çeker gidersin

o kadar :) sen kendinden emin ol onlar ne derse neye inanırsa inansın :) Hakkında hayırlısı olsun :)

Her şer de bir hayır vardır belki senin içinde kalan güvenemediğin taraflar aklında pürüzler vardı veya korkuların vardı eksık olur mu şu olur mu bu olur mu diye

belki bu olayla hepsini bi anda bulmuş ve öğrenmiş olucaksın belli mi olur :) Bizim göremediğimiz yerler olabilir.Tevekkül etmek en iyisi.

Zaten tecrübe denen şeyde bu olayalrı yaşaya yaşaya kazanılıyor :)

canım inşallah herşey yoluna girer. Rabbim yavrularınızın hatırına aranızdaki kırgınlığı kaldırsın ruhunuza huzur versin. dünden beri yazdıklarını okuyup üzüldüm. inan yatarken dahi aklıma geldi senin için dua ettim. erkekler keşke aileleri ve eşleri arasındaki ayrımı yapabilseler. körükörüne bağımlılık zarar veriyor.
bol bol dua et salavat getir rahatladığını hissedeksin.
gunaydın herkese ben yenı katıldım aranıza ve nezaman kılo bıldırımı olacak nezaman neypmam gerektıgı hakkında bılgılendırılırsem cok sevınırım...

canım hoşgeldin. kilo bildirimi cuma günleri oluyor. detayları sana kaptanımız ve yardımcısı anlatır.

amın suzancım cok saol ıyı dıleklerın ıcın
canım yazamadım ben gecmıs olsun cok üzüldüm ama hemen ayrıldık deme ve bunu aılesıne de yansıtma cunku kızgınlık anında hersey olabılıyor sonra soyledıklerıden pısman olmaman ıcın bunu yapman mantıklı düşünmen lazım bıraz zaman gecsın esın de anlıycaktır son tepkısı senın annesını aramam demenden dolayı kaynaklanıyor sıkma cnaını yakınz amanda düzene girer inşallah

günaydın kaptan ıns hayırlı haberlerle dönersın hakkınd ahayırlısı neyse o olsun ama ben patrondan ümitliyim belkı sana baska bı secenek sunar ve orda kalırsın kalmazsanda allah sana hayırlı kapılar acsın dıyorum

herekse günaydın ıns her anlamda verımlı bır hafta geciririz

Canım olayı biliyorum haftasonu okudum ve çok üzüldüm
kesinlikle haklısın kesinlikle yapılan yanlış birşey olayı büyüten kendileri eşinin davranışalrı körüklemeleri gerçekten incitici
bu da üstüne gelmiş ve ayrıldık yazmışsın ama bu o kadar kolay biter mi canım yani iki çocugunun babası sonuçta
herşeyi ama herşeyi halledebilrisiniz bence...Anne olmak insana bebeğini beslemek büyütmek dışında başka sorumluluklarda yüklüyor
buna aile huzurunu devam ettirme eşle olan münasebeteler diyebilirz...herşeye rağmen anne olarak yapıcı olman laızm
erkeğindir koş bacaklarına yapış demiyorum buna çok çok da karsıyım kadın her durumda ayakta kalabilir , kalmalı da
ama bu konuda suçlu ve haksız olmadıgını göstermen için senin yapıcı davranman lazım çok sinirlisin kırgınsın üzgünsün ama tatlı dille
tamam ne olduysa oldu senin annen baban benim de annem babam onlara saygı duyuyorum fakat
çocuğumuza kötü örnek olmalarına da gözümü kapatamazdım ikimizde sinirlendik gel şu olayı düzeltelim deyip sizin ortayı bulmanız lazım
belli ki büyüklerinizin bunu yapacağı yok ki kavgayı dahada kızıştırmışlar zaten...eşinde bi süre sonra farkına varacak olayın vehametının
lütfen üzülme inanıyorum ki bu iş düzelecek...

Günaydın arkadaşlar...
Neler olmuş böyle yaaa?
Nazar mı değmiş topiğimize?
Yeni yılda güzel haberler beklerken hep sıkıntılı şeyler okudum, üzüldüm.
İnşallah herkes için herşeye rağmen iyi bir yıl olur.
Sağlık, mutluluk, huzur kimsenin yakasını bırakmasın...

Tuğbacım çok üzüldüm tüm bu olayları yaşamana :26: ama her şer'de bir hayır vardır derler lütfen öfke ve sinir ile hareket etme canım daha detaylı konuşuruz zaten

Böyle yorumlar gördüğümde çileden çıkıyorum.
Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış ama bende sizin vesileniz ile benimle ilgilenmiyorsunuz diyen herkese bir şey söylemek istiyorum.
Çarşamba merhaba ile gelen
Perşembe nasılsınız diyip giden
Cuma kilo bildiriminde bulunan kişiye ben nasıl yorum yazayım.
Ondan sonra yok gruplaşma var yok aranıza almayın bik bik.
Sen bana ne sordun da cevabını almadın arkadaşım ?
Bul ortini gel bildir yok ben bulamadım sen bul diyosan ben bakınırım ama boyacı küpü değil ki bu daldır çıkar orti bulunsun.
Zaman sadece birazcık zaman

Arzu abla sitem ettiğimden dolayı kırgınsın yada kızgınsın sanırım yazdıklarımı görmezden gelip yorum yapmadığından çıkartıyorum bu sonucu.
Birbirimizi görmezden mi gelicez bundan sonra ?

Başına gelenleri şimdi okudum öğrendim geçmiş olsun. Öfke ile kalkan zarar ile otururmuş bende eşine katılıyorum o parayı vermen mantıklı olmamış. Ama dediğim gibi o anlık sinir ile sana mantıklı gelmiştir normaldir. İşyerinden ayrılmak yerine tam tersine olayın üstüne gidip kasaya bakan herkesi tedirgin etmen bence en doğrusu olacaktır.

Tuvalete bile giderken kasanı kilitleyip gidersen ben inanıyorum ki kasada ne eksik ne fazla çıkar. Hesap alınacaksa da beklesinler. Yemeğe giderken bile kilitle kasanı hesap alınacaksa yemeğini bırakıp kendin al hesabı bence.

Aile müessesesi diyosun seni dışlayanlar illaki olacaktır. Kimsenin günahına girmek istemem ama parayı rahatsızlığı olan biri bile almış olabilir. Sen çalışabileceğin bir iş bulmak için az çabalamadın az ağlamadın. Şimdi karşına çıkan ilk zorlukta bırakmak neden !

Gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhat nasip etsin yavruna inşallah

Benim hakkım yoktur ama varsa da helal olsun canım çok güzel temennilerde bulunmuşsun bende kocaman bir aminnn diyorum

Canım aynı anda değil benim hemen hemen bir aydır bi moral bozukluğum motivasyon eksikliğim vardı.Dilek ile konuştuğumda onda da

böyle bir isteksizlik olduğunu gördüm cuma günü de bunu dile getirdik. Amaç burdaki motivasyonu tekrar sağlayarak birlikte muhabbet ile kilolarımızdan kurtulmak.

Canım bana gelen özel mesaj yok :26: tekrar bakabilirmisin mesaj kutuna bir problem mi oldu acaba :26:

Birde ortin bildirime gelmediğinde 0 olarak bildiremezsin bu tüm ortisi gelmeyen arkadaşlara haksızlık olur.

Günaydın kızlar

Tek tek alıntı yapamadım ama yeni yılımızı kutlayan tüm arkadaşlara güzel mesajlarından dolayı teşekkür ederim birlikte nice güzel senelere inşallah

Günaydın kızlar

Tek tek alıntı yapamadım ama yeni yılımızı kutlayan tüm arkadaşlara güzel mesajlarından dolayı teşekkür ederim birlikte nice güzel senelere inşallah

günaydın canım :)

iyi yıllar :)

ay bu arada öyle bi nikin var ki marka olr valla he aklıma geldi yazyaım didim

Şok Şok Şok

Naf zayıflama ürünleri Nasıl Atıştırarak Fit kalabilirim

Son düzenleme:
günaydın canım :)

iyi yıllar :)

ay bu arada öyle bi nikin var ki marka olr valla he aklıma geldi yazyaım didim

Şok Şok Şok

Naf zayıflama ürünleri Nasıl Atıştırarak Fit kalabilirim

Ahahahhaha delisin sen ya

nafnaf vardı bide fransız giyim markası

triendy21'e

Canım, inan çok üzüldüm, ama mutlaka aranız düzelecektir. İkiniz de sakinleşince herşey yoluna girecektir eminim. Karşılıklı oturup konuşursunuz. Bir de Ya Samed 134 kere çekersen faydasını görürsün inşallah. Ben gördüm, bolcana dua et. Bir de google'den barışma duaları diye arat, onları oku. Ben çok faydasını gördüm. Aramız bozuktu, 2 güne kalmadan eşimle barıştık. Allah yardımcın olsun.

Ellerine sağlık canım, ortim birinci olmuşuz bu arada. Çok sevindim, hiç beklemiyordum. Darısı öbür haftaların ve zayıflayamayanların başına. İnşallah biz de hep böyle devam ederiz.

bu hafta bildirimler az oldu galiba yoksa toplamd 1200 kiloyla zor birinci olurduk ama moralmizi bozmayalım umarım aynen devam ederiz ortim benim...

slm kizlar 2 gündür kötü geciyor günlerim bugünde uyuya kaldim

dualarim seninle tugbacim canim benim

merak ettim nasil gececek konusman canim
iyi dilleklerin icin cok sagol canm benim
Günaydın kızlar

insallah canim

sonra gelirim gine biri beni gözetliyo

Günaydın kızlar

Seninde kutlu olsun canım nice sağlıklı yıllara

Selam kısçeler.
Yazıcam yazıcam araya iş giriyo sabahtan beri.
Pazartesi aşırı yoğun oluyor bide bende mide bulantısı, karın ağrısı olunca daha da bi fena oluyor.
Günümüz güzel geçsin bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…