aslında çok memnun kalırdın.ama sen bilirsin
muayenehane telini veriim istersen bulabilirsemç.özeline git.orda daha memnun kalırsın.tahlilleride hastaneye yazr
arkadaşlar bir öneri sunmuştum olumlu ya da olumsuz hiç cvp gelmedi kilo bildiimini en geç saat 19 ya da 20 de yapsak arkadaşın hazırlaması falan gece yarısı oluyor nerdeyse
ne dersiniz
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır 15 günlük uğraş sonucu anca 78 e düşebildim de aslında 77.9 :))neyse bakalım buraya kadar gelebildik ya rabbim inşaallah 6 lı rakamlarda görürüz baskülde..bu arada 80 idim.Allah hepimize sağlıklı zayıflamalar nasip etsin
Ben geldimmmmmmmmm trin trin trinnnnnn
Kizlar kendimle gurur duyuyorum
bugün yazmistim yegnim icin kuran okutturucaz ve birsürü yiycek olucak nasil dayanirim diye ve ve ve veeeee dayandimmmmmm
Tabagima herseyden azar azar aldim börek cörekten bile ama böreklerden bi isirik aldim tek oda tek bi börekten üc kasik kisir yedim ve iki kase salata tatli olarakta tiramisudan bi tatli kasigi kadar yedim sadece tadina baktim ve bitane hintistancevizli kurabiyeee
Yarina kilo vermemissem ben kendimi asarim
Ayrica hanimlar ac karnina yani sabah kalkinca tartilicaksiniz yoksa herzaman hayal kirikligina ugrarsiniz
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır 15 günlük uğraş sonucu anca 78 e düşebildim de aslında 77.9 :))neyse bakalım buraya kadar gelebildik ya rabbim inşaallah 6 lı rakamlarda görürüz baskülde..bu arada 80 idim.Allah hepimize sağlıklı zayıflamalar nasip etsin
Ben geldimmmmmmmmm trin trin trinnnnnn
Kizlar kendimle gurur duyuyorum :teytey:
bugün yazmistim yegnim icin kuran okutturucaz ve birsürü yiycek olucak nasil dayanirim diye ve ve ve veeeee dayandimmmmmm
Tabagima herseyden azar azar aldim börek cörekten bile ama böreklerden bi isirik aldim tek oda tek bi börekten üc kasik kisir yedim ve iki kase salata tatli olarakta tiramisudan bi tatli kasigi kadar yedim sadece tadina baktim ve bitane hintistancevizli kurabiyeee
hihoyyyt hihoyyyt
Yarina kilo vermemissem ben kendimi asarim sırnaşık şey
Ayrica hanimlar ac karnina yani sabah kalkinca tartilicaksiniz yoksa herzaman hayal kirikligina ugrarsiniz a.s
--------------------------------------------------------------------------------
Bugün Yediklerimi yazayim bende
1 Elma
Bir isirik börek
2 kase salata
Bir kasik tiramisu
1 tane hindistancevizli kurabiye
Birazdanda cok acikirsam bir portakal yiycem
Sizce cokmu yemisim
kızlar şimdi evde hoplayıp zıpladım nefes nefese kaldım, inanamadım bu kadar yorucu olabileceğine çocukken nasıl öle saatlerce oynuyormuşuz sokakta kaydirigubbakcemile2 herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?