inşallah canım... buyur :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
K.K'da herkeze yetecek kadar kupa mevcut.... buyrun kızlar... :enbuyukkk::enbuyukkk: :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray: :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
canım ya herkese kupa yooookkkk
kilo alanlara hiç yokkkklava: klava:
ben bile kilo aldıgımda kes cezamııııı:mymeka::mymeka:klava: klava:
canım ya herkese kupa yooookkkk
kilo alanlara hiç yokkk
ben bile kilo aldıgımda kes cezamııııı
diyetisyene mi dahiliyeyemi gideim? anlamadım pek :)canım sen bence bir dahiliye uzmanına git o bütün rutin testleri yaptırır troit hormon testi kanına vs sonucuna göre bence diyetisyene git
gitmek lazım ama iş güç derken bir türlü fırsat olmuo izin almak zor özel sektördebence durma hiç hemen baktır kanına
bende kilo veremiyordum az yememe rağmen ve ufak bi kaçamakta hemen alıyordum hipotiroit çıktı
hem kontrolden geçmiş olursun
hemde erken önlem alırsın
hımmm kontro şart canm çok umursamazız biz bu konuda ama nben anlayamadım dahiliyemi diyetisyenmi endokronolojiyemi gidicemeğer bulabilirsen benim tavsiyemde endokronoloji doktoruna gitmen.kilo vermemeye birçok sebep olabilir,trioid hastalıkları,vitamin eksiklikleri vs.
mesela bende selenyum eksikliğide çıkmıştı,selenyum hapı verdi doktorum.vucudumda birtakım vitaminlerin yerini aldığını hissediyorum,eskiye göre daha enerji doluyum ve son 3 haftadır kilo vermem hızlandı.ben uzun sürdir hipotrioidmişim,3-4 senedir,zamanında gitmiş olsaydım kilo almadan kendimi kontrol etmiş olurdum.
bence bir an önce git canım umarım birşey çıkmaz.
tünaydın çıtırlar sanırım oğlum diş çıkarma sıkıntılarına başladı dün geçe hiç uyumadık :1shok: bu konuda bana yardımcı olabilecek anneler aranıyor deneyimlerinizden yararlanmak isterim neler yaparsam daha rahat ettirebilirim oğluşu :uhm: herkese kaçamaksız bir gün diliyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar ne bu sessizlik,dünden eser yok
ben ara öğün olarak bi kase çağla yedim
kuşburnu çayı yapıcam birazdan,onu içicem
akşama da doğum gününde kaçırmazsam bugün şampiyonum diyebilirim
saol canım dikkat etmeden okudum heralde ayarlayım bir an önce :)))bence dahiliye bölümüne git tam kan testinin içinde herşeye bakılıyor zaten eğer herhangi bir şey çıkmassa sonuçlarınla diyetisyene gidersin neden kilo veremediğinin sebebini öğrenirsin canım ben onu demek istedim önceki yazıda
saol canım dikkat etmeden okudum heralde ayarlayım bir an önce :)))
adetliyken kan verebilioz herlade bi sakıncası yoktur diimii :) bugün çok soru sordum ben yaaa :):1rolleyes:
Canım zordur diş devrelerini atlatması bilirim calgel diye jel var onu al diş etlerine sür o zaman biraz olsun rahatlar birde gün içinde anason ve rezene çayı yapıp içir bol bol hem gaz sorunu olmaz hemde rahatlar bebişin ben oğluşu bu çayla büyüttüm 4 aylıktan sonra bol bol verdim Allah kolaylık versin gene bir şeyler sormak istersen ben buradayım elimden geldiğince deneyimlerimi paylaşırım tatlım...
haaa birde taze soğan ve pırasa sana garip gelir ama oda rahatlatıyor kayınvalidem ilk dediğinde amaaan olurmu öle şey diye küçümsemiştim sonra bigün benim yanımda verdi eline paşam ısıra ısıra rahatladı eğer 6 aydan büyükse pırasa soğanıda dene derim....:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:a.sa.s
bende sabah kalktığımda 3 tane kayısı yiyorum üzerine sirkeli su içiyorum gün içinde fındık ceviz badem çekmecemde olunca bir kaç tane ara öğün niyetine yiyordum şimdi diyet bisküviler var eskiden bir paketi bitirirdim şimdi 3-4 günde bitiriorum :)kaydirigubbakcemile2
kızlar ben test yaptırmak istiyorum acaba diyetsiyene mi gitsem o yönlendirirmi ben metabolizmamın çok yavaş olduğunu düşünüyorumda :)
kilo veremiyorum belki yardımcı olur
verebilirsin tabiki bir sorun olmaz sadece idrar tahlilini verirken dikkat etmen lazım testin sonucunu yanıltır kan bulaşırsa onun dışında sorun olmaz :1shok:
metabolik hastalıklara endokrin bölümü bakar canım...
izmirde yeşilyurt devlet hastanesinde var.
dr.adı pelin tütüncüoğlu.tavsiye ederim.ailece ona gidiyoruz biz.
sabah çok erken gidip sıra almalısın sırası hemen bitiyor
akşam tartılınca daha ağır çekmezmisin, ben sabah tartılıyorum moral oluyor :lepi:
of of of çok uzak bana yaa hastaneleri sevmiyorum zaten hiç çok kalabalık oluyor önce bir testlerimi yaptırayım duruma göre diğer yerler başvurmak gerekirse aklımda bulunsun canım saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?