70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar.
bugün ilk günüm ve çok mutluyum. sabah tartındım ilk günüm diye meraktan eheh 77,1 çıktım. çok güzel bi duygu bir kilo az çıkmak bile benim için.....
sabah menüm.
1 dilim çavdar ekmeği üzerine sadece salça sürülü, az peynir ve 4 adet zeytin.

1 kahve, 5 şekersiz çay,

Ara yok.

Öğlen menüm.
1 ince dilim normal ekmek.
bir tabak zeytinyağlı kereviz ve az yoğurt
1 kaşık pilav ve 1 kaşıkta sütlaç he he (tadına bakmadan duramadım da)

arada da bol bol su içiyorum. bakalım akşamada tutucam kendimi, bu konuda kendime başarılar diliyorum. çünkü çok zor benim için

allaha sukur bisey olmadi canim cok kotubihisya sanada gecmis olsun canim
bende gzlemledim canim ama esime deyince illa doktora gitmeli dedi icimiz rahat eder yoksa kizimin davranislari ayniydi
canimya bizde hep duserek buyuduk ama herhalde cocugumuz olunca daha farkli bakiyoruz cok korkuyoruz rabbim buyuk kazalardan korusun
sagol canim

ne güzel bı karar vermıssın ama bırden de yüklenme bence sonra pe sedersın fılan hem merekzde spor hem yürüyüş bıde bantta yürüyüş fazla gıbı geldı bana dıger dıyete gelıce ben bu tür dıyetlerı hem sevmıyorum hem de uygulayamam canım sana kolay gelsın arkadaslardan belkı yapmak ısteyen olabılır
Selam kızlarr..
Arzu abla sen ve oğluşun nasıl oldunuz?
Blackcat ara verme nasıl gidiyo çok yemiyosun dimi?
Suzi sende ara ara kaç gel.

saol canım bi iyi bi kötü idare deiyoruz işte ama tam iyileşemiyoruz nedense bunda da şükür diyelim sen nasılsın nası gıdıyor dıyet bu hafta

saol canım bi iyi bi kötü idare deiyoruz işte ama tam iyileşemiyoruz nedense bunda da şükür diyelim sen nasılsın nası gıdıyor dıyet bu hafta

Dikkat edin kendinizee..
İyiyim bende sabah-ara-öğlen-ara gayett güzel gidiyoo.:119:
Amaaa akşama gelince iş orda bi sapıtma söz konusu
İnşallah dengeliycem tartılmadım yarın sabah bakıcam artık.

evet tecrübesizim ve yanımda aklı başında bi büyük yokki yol göstersin.kaynanam 2 kat üstte oturuyo ama kızım doğduğunda altını değiştirmeyi bilmiyodu.şimdi sallıyorum belki erken uyur uyanırsa akşamda erken uyur diye.erkekler hep aynı gündüz uyutmasan vs der eşim bende kıyabiliyosan sen uyutma derim belli bi saatten sonra çocuk uykusuzluktan olduğu yerde uyuyo kalıyo gecede uyumuyo tabi.benimki karnımdayken gece kuşuydu güzdüz sesi çıkmaz gece hopur hopur hoplar tekmelerdi gece 3 e kadar.doğdu aylarca sabah 7 ye kadar uyumadı.artık çıldırmaya gelmiştim uykusuzluktan.sonra düzeldi ama hala 2 ye 3 e kadar uyutmaz yani bu düzelmiş hali.bunada şükür.

kız ben haftalardır yapmıyom bişi.Alllahtan 200 gr aldım sadece.tutamıyorum kendimi helede regl olunca..dünyayı yiyecek gibi oluyorum.benim kızım birazda elimi kolumu bağlıyo.uykusuzluğa dayanamam ben.günümü saatimi şaşrttı öğlende ezanlarla kalkarmı bi insan.haaa ev işi gelcek gidecek olmasa yatarım yani...spora başlamalıyım acil.evde bisürü cd var.leslie var.plates topu falan var.ama bende iş yok.varsa yoksa azıck daha uyuyum oldu hayatım off offf.

bu arada ortim kaç yaşındasın?hangi şehirdesin???ev hanımımısın?anlat kızzzz

oyle canim ucuz atlattik bende etrafina yastiklari koydum ama asmis yastiklarida yere koymamada izin vermiyolarki hasta olurmus diyorum halivar ustune battaniye aciyorum bisey olmaz ama anlayankim esimde aynisini diyo onunla yasamayi ogren nederse hede gec onemseme ama yapi olarak onemsememem imkansiz
amin canim dedigin gibi duse kalka buyur diyoruz ama oyle olmuyomus cok korktum bisey olur diye

butun erkeklermi ayniya dun dustu diye uyutmayayim kizimi dedim aksam 9a kadar dayandi sonra uyudu tam ben yaticam uyandi ciglik atiyo oyun istiyo gormenlazim ama 2bucukta tekrar uyudu tabi esim gunduz uyutmasan boyleolmaz yok aksam uyandiginda tekrar salla 1saat bile surse uyur ben 2bucuk saat salliyorumda uyumuyo simdide huzursuzlandi ve sallamak icin ayagima aldim 1dakikada uyudu kizim kendi belirliyo uyuma zamanini ben saatlerce ugrasayim uyumuyo kendi uyumak isterse 1dakikada uyuyo

herkese merhabalar....
sabahtan beri vınn ı yklemeye çalışıyorum..sinir etti yaa..
anca girebildim..

kdr cim hala ankarada mısın...
sağolasın suzancım.....
geçmiş olsun canım...benim oğlumda 2.5 aylıkken ana kucağında yanımda yatıyordu..ben koltukta o yerde tabi...yarım saat belki uyudum..uyandığımda oğlum halınınüstünde agucukluyordu..çok şükür yukarı koymamışım..ama onun haricinde bi kaç defa ciddi düşmeleri oldu..Rabbim koruyor..biz dikkat edecez ama bazen elimizden bişey gelmiyor..
geçmiş olsun rezzancım..dikkat edin sıvı kaybı yaşanmasın...
Allah kolaylık versin filizcim..
he he he ne güzel aynı zamanda yürüyüşde yapmış oluyorsun...

evet tartıda kilo kaybettiğini görünce insan müthiş motive oluyor...

Dikkat edin kendinizee..
dilekcim akşam menünü yaz da kopya çekelim....
akşam sapıtınca olay bitiyo zaten..
gündüz ne kadar dikkat edersen et akşam abartınca
kilo alma kaçınılmaz oluyor...
yaaa kızlar kimse beni duymuyor mu benimle orti olmak isteyen yok mu

canım bence cuma günü tekrar yaz..
o gün hemen hemen herkes topiğe uğruyor..

saol canım bır hasta olarak üstüme alındım hemen afıyet olsun sana

Teşekkür ederimm

Meraklı suzi

Ahahahahh ay kadına koptum

Tebrik ederim canım azim gelmiş demek ki gerisi kolay

zerra çizelgende 15.7 kg vermiş gözüküyosun bunu ne kadar zamanda verdin sakıncası yoksa yazabilirmisin?

ortim sana arkadaşlık isteğinde bulunmuştum.kabul etmedinmi???

ay butun erkerler ayni ya bizde hergun oglene dogru kalkiyoruz 11den once hic kalktigimiz yok onceleri kaynana laf ediyodu cok gec kalkiyomusum kahvalti gec yapiliyomus diye ama esim cocuk uyumuyo gece o uyudugunda oda uyuyo mutfak orda sen kalktiginda kahvaltini yap onu beklemen gerekmiyo dedi tabi kalkip yapmiyo ama ben kalkip hazirliyorum yiyo sadece oglen oldu diyo okadar

Kızlar diyet yapamam sanıyordum ama yapabiliyormuşum meğerbugünü ilk olarak sayıyorum.saat 13:30 da öğlen yemeğimi yidim
öğle:
bir tane tavuk baget(suda haşlanmış)
bol yeşil salata koca bir tabak yaptım doymam diye ama hepsini bitiremedim bile.
bu arada bişe keşfettim kızlar bunuda paylaşıyım sizlerle yemek yerken arada kalkıp bi bardak su alın ve için doyduğunuzu hissedince bırakın.ben öyle yaptım.
şimdi komşum kayfe içmeye çağırdı ara öğün olarak kayfemi içip gelicem..

zerra çizelgende 15.7 kg vermiş gözüküyosun bunu ne kadar zamanda verdin sakıncası yoksa yazabilirmisin?
canım 8 ay gibi bi sürede verdim...
dün ayrıntılı yazmıştım....
ama bu arada yazın 3 ay ara verdim...verdiğim kilolardan 3 kg alarak geri döndüm..
çoğu bebişe bağlı kilolar olduğu için çok zzorlanmadım..
ama sağlıklı beslenme düzenine geçmek zaman alıyor..sonrada o düzene alışıyorsun..
fazla,gereksiz yiyince rahatsız oluyorsun..
1 haftadır ben de düzensiz besleniyorum..önce hastalık sonrada memlekete gidip gelmem alt üst etti..
bu hafta artılardayım anlıcanız..ama haftaya toprlıcam

olaya sağlıklı beslenme diye bakınca zor olmuyor zaten..

Dikkat edin kendinizee..

aynı bende öyleyım yaa ısyerınde düzenli oluyo fakat eve gıdınce aclık krızı gelıyo yemeden kendıem gelemıyorum bıde ısın sonrası var aburcubur yersem daha vahım allahtan bu ara hastalıktan yemıyorum en fazla mevye yıyorum o kadar evde de bı sürü var almadnada duramıyorum ki:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…