70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlar bugun misafirim gelicek.ben yine gece 2ye dogru yattim.coook yorgunum ama ilerim var ayaklanmaliyim.bana dua edin .Allahim hepimize ve en bassta evlatlarimiza saglik versin.Allah onlarin basini bile agritmain.biz anneler zaten cok dayanikliyiz masallah.ama kuzucuklarimiz henuz cok kucukler.hastaliklarla cok yipraniolar.rabbim sifasini verir hepsinin insallah.gece o saate kadar hamur isi yaptim ama hiic yiyesim yok.2 cesit de tatli yaptim ustune bide.mutfak pastaneye dondu.bende istah kalmamis.sabahin bi korunde esimle tartistik.sorumlulugunu yerine getirmemek icin bagirdi cagirdi (isini yapmadan)cekti gitti.cok kirildim.zaten yorgunum.agrim var.bi de onun boyle yapmasi elmimi ayagimi bagladi.ama misafirler bunlardan anlamayacagi icin ise koyulmaliyim.topik acik.arada bakiorum size haberiniz olsun

merhaba kızlar nasılsınız bugün....ben hala kötüyüm galiba regl öncesi mide bulantısı oluyor bu durumu yaşayan varmı? bağırsakarda gitti geçen ayda böyle olmuştum onun için regle bağladım yıl başında 67 olsam diyordum bugün dayanamadım tartıldım 2 gündür bişey yiyemiyorum yaa merak ettim 66 olmama 200gr kalmış mutlu oldum ama iyileşince eskiye dönerim sanırım 3 kilo vermiş oluyorum böylece ama ben kendimde baya değişiklik hissediyorum göbeğim küçüldü göğüsleri nasıl kaldırcaz bilen varmı??ortim senin nasıl gidiyor dün bende baktım fotolarına maşallah kızların çok şeker allah uzun ömürler versin senide merak etmiştim ama göremedim...

umay0110 gecmis olsun canim havalardanmi ki halsizligin :26:
afrika mangosu ne ki :26:

regl öncesi galiba halsizliğim bugün yarın bekliyorum ama hiç böyle olmazdı 2. keredir bu sıkıntıları çekiyorum
mehmet öz diye bir doktor varya onun ürünü mynette reklamını çok yapıyorlar kafama takıldı eşim saçmalama diyor tabii ilaçlardan ölenleri duymadınmı diye

kaç aylıktı hatırlamıyorum ama benim kızımda bazadan düşmüştü babasının yanına bırakmıştım ama dönemiyordu ozamanlar kızım nasıl oldu anlamadım hala düşününce çözemiyorum ama kedi gibi düşmüş bizimki kafasını vurmamıştı bidahada öyle büyük düşmedi ufak düşmeleri devam ediyor sizinki kaç aylıktı?

geçmiş olsun ama her yediğini kusuyorsa tehlikeli değilmi tahlil falan yapmadılarmı rotavirüs diyorlar öyle olunca ama ishal çok olması lazım Rabbim şifa versin çok zor hastalık geçen hafta benim kızda kusuyorduda halsiz düşüyordu yavrum

herkese günaydın. güzel güneşli bir güne diyeti bozmamanın mutluluğunu da ekleyince insanın içi mutluluk ve huzurla doluyo. herkese neşeli mutlu ve bol kalori kayıplı bir gün diliyorum

canım gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız kendını suclama tabı de kızın 5.5 aylık demıstın artık hareketlenmıstır yanı dönmesi cok normal ben 3 aylıktan sonra bırakacaksam da yerde bırakıyordum senınkı artık yavas yavas oturmayada baslamıstır ama tabı desteklı oturur ancak kaynanayı da takma dıycem onu degıstırmen mumkun deıl takmamayı öğrenmen lazım beraber yasamaya devam edıceksen
cok gecmıs olsun canım salgın sızı de bulmus bol sıvı alması onemlı gercekten gecmezse tekrar görürün bencede
bende yorum yapmıstım menüne ama öğlen gene corba yemıssın sadece yogurt ve et ürünleri pek yok menulerınde
aman dıkkat et canım ılerlemesın gecmıyor bır dekolay kolay benım hala sesım düzelmedi ılaclarla ayakta duruyom
gözünaydın senacım oğluna da cok gecmıs olsun
Günaydın kızlar.:119:
günaydın canım
günaydın kızlar....çok uykum varrr....ben gidiyim az daha yatıyım.görüşürüz
gunaydın yat bakalım cadı kzı uyutmadı demek

gunaydın kızlar ben sabah tartıldım 66.4 kg yım gecen haftada aynıydım ama bıldırım kılom deıl 3 haftadır fılan yapmıyorum sanırım cumaya kadar bıldırım kg me düşmek ıstıyorum bakalım

saat 8.20de işe geldim geldiğimden beri 3kez wc ye gittim. günlük 2,5 - 3 litre su içince insan wcden çıkamıyo. uzun bir koridorun sonunda wc. koridor boyunca yürümek zorunda kalıyorum. artık koridorda beni görenler dalga geçmeye başladı yarım saatte bir wcdeyim die. yakında masamı wc önüne taşıcam

bısey sorcam kızlar gogus dıklestırmenın estetıkden baska yolu yokmu... yanı bıldıgınız bı hareket falan varmı

arkadaşlar senelerdir zayıflamaya çalışıyorum ama olmuyo şu an 20 yaşındayım 6 senedir 65-78 kiloda gidip geliyorum sen böylede güzelsin diyo ailem ama artık hastalık derecesinde taktım kilolara dışardakilerin şişko demesi yüzünden ağladım günler oldu en yakınların da alay edince insan kendini dünyanın en şişmanı hissediyo lütfen yardım edin dayanamıyorum

bende de öyle oldu canım hastaydım ve regl olacaktım bırde bagırsaklarım bozuldu zaten ben noramlde de adet oldugumda hemen wc ye cıkarım calıstrııyor hemen heralde göğüsler enapıcaz bılmıyorum ben 2 ncı cocuktan sonra estetık yaptırcam ınsallah
bısey sorcam kızlar gogus dıklestırmenın estetıkden baska yolu yokmu... yanı bıldıgınız bı hareket falan varmı
göğüs egzersızı var bı tane kollarını göğüs hizasında tutup gerıye acıp kapatma seklınde etkısı olur ama tam düzeltmez bence cunku göğüsn kendı yapısında kas yok malesef

tsk ederım yardımcı oldugun ıcın

tamam nafcım anlaıdm sizi ama seninde dileğinde dönüşüne sevindim yaa toparlanalım az çok kilo veriyrou zburdna ayrı olmuyorrrr

Çok sinir bir durum gerçekten

Bu hafta liste olmayabilir cnm

hoşbulduk NaF. forum gerçekten çok iyi motive etti beni işten eve gelir gelmez 35 dk yürüyüş yaptım bantta

Ne kadar güzel tebrikler

Diyetisyenin dediklerini dinle canım sen verirsin kilolarını

Erkek işte

Hoşgeldin

Hoşgeldin

Ayy canım yaa çok üzüldüm inşallah toparlarsın tamamen ama seni çok yıpratmıştır bu durum :26:

Benden yazmıyodu canım rica etti diye paylaştım sadece

Tebrik ederim canım yaşasın dumansız hava sahası

Harika

Çocuk düşe kalka büyüyecek diyoruz ama yine de insanın canından can kopuyo dimi :26: geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Gözünaydın Ablacım

Ahahahahaa 60:

Bu arada dün netim yoktu o yüzden gelemedim cnm :26:

Allah yardımcın olsun canım üzme kendini

Selam kızlar

geçmişi okudum atladığım olduysa kusura bakmasın :26: hastalara geçmiş olsun yeni gelenler hoşgelmiş şimdi yemeğe kaçayım

oh be gitti kadin ama gercekden yani ben aslinda öyle cabuk herseye sinirlenen biri degilim ama biz en az 400 tane telefona bakiyoruz günde ve her telefon bagladiginda ne istedigini nereye bagladigini anlatiyor da anlatiyor bugün yine bunaldi beni birde kocasi ne mutlu güzel evliligi varmis ama 1 senedir isyerinde hergün ayni seyi duyuyorum artik taaa ilkokul anilarini bile anlatiyo yaa

amin canim allahim hepimizin cocuklarini korusun
günaydın kızlar....çok uykum varrr....ben gidiyim az daha yatıyım.görüşürüz
hadi git yat bakem esinlen barisdina sevindim canim oda anlamis zaten sinirlendigini onlara
20 kisi gelcek demisdin dimi :26: hadi kolay gelsin canim sana sIkma caninida erkek iste yardim etmezler etselerde köstek olurlar
isallah iyi olursun canim tekrar gecmis olsun alma bencede esin hakkli
herkese günaydın. güzel güneşli bir güne diyeti bozmamanın mutluluğunu da ekleyince insanın içi mutluluk ve huzurla doluyo. herkese neşeli mutlu ve bol kalori kayıplı bir gün diliyorum
ay tesekkür ederim ne güzel bir dilek cok sagol

Selam kızlar

geçmişi okudum atladığım olduysa kusura bakmasın :26: hastalara geçmiş olsun yeni gelenler hoşgelmiş şimdi yemeğe kaçayım

kiz gel buraya cikacam birazdan zaten niye netin yokdun niyeki ay ne merakliyim aa sanane suzan
diyorum kadin benim pskologimi bozdu diye

burdan ortime sesleniyorum halaycim nerdesin sen kusura bakma yazamiyorum artik kolay kolay firar yapamiyorum
beni bosamak istersen anlayisla karsilarim

geldi geri 1 saat bosun var be kadin üff napcam sogukda disarda diyo kactim geri öpüldünüz kizlar kendinize iyi bakin :80:
gelebilirsem kacarim yine

Canım ortağım hiç boşar mıyım seni?
Varlığın yeter. Ben de çok yazamıyorum yoğun işyeri bu aralar.
Ama takipcinim...

iyiyim canım sen nasılsın???öle uykum varki az gidip yatacam.kızım yine uyutmadı...

bende iyim cnm.saolasın.kızlar biraz cazgırmı oluyo ne.bide iilk çocuk ve tecrübesizliğin de getirmiş olduğu olumsuz durumlar olabiliyor.ben yapamadım.eşimde söylenip duruyodu.gündüz uyumasına izin vermezsen akşam erkenden uyur diyodu.(kendisi herşeyi çok bilir)bir keresinde hiç unutmam gündüz uyumasında akşamdan uyusun diye neskafe içirdiydim küçücük bebeğeama inş sen düzene koyabilirsin kızının uyku durumunu.yoksa benimkisi gibi gece kuşu olur çıkar.

Kızlarr bugün benim diyet tavan yaptınasıl olduysa oldu.günlerdir beynim karşı çıkıyodu.iradem onu elindeydiya artık pes etti sanırım..günlerdir homini gırtlak ne bulduysam tıkarnıcasına yidim yidim.sabah bi tardıldım 74 lere çıkmışım.yeter dedim artık yaaa.kendi kendimedaha nereye kadar uraşıcam seninle bir an önce gitsin bu fazlalıklarda bi rahat nefes alayımm dedimdün gençlik sporun ücretsiz egzersiz programı varmış arkadaşla oraya gidip araştırdık.bugünde başladım.saat 10-11 arası egzersiz yapmaya çalıştım.hepsini tam yapamadım.çok zorlandım çünkü..biraz ter attımm.sporum bitince çıkşta kuzucuklarımı görmek için okullarına gittim çok yakındı.sonra yürüyerek eve geldim.yarım saatte bantta yürüdüm.yediklerimede dikkat edicem bundan sonra menümüde paylaşıcam.
dün akşam topiği gezerken muzaffer kuşhanın diyeti çarptı gözüme 15 günde 8-10 kilo verdiren diyet diye o ilgimi çekti.yapabilirsem onu uygulamak istiyorum bi süre bakalım.salata yeşillik sınırsız yiyebilyosun yanındada bi et grubu yani protein ağırlıklı bi diyet benim kafama yattı.bide siz bakın isterseniz beraber yapalım..benim acilen hemen bi kaç kilo vermem lazım(eşim bile küstü artık kilo alıyorum diye)

Selamm
Her regl öncesi farklı farklı durumlar ortaya çıkıyo bende de :26:
Ama genel olarak kokuya acaip hassas oluyorum ve midem bulanıyor.
Bazende 1 hafta öncesi acaip başağrısı yapıyor.
Olduktan sonrada bel ağrısı.

Geç oldu ama
Amiiiinn aminnn diyorummmm gitsin kalorilerrr:119::119:

Merhaba suder
Takma bence. Verilmeyecek kilon yok ki. Burda herkes ne kilolar veriyor.
Listeyi arada bi kopyalıyorum ben akşam girebiliyorsan tüm gün neler yediğini yaz bize.
Giremiyosan sabahtan yazarsın yorumlarız.
Tek değilsin unutma.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…