nasilsiniz kizlar bugun feci bisey oldu nasil oldu anlamadim bile okadar cok dikkat ediyorumki aslinda kizim cekyatta yatiyodu bende yatak odasina camasirlari goturdum katliyodum toplasaniz ucbes barcabiseydi ben nerdeysem kizimi hep oraya gotururum mutfaktaysambile araba koltuguna korum yanimda durur ama ilk defa bihata yaptim yanima yatak odasina goturmedim tvde kizim reklam gorunce cok dikkatini cekiyo baksin dedim zaten 2dakikada biticek is tedbir olsun diyede onune yastik koydum bu arada cekyat acikti yani genis alanda yatiyodu ama nasil yapmis anlamadim bi kut sesi duydum nasil kostugumu hatirlamiyorum kuzum yerde agliyo okadar kotu oldumki hemen kucagima aldim 1dakikada aglamasi sustu gorunurde hic biseyi yok normal gozukuyodu esimi aradim yinede doktara goturmek lazim diye olayi soyleyince bide o kizdi zaten mahfoldum bianda migrenim basladi okadar feci korktumki sonra bizim cocuk doktoru noel tatilindeymis napalim derken ev doktoruna goturduk adam tum muayenesini yapti hicbiseyi yok merak etmeyin dedi allaha sukur ama ben kendimi sucluyorum nasil boyle bihata yaptim diye ilk defa biraktim ondada kizim dustu cok kotu biduygu rabbim bidaha yasatmasin cok korktum bide ustune kaynanayla tartistim ama neyse simdi iyi durum esime soyledikten sonra onada soyledim kizim dustu diye oda diger odadaydi ben napabilirim diye dolanirken annem aradi bende anne zümra dustu dedim bana niye soylemiyosun dustude diye kaynana bitepki verdi bende bitarafdan zaten korkmusum fenayim bagirdim telde annem neyi soylememisim biraz once dedimya dustu diye unutmus unutkanligi var kaynananin bitarafdan agliyorum bitarafdan bagriyorum annem telefonda sakin ol diyo ama sinirlerim bosaldi napayim sonra teli kapattim buseferde unutmussam neolmus tekrar deseydin bitek sen boyle konusuyosun diger hic kimse benle boyle konusmuyo saydi durdu dedim ben sana daha neyapayim elimden gelen herseyi yapiyorum ve sana yaranamiyorum napayim daha sana dedim ve tabi bitarafdan agliyorum kizim kucagimda daha duseli yarim saat olmus cok kotu bi gundu rabbim bidaha boyle korkular yasatmasin her musibette bi nasihat varmis simdi asla kizimi tek odada birakmam artik
canım gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız kendını suclama tabı de kızın 5.5 aylık demıstın artık hareketlenmıstır yanı dönmesi cok normal ben 3 aylıktan sonra bırakacaksam da yerde bırakıyordum senınkı artık yavas yavas oturmayada baslamıstır ama tabı desteklı oturur ancak kaynanayı da takma dıycem onu degıstırmen mumkun deıl takmamayı öğrenmen lazım beraber yasamaya devam edıceksen
cok gecmıs olsun canım salgın sızı de bulmus bol sıvı alması onemlı gercekten gecmezse tekrar görürün bencedeCanım öncelikle geçmiş olsun. İlk düşüşlerde insan çok üzülüyo, panik oluyor. Çocuk bu düşe kalka büyüycekte işte ufak olunca insan endişeleniyor allah korumuş cnm.
Geçmişe bakamadım kızlar. Benimde büyük kızım çok hasta. Hastanelerde geziyoruz. Midesi bulanıyor,istifra ediyor birde ishal. Off allahım hiçbir şeyde yapamıyorlar. Bol sıvı alsın diyip gönderiyorlar. Cuma akşamından beri ağzına lokma koyamıyor. Yese bile azıcık sonra çıkarıyor. Dua ediyorum allah şifa versin inşallah nerde hasta varsa. Böyle kızlar kusuruma bakmayın giremiyorum nete. Öpüyorum hepinizi.
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlar varsa hoşgelmişlerr.
Kaptanım işin için üzüldüm bende okudum. Allah hayırlısını versin. Tatlıya bağlamıştır inşallah.
Orti kusura bakma cnm giremediğim için yalnız bırakıyorum bu ara seni. İyi geceler herkese kızlarr..
bende yorum yapmıstım menüne ama öğlen gene corba yemıssın sadece yogurt ve et ürünleri pek yok menulerındeBen bunu yeni gördüm, teşekkürler yorumun içinDediklerine bugün tesadüfen de olsa uymuşum sanırım :)
Geç oldu ama yatmadan önce ben de yazmak istiyorum.
Sabah
3 dilim domates
küçük dilim peynir
yarım salatalık
bir dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
İki mandalina
Ara
Yarım elma
Akşam
2 küçük lahana dolması
salata
bir fincan şekersiz yeşil çay
ama biraz grip oldum yürüyüş yapamadım bugün. başım ağrıyordu ateşim vardı, metrobüse bindim yürümedim
Bi de hiç su içemiyorum öyle bi alışkanlığım yok napıcam bilmiyorum bugun zar zor yarım litre içtim
IYI GECELER HEPINIZEE
aman dıkkat et canım ılerlemesın gecmıyor bır dekolay kolay benım hala sesım düzelmedi ılaclarla ayakta duruyomgünaydin kizlar
canim benim yaiyiki birsey olmamis canim allah korumus tabii telas etmis cok korkmussun ama cok sükür birseysi yok
icim gitti okurken olacak iste sIkma canini artik hay birde o korkuylan kaynanaya laf anlatmaya caliscok gecmis olsun canim
canim cok gecmis olsun kizina :26: ilac da mi vermiyorlar yemiyor diyorsun :26: burda migde bulandisi ishale cogunlukla cubuk kraker cola diyorlar doktorlar :26:
sanada gecmis olsun canim
benimde dünden beri bogazim aciyo gargara yaptim dün biraz iyi oldu vitamin depolamazi yapiyorum gelmesin diye
dün 3 kiwi 2 mandalina yedim aman yine gelmesin diye benim oglan daha antibiotigi birakmadan ben olmak istemiyorum yine sil bastan
isallah allahim bize yavrularimiza saglik versin
kactim kizlar hazirlanip cikiyorum is e
gözünaydın senacım oğluna da cok gecmıs olsungünaydın arkadaşlarrrr
kızlar bugün memleketten annem ve babam geliyor çok mutluyum....marta kadar istanbulda kalıcaklar...sanırım hafta sonuda bize geçerler...
suzancım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim cnm oqlum bugün daha iyi....
tuqbacım sanırım bugün geliceksin topiqe....hadi bakalım özledik seni...
hepinize iyi sohbetler diliyorum arkadaşlar akşama görüşürüz
günaydın canımGünaydın kızlar.:119:
gunaydın yat bakalım cadı kzı uyutmadı demekgünaydın kızlar....çok uykum varrr....ben gidiyim az daha yatıyım.görüşürüz
gunaydın kızlar ben sabah tartıldım 66.4 kg yım gecen haftada aynıydım ama bıldırım kılom deıl 3 haftadır fılan yapmıyorum sanırım cumaya kadar bıldırım kg me düşmek ıstıyorum bakalım