70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerin az bile sadece ekmeği akşam yememeye dikkt edersen yakman daha kolay olur.. sabah yediğin ekmeği gün içinde kolayca yakarsın ama akşam hareketler yavaşlıyor......

canım dogru söylüyorsun normalde ekmegi agzıma sürmüyorum diyete başladıgımdan bu yana
sen nasılsınn bakalımm
kilolar gidiyorr dimiiihihoyyythihoyyythihoyyyt

yediklerin az bile sadece ekmeği akşam yememeye dikkt edersen yakman daha kolay olur.. sabah yediğin ekmeği gün içinde kolayca yakarsın ama akşam hareketler yavaşlıyor......

selam kızlar bugünkü kadar hiç bi zaman yorulmadım herhalde.sabah kalktım çok samimi bi arkadaşım taşındı ona akşama kadar yardım ettim.akşamda koştur koştur hazırlandım kardeşime kız istemeye gittik.gün içinde sadece 2 kaşık bulgur pilavıyla duruyorum he bide gelinimizin yaptığı türk kahvesiyle .iyi geceler

ya ben hala şu zayıflama çizelgesiyle boğuşuyorum valla ya sıkıldım ama dediklerinizi yapıyorum olmuyo çıkması için çizelgenin yazımı yazdıktan sonra başka biyerdemi basıcam direk o çıkmıyomu yazının altına anlamadım banene banane benimde çizelgem olsun

ay bu ne yaaa olmuyo of amma takıntılım dimi boşverdim şimdilik hadi bye

aaaaaaa ben boşu boşuna yazıyomuşum deli gibi kendi başıma burda kimse yok ayoool herkez uyumuuuşkaydirigubbakcemile3

Kızlar artık bende azimliyim hep sıkıntı yapmışımdır hep dert etmişimdir ama artık kesin kararlıyım bu kez zayıflayacağım. 1,67 boyunda 57 kiloykn evlendim işi bıraktım birde hamilelik 92 kilo oldum. doğumdan sonra yaklaşık 2 yıl geçti hala eski kilomda değilim. şu anda 79'um ama BEN ZAYIFLAMAK İSTİYORUM ve BAŞARACAĞIM....
bende sizlerdenim

Herkese günaydinlar.....
Cok uykum var benim ya
Biz kilo bildirimini nezaman yapcazzzz??
Ayrica ben anlamiyorum anliyan bilen varsa bana yardimci olsun lütfen..
Ben dün 72,50 idim dogru dürüst bisey yemememis olmama ragmen bugün 73 olmusum normalmi ya???

dün akşam 3 minicik köfte,1 kaşık esmer prinçten yapılmış pilav,ve 1 kase brokoli çorbası içtim.350 kalorilik de yürüyüş yaptım.

sabah ta 2 dilim çavdar ekmeğine beyaz peynir ve salata lık ekleyerek yaptığım sandviçimi yedim.

herkese günaydın.tam bugün aranıza katılalı 1 ay oldu toplam3.5 kilo verdim şu an kilom 76.6

Elçinciğim ben size uyarım aslında herkes sabahtan tartılıyor akşamüzerine hazırlanır liste sonradan bildiren olursa gece düzenler bir daha yayınlarım böylesi benim içinde iyi olur ne dersiniz geç bildiren geç görmüş olur sizlerde geç vakitlere kadar beklemezsiniz aranızda konuşun ben gün içinde buradan okurum ama herkes bişiler yazsın dün senin önerine pek bişi dememişler bende ikilemde kaldım....
kızlar ne dersiniz sizlere uyarmı......

Günaydın kızlar !!!!!! ben bugün pek sevinmedin tartıya çıkınca hala 75 gösteriyor... baskül digital olmadığı için gramları göstermiyor... gram verdiysemde bilemiyorum artık ama üzülmüyorum en azından korudum ve belimde incelme göbeğide toparlanmalar var onun için sevinçliyim yinede... haftaya daha güzel bir sonuç alacağım inşallah..... kilo veren arkadaşları kutluyorum.... koruyanlarıda kutluyorum oda güzel.. kilo alanlarda üzülmesinler biraz daha sıkmak veya hareketi arttırmak gerekiyor malesef...

bende başta çok zorlanmıştım... benim link böyle url ile başlayan değilde ondan sonra başlayan linki kopyalaman gerekiyor canım...

http://ticker.7910.org/wg__75__01Vg00000g41Mzc4fDAwMDQ0NTB852l0aXIgb2xhY2FnaW0gOikpKQ.gif

olsun canım azda değil 1 kilodan fazla vermişsin... sen o yarım kiloya takılma arada oluyor yediğimiz içtiğimiz şeylerden değişiyor... vucut hepsini daha atmadığı için öyledir... ben kaybettim yarışı(( cezam neyse razıyım artık....

günaydın herkese benim kilomda aynı,hatta biraz şişilik hissediyorum

artık haftaya çıkartıcam acısını

günaydın kızlar herkese iyi sabahhlar hayırlı cumalar
ben adetimden dolayı 68,5-69 arası geldim heheh haftaya vericem inşallah
bundan sonra akşam yemeklerimi haşlama kabak ve koca bir kase yoğurtla yapmaya karar verdim dün başladım bir gün önce pasta börek yiyince dünde dondurma yedim eee dedim akşama az yemek düşer :)
şimdi tostumu yedim çayımı içiyorum sanırım bundan sonra gün içindeyazamıcam şirketimize kamera takılıyor biride tam arkama allahyardımcım olsun :)

hekeslere günaydıın
68.2 geliyorum tam 1,6 kg vermişim.
çok şükür.
mutluyum çok durmak yok zayıflamaya devaaaammmmm

Son düzenleme:

bencede erken yapılması daha mantıklı... gece 12'ye kadar beklemeye gerek yok.... makul saatlerde olması daha güzel...

ay inanmıyorum tühhh....
valla bende öyle mesai saatlerinde açmaya korkuyorum,halbuki karışan eden yok ama ne bileyim işte huzursuz oluyorum,yoksa aklım hep burda .

--------------------------------------------------------------------------------

günaydın herkese benim kilomda aynı,hatta biraz şişilik hissediyorum

artık haftaya çıkartıcam acısını

bende veremedim kirazcım haftaya inşalllah daha güzel olacak... biraz daha spor yapmamız gerekiyor sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…