70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu yazıma topikteki arkadaşlar dışında - Kaptan - cevap vermedi.
Ki asıl muhattap - Kaptan - dı.
Buraya arada bir gelip veya sadece bildirim zamanı gelenlerin yazdıklarımı pek anlamasını beklemiyorum açıkcası.
Burda gün içinde aktif olup yeni gelenlere yardımcı olanlar, kilo vermeye hevesli olanlar anlar.
Benim demek istediğim çok sert kurallar olsun vs değil.
Sadece - eski düzen - gibi olması.
Her hafta cumayı iple çekerdik. Aramızda tatlı bi rekabet olurdu.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

hoşbulduk bu çizlgeyi nasıl yaptınız

canım çizelge yapilışını anlatan sayfa var. arkadaş kopyalamış sana sanırım. benim çizelgede hata varda fırsat bulup düzeltemedim bir türlü. sadece kaybedilecek kiloyu gösteriyor gördüğün gibi :) akşam yapacam inşallah. her seferinde boğuşuyom çizelge ile bir öğrenemedim yapmayı yav.

anladim canim ben senin nedemek istedigini ben hala cumayi iple cekiyorum ve cok ciddiye aliyorum kilo vermeyi ve hep takip etmeye calisiyorum son bikac haftadir problemimden dolayi biraz az ugramis olabilirim ama elimden geldigi kadar gelip aktif olmaya calisiyorum

canim bugunde yapma istesen yarin zaten kilo bildirimi var ondan sonra verdigin kiloyu tekrar yapiyosun nasil olsa 2kere ugrasmamis olursun

bende şaştım zaten neden bizim sorularımıza veya istediklerimize bi cevap gelmiyo kaptandan anlamış değilim,,
alttakide benim söyliyceklerim

sena abla liste için hani aralığın sonuna kadar yaparmısın demiştinya,aralık bitti,bende liste işini sana devretmek istiyorum artık,,ama gördüğüm kadarıyla kafan bulanık bu aralar,,işten ayrılmışsın,,cumaya kendimi toparlarım demişsin,,çok üzüldüm ama çıkman iyi olmuş,,öyle biyerde ben olsamda dayanamaz çıkardım heralde en iyisini yapmışsın,,
sen iyice kendine gel
bu cuma artık listeyi yine sen yapmaya devam edersin,,topiği toparlamak lazım,,yeni kurallar belirlemen gerek,ve senin topiğe duyurman gerek,,herkez boşladığının farkında herkez kaçmaya başlamadan önce tekrar düzene girmeli topik,en azından eskiler bir arada durarsak yenilerde gelip kaçmazlar hemen,,ben tek başıma yetemiyorum,,
yeni kurallar olmasa bile eski kuralları tekrardan düzenleyerek daha kararlı olabilirsin
bana yapmam gerekenleride söylemiyorsun
kendi kendimize ayakta tutmaya çalışıyoruz bi kaç eskilerle
ama olmuyo biyere kadar
benimde yetemediğim zamanlardada iyice yalnız kalıyorlar,haliyle soğumaya başlıyolar
sende inşallah eski moraline kavuşur biran evvel toparlanırsın
görüşürüz

Son düzenleme:
slm kizlar yarin cuma bakalim ne olcak
tgbacim durumunun duzelmesine cook sevindim
sena kaptan senin durumunada cok uzuldum cunku buyuk bir hevesle basladin bu ise yine allah hakinda hayirlisini versin

alinti yapmistim ama oglum bilgisayari kapatti hepsi giti kendileri vaya cocuklari hasta olan butun arkadaslara acil sifalar diliyorum
dunki menum kotu oldu ama yine gitmisti kilolar
sabah bir dilim ispanakli peynirli borek
bit yumurta
bir sekersiz cay

oglen disardaydim
kepek egmegi arasi doner azicikti
1 zero cola

ara regl oldugum icin bir kucuk cikolaqta

1 form cay

aksam
1 kase zebzeli mercimek corbasi yaninda salata

1 form cay
3 litre su

bugunki menum
sabah
1 kucuk tost
yarim yumurta ceyrek domates
3 zeytin
1 sekersiz cay

oglen
srimsakli yogurtlu brokoli bir tabak

ara 1 elma
1 form cayi
aksama
suzinin deyisiyle
tavuk bacagi salat dusunuyom
1 form cay
3 litre su

triendy21 ve alaca ne kadar sürede verebildiniz bu kiloları sakıncası yoksa yazabilirmisiniz?

Canım burdakilere bişey dediğim yok ki.
Herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor/olmaya çalışıyor.
Çok geçmiş olsun ayrıca.

O azmi yakaladığın an bence yine kısa sürede istediğin kiloya inersin canım ama önemli olan o motivasyonu sağlamak :26:

Geçmiş olsun cnm

Bana da cevap gelmedi :26: Kaptan görmedim dedi ama sonradan da cevap gelmedi bekliyorum sabırsızlıkla

Bu topikte kanayan bir yara var ve bence en kısa sürede tedavi edilmeli

çizelgeme kavuştum sonunda teşekkürler hepinize şimdi daha bi motive oldum çizlgeyle falan ya
rıca ederım canım hayırlı olsun cızelgen ıns hep hedefe dogru ılerlersın
işte bu kadaaarr

anlıyorum senı dılekcım de aslında topıkte oldugum 1 yıl ıcerısınde dönem dönem bu tarz durumlar oldu ve ızledıgım kadarıyla her topıkte oluyor gecen haftaya göre de topık ıyı durumda dıye düşünüyorum ama tabıı kaptanda bı cvp yazsa güzel olur tugbada yazı yazmıstı sabah ona da cvp vermedı sanırım sıkıntılarından dolayı tam anlamıyla ılgılenemıyor:26:ben kendı adıma ne kadar uzun zamandır kılo veremesem de hatta bıkac haftadı rbıldırım de yapmıyorum bun aragmen burdan kopamıyorum sadece donem donem ıstahım kacabılıyo sonra kürkçü dükkanına gerı dönüyorum 1 yıldır kımler gedlı kımler gectı bu topıkten eskıden de cok ıyı sohbet ettıgımız arkadaslar vardı ama cogu yok su an da ben yenılerı de tanıdıgım ıcın mutluyum topıge can gelıyo rbana göre yenı seyler öğreniyoruz sanırım bu böyle devam edıp gıdecek hayatta da öyel değil mi mısal unv de yedgımız ıctıgımız ayrı gıtmeyen arkadasların cocguyla görüşemiyoruz hayat bızı baska baska yerlere sürüklüyor ben cok sasıyorum bu duruma ama malesef oyle neyse cok uzattım da kaptan ıns bı el atar topığe sihirli elleriyle cunku kaptanlığı gercekten ıyı yapıyor

canim bugunde yapma istesen yarin zaten kilo bildirimi var ondan sonra verdigin kiloyu tekrar yapiyosun nasil olsa 2kere ugrasmamis olursun
hi hi zaten kilo vermedim ki. ya yarın itibari ile sıfırlayıp dieti baştan alacam zaten yeni tartıda aldım bu tartıya göre yazacam artık eskisi sanırım eksik tartıyordu. o yüzden yarın +3000 yazmaktansa yeni başlamış gibi yapmaya karar verdim :)

katılıyorum naf. artık bu topiğe bir el atılması lazım. kaptanımız pek ilgilenemiyor. benim önerim yeni kurallar ile yeni bir yöntem oluşturalım. tabii bende çok sıkı kurallar koyalım demiyorum. ama biraz sıkıştırmazsakda olmuyor arkadaşlar valla saldık iyice. bence herkes önerilerde bulunsun sonra liste yapıp kendimize bir kural çizelgesi belirleyelim.
sayın kaptanım sizde çok vakit ayıramıyorsunuz. trendy nin yanına yeni yardımcılar ekleyelim her akşam yazılan menülere falan mutlaka yorum yapılsın mesela...

Ben sadece daha önce yazdığım yazıya neden cevap verilmedi onu soruyorum Arzu abla.
Kimse buraya bağlı değil tabi ki. Ama yeni gelenler var ve her adın da bir sorumluluğu var.
Sena abla uzun zamandır kendi sorunları dışında menü yorumladı mı veya listesini kendi kopyaladı mı?
Buraya bi selam verip kaçanlar olduğu kadar bi selam verip sıcak muhabbet bulduklarında gitmeyeneler de var.
Son zamanlarda da bu kişiler artışta zaten.
Amacımız kilo vermek için çabalayan insanlara yardım etmek, bunun yanında hoş sohbet etmek.
Kasmadan, tatlı bi yarış halinde kilo vermek.
Senin kilon boyuna göre gayet normal bence resimlerden de anlaşılıyo.
Ve - şahsi fikrim- çok rahatsız olsan bu kilondan vermek için çaba sarfederdin.
Buraya gelmek veya gelmemek derdim değil.
İlk geldiğim zamanları hatırlıyorum cidden bunalımdaydım.
Burası sayesinde 10 kilo verdim.
Benden sadece 10 kilo gitmedi. Özgüvenim yerine geldi.
Artık - tam olmasa da - istediğim kıyafetleri alabiliyorum.
Mutluyum ve istersen kalan kiloyu da verebilirim bunu biliyorum.
İnsanların ne kadar değişmişsin demesi ruhumu okşuyo.
Bunları başka kadınlarda duysun istiyorum.
Her yerde olduğu gibi burda da aktif bir kaptan - yönetici şart.!

söylemine aynen katılıyorum. ilk ay burada çok güzel 3 kilo verdim. sonra haftalarca veremedim. en son 10 gün koptum hiç girmedim topiğe biraz canım sıkkındı. şimdi azimliyim tekrar baaştan başlamak istiyorum burayıda seviyorum ama motive olamıyorum

cok dogru soyluyosun canim ben uc aydir aranizdayim ve 7bucuk kilo gitti ve ben geldigimden beri en cok tugbayi gordum kaptan bikac kere cevap verdi herseye tugba yetismeye calisiyo yeni kurallar olmasi lazim kendimize gelmemiz lazim

triendy21 ve alaca ne kadar sürede verebildiniz bu kiloları sakıncası yoksa yazabilirmisiniz?
canım 11 ayda verdim ben ,,ama son 3 ayda sabitlerde gr in gr çık dolanıyorum anlıycan son 3 ayda 3 kilo anca vermişimama 11 ayda gitti bütün kilolarım şükğr kalanlarda uğraştırıyo sağolsunlar

cok dogru soyluyosun canim ben uc aydir aranizdayim ve 7bucuk kilo gitti ve ben geldigimden beri en cok tugbayi gordum kaptan bikac kere cevap verdi herseye tugba yetismeye calisiyo yeni kurallar olmasi lazim kendimize gelmemiz lazim

Son düzenleme:
yok bosanmayalim canim ancak nikah tazeleye biliriz 5 sene sonra
ellerine saglik tugba

kuçu köpek canım google a yazmana gerek yok yanı
sagol arzucum
bunu okuyunca smileleri yapmisdim canim malum klavye kulandimmi kimlen yazisiyor diye bakiniyorlar ama genelde fareyle calisdigim icin smile yolayim dedim
Ablamı tebrik ediyorummm
Bende yerlerde sürünüyorum ahahhha
bende 22 siradayim canim
bende dayanamayıp tartıldım 78.6 geldim.şu anda 2.4 kg gitmiş gözüküyo. geçen hafta cuma günü 81 kg idim. pazartesi 79.9dum bugün 78.6 inşallah yarın da 78.5 olurum:)

anlatayim kadin konusuyor yazamiyorum msjini okudum güldüm bi ara bende takindi yapmisdim param cok ac degilim deyip duruyordum isarkadasini dövcem simdi anladinmi yarin bidaha yapayim cok hosuma gitti sessiz sinema oyunu

ayağını sıcak tut başını serin,
gönlünü ferah tut düşünme derin derin..

:26: nasil oldun senacim :26: üzülme diycem ama biliyorum üzülme demesi kolay allah sana daha güzel kapilar acsin isallah canim
canim eve gideyim sana link göndereyim videolari var sitede kayit etmisdim öyle duruyor kendime faydam yok sana fayda etsin canim
hoşbulduk şimdiden heycanlandım yahu
hosgeldin dedimmi bilmiyorum :44:ama tekrar diyeyim hosgeldin canim aramiza
cok gecmis olsun canim isallah biran önce sagligina kavusur canim kizin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html
motive olabilmek icin 1 saatir buraya bakiyorum.resimler gerccekten etkiliyor insani.

ne kadar fark var dimi canim sanki baska insan oluyorsun

canim en onemlisiduzenli ve saglikli beslenmek ben diyete basladigimilk uc ayda saglikli beslenerek 12 kilo verdim sonra bos verince al ver al ver oldu simdi yeniden kendimi toplayip vermeyi dusunuyorum insala basaririm

hatirliyorum senle ayni donemlerde gelmistik hata sen uzun sur 71/72 lerde takilmistin ama zamanla pes etmedin verdin simdi 65'lerde dolasiyon il geldigimde baya yogundu bura gerci ben herzamanki gibi oglumun sorunlarindan dolayi fazla yazisamiyorum kac gundur bakici geliyorda o uyudugunda islerim bitmis oluyor biraz giriyorum burdan kopmayi en az isteyen herhal benim cunki sartlarim ne kadar zorlasada yazamasam dahai hep girip okumaya calistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…