Günaydın kızlar.
Dün sabahta yazmıştım. Temmuzdan beri bana motivasyon veren topik 1 aydır hiç etkilemiyor.
Sohbetlerini özlediğim insanların dışında girmeme sebeplerimden biri de kontrolün olmamasıdır.
Kaptan açıklamış gerekçelerini zaten. Tuğba elinden geldiği kadar bu hafta ilgilenmeye çalıştı.
Menü yorumlayan 3 kişi vardı bu topikte.
Kaptan, yardımcısı ve Derya abla..
Kaptan ve Derya abla yok. Tuğba'nın doğal olarak tek başına yetişmesini beklemek biraz bencilce olur.
Yeni gelenlere listeyi kopyalıyoruz menülerinizi yazın diyoruz ama yorumlayan yok.
Normalde de bi selam verip kaçanlar çok zaten. Ben - kendimce - elimden geleni yapmaya çalışıyordum.
Topikte boşvermişlik durumu olunca bende boşverdim.
Bazı arkadaşlar bu sitemkâr yazı ne alaka diyebilir ama beni Temmuz'dan beri tanıyan arkadaşların anlayacağını umuyorum.
Kaldı ki dün akşam farkedilmiş KDR, Suzi, Seher, Arzu abla tarafından.
Bu durumun düzelmesini umuyorum.
Düzelmediği takdirde diğer topiklere geçmeyi düşünüyorum.
Burda sohbet, muhabbette etsek asıl önceliğimiz kilo vermek olmalı bence.
Bu sadece 1-2 haftalık durum olmadığı için yazıyorum bunları da.
Umarım yanlış anlaşılmam.
Herkese güzel, mutlu günler..
hoşbulduk bu çizlgeyi nasıl yaptınız
Bu yazıma topikteki arkadaşlar dışında - Kaptan - cevap vermedi.
Ki asıl muhattap - Kaptan - dı.
Buraya arada bir gelip veya sadece bildirim zamanı gelenlerin yazdıklarımı pek anlamasını beklemiyorum açıkcası.
Burda gün içinde aktif olup yeni gelenlere yardımcı olanlar, kilo vermeye hevesli olanlar anlar.
Benim demek istediğim çok sert kurallar olsun vs değil.
Sadece - eski düzen - gibi olması.
Her hafta cumayı iple çekerdik. Aramızda tatlı bi rekabet olurdu.
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
canım çizelge yapilışını anlatan sayfa var. arkadaş kopyalamış sana sanırım. benim çizelgede hata varda fırsat bulup düzeltemedim bir türlü. sadece kaybedilecek kiloyu gösteriyor gördüğün gibi :) akşam yapacam inşallah. her seferinde boğuşuyom çizelge ile bir öğrenemedim yapmayı yav.
Buraya arada bir gelip veya sadece bildirim zamanı gelenlerin yazdıklarımı pek anlamasını beklemiyorum açıkcası.
Burda gün içinde aktif olup yeni gelenlere yardımcı olanlar, kilo vermeye hevesli olanlar anlar.
anladim canim ben senin nedemek istedigini ben hala cumayi iple cekiyorum ve cok ciddiye aliyorum kilo vermeyi ve hep takip etmeye calisiyorum son bikac haftadir problemimden dolayi biraz az ugramis olabilirim ama elimden geldigi kadar gelip aktif olmaya calisiyorum
nerede o eski gunler
evlendigimizde 20 yasindaydik ikimizde.170 cm boyumla gelinlik icinde 52 kiloydum
normalde 55 kg olmama ragmen dugun telasindan 3 kilo daha vermistim.esim 190 cm boyunda.ve o zamanlar coook zayifti.evlendikten sonra ikimizde hizla kilo aldik 4-5 ay sonra 59 kiloyla hamile kaldim.dogum sanrasi 73 kiloydum ama 1 sene icinde 64 kilo oldum.ilk kizim 1bucuk yasindayken 64 kiloyla 2. kizima hamile kaldim.dogum sonrasi yine 75i gordum.dikkat ettim biraz ve 69a kadar indim.cok kisa bir sure de olsa 63 u gormustumama onu saymiyorum cunku cok zararli ilaclar kullanmistim.zatenardindan fazlasiyla geri aldim kilolari.esim de kilo almisti bu arada ama onceden cook zayif celimsiz gorunuyodu,kilo alinca cok yakisti.normal halini buldu.daha sonra o da fazla denebilecek kilolar aldi ki onden arkadan balkonlari cikmaya basladi.ama o coook cabukalip verebiliyor.gecen gun obur odada yalniz tv seyrediyordu.bende diger odadan basimi cevirdim bir baktim benimkisi mekik cekio
bana caktirmadan spor yapmaya calisiyo.ama tatliya cook duskun.ben ise motive olursam cook iyi kilo verebiliyorum.ne yapmam gerektigini,neyin beni daha iyi zayiflattigini ogrendim artik.bir sorun varki motive olamiyorum.cok moralim bozuluyobazen kendikendime diyorum" hadi kizim filiz,sen ki bir bucuk ayda 8 kilo vermis kadinsin.istesen yine yapabilirsin." ama olmuyor.ise yaramiyor.normalde zevkime diyecek yoktur.arkadaslarimda dile getirirler bunu.ama kilo alinca kendime hiiic birseyi yakistiramiyorum.42 -44 beden oilmak istemiyorummm.belcikadayim buranin olculerine gore su an 40 beden pantolon olmuyo bana .gerci gecengun 40beden siyah bir pantolon aldim ama esnek olduguicin alabildim.normalde olmuyo.ama ben 40i bile gecip 38 beden olmak istiyorum.esim gorsellige cook deger verir.bi guzel giyinsem,bi kez kuafore gitsem ayyy degmeyin keyfine iltifatlar yagdirir.bayanlarin surekli bakimli olmalari sart tabi hakli ama keske erkeklerin de kendilerini boyle hissetmelerini saglayabilseydik.
simdi benim sikilasmamsart.cok yumusadim,kas namina bisey kalmadi.(bu arada boyle deyince aklima geldi ,bugun ruyamda kollarimi kasli kasli gordumhayirdir iinsallah) pilatese baslasam iyi olacak ama link yok.onceden tv de cikiodu ebruyla yapiodum.bu sene kaldirmislar programi.ayak agrim gecince stepe baslicam.baska care yok...
Arkadaşlar slm verip kaçıcam. Kızım hala hasta maalesef.Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Allah razı olsun. Kusmamız durdu gibi, ishal devam. Salgın varmış okulundada bir çok kişi hastaymış, rotavirüsü diyorlar, bizede virütik ishal demişlerdi. Ayrıca su çiçeği salgınıda varmış ama bizde yok şimdilik çok şükür. İngilizce öğretmeni bile olmuş su çiçeğiii şaşırdım gerçekten. Aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar. Hastalara şifa diliyorum. Geçmiş okuyamadım hepinizi öpüyorum kızlar.
rıca ederım canım hayırlı olsun cızelgen ıns hep hedefe dogru ılerlersınçizelgeme kavuştum sonunda teşekkürler hepinize şimdi daha bi motive oldum çizlgeyle falan ya
dimi ama napicaksin ben hamileyken yaklasik 20kilo aldim dedigi teksey hic onemi yok cocuk icin aliyosun ama sonra tabi eski haline inersin enkisa zamanda dedi 58dim hamilelikten once yok canim zaten kilo almiyorum simdi sadece dusuk sirasinda 1kiloyu tekrar aldim gecen hafta onu verdim bakalim buhafta nekadar gitcek ben diyorum zaten esime ben senin icin degil kendim icin zayifliyorum kendimi iyi hissetmek icin zayif olmak istiyorum aynada bak bu benim demek icin kendim icin yani
Canım burdakilere bişey dediğim yok ki.
Herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor/olmaya çalışıyor.
Çok geçmiş olsun ayrıca.
hi hi zaten kilo vermedim ki. ya yarın itibari ile sıfırlayıp dieti baştan alacam zaten yeni tartıda aldım bu tartıya göre yazacam artık eskisi sanırım eksik tartıyordu. o yüzden yarın +3000 yazmaktansa yeni başlamış gibi yapmaya karar verdim :)canim bugunde yapma istesen yarin zaten kilo bildirimi var ondan sonra verdigin kiloyu tekrar yapiyosun nasil olsa 2kere ugrasmamis olursun
O azmi yakaladığın an bence yine kısa sürede istediğin kiloya inersin canımama önemli olan o motivasyonu sağlamak :26:
Geçmiş olsun cnm
Bana da cevap gelmedi :26: Kaptan görmedim dedi ama sonradan da cevap gelmedi bekliyorum sabırsızlıkla
Bu topikte kanayan bir yara var ve bence en kısa sürede tedavi edilmeli
rıca ederım canım hayırlı olsun cızelgen ıns hep hedefe dogru ılerlersın
işte bu kadaaarr
anlıyorum senı dılekcım de aslında topıkte oldugum 1 yıl ıcerısınde dönem dönem bu tarz durumlar oldu ve ızledıgım kadarıyla her topıkte oluyor gecen haftaya göre de topık ıyı durumda dıye düşünüyorum ama tabıı kaptanda bı cvp yazsa güzel olur tugbada yazı yazmıstı sabah ona da cvp vermedı sanırım sıkıntılarından dolayı tam anlamıyla ılgılenemıyor:26:ben kendı adıma ne kadar uzun zamandır kılo veremesem de hatta bıkac haftadı rbıldırım de yapmıyorum bun aragmen burdan kopamıyorum sadece donem donem ıstahım kacabılıyo sonra kürkçü dükkanına gerı dönüyorum 1 yıldır kımler gedlı kımler gectı bu topıkten eskıden de cok ıyı sohbet ettıgımız arkadaslar vardı ama cogu yok su an da ben yenılerı de tanıdıgım ıcın mutluyum topıge can gelıyo rbana göre yenı seyler öğreniyoruz sanırım bu böyle devam edıp gıdecek hayatta da öyel değil mi mısal unv de yedgımız ıctıgımız ayrı gıtmeyen arkadasların cocguyla görüşemiyoruz hayat bızı baska baska yerlere sürüklüyor ben cok sasıyorum bu duruma ama malesef oyleneyse cok uzattım da kaptan ıns bı el atar topığe sihirli elleriyle cunku kaptanlığı gercekten ıyı yapıyor
Ben sadece daha önce yazdığım yazıya neden cevap verilmedi onu soruyorum Arzu abla.
Kimse buraya bağlı değil tabi ki. Ama yeni gelenler var ve her adın da bir sorumluluğu var.
Sena abla uzun zamandır kendi sorunları dışında menü yorumladı mı veya listesini kendi kopyaladı mı?
Buraya bi selam verip kaçanlar olduğu kadar bi selam verip sıcak muhabbet bulduklarında gitmeyeneler de var.
Son zamanlarda da bu kişiler artışta zaten.
Amacımız kilo vermek için çabalayan insanlara yardım etmek, bunun yanında hoş sohbet etmek.
Kasmadan, tatlı bi yarış halinde kilo vermek.
Senin kilon boyuna göre gayet normal bence resimlerden de anlaşılıyo.
Ve - şahsi fikrim- çok rahatsız olsan bu kilondan vermek için çaba sarfederdin.
Buraya gelmek veya gelmemek derdim değil.
İlk geldiğim zamanları hatırlıyorum cidden bunalımdaydım.
Burası sayesinde 10 kilo verdim.
Benden sadece 10 kilo gitmedi. Özgüvenim yerine geldi.
Artık - tam olmasa da - istediğim kıyafetleri alabiliyorum.
Mutluyum ve istersen kalan kiloyu da verebilirim bunu biliyorum.
İnsanların ne kadar değişmişsin demesi ruhumu okşuyo.
Bunları başka kadınlarda duysun istiyorum.
Her yerde olduğu gibi burda da aktif bir kaptan - yönetici şart.!
Ben sadece daha önce yazdığım yazıya neden cevap verilmedi onu soruyorum Arzu abla.
Kimse buraya bağlı değil tabi ki. Ama yeni gelenler var ve her adın da bir sorumluluğu var.
Sena abla uzun zamandır kendi sorunları dışında menü yorumladı mı veya listesini kendi kopyaladı mı?
Buraya bi selam verip kaçanlar olduğu kadar bi selam verip sıcak muhabbet bulduklarında gitmeyeneler de var.
Amacımız kilo vermek için çabalayan insanlara yardım etmek, bunun yanında hoş sohbet etmek.
canım 11 ayda verdim ben ,,ama son 3 ayda sabitlerde gr in gr çık dolanıyorum anlıycan son 3 ayda 3 kilo anca vermişimtriendy21 ve alaca ne kadar sürede verebildiniz bu kiloları sakıncası yoksa yazabilirmisiniz?
hi hi zaten kilo vermedim ki. ya yarın itibari ile sıfırlayıp dieti baştan alacam zaten yeni tartıda aldım bu tartıya göre yazacam artık eskisi sanırım eksik tartıyordu. o yüzden yarın +3000 yazmaktansa yeni başlamış gibi yapmaya karar verdim :)
katılıyorum naf. artık bu topiğe bir el atılması lazım. kaptanımız pek ilgilenemiyor. benim önerim yeni kurallar ile yeni bir yöntem oluşturalım. tabii bende çok sıkı kurallar koyalım demiyorum. ama biraz sıkıştırmazsakda olmuyor arkadaşlar valla saldık iyice. bence herkes önerilerde bulunsun sonra liste yapıp kendimize bir kural çizelgesi belirleyelim.
sayın kaptanım sizde çok vakit ayıramıyorsunuz. trendy nin yanına yeni yardımcılar ekleyelim her akşam yazılan menülere falan mutlaka yorum yapılsın mesela...
cok dogru soyluyosun canim ben uc aydir aranizdayim ve 7bucuk kilo gitti ve ben geldigimden beri en cok tugbayi gordum kaptan bikac kere cevap verdi herseye tugba yetismeye calisiyo yeni kurallar olmasi lazim kendimize gelmemiz lazim
Bir defa güvensizlik araya girdi mi tüm ilişkilerde olduğu gibi dengeler birtürlü düzelmiyor. İnşallah gönlünce olur herşey.
Evvveeettttttt. Sevgili ortim. Hem boşanırsak çocuklar kimde kalıcak? Eşyaları kim alıcak? Evi kim terkedecek? Çok meşekkatli işler. Boşver hiç boşanmayalım:)
Tuba'nın durumunun düzelmesine sevindim. Mutlu Son....
Bir daha yaşanmasın inşallah...
GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEE....
ellerine saglik tugbakızlar affınıza sığınarak bu haftaki listeyi huzurlarınıza bu şekilde sunuyorum,,en azından sıralama belli olsun birincimiz güme gitmesin,,yeni gelenlerde belli olsunki bidahaki haftaya listede oldukları garantilensin
bir hatam varsa affola,,derlerya ayaküstü alalacele yetiştirdim ,öyle bişey oldu,,çocuklar uyanmadan bitireyim dedim:)))
30.12.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ruweydaa [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] svlkbr [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] yader [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD][/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] destina06 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] bensuzi [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] nisam_81 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] pucca [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1800 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz moosebeci arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan pearljam--melekkiz--pinktomato--prtklccgm-- arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
chemes--erginsena--rezzan784--destina06 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
kuçu köpek canımgoogle a yazmana gerek yok yanı
erisin yağlar erisin yağlar diyince aklıma ne geldisuzinin bi paylaşımı vardı işte üşümüyorum param çok , aç değilim param çok vs
gibi2 hafta önce filan sanırım kipaya gidicem eşim uzakta o direk geçecekti kipaya neyse ben tam 45 dk dolmuş bekledim ama nasıl
üşüyorum donuyorum resmennn :2: aklıma suzi geldibaşladım sağa sola hareket edip söylenmeye
üşüyorum yağlarım eriyooo ısınıyorummm
üşüyorummm yağlarım eriyoooo ısınıyorummmmmmm
üşüyorummmmm yağlarımm eriyooooo ısnıyorummmmmmmm
şarkı gibi söyledim söyledim ve kanımca işe yaramadıaşağıdan yukarıya doğru donmaya başlamıştım ki dolmuş geldi sıcacık bindim gittim
Suzi okuyomusun bunları
Ablamı tebrik ediyorummm
Bende yerlerde sürünüyorum ahahhha
bende dayanamayıp tartıldım 78.6 geldim.şu anda 2.4 kg gitmiş gözüküyo. geçen hafta cuma günü 81 kg idim. pazartesi 79.9dum bugün 78.6 inşallah yarın da 78.5 olurum:)
anlatayim
Olsun benden o da gitmiyo
Listeyi görünce şok oldum utandım , sonra kendime güldümm yetmedi yine güldüm, bi tokat attım kendime geleyim diye sonra bindim metroya evime gittim yemeğe devam ettim
Bu smile hikayesi de böyle bitti
ayağını sıcak tut başını serin,
gönlünü ferah tut düşünme derin derin..
:26: nasil oldun senacim :26: üzülme diycem ama biliyorum üzülme demesi kolaykızlar hepinize verdiqiniz destekten dolayı ayrı ayır teşekkür ederim... iş görüşmelerimden bir tanesi olmadı tekstilde deneyimli arıyorlarmış...ikinciside askıda ama ümidim yok zaten artık istemiyorum...hevesimi kursaqımda bıraktılar psikolojim bozuldu... işyerinden 2 defa aradılar açmadım teli...konuşmak istemiyorum ne halleri varsa görsünler...
canim eve gideyim sana link göndereyim videolari var sitede kayit etmisdim öyle duruyornerede o eski gunler
evlendigimizde 20 yasindaydik ikimizde.170 cm boyumla gelinlik icinde 52 kiloydum
normalde 55 kg olmama ragmen dugun telasindan 3 kilo daha vermistim.esim 190 cm boyunda.ve o zamanlar coook zayifti.evlendikten sonra ikimizde hizla kilo aldik 4-5 ay sonra 59 kiloyla hamile kaldim.dogum sanrasi 73 kiloydum ama 1 sene icinde 64 kilo oldum.ilk kizim 1bucuk yasindayken 64 kiloyla 2. kizima hamile kaldim.dogum sonrasi yine 75i gordum.dikkat ettim biraz ve 69a kadar indim.cok kisa bir sure de olsa 63 u gormustumama onu saymiyorum cunku cok zararli ilaclar kullanmistim.zatenardindan fazlasiyla geri aldim kilolari.esim de kilo almisti bu arada ama onceden cook zayif celimsiz gorunuyodu,kilo alinca cok yakisti.normal halini buldu.daha sonra o da fazla denebilecek kilolar aldi ki onden arkadan balkonlari cikmaya basladi.ama o coook cabukalip verebiliyor.gecen gun obur odada yalniz tv seyrediyordu.bende diger odadan basimi cevirdim bir baktim benimkisi mekik cekio
bana caktirmadan spor yapmaya calisiyo.ama tatliya cook duskun.ben ise motive olursam cook iyi kilo verebiliyorum.ne yapmam gerektigini,neyin beni daha iyi zayiflattigini ogrendim artik.bir sorun varki motive olamiyorum.cok moralim bozuluyobazen kendikendime diyorum" hadi kizim filiz,sen ki bir bucuk ayda 8 kilo vermis kadinsin.istesen yine yapabilirsin." ama olmuyor.ise yaramiyor.normalde zevkime diyecek yoktur.arkadaslarimda dile getirirler bunu.ama kilo alinca kendime hiiic birseyi yakistiramiyorum.42 -44 beden oilmak istemiyorummm.belcikadayim buranin olculerine gore su an 40 beden pantolon olmuyo bana .gerci gecengun 40beden siyah bir pantolon aldim ama esnek olduguicin alabildim.normalde olmuyo.ama ben 40i bile gecip 38 beden olmak istiyorum.esim gorsellige cook deger verir.bi guzel giyinsem,bi kez kuafore gitsem ayyy degmeyin keyfine iltifatlar yagdirir.bayanlarin surekli bakimli olmalari sart tabi hakli ama keske erkeklerin de kendilerini boyle hissetmelerini saglayabilseydik.
simdi benim sikilasmamsart.cok yumusadim,kas namina bisey kalmadi.(bu arada boyle deyince aklima geldi ,bugun ruyamda kollarimi kasli kasli gordumhayirdir iinsallah) pilatese baslasam iyi olacak ama link yok.onceden tv de cikiodu ebruyla yapiodum.bu sene kaldirmislar programi.ayak agrim gecince stepe baslicam.baska care yok...
hosgeldin dedimmi bilmiyorum :44:ama tekrar diyeyim hosgeldin canim aramizahoşbulduk şimdiden heycanlandım yahu
cok gecmis olsun canim isallah biran önce sagligina kavusur canim kizinArkadaşlar slm verip kaçıcam. Kızım hala hasta maalesef.Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Allah razı olsun. Kusmamız durdu gibi, ishal devam. Salgın varmış okulundada bir çok kişi hastaymış, rotavirüsü diyorlar, bizede virütik ishal demişlerdi. Ayrıca su çiçeği salgınıda varmış ama bizde yok şimdilik çok şükür. İngilizce öğretmeni bile olmuş su çiçeğiii şaşırdım gerçekten. Aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar. Hastalara şifa diliyorum. Geçmiş okuyamadım hepinizi öpüyorum kızlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim.html
motive olabilmek icin 1 saatir buraya bakiyorum.resimler gerccekten etkiliyor insani.
canim en onemlisiduzenli ve saglikli beslenmek ben diyete basladigimilk uc ayda saglikli beslenerek 12 kilo verdim sonra bos verince al ver al ver oldu simdi yeniden kendimi toplayip vermeyi dusunuyorum insala basaririmtriendy21 ve alaca ne kadar sürede verebildiniz bu kiloları sakıncası yoksa yazabilirmisiniz?
rıca ederım canım hayırlı olsun cızelgen ıns hep hedefe dogru ılerlersın
işte bu kadaaarr
anlıyorum senı dılekcım de aslında topıkte oldugum 1 yıl ıcerısınde dönem dönem bu tarz durumlar oldu ve ızledıgım kadarıyla her topıkte oluyor gecen haftaya göre de topık ıyı durumda dıye düşünüyorum ama tabıı kaptanda bı cvp yazsa güzel olur tugbada yazı yazmıstı sabah ona da cvp vermedı sanırım sıkıntılarından dolayı tam anlamıyla ılgılenemıyor:26:ben kendı adıma ne kadar uzun zamandır kılo veremesem de hatta bıkac haftadı rbıldırım de yapmıyorum bun aragmen burdan kopamıyorum sadece donem donem ıstahım kacabılıyo sonra kürkçü dükkanına gerı dönüyorum 1 yıldır kımler gedlı kımler gectı bu topıkten eskıden de cok ıyı sohbet ettıgımız arkadaslar vardı ama cogu yok su an da ben yenılerı de tanıdıgım ıcın mutluyum topıge can gelıyo rbana göre yenı seyler öğreniyoruz sanırım bu böyle devam edıp gıdecek hayatta da öyel değil mi mısal unv de yedgımız ıctıgımız ayrı gıtmeyen arkadasların cocguyla görüşemiyoruz hayat bızı baska baska yerlere sürüklüyor ben cok sasıyorum bu duruma ama malesef oyleneyse cok uzattım da kaptan ıns bı el atar topığe sihirli elleriyle cunku kaptanlığı gercekten ıyı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?