aman bosver eslerı hıc te soyleme sen zayıfla o görsün farketsın catlasın o zaman hıc te umursamabenımkı de bana dıyo dun 66.4 cıktım yuh hanı 65 e ınmıstın sen dıyo halbukı ben aylardır oyleyım 65-66 gezıyorum kendı 102 ye cıkmıs tekrardan ne haddıne yorum yapıyosa bana 300-500 gr ıcın sankı
Arkadaşlar slm verip kaçıcam. Kızım hala hasta maalesef.Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Allah razı olsun. Kusmamız durdu gibi, ishal devam. Salgın varmış okulundada bir çok kişi hastaymış, rotavirüsü diyorlar, bizede virütik ishal demişlerdi. Ayrıca su çiçeği salgınıda varmış ama bizde yok şimdilik çok şükür. İngilizce öğretmeni bile olmuş su çiçeğiii şaşırdım gerçekten. Aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar. Hastalara şifa diliyorum. Geçmiş okuyamadım hepinizi öpüyorum kızlar.
bu arada orticim ben öğle öğününde biraz fazla kaçırdım. akşama aç kalsam yeridir valla.
1 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşığı kuru fasülye
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı et kavurma
bolca salata
işyeri olarak topluca gittik. anca bu kadar azaltabildim allahtan tatlı yemedim.
çizelgemi değiştirdim inşalalh bu sefer doğru olmuştur.
Arkadaşlar slm verip kaçıcam. Kızım hala hasta maalesef.Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Allah razı olsun. Kusmamız durdu gibi, ishal devam. Salgın varmış okulundada bir çok kişi hastaymış, rotavirüsü diyorlar, bizede virütik ishal demişlerdi. Ayrıca su çiçeği salgınıda varmış ama bizde yok şimdilik çok şükür. İngilizce öğretmeni bile olmuş su çiçeğiii şaşırdım gerçekten. Aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar. Hastalara şifa diliyorum. Geçmiş okuyamadım hepinizi öpüyorum kızlar.
Ortim gelmişsin,
Nasıl oldun, biraz düzeldin mi? Yarın bakalım nasıl olcek kilolarımız? Ben de bu hafta hiç spor yapamadım, pek ümidim yok kendimden, 500 gr. bile versem kafi. Umarım verebiliriz.
kız senınkıde ayrı bı dert vallabizdede ayni durum var leslie yapiyodumya birakinca esim sen tekrarmi kilo aldin demeye basladi sikilasiyodum cunku tekrar basliycam ama birazdaha bekleyeyim diyorum doktorum pazartesi geliyomus randevu verirse ondan sonra hemen basliycam insaalllah
canım cok gecmıs olsun bende oglumun tam olarak düzelmesini beklıyorum su cıcegı asısı ıcın kerse gdııyro malum sen hangı ıldeydın canımArkadaşlar slm verip kaçıcam. Kızım hala hasta maalesef.Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Allah razı olsun. Kusmamız durdu gibi, ishal devam. Salgın varmış okulundada bir çok kişi hastaymış, rotavirüsü diyorlar, bizede virütik ishal demişlerdi. Ayrıca su çiçeği salgınıda varmış ama bizde yok şimdilik çok şükür. İngilizce öğretmeni bile olmuş su çiçeğiii şaşırdım gerçekten. Aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar. Hastalara şifa diliyorum. Geçmiş okuyamadım hepinizi öpüyorum kızlar.
olmuş galiba çizelgen bende öğlen 1 lahmacun yedim yeşillik ve ayran ile birlikte benim tuvalet sorunum var ya sabah 2 kayısı ve 1 incir yiyip ılık su içtim ama bir işe yaramadı var mı bir öneriniz
olmuş galiba çizelgen bende öğlen 1 lahmacun yedim yeşillik ve ayran ile birlikte benim tuvalet sorunum var ya sabah 2 kayısı ve 1 incir yiyip ılık su içtim ama bir işe yaramadı var mı bir öneriniz
kız senınkıde ayrı bı dert vallaleslie yaparsın çocuğumu düşürcen der yapmazsın kılo mu aldın der hemen gözle görülecek kadar farkedermıymıs oyle 2 günde alsan bıel hayret bısey takma sen
canım cok gecmıs olsun bende oglumun tam olarak düzelmesini beklıyorum su cıcegı asısı ıcın kerse gdııyro malum sen hangı ıldeydın canım
bana en ıyı sabahları ac karnına ballı lımonlu ılık su gelıyor canım bırazda yürüyüş yapabılırsen harekete gecer bagırsakalr onun harıcı kayısı ıncır fılan fayda etmıyor
aynı sorun bende de var ve ne yaptıysam işe yaramıyor. sabah bende incir yedim banamısın demiyo. bi ilaç var duphalac die onu içince düzeliyo ama onu da sürekli içmek istemiyorum zaten tembel olan bağırsaklarımı iyice tembelleşmek istemiyorum. eğer bulursan bir çözüm bana da bildirsen çok sevinirim.
kız senınkıde ayrı bı dert vallaleslie yaparsın çocuğumu düşürcen der yapmazsın kılo mu aldın der hemen gözle görülecek kadar farkedermıymıs oyle 2 günde alsan bıel hayret bısey takma sen
canım cok gecmıs olsun bende oglumun tam olarak düzelmesini beklıyorum su cıcegı asısı ıcın kerse gdııyro malum sen hangı ıldeydın canım
bana en ıyı sabahları ac karnına ballı lımonlu ılık su gelıyor canım bırazda yürüyüş yapabılırsen harekete gecer bagırsakalr onun harıcı kayısı ıncır fılan fayda etmıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım burdan yapabılırsın pek becermıyorum bu sılerı ama ıns kopyalayabılmısımdır
yürüyüş dediler canım şimdi arkadaşlar birde yürüyüş yapmalım bakalım ne değişicek
kızlar affınıza sığınarak bu haftaki listeyi huzurlarınıza bu şekilde sunuyorum,,en azından sıralama belli olsun birincimiz güme gitmesin,,yeni gelenlerde belli olsunki bidahaki haftaya listede oldukları garantilensin
bir hatam varsa affola,,derlerya ayaküstü alalacele yetiştirdim ,öyle bişey oldu,,çocuklar uyanmadan bitireyim dedim:)))
30.12.2011 cuma kilo tablosu
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ruweydaa [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] svlkbr [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] yader [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD][/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] destina06 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] bensuzi [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] nisam_81 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] pucca [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1600 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] +1800 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz moosebeci arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan pearljam--melekkiz--pinktomato--prtklccgm-- arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
chemes--erginsena--rezzan784--destina06 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?