70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada orticim ben öğle öğününde biraz fazla kaçırdım. akşama aç kalsam yeridir valla.
1 kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşığı kuru fasülye
3 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı et kavurma
bolca salata

işyeri olarak topluca gittik. anca bu kadar azaltabildim allahtan tatlı yemedim.

bizdede ayni durum var leslie yapiyodumya birakinca esim sen tekrarmi kilo aldin demeye basladi sikilasiyodum cunku tekrar basliycam ama birazdaha bekleyeyim diyorum doktorum pazartesi geliyomus randevu verirse ondan sonra hemen basliycam insaalllah

Arkadaşlar slm verip kaçıcam. Kızım hala hasta maalesef. Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Allah razı olsun. Kusmamız durdu gibi, ishal devam. Salgın varmış okulundada bir çok kişi hastaymış, rotavirüsü diyorlar, bizede virütik ishal demişlerdi. Ayrıca su çiçeği salgınıda varmış ama bizde yok şimdilik çok şükür. İngilizce öğretmeni bile olmuş su çiçeğiii şaşırdım gerçekten. Aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar. Hastalara şifa diliyorum. Geçmiş okuyamadım hepinizi öpüyorum kızlar.

dunki menum
esim giderken saat 5te bir bardak ilik su

uyaninca sirkeli ilik su

kahvaltida 2dilim kizarmis ekmek 4zeytin biraz peynir bir haslanmis yumurta 1kupa rezene cayi

ara 3buskivi 1kupa rezene 3tatli kasigi dondurma [canim cekti]

aksam 1kase corba bulgur pilavi salata [aksam bulgur pilavi olmaz ama yedim affola]

her yemekten sonra 2bardak tugbanin soyledigi karisimdan yine rezene ve su

yatarkende sirkeli ilik su

çok geçmiş olsun. aman dikkat edin benim de oğlum geçirmişti gerçi 1,5 yaşındaydı ama vücut aşırı susuz kaldığı için 7 şişe serum yemişti 1 hafta hastanelerde helak olmuştu kuzum. o yüzden eğer ishal devamsa mutlaka serum isteyin doktorunuzdan. biz çok çektik çok geçmiş olsun

çizelgemi değiştirdim inşalalh bu sefer doğru olmuştur.

olmuş galiba çizelgen bende öğlen 1 lahmacun yedim yeşillik ve ayran ile birlikte benim tuvalet sorunum var ya sabah 2 kayısı ve 1 incir yiyip ılık su içtim ama bir işe yaramadı var mı bir öneriniz

cok gecmis olsun canim insaallah enkisa surede atlatir canim rabbim sifa versin

Ortim gelmişsin,
Nasıl oldun, biraz düzeldin mi? Yarın bakalım nasıl olcek kilolarımız? Ben de bu hafta hiç spor yapamadım, pek ümidim yok kendimden, 500 gr. bile versem kafi. Umarım verebiliriz.

ortim sayfayı açtım bakayım diyorum hep bişeyler çıkıyor okumadan kapatıyorum bende bugün iyiyim ama regl oldum sporda yapamadım hiç bakalım nasıl olcak artıda olabilirim kızma bana tamammı???

bizdede ayni durum var leslie yapiyodumya birakinca esim sen tekrarmi kilo aldin demeye basladi sikilasiyodum cunku tekrar basliycam ama birazdaha bekleyeyim diyorum doktorum pazartesi geliyomus randevu verirse ondan sonra hemen basliycam insaalllah
kız senınkıde ayrı bı dert vallaleslie yaparsın çocuğumu düşürcen der yapmazsın kılo mu aldın der hemen gözle görülecek kadar farkedermıymıs oyle 2 günde alsan bıel hayret bısey takma sen
canım cok gecmıs olsun bende oglumun tam olarak düzelmesini beklıyorum su cıcegı asısı ıcın kerse gdııyro malum sen hangı ıldeydın canım
olmuş galiba çizelgen bende öğlen 1 lahmacun yedim yeşillik ve ayran ile birlikte benim tuvalet sorunum var ya sabah 2 kayısı ve 1 incir yiyip ılık su içtim ama bir işe yaramadı var mı bir öneriniz

bana en ıyı sabahları ac karnına ballı lımonlu ılık su gelıyor canım bırazda yürüyüş yapabılırsen harekete gecer bagırsakalr onun harıcı kayısı ıncır fılan fayda etmıyor

aynı sorun bende de var ve ne yaptıysam işe yaramıyor. sabah bende incir yedim banamısın demiyo. bi ilaç var duphalac die onu içince düzeliyo ama onu da sürekli içmek istemiyorum zaten tembel olan bağırsaklarımı iyice tembelleşmek istemiyorum. eğer bulursan bir çözüm bana da bildirsen çok sevinirim.

birde yürüyüşü deneyim bakalım işe yarayacak mı

yürüyüş dediler canım şimdi arkadaşlar birde yürüyüş yapmalım bakalım ne değişicek

dimi ama napicaksin ben hamileyken yaklasik 20kilo aldim dedigi teksey hic onemi yok cocuk icin aliyosun ama sonra tabi eski haline inersin enkisa zamanda dedi 58dim hamilelikten once yok canim zaten kilo almiyorum simdi sadece dusuk sirasinda 1kiloyu tekrar aldim gecen hafta onu verdim bakalim buhafta nekadar gitcek ben diyorum zaten esime ben senin icin degil kendim icin zayifliyorum kendimi iyi hissetmek icin zayif olmak istiyorum aynada bak bu benim demek icin kendim icin yani

yürüyüş dediler canım şimdi arkadaşlar birde yürüyüş yapmalım bakalım ne değişicek

ben pazaretsiden beri bantta yapıyorum. üstüme şu terleme eşofmanlarından giyiyorum.
pazartesi 30dk ......2,5 km
salı 35 dk..............3,5 km
çarşamba 25 dk......2,0 km yapabildim. oğlum izin verse daha çok yapıcam ama izin vermiyo dün ilk defa 200 defa oklavayla yan çalıştım bide 20 mekik çektim ama bunların hepsi bir anda değil tabi ara ara oğluşumdan fırsat buldukça

canim eline saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…