70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanım şahsına kimse birşey demedi ki . elbette kendi problemlerin var her an burada olamazsın. ama topikte bir isteksizlik var. bu senden kaynaklanmıyor. tüm topikten kaynaklı. ben kendi adıma kırdıysam özür.:26: ben sadece biraz kurallar koyalım falan demiştim

canım kımse sana kızmıyor herke ssenı cok sevıyor sadece senden bı çözüm istiyorlar o ddedıgın zamanı ben hatırlıyorum fakat uzun zaman oldu o zamankı arakadaslardan belkı de cogu yok bugun ben o zaman bı tane daha kaptan yardımcısı olabılır demıstım mesela hatta sanırım dılegı onermıstım tabıkı herkesın ozel hayatında sıkıntıları olabılıyor ınsanız hepımız bunu anlayısla karsılıyoruz ama arkadasalrın dedıgı sey yenı bı düzenleme yapman canım yoksa herkes senı cok sevıyor ınan

Bugüne kadar herkese saygı çerçevesinde konuştum.
Bunu bilen bilir. Gene saygı çerçevesinde 70-79 topiğinin kaptanın neden cevap vermediğini sordum.
Bunun adı sivri sivri yazmak değil. Hak aramak olur sayın Sena Hanım.
Yazdıklarımın farkındayım ben. Herkesin şikayet ettiği ama sürekli ertelenen bir konuyu yazmıştım es geçildi.
Yazılmamış varsayıldı.
Ben gene devam etti neyse derdi sıkıntısı vardır dedim.
Ama diğer arkadaşların yazdıkları da es geçildi.
Herkesin sıkıntısı derdi, kederi var.
Kimse hıncını bir başkasından almıyor, alamazda.
Haksızsam burdaki arkadaşlar diyebilir.
Ancak görüyorum ki sizinle konuşulmuyor bile.
Bir kaptanın hangi alanda olursa olsun tarafsız ve sonuç odaklı olması gerekiyor.
Tanım budur.

ben umutluyum tugbacim -1 olabilir bu hafta senin karisimdan iciyorum 2gundur sirkeli suyada basladim bakalim gitcekmi bide spor yapsam kesin fazla gitcekde spor yapamiyorum
sen mutlu olda canim haftaya telefi edersin

ben çıkıyorum arkadaşlar. lütfen tartışmayalım bu topiği pozitif olduğu için seviyorum.
yanlış anlaşılmalar ile birbirimizi kırmayalım. hepinize iyi akşamlar...

Ben kendi adıma bu kadar topiğin başı boş kalacağını düşünmemiştim. Böyle bir şeyin olacağı ihtimali dahi aklıma gelse yeni kaptan seçelim

derdim Sena abla en azından sende bu kadar sorununun arasında birde topikle ilgilenmek zorunda kalmazdın.

Son düzenleme:
valla yazmayacaktım ama..
çok arkadaştan daha eskiyim topicte,kimi zaman yoğun kimi zaman (özellikle yazdan beri oğlum yüzünden) daha az giriyorum..
sezarın hakkını sezara vermek gerek..
ben ilk girdiğimdeki çoğu insan artık burada değil..
o benim belki ismimi bile bilmez,ben de şahsen tanımam ama Sena abla hep buradaydı.
hep yardımcı olmaya çalıştı herkese..kilo verme konusunda birçok insandan çok daha fazla bilgisi var.. yani son zamanlarda giremiyorsa, ki ben de giremiyorum eskisi gibi insanlık hali çocuk,iş,aile vs.. birçok sebebi olabilir herkesin - , daha önce de belirttiğim gibi destek olmak yerine lütfen eleştirmeyelim..binlerce sayfa var bu topicte,çoğunu açsanız onun yazısını ve desteğini görürsünüz.. şahsen ben sadece "son dönem" yerine "genel"e bakmayı tercih ediyorum ve kaptanın değişmesini istemiyorum..
ve şunu da belirteyim, her gün menü yazmak,her gün zorunlu paylaşımlarda bulunmak,her gün "bugün ne öğrendik okuduğumuzu anladık mı cevap verelim" tarzı vs olacaksa ben topicten ayrılacağım.tabii ki ayşe gider fatma gelir,benim gidişim ya da gelişim kimseyi etkilemez ama düşüncem bu..burası zorunlu kilo verdiren despot bir kamp değil..kilo vermeyen arkadaşlar buradaki motivasyondan ziyade kendilerini sorgulamalılar,çevre etkilese de insanın kafasında biter zayıflamakta kararlı olmak..buraya geldiğimizde sözleşmeye falan mı imza atıyoruz topiğe giren şu kadar haftada şu kadar kilo verecek,hep motive olacak diye..böyle bir dünya yok..burası gönüllülük esasına göre işleyen,fikirlerin kadınlar kulübünün belirlediği sınırlar içerisinde paylaşıldığı özgür bir alandır.. şahsi fikrim budur..

Merhaba,
Daha öncede belirtmiştiniz fikrinizi.
Ben kaptan hiç yardımcı olmadı hiç ilgilenmiyor çok sıkı kurallarımız olsun nazi kampındaki gibi olalım diye birşey yazmadım.
Topiğe fazla giremediğiniz için okuyamadığınıza veriyorum.
Yazmıştım zaten bu topik bana kilo verdirdi eski günlerine dönse daha güzel olur diye.
Başkaları da kilo verir. Tek başıma - ben kilo veremedim - topik fena durumda demedim bahsettiğiniz gibi.
Ve ben kimsenin şahsına birşey söylemedim, kötüleme yapmadım.
Topiğin son zamanlarından bahsettim.
Yazınızı okudum.. Ama siz benimkileri okumamışsınız.
Özellikle belirtmiştim son zamanlar diye.
Kesinlikle yanlış anlaşılmışım :)

Ben kaptan olayım mı ?

Ama 120 kiloyum :) Burada listeye girmek için 50 kilo vermem lazım. Dukan yapıyorum 10 kilo verdim bile ....

Eski olabilirsiniz bende yeniyim aramızda ne fark var ? amacımız aynı olduktan sonra.

Dediğiniz gibi herkesin şahsi görüşü farklıdır. Bende son döneme bakıp topiğin eskiye dönmesi için çabalıyorum. Burası despot bir kamp

yada okul değil haklısınız. Ama biraz disiplinden kimseye zarar gelmez

ben kendi adıma konuşayım tartışmaya dahil olmak istemiyorum ama kendimi dahil gördüğüm bir grupta yorum yapmadanda duramayacağım yaklaşık 2 aydır takılıyorum bu topikte ama ben kaptanı trendy21 sanıyordum hep Sena hanımın kaptan olduğunu çok sonra öğrendim oda yönergelerin altında kaptan sena yazıyordu ismindede görünce kaptan herhalde diye yorumladım çok kilo vermiş değilim ama bu topik gerçekten motive ediyor ama gerçekten bir denetimsizlik var yani ben bikaç kere menü paylaştım ama ozaman herkes yorumlayamıyor dediler benim menümede yorum gelmeyince paylaşmamaya başladım daha çok çizelgelere ve yazılan menülere bakıyorum muhabbetler için geliyorum umarım daha etkili olur ama genel düşünce bu sanırım sena hanımı kimse suçlamıyor sadece eğer yapılamıyacaksa başkasına devredilmesini düşünüyoruz ama geçici bir süreyse tabiki bekleriz sonuçta biz burda zayıflamak için varız trendy21 zor bir durum geçirdi kimse liste diye tutturmadı anlayış gösterdi herkes ama kalıcı bir sorunsa, topiğe giremeyecek olursa herkes bişeyler söylerdi eminim ve oda anlayışla karşılardı

Ben kaptan olayım mı ?

Ama 120 kiloyum :) Burada listeye girmek için 50 kilo vermem lazım. Dukan yapıyorum 10 kilo verdim bile ....

teklifim hala gecerlidir ?

ciddi misiniz ama burda kılo sartımız yok bızım

ben olacam halasüre mı var:26:

Süre kısıtlaması yok !

Bu arada 120 kiloyum ama boyum 2.00 ideal mideal deniyor ama 110 ları görmek istiyorum 1 haftada 128'den 120'ye indim.

Buna ek olarak hergün yaklaşık 5-6 ton ağırlık basıyorum. Bu idmanlarda oldukça zorlansamda boğazımı tutuyorum.

2 haftadaır sadece Protein aldım ve bu vucudu ayakta tuttum sizde yok o lider yok bu lider derdindesiniz....

yapmayn allah aşkına ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…